Instruktørsamlinger med efteruddannelse og/eller uddannelse

Vi har en lang tradition for at lave efteruddannelsesturene, som udelukkende er for klubbens instruktører eller integreres som en del af en klubtur. Efteruddannelsesturene har til hensigt at favne vidensdeling, inspiration og videreuddannelse af klubbens instruktørgruppe.

Vi tilbyder instruktørkurser i samarbejde med Den Danske Skiskole, som et tilbud til især vores unge ekspertløbere, og for at konvertere vores Dryslope-instruktører til sne.

Uge 42 – Sölden – Instruktørefteruddannelse

Igen i år tilbyder vi vores succesfulde efteruddannelseskoncept i Sölden. Der er to muligheder for at komme: AFSTED SOM INSTRUKTØR: Her skal du undervise medlemmerne om formiddagen og deltage i […]

Find out more »

Uge 46 – Stubaital, Østrig. Bliv skiinstruktør/freestyletræner 1, snowboardinstruktør eller efteruddan dig m. Gøran Dalheim

Tilmelding åben. Kurser med vores samarbejdspartner norske Snowmind, udbudt af Skiklubben Hareskov

Find out more »

Uge 47 – Stubaital, Østrig. Instruktørkursus, norsk alpin trin 2

Tilmelding åben. Kurser med vores norske samarbejdspartner Snowmind, udbudt af Skiklubben Hareskov

Find out more »

Uge 50 – Hemsedal – Instruktørsamling med skiklubben

Tilmelding åben Vi gentager sidste års succes og afholder 3,5 dages efteruddannelsestur til Hemsedal for instruktørerne i klubben – uge 50!

!!! NYT TILTAG !!!

Som noget nyt, vil vi forsøge at afvikle et DSI2 til BSI2 konverteringskursus/ BSI2 kontinuant kursus på turen. Dette vil være forudsætte en ekstra skidag, hvorfor deltagere på dette vil skulle afsted allerede tirsdag med skiløb fra onsdag morgen. Der vil være en merpris for deltagelse på denne del, og der er et begrænset antal pladser.

Find out more »

Uge 17 – Instruktørsamling i Hemsedal, 4 dage på ski. Sæsonafslutningstur med inspiration, efteruddannelse, skitest, sparring og hygge.

Tilmelding endnu ikke åben - Tag med på denne forårstur hvor I får fedt skiløb sammen med andre instruktører, masser af inspiration, lange lyse dage og aftener og højt humør […]

Find out more »