Team ture

Skiklubben Hareskov har en lang række af teams (Skiteamet, Freestyleteamet, Freerideteamet & Handicapteamet), og hvor  der er et bred samarbejde mellem disse forskellige teams og flere klubture det er arrangeret i fællesskab.

Uge 31 – Les 2 Alpes, Frankrig – Skiteams og AKD

AFLYST, grundet Corona-situationen i Frankrig - Heldagstræning for Skiteam, Raceteamet, Youth Team og AKD løbere

Find out more »

Uge 33 – SNÖ i Oslo, Norge, 3 dage indendørs træning

AFLYST, grundet de norske indrejseregler - SNØ byder på masser af indendørs muligheder for at forbedre både teknik og den fysiske form inden udendørssæsonen for alvor går i gang!

Find out more »

Uge 36 – SNÖ i Oslo, Norge, 3 dage indendørs træning

ÅBEN for tilmelding - SNÖ byder på masser af indendørs muligheder for at forbedre både teknik og den fysiske form inden udendørssæsonen for alvor går i gang!

Find out more »

Uge 38 – Oslo – Forlænget weekend skiteamtræning i SNØ (indoor)

ÅBEN for tilmelding - SNØ byder på masser af indendørs muligheder for at forbedre både teknik og den fysiske form inden udendørssæsonen for alvor går i gang!

Find out more »

Uge 42 – Hintertux i Østrig – Efterårets freestylecamp

ÅBEN for tilmelding - Campen er åben for alle medlemmer i Skiklubben Hareskov og medlemmer af en anden skiklub under Danmarks Skiforbund.

Find out more »

Uge 42 – Sölden i efterårsferien – Spark gang i sæsonen med årets største skitur!

ÅBEN for tilmelding - Målgruppe: Alle medlemmer af danske skiklubber og alle aldersklasser, dog ikke de helt små børn. Turen tilbyder mulighed for tekniktræning, porttræning samt introduktion til freestyle. Turen […]

Find out more »

Uge 50 – Hemsedal, Norge – Alpin træningstur og Nordkredsmesterskaber

ÅBEN for tilmelding - Billig familietur m. fokus på børneundervisning og mulighed for heldagstræning med Hareskoven Skiteam og konkurrence. Turen er en ugetur, og afholdes samtidig med instruktørsamlingen (4 dage), som dog bor et andet sted i området.

Find out more »

Uge 52 – Hemsedalen, Norge – Nytårstur for Familier med børn og unge

ÅBEN for tilmelding - NYTÅRSTUR for familier med børneundervisning og mulighed for heldagstræning med Hareskoven Skiteam

Find out more »

Uge 2 – Trysil – Billig familietur m. fokus på børneundervisning

ÅBEN for tilmelding - Billig familietur m. fokus på børneundervisning og mulighed for heldagstræning med Hareskoven Skiteam.

Find out more »

Uge 3 – Trysil – Billig familietur fokus på børneundervisning, skiteamtræning samt konkurrence!

ÅBEN for tilmelding - Billig familietur fokus på børneundervisning, mulighed for heldagstræning med Hareskoven Skiteam samt konkurrence!  De norske fjelde byder altid på perfekte sneforhold, velpræparerede pister og hyggeligt samvær i fjeldhytterne. Skiklubbens uge […]

Find out more »

Uge 4 – Trysil – Trysil, Billig familietur, fokus på børneunderning og heldagstræning med skiteamet

ÅBEN for tilmelding - Denne tur er målrettet børnefamilier, der ønsker at have det sjovt på ski og opleve den hyggelige stemning man kun finder i de norske fjelde.

Find out more »

Uge 5 – Trysil – Billig familietur m. fokus på børneundervisning

ÅBEN for tilmelding - Denne tur er målrettet børnefamilier, der ønsker at have det sjovt på ski og opleve den hyggelige stemning man kun finder i de norske fjelde.

Find out more »

Uge 6 – Trysil – Billig familietur m. fokus på børneundervisning

ÅBEN for tilmelding - Denne tur er målrettet børnefamilier, der ønsker at have det sjovt på ski og opleve den hyggelige stemning man kun finder i de norske fjelde.

Find out more »

Uge 7 – Kronplatz, Italien – Hotel Majarei – Fokus på teknik og porte

UDSOLGT - Tilmelding til venteliste er muligt - Målgruppe: Turen er oprindelig tiltænkt familier med børn fra skiteamet, som vi regner med vil fylde halvdelen af hotellet, og de restrede […]

Find out more »

Uge 7 – Wildschönau, Østrig – 4-stjernet familietur på 3-stjernet hotel til fornuftig pris

ÅBEN for tilmelding - 4-stjernet skiferie på 3-stjernet hotel i ”ukendt” skiområde.
Et hyggeligt hotel med utroligt godt køkken og beliggende tæt ved liften.

Find out more »

Uge 7 – Trysil – Vinterferie for hele familien med fokus på børn og unge

ÅBEN for tilmelding - De norske fjelde byder altid på perfekte sneforhold, velpræparerede pister og hyggeligt samvær i fjeldhytterne. Skiklubbens uge 7 tur til Trysil er for familierne, der har […]

Find out more »

Uge 8 – Trysil – Vinterferie for hele familien med fokus på børn og unge

ÅBEN for tilmelding. - De norske fjelde byder altid på perfekte sneforhold, velpræparerede pister og hyggeligt samvær i fjeldhytterne. Skiklubbens uge 8 tur til Trysil er for familierne, der har […]

Find out more »

Uge 9 – Åre, Sverige – Erfarne skiløbere 13 til 26 år (Race/AKD og Youth Team)

ÅBEN for tilmelding - Denne tur er målrettet erfarne skiløbere i aldersgruppen 13- 26 år der enten kører på Raceteam/AKD (13-16 år) eller ønsker at være en del af vores seje Youthteam (13-26 år)

Find out more »

Uge 11 – Sälen – Familietur med fokus på børneundervisning

ÅBEN for tilmelding - Skiklubbens uge 11 tur til Sälen er for familierne, der har børn og unge på alle niveauer, som elsker skiløbet! Sälen er et fantastisk skiområde for […]

Find out more »

Uge 12 – Trysil – Familier med børn og unge kombineret med Alpin DM 2021

ÅBEN for tilmelding - Sæsonens sidste tur til Trysil er en tur for hele familien, gerne med børn og unge der måske har mod på nye Ski -udfordringer og stifte […]

Find out more »

Uge 15 – Åre – Skiteam sæsonafslutning Påsken 2022

ÅBEN for tilmelding - Traditionen tro afslutter Skiteamet vintersæsonen på fineste manér i Åre, hvor solen altid skinner og der altid er masser af sne!

Find out more »

DIN SIKKERHED VED BESTILLING

Du kan trygt bestille din rejse nu!

Ind til vi ved om vi kan rejse kan du altid få depositum retur, og vi opkræver ikke restbeløb.

Vi forhanldler hele tiden med vores overnatningssteder om udsættelse af fristen for at betale depositum, men fortsat fastholdelse af sengepladserne, således at vi kan komme afsted, hvis det bliver muligt.

Vi følger hele tiden situationen, tilpasser os efter dette, og følger altid Udenrigsministeriets rejsevejledning.

En præcisering af reglerne: 

  • Har et rejsemål grøn eller gul status, kan vi frit rejse.
  • Har et rejsemål orange eller rød status mellem 0-14 dage før afrejse, så bliver rejsen aflyst og man får tilbagebetalt hele det indbetalte beløb.

Medlemmerne er dækket af rejsegarantiordningen via Snowtravel ApS, reg. nr. 3292,  som er teknisk arrangør af skiturene. Snowtravel har CVR nr. 41457589

Tryg her for at læse mere om sikker rejse med skiklubben