Team ture

Skiklubben Hareskov har en lang række af teams (Skiteamet, Freestyleteamet, Freerideteamet & Handicapteamet), og hvor  der er et bred samarbejde mellem disse forskellige teams og flere klubture det er arrangeret i fællesskab.

Uge 27 – Hintertux Østrig – Race træning

AFLYST, grundet for få tilmeldinger - Der er desværre for få tilmeldinger inden for deadline til at den oprindelige tur kan gennemføres. Vi arbejder derfor på et mindre set up der primært retter sig mod de erfarne Skiteam, Race og Youth team løbere.

Find out more »

Uge 31 – Sommerlejr – Racetræning i Snow Valley

ÅBEN for tilmelding - Træningslejr med indoor ski og sociale aktiviteter I slutningen af skoleferien planlægger vi en træningstur til Snow Valley i Belgien. Turen er målrettet de Erfarne Skiløbere fra 8 år der ønsker fokus på port træning.
Vi har 2 træningsslots af 2 timer hver dag, resten af tiden vil blive brugt på barmarkstræning, sociale aktiviteter, boldspil, og hvad vi ellers kan finde på. Vi bor på Hotel De Watermolen (https://de-watermolen.com/), hvor der god mulighed for at lave barmarkstræning, gå i svømmehal osv.

Find out more »

Uge 50 – Hemsedal, Norge – Familier med børn og unge, Alpin træningstur og Nordkredsmesterskaber

Åbner for tilmelding juli 2022 Billig familietur m. fokus på børneundervisning (+5 år), mulighed for heldagstræning med Hareskoven Skiteam og Youthteam. Ugen afsluttes med Nordkredsmesterskaberne for de Danske Skiklubber.

Find out more »