Klubture anbefalet for småbørnsfamilier 3-4 år.

Vi har oprettet de fleste klubture, som er velegnet for familier med de mindste børn, hvor det er muligt at tage de mindste børn  i alderen 3-4 år med på tur, og hvor de også får træning af klubbens instruktører. På disse klubture medtager vi altid 2 instruktører til hvert skihold, som har 7-8 deltagere. De vil få 1,5 times træning,og 1,5 med frivillige børnepasser, imens de øvrige børnehold og voksenhold får 3 timers træning. Derfor vil aldersgrupper 5-6 år og 7-12 år næsten altid være en del af turene. Du finder turene med fokus på 3-4 år herunder:

Uge 14 – Trysil – Påsketur for hele familien med Skisportstræning

Lukket for tilmelding Denne tur en familietur for børnefamilier med børn i alle aldre, der gerne vil ha´ det sjovt og samtidig blive bedre skiløbere. Turen er god for familier med børn og voksne på forskellige skiniveauer, da der tilbydes skiundervisning på alle niveauer. Turen giver mulighed for at øvende og erfarne kan træne og dyrke skiløbet som en sport.

Find out more »

Uge 3 – Trysil -Billig familietur(+3 år) fokus på børneundervisning og SkiSportDanmark træning samt Sjællandskredsmesterskaberne

Åbner for tilmelding sommer 2023 Denne tur er målrettet børnefamilier, der ønsker at havde det sjovt, udvikle sine færdigheder, blive gode skiløbere og dyrke skiløbet som en sport.
Turen er også for de alpine skiløbere der ønsker SkiSport træning og deltagelse i Sjællandskredsmesterskaberne.

Find out more »

Uge 3/4 – Branäs i Sverige – billige 4,5 dage for børnefamilier

Tilmelding åbner i juli måned - Skiglæde - skiglæde - skiglæde
Billig skitur, som er åben for alle, men med særligt fokus på de mindre børn og begyndere.

Find out more »

Uge (4) 5 – Branäs i Sverige – Billige 4,5 dage for børnefamilier

Tilmelding åbner juni 2023 - Skiglæde - skiglæde - skiglæde
Billig skitur, som er åben for alle, men med særligt fokus på de mindre børn og begyndere.

Fælles klubtur med Århus Skiklub og åben for andre skiklubber under DSKIF

Find out more »