Om vores seniorløbere

Skiklubben Hareskov har en større gruppe seniorløbere, hvor en del har været med til at stifte klubben i 1979, og er en meget aktiv social gruppe, der deltager bredt i klubbens aktiviteter lige fra ski-gymnastik til hele uger på ski.

Seniorudvalget blev etableret af en gruppe af disse aktive seniorer, og arrangerde en lang række arrangementer, både i og ude for sæsonen, hvor det sociale sammenværd er i højsædet. Arrangementerne var ikke kun for seniorer, men åbne for alle medlemmer.

Seniorarrangementer præsenteres sammen øvrige arrangementer sammen med ture målrettet seniorer, der ofte har stået på ski i rigtig mange år og er Øvet+ i deres skiløb, men som stadigvæk er interesseret i at forbedre deres skiløb, samtidig med at de kommer rundt i hele skiområdet. Se under skiture og aktiviteter, hvor der vil være en sorteringsknap, således at disse kommer isoleret frem.

SHS kontakter

De 6 frivillige medlemmer af seniorudvalget vil ved generalforsamlingen 2018 meddele at de træder ud af udvalget grundet manglende tilslutning til arrangementerne.

Flere af dem deltager forsat som dels turleder og medlemmer i andre udvalg, men de opfordre andre til at overtage deres mangeårige arbejde. Er du interesseret i at blive en del af det nye seniorudvalg, så ring og få en snak med forretningsfører Sten Skjoldborg på 31400049, eller skriv til ham på ss@hareski.dk