Medieudvalget

Tidligere kommunikationsudvalg

Her samles klubbens kommunikation og marketing. Vi sender nyhedsbreve ud, vedligeholder klubben hjemmeside og opdaterer klubbens sociale medier og supportere presse mv.

Det betyder at udvalgets medlemmer designer nyhedsbreve og ofte selv finder den information, som I modtager som medlemmer. Både på hjemmesiden og i nyhedsbrevet er det ofte de mere formelle informationer, som kommer i nyhedsbrevene om bl.a. de klubture og aktiviteter klubben tilbyder medlemmer, suppleret med resultater fra vores konkurrenceløbere. Det kan også være meddelelser fra vores sponsorer.

Udvalget hjælper også turlederne med at få deres klubture præsenteret pænt på klubbens hjemmeside, og teamledere ed en tilsvarende præsentation af aktiviteter.

De sociale midler bruges ofte til at formidle budskabet fra hjemmesiden, men vi bringer også gerne mere personlige historier her. Har du en god skihistorie eller oplevelse fra en anden aktivitet, så skrive til medie@hareski.dk, så vurdere vi hvordan den bedst formidles til medlemmerne.

Medieudvalget består i dag af følgende personer:

  • Nicolai Ø. Madsen (cheftræner)
  • Sten Skjoldborg (forretningsfører)

Udvalget har dog et stærk ønske om et par stykker mere, som er god med en pen i hånden, og kan være med til at håndtere de henvendelser vi får, eller bare vil ud og opsøge de gode historier, så medlemmerne kan få mere indhold fra Skiklubben Hareskov.