Uge 7 – Nassfeld, Italien/Østrig – Familier med teenagere og mindre søskende fra 11 år, øvet i skiløb. Turen er inklusive bustransport.

Smugkig på sæsonen 24/25.

Priser, tilmelding og info følger i løbet af sommeren 2024.
Østrigs mest solrige og snesikre område, kombineret med italiensk hotel med byens bedste pizzarestaurant. 110 KM pister - Så bliver det ikke meget bedre!
Fælles klubtur med Århus Skiklub og åben for andre skiklubber under DSKIF

Billede

Velkommen til Nassfeld; et lille smørhul på grænsen mellem Italien og Østrig. Her kombinerer vi det bedste af to verdener: Vi står på ski i Østrigs mest solrige og snesikre område, og bor i Italien på hotellet med byens bedste pizzarestaurant. Kort sagt: en uge med italiensk gastronomi og østrigske pister. Så bliver det ikke meget bedre!
Samarbejde med Århus Skiklub – 8 dags bussen kører via Odense og Kolding (med transfer fra Århus). Medlemmer af andre skiklubber under Dansmarks Skiforbund kan også deltage, blot de opretter en gæstekonto.

               

MålgruppeAlle familier med børn/unge fra 11 år og op.
SkitræningFra 11 år og op. Ski-niveau fra øvet til ekspert (området egner sig ikke til begyndere og let øvede).
RejseperiodeUge 7 2025
Ophold/transport3-stjernet hotel med god mad - 1/2 pension. Inklusive bustransport med 4* Bus (evt. mulighed for kør-selv ved fyldt bus) 

Skiområde og by

Vi bor midt i skiområdet i 1500 meters højde. Nassfeld er et snesikkert skiområde med 110 km. pister.
En overvejende del af pisterne er røde (30 km. blå/70 km. røde/10 km. sorte), men da mange af pisterne er ret bredde, er også en del af de røde pister tilgængelige for mindre øvede skiløbere.
Området er beliggende mellem Dolomitterne og Alperne og er kendt for meget høj snesikkerhed og samtidigt flest solskinstimer i et østrigsk skiområde.
Da så mange hoteller og hytter er beliggende midt i skiområdet, giver det en hyggelig stemning og minder lidt om skiområder i Skandinavien, hvis det ikke var for den store højdeforskel, og de mange stolelifte og gondoler.

Inden for ca. 800 m. fra vores hotel er den centrale del af hotelbyen, med supermarked, sportsforretninger, liftkontor, restauranter og barer.

Link til interaktivt pistekort: www.nassfeld.at/en/Winter-World/Sun-Ski-World/Skigebiet-Nassfeld/Skipanorama/Interaktive-Karte

Kort

Indkvartering og forplejning

Hotel Al Gallo Forcello

Højt beliggende og med udsigt til Pramollo-søen finder man dette hotel.
Med 400 m. til nærmeste lift/piste og grænseovergangen Nassfeld-pass, er dette hotel faktisk Italiensk, selvom alt skiløb foregår i Østrig.
Det er muligt at køre på ski tilbage til hotellet ad skivej.
Dette er et 3* hotel med enkle og rummelige værelser til 2-8 personer. Der er få enkeltværelser. Hotellet er pænt og rent og der er en utrolig god atmosfære. Alle værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer og desuden er der TV på værelserne.

Hotellet har i stueplan en bar med udsigt over Pramollo-søen, à la carte-restaurant, hotelrestaurant, reception, lobby og elevator. Gode opholdsfaciliteter i stueplan. I kælderen finder man gratis wellness-afdeling med sauna, dampbad og boblebad, samt hotellets store bar.

Køkkenet på hotellet viser at her der tale om et italiensk hotel. Morgenmaden består af morgenmadsbuffet. Aftensmaden består af 4-5 retters menu hver dag, som regel bestående af antipasti-buffet, suppe-buffet, pasta eller risotto til forret, hovedret med kød, fugl eller fisk (også vegetar-mulighed), samt ost og dessert fra buffet. Forret og hovedret bliver serveret.
Det skal nævnes at vinkælderen lever helt op til køkkenets høje kvalitet.

Der er gratis parkering ved hotellet. Hotellet er røgfrit. Vil man spise Nassfelds bedste pizza til frokost, er al Gallo Forcello´s á la carte-restaurant det sted man skal besøge.

6 nætter: Ophold fra lørdag til fredag. Forplejning startende med morgenmad på ankomstdagen og afsluttende med aftensmad på afrejsedagen. Værelset kan beholdes ind til afrejse fredag aften. 7 dages liftkort inkluderet.

7 nætter: Ophold fra lørdag til lørdag. Forplejning startende med morgenmad på ankomstdagen og afsluttende med morgenmad på afrejsedagen. Værelset forlades senest kl. 10.00. 7 dages liftkort inkluderet. (Aftensmad inden hjemrejse er for egen regning).

 

Hotel al Gallo Forcello

Passo Pramollo 5

Sonnenalpe Nassfeld

33016 Pontebba, Italien

Tel: +43 0428 991291

Se mere her: https://www.forcello.com/it/

Transport

På denne tur tilbydes bustransport i 4* bus samt evt. mulighed for egen transport.

Bil:         Først når busserne er fyldt, vil det være muligt at få tilbudt at køre i egen bil. Er busserne ikke fyldt op, er kør-selv stadig muligt, men det bliver så uden kør-selv rabatten.

Der er ca. 1.325 km. til Nassfeld. Bemærk at der betales for at køre på motorvej i Østrig.
Vignette gældende i 10 dage koster ca. kr. 75,-. Vælger man at køre igennem Felbertauern-tunnelen (lidt kortere men med bjergpas) skal man betale for tunnelen. Pris i personbil ca. kr. 85,- pr. vej.
I Østrig er vinterdæk påbudt i vinterhalvåret. Ligeledes er man forpligtet til at have snekæder med og have trafikveste (til alle personer) i bilen.

Instruktion og aktiviteter

17,5 timers undervisning i alpint skiløb, for både børn og voksne, med nogle af Danmarks bedste skiinstruktører er inkluderet med i prisen. Der er obligatorisk undervisning for alle hver dag fra kl. 9-12:30 på 5 af ugens dage (søndag, mandag, tirsdag, torsdag og fredag – onsdag er der “skiskole-hviledag”). Skiskoleholdene vil blive tilpasset deltagernes niveau, og vi lægger lige vægt på dygtiggørelse som god stemning, sammenhold og især højt humør.

Den primære målgruppe er dygtige teenager og de større teenagere fra 15-19 år.
Vi har instruktører med, der er specielt udvalgt til denne målgruppe.

Snowboard-undervisning tilbydes ikke.

Efter kl. 12:30 hver dag er der “fri leg” og mange familier mødes på kryds og tværs til fælles frokost og fælles ture rundt i terrænet om eftermiddagen.

Om aftenen mødes vi til afterski på hotellet. Her kan vi nyde de klassiske weissbier, Aperol Spritz eller hvad man nu lyster, og tale om dagens strabadser på pisterne. Vi satser på at fylde hele hotellet med skiklub-gæster fra Hareskov, så de små kan have en god og sjov tid sammen – og de store kan få masser af voksen-tid.

Først på ugen (søndag eller mandag) arrangerer vi vinsmagning, hvor vi dykker ned i hvad hotellets kælder og de lokale producenter har at byde på.

Fotos er lånt fra turen Facebookgruppe 2022 med godkendelse fra gruppens medlemmer.

Priser

Grundpriser

BeskrivelsePris
Ung (årg. 2005-2008) i 1. og 2. seng
Ung (årg. 2005-2008) i 3., 4. og 5. seng
Børn (årg. 2009-2017) i 1. og 2. seng
Børn (årg. 2009-2017) i 3., 4. og 5. seng
Børn (2018-2020) i 1. og 2. seng
Børn (2018-2020) i 3., 4. og 5. seng
Børn (2021-2024) uden seng. Inkl. busplads.

Inkluderet i prisen

 • Bustransport med 4* bus t/r
 • Ophold i delt værelse i 6 el. 7 nætter inkl. morgen- og aftensmad
 • 7 dages liftkort (lørdag til fredag)
 • Obligatorisk skiinstruktion
 • Morgenmad ved ankomst
 • Fri brug af hotellets wellnessområde
 • Vinsmagning søndag eller mandag aften
 • Alle turistskatter og afgifter
 • Bidrag til rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Drikkevarer
 • Frokost
 • Ski-/udstyrsleje

Tillæg pr. person

BeskrivelsePris
Enkeltværelse (kun 2 stk.)
Liftkort 8. dag, voksen
Liftkort 8. dag, unge (årg. 2004-2007)
Liftkort 8. dag, børn (årg. 2008-2016

Rabatter

BeskrivelseRabat
Kør-selv: rabat*
* Egen-transport er først mulig når busserne er fyldt.

Skileje

Adresse: Intersport – Alpensport Nassfeld Sonnenalpe.

Skileje vil kunne bestilles via skiklubbens hjemmeside til reduceret pris, hvor muligt.
Bestilling oprettes på et separat bestillings-site. Betaling senest 30 dage inden afrejse.
Nærmere information følger senere.

Leje - Skisæt

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
LetøvetEvolution / Decouverte Pack6
ØvetPerformance / Sensation Pack6
ErfarenExcellence Pack6
Op til 12 årJunior Skis Pack6
LetøvetEvolution / Decouverte Pack7
ØvetPerformance / Sensation Pack7
ErfarenExcellence Pack7
Op til 12 årJunior Skis Pack7
LetøvetEvolution / Decouverte Pack8
ØvetPerformance / Sensation Pack8
ErfarenExcellence Pack8
Op til 12 årJunior Skis Pack8

Leje - Kun ski

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
LetøvetEvolution / Decouverte Skis6
ØvetPerformance / Sensation Skis6
ErfarenExcellence Skis6
Op til 12 årJunior Skis6
LetøvetEvolution / Decouverte Skis7
ØvetPerformance / Sensation Skis7
ErfarenExcellence Skis7
Op til 12 årJunior Skis7
LetøvetEvolution / Decouverte Skis8
ØvetPerformance / Sensation Skis8
ErfarenExcellence Skis8
Op til 12 årJunior Skis8

Leje - Hjelm

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
Op til 12 årHelmet for Children6
Op til 12 årHelmet for Children7
Op til 12 årHelmet for Children8

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding åbner
TilmeldingTilmelding vil ske igennem vores medlemsportal. Her bliver du fulgt igennem tilmeldingsprocessen og betaler med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning. Man skal logge ind med personlig e-mail som brugernavn og kode der er udsendt pr. mail. Kontakt info@hareski.dk hvis du oplever problemer.
Tilmeldingslink
DepositumDepositum på kr. 2.000,- pr. pers. skal betales ved tilmelding. Man er først tilmeldt turen når depositum er betalt. Vi har kun ovenstående indkvartering(er) og derfor bliver tilmeldinger behandlet efter først til mølle-princippet.
Restbeløb
AfbestillingTilmeldingen er bindende ved tilmelding. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs.

Kontakt

Turmailnassfeld-uge7@hareski.dk
Turledere
Telefon
Ansvarlig for skitræning
Facebook gruppe

Yderligere information

Medlemskab

For at deltage på klubture i Skiklubben Hareskov skal man være indforstået med, at betale kontingent for den sæson turen afholdes. Et kontingent gælder fra 1. juli til 30 juni efterfølgende år (forskudt regnskabsår). Melder du dig ind, når turene åbner for tilmeldingen, lige før sommerferie (typisk maj/juni måned), så vil dit kontingent bliver overført til den nye sæson.

Medlemmer af Århus Skiklub og andre skiklubber under Danmarks Skiforbund samt Dansk Mountainbike Klub kan også tilmelde sig ved at oprette en gæstekonto på https://medlem.hareski.dk/indmeld

Teknisk arrangør

Denne rejse er arrangeret i samarbejde med Snowtravel Aps der er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3292.

Forsikring

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.

Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.

Læs om forsikringen her

Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.

Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture.  Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Forbehold

Der skal minimum være 90 deltagere for, at turen gennemføres.
Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutaudsving, brændstofstigninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk

Ankomst og afrejse

ANKOMST: Check-in er muligt fra kl. 15.00. Ankommer man før, er man velkommen til at sætte bagagen på hotellet. For gæster der ankommer tidligt på ankomstdagen, vil det være muligt at tilkøbe morgenmad (07.30-10.00). Det er muligt at få aftensmad ved ankomst indtil kl. 20.00 på ankomstdagen. Ved ankomst senere end kl. 20.00 bedes man ringe til receptionen, for at aftale nøgleudlevering.

AFREJSE: På afrejsedagen skal værelserne forlades senest kl. 10.00. Det vil være muligt at opbevare bagagen på hotellet i løbet af dagen, og der vil være mulighed for afrejsebad inden hjemrejse.

Vejledende rejsegrupperFokus på klubturen
Voksne med små børn 3-5 årTilbydes ikke undervisning på denne tur!
Voksne med store børn 6-12 årPrimær målgruppe, dog først fra 11 år
Voksne med teenagere 13-19 årPrimær målgruppe
Ungdom/ teenager 13-25 år uden forældreKan tilbydes efter aftale
Voksen uden børnJa
Senior +50 uden børnJa
Instruktør uddannelse/efteruddannelseUnge instruktører, som ikke er klar til at undervise kan deltage hos erfarne instruktører i stedet for at være på hold.
Skiniveau med vejledende beskrivelserFokus på denne klubtur
BegynderFor dem der aldrig har prøvet det før (0 ugers erfaring). Tilbydes ikke på denne klubtur!
LetøvetFor dem der kan køre ned af grønne og blå pister (minimum 1-2 ugers erfaring). Tilbydes ikke på denne klubtur!
ØvetFor dem der kører blå og røde pister med parallelle ski (3-8 ugers erfaring). Tilbydes for alle aldersgrupper på denne klubtur!
ErfarenFor dem der behersker det meste og kører røde og sorte pister (mere end 8 ugers erfaring). Tilbydes for alle aldersgrupper på denne klubtur!
EkspertFor dem der behersker det hele og kan køre sikkert overalt uanset terræn og føre men har behov for finpudsning. Tilbydes for alle aldersgrupper på denne klubtur!
InstruktørniveauIkke den stor forskel fra eksport, men du er måske uddannet instruktør eller har kendskab til teorien bag skiløbet fra et kursus. Instruktører er frivillige, der deltager på denne tur for at træne medlemmerne.
Top