Ture med off-piste og/eller randonnée

Kom med og nyd fornemmelsen af at sejle ned over bjerget. Men forbered dig på at blive afhængig af følelsen af puddersne under ski og board.

Vores offpisteture er både for nybegyndere og øvede. Offpiste behøver ikke være særligt avanceret og især vores ture i Myrkdalen er perfekte for dig, der gerne vil lære at køre i dyb sne.

Undervisning uden for pisterne vil altid foregå sammen med lokale guider med sikkerheden i top.

Uge 4 – The Perfect Line – vinterens Freeride Camp til Lenzerheide

Smugkig på sæsonen 24/25. Priser, tilmelding og info følger i løbet af sommeren 2024. Tag med på vinterens Freeride Camp i schweiziske Lenzerheide. ’The Perfect Line’ er for alle der brænder for […]

Find out more »

Uge 7 – Myrkdalen: Bred familietur • Off-piste-undervisning • Hotel-Hytte-Bus-Fly-Bil • Ski-in-ski-out

Smugkig på sæsonen 24/25. Priser, tilmelding og info følger i løbet af sommeren 2024.
Foretrækker I sne og meget af det på jeres skiferie? Er I til off-piste eller nysgerrige på at prøve det? Er I trætte af isede pister? Så tag snowboardere (begynder-øvet) og skiløbere (letøvede-eksperter) med til Myrkdalen i Norge og få 6-8 dage på ski.
Her falder store mængder sne.
Turen er perfekt til snowboardere, og vi har hold med forskellige niveauer.

Find out more »

Uge 10 – Offpiste, freeride, skitouring, snowboard for øvede skiløbere og instruktører i offpiste mekka Myrkdalen

Smugkig på sæsonen 24/25. Priser, tilmelding og info følger i løbet af sommeren 2024. Kom med på offpiste, freeride, skitouring i Europas måske bedste område for puddersne.
For dig, der dømmer om godt skiløb i puddersne/offpiste - eller gerne vil lære det. Skiløb og kursus med en af Norges absolut bedste skilærere, Gøran Dalheim. Også for "offpistebegyndere" og snowboardere.

Find out more »