Teamture

Skiklubben Hareskov har en lang række af ture med fokus på race.

Det er ofte ture med et bredt samarbejde og med deltagelse af andre klubber.

Uge 42 – Sölden i efterårsferien 2023 – Spark gang i sæsonen med årets første breddeskitur!

Gennemført i 2022 med 164 deltagere - Turen er planlagt til også at blive gennemført i 2023 - Årets første skitur er en klassiker og går igen i år til til Sölden med ophold på det luksuriøse Hotel Tyrolerhof der skiller sig ud med god service, mad, spa og godt svømmeområde for børn og voksne.
VI har booket hele hotellet så vi kan samle hele SkiDanmark på et og samme hotel.

Skynd dig at tilmelde dig på ventelisten så du også kan komme med

Find out more »

Uge 50 – Hemsedal, Norge – SkiSportDanmark træning og Nordkredsmesterskaber

Åbner for tilmelding juni 2023 - Familietur m. fokus på SkiSport undervisning for de øvede børn (+6 år) og voksne, samt mulighed for heldagstræning for både voksen og børn.
Ugen afsluttes med Nordkredsmesterskaberne for alle danske Skiklubber.

Find out more »

Uge 2 – Trysil – Skiteam og Raceteam

Tilmelding åbner juni måned 2023 - Denne tur er målrettet skiløbere over 6 år der ønsker intensiv træning frem mod Sjællandskredsmesterskaberne i uge 3.

Find out more »

Uge 3 – Trysil – Billig familietur med fokus på Børneundervisning, Skiteam, Raceteam, Masterteam og Sjællandskredsmesterskaberne

Åbner for tilmelding sommer 2023 Denne tur er målrettet børnefamilier, der ønsker at have det sjovt, udvikle sine færdigheder, blive gode skiløbere og dyrke skiløbet som en sport.
Turen er også for de alpine skiløbere der ønsker SkiSport træning og deltagelse i Sjællandskredsmesterskaberne i slutningen af ugen.
For de alpine løbere er der mulighed for at forlænge opholdet i både uge 2 og 4.

Find out more »

Uge 4 – Trysil – Skiteam og Raceteam

Tilmelding åbner juni måned 2023 - Denne tur er målrettet skiløbere over 6 år der ønsker intensiv træning i kombination med Sjællandskredsmesterskaberne i uge 3.

Find out more »

Uge 7 – Kronplatz, Italien – Hotel Majarei – Familietur med fokus på teknik og porte + Skiteam & Youthteam

Tilmelding åbner juni måned Målgruppe: Turen er tiltænkt familier med børn & unge som deltager på Skiteamet eller Youth team og børn & unge som ønsker at snuse til det. […]

Find out more »

Uge 7 – Trysil – Vinterferie for hele familien med Skisportstræning

Tilmelding åbner juni måned 2023 - Denne tur en familietur for børnefamilier med børn i alle aldre, der gerne vil ha´ det sjovt og samtidig blive bedre skiløbere. Turen er god for familier med børn og voksne på forskellige skiniveau, da der tilbydes skiundervisning på alle niveauer. Turen giver mulighed for at øvede og erfarne kan træne og dyrke skiløbet som en sport.

Find out more »

Uge 8 – Trysil – Vinterferie for hele familien med Skisportstræning

Tilmelding åbner juni måned 2023 Denne tur en familietur for børnefamilier med børn i alle aldre, der gerne vil ha´ det sjovt og samtidig blive bedre skiløbere. Turen er god for familier med børn og voksne på forskellige skiniveauer, da der tilbydes skiundervisning på alle niveauer. Turen giver mulighed for at øvende og erfarne kan træne og dyrke skiløbet som en sport.

Find out more »

Uge 10 – Sälen – Familie og skiteam tur med fokus på børneundervisning og skisport undervisning for hele familien

Tilmelding åbner juni måned 2023 Skiklubbens uge 10 tur til Sälen er for familierne, der har børn og unge på alle niveauer, som elsker skiløbet!

Sälen er et fantastisk skiområde for nybegyndere og børn, med suveræne muligheder for dem, der er ved at lære at stå på ski. Men når det er sagt, så er der også rig mulighed for at blive udfordret som erfaren skiløber, både med off-piste muligheder, flere parkmuligheder og Sveriges stejleste pister Väggen på Hundfjället.

Find out more »

Uge 11 – Trysil – Familietur, Skiteam, Youthteam, Raceteam og Masterteam samt Alpine Forbundsmesterskaber

Åbner for tilmelding juli 2023 Denne tur er målrettet børnefamilier, der ønsker at have det sjovt, udvikle sine færdigheder og blive gode skiløbere. Det er ligeledes en intens træningsuge for de alpine løbere frem mod De Danske Forbundsmesterskaber

Find out more »

Uge 13 – Trysil – Påsketur for Skiteam og Raceteam

Åbner for tilmelding juli 2023 Afslutningstur for Skiteam og Raceteam

Find out more »