Brede ture for alle aldre og også større grupper

Er i en stor familie eller en gruppe af familier med børn i mange aldre fra 3 år til teenagere på 17 år?

Så kan disse ture være for jer.

Her vil typisk være begynderundervisning på de fleste klubture, og ellers fra letøvet til ekspert for langt de fleste  uanset alder.

Det anbefales at nærlæse turbeskrivelser især hvis man han børn, som allerede er erfarne eller ekspert skiløbere, så man sikre dig at undervisning tilbydes – er du i tvivl, så kontakt turlederen.

Uge 11 – Åre/Bjørnen, Sverige – Prisvenlig tur med tog – 4 eller 8 dages alpint skiløb

Tilmelding åben - venteliste Denne tur er en klubtur i samarbejde med Aarhus Skiklub

Find out more »

Uge 13 – PÅSKETUR til Åre/Bjørnen, Sverige – Prisvenlig tur med tog – 8 dages skiløb

TILMELDING ÅBEN Prisvenlig klubtur til Åre i Sverige, 8 dage på ski.

Denne tur går til Åre–Björnen med direkte adgang til Åreområdet og langrendsløjper lige udenfor døren. Ankom udhvilet, højt mod nord.

Mulighed for snowboard eller langrend.

Find out more »

Uge 50 – Trysil, Norge – SkiSporttræning og Nordkredsmesterskaber

Åbner sommer 2024 SkiSport træning og konkurrence for øvede børn (+7 år) og voksne. Ugen afsluttes med Nordkredsmesterskaberne for alle danske skiklubber.
Nybegyndere samt letøvede børn og voksne er meget velkomne på turen, man skal blot selv booke og betale skiskole direkte hos Skistar

Find out more »

Uge 3 – Trysil – Billig familietur for alle – Børneundervisning, Skiteam, Raceteam, Masterteam og Sjællandskredsmesterskaberne

Åbner for tilmelding sommer 2024 Denne tur er målrettet børnefamilier, der gerne vil have det sjovt, blive gode skiløbere, udvikle sine færdigheder og dyrke skiløbet som en Sport. Vores tætte samarbejde med SkiStar sikrer at de klubdeltagere der er nybegyndere og letøvede samt børn under 7 år kan få undervisning på SkiStars Skiskole. De mindste børn på 3-4 år har 1,5 times skiskole og 1,5 skibørnehave med Hareskovens egne Skibørnepassere.

Turen er også for de alpine skiløbere, der ønsker intensiv SkiSporttræning og deltagelse i Sjællandskredsmesterskaberne i slutningen af ugen.
For Skiteam- og Raceteamløbere er der mulighed for at forlænge opholdet i både uge 2 og/eller 4 og 5.

Find out more »