Klubture anbefalet familier med skolebørn alder 6-12 år

På denne side  Finder du en oversigt over alle de klubture, som vi anbefaler til familier med skolebørn i alderen 6-12 år, hvilket kan være med eller uden mulighed for begynderundervisning, men stort set altid for niveauet letøvet og øvet. Det anbefales at nærlæse turbeskrivelser især hvis man han børn, som allerede er erfarne eller ekspert skiløbere, så man sikre dig at undervisning tilbydes – er du i tvivl, så kontakt turlederen.

Uge 50 – Hemsedal, Norge – Familier med børn og unge, Alpin træningstur og Nordkredsmesterskaber

Åbner for tilmelding juli 2022 Billig familietur m. fokus på børneundervisning (+5 år), mulighed for heldagstræning med Hareskoven Skiteam og Youthteam. Ugen afsluttes med Nordkredsmesterskaberne for de Danske Skiklubber.

Find out more »

Uge 3/4 – Branäs i Sverige – billige 4,5 dage for børnefamilier

Billig skitur, som er åben for alle, men med særligt fokus på de mindre børn og begyndere. Turen henvender sig også til familier med skiløbere på forskellige niveauer. Her handler det […]

Find out more »

Uge 7 – Nassfeld, Østrig – Familier med store børn, 8-18 år

Planlægges for 2023 - Indhold med forbehold - Østrigs mest solrige og snesikre område, kombineret med italiensk hotel med byens bedste pizzarestaurant. Så bliver det ikke meget bedre!

Find out more »