Uge 7 – Schladming, Østrig – Bo på bjerget – pister og lifte rundt om hotellet

Smugkig på sæsonen 24/25. Priser, tilmelding og info følger i løbet af sommeren 2024.

❄ Ski in Ski out 🎿 Hjertelig værtsfamilie ❤ Lokalt mad af høj kvalitet 🍗 Solteresse 🌞 Vælg imellem fly ✈ eller bil 🚗 Lille wellness område

Billede

Hvem vil ikke gerne flyve på skiferie, bo midt på pisten, og blive bespist af en hjertelig værtsfamilie på hotel med mad af høj kvalitet og lokalt produceret?!……Samtidigt med at man får skiundervisning af dygtige uddannede skiinstruktører fra Skiklubben Hareskov?!

Det kan alt sammen opfyldes på denne tur. Men vi råder kun over 64 senge, så der bliver rift om pladserne.

MålgruppeKlubtur for familier med skolebørn fra 7 år og deres større søskende
Skitræning3 timers undervisning i 5 dage fra børn letøvet til erfaren og voksen øvet til ekspert-
Rejseperiodeuge 7
Ophold/transportVælg imellem fly eller kør selv, Hotel med 1/2 pension og ski in -ski out

Skiområde og by

Skiområdet i Schladming er på 152 km. sammenhængende pister. (46 km. blå/ 91 km. røde/ 15 km. sorte) Det strækker sig over 4 bjerge der er godt forbundet med lifte og pister. Skiområdet går fra 745 til 2015 m.o.h. På Dachsteingletscheren kommer man endda helt op i 2.700 m.o.h. Pisterne er stort set alle nordvendte, hvilket sikre god sne og høj snesikkerhed. Schladming har ofte lagt pister til VM og World Cup i alpint skiløb, hvor ikke mindst deres styrtløbspiste er berygtet. Den kan du selvfølgelig selv prøve kræfter med. Liftkortet i Schladming er Ski Amadé-kortet som dækker 750 km. pister i skiområder i regionerne Salzburgerland og Steiermark.

Byen Schladming er beliggende i regionen Steiermark, og er med sine ca. 6000 indbyggere at betragte som en stor skisportsby. Her er en hyggelig gågade, mange restauranter, butikker og indkøbsmuligheder, og det er også i Schladming man finder verdens største afterski-bar; ”Hohenhaus Tenne” med afterski i 5 etager.

Vores hotel ligger over Schladming by, på plateauet Rohrmoos i 1050 m. højde. Det er muligt at køre op til hotellet i bil/bus, og man kan desuden komme til og fra byen med stoleliften, som går lige uden for hotellet.

Indkvartering og forplejning

Vi bor på det 3-stjernede hotel Pariente. Et hyggeligt mindre hotel, drevet af familien Pariente. Her er hele familien med i den daglige drift, og det er Herr Pariente selv der står i køkkenet. Her på hotellet har man

valgt at fokusere på at maden, så vidt det er muligt, er lokalt produceret. Hotellet er perfekt beliggende på Rohrmoos plateauet i 1050 m. højde og lige på blå piste 37. Der er flere lifte lige uden for døren. Et rigtigt ”SKI IN/ SKI OUT” hotel.

Ophold er med morgenmadsbuffet samt 4-5 retters aftensmenu med valgmulighed af hovedret, og desuden salatbuffet. Forplejning er startende med aftensmad på ankomstdagen og sluttende med morgenmad på afrejsedagen.

Der er restaurant, bar og reception på hotellet samt solterrasse, hvor det er muligt at nyde frokost eller afterski-aperitif i godt vejr. Hotellet har også et lille wellnessområde med finsk sauna, infrarød sauna og dampbad, som vi frit kan benytte.

Værelserne vi råder over er til 2, 3 og 4 personer. Alle værelserne er med eget badeværelse samt TV og balkon eller terrasse. Det har desværre ikke været muligt at skaffe enkeltværelser, og hotellet råder slet ikke over værelser til 5 personer eller flere. På hele hotellet er der Gratis WiFi. Kommer man i egen bil er der gratis parkering ved hotellet. (Bemærk; det kan være påkrævet at bilen har kæder på for at køre til hotellet, i forbindelse med snevejr). Læs mere om hotellet her:

https://www.pariente.at/

Hoteladresse:

Hotel Pariente

Mosergasse 185

8971 Schladming/Rohrmoos

Tel: +43 3687 61334

Transport

På denne tur kan du vælge imellem transport med fly eller egen bil.

Fly:

Flytransport:

Du bedes møde i lufthavnen senest 2 timer før afgang, for check-in. Der er inkluderet 1 x 23 kg. bagage samt ski- og støvletransport på max. 23 kg. Ski og støvler skal være pakket i to tasker, og der må ikke være andet i taskerne end ski og støvler. Ski- og støvletransport SKAL bestilles, selvom det er inkluderet. Fremgår til kr. 0,- i bestillingsproceduren. Desuden er der inkluderet et stk. håndbagage på 8 kg (max 55x40x23). Ingen måltider indgår i flyvningen. Vi råder over 60 flypladser på denne tur. (først til mølle).

Ved ankomst til Salzburg lufthavn bliver vi afhentet at transferbus der kører os til hotellet i Schladming (ca. 1t. 15 min. transfer).

BEMÆRK: Da vi råder over et begrænset antal flypladser, tilrådes hurtig tilmelding. Flytransport forudsætter at der senest 90 dage før afrejse er et tilstrækkeligt antal deltagere på turen. På denne tur er det minimum 20 flydeltagere. Hvis der på dette tidspunkt ikke er tilstrækkeligt med deltagere, annulleres flymuligheden.

Bil:

Der er ca. 1200 km. til Schladming. Bemærk at der betales for at køre på motorvej i Østrig. Vignette gældende i 10 dage koster ca. kr. 75,-, og kan købes på tankstationer i det sydlige Tyskland. Østrig er vinterdæk påbudt i vinterhalvåret. Ligeledes er man forpligtet til at have snekæder og trafikveste (til alle personer) i bilen.

Instruktion og aktiviteter

Der undervises typisk 3 timer i 5 dage fra 9 til 12 for både børn, ungdom og voksne, så resten af dagen er fri med familie og venner samt 1-2 fridage. For børn er der planlagt undervisning fra niveau letøvet til øvet og for teenagere og voksne fra øvet til ekspert, hvilket dog justeres i forhold til hvem der tilmelder sig turen, dog vil der ikke være begynderundervisning, hvor der henvises til andre klubture med dette. Mere information når der er påsat en skiskolechef.  

Priser


 

Grundpriser

BeskrivelsePris
Voksen i 1. og 2. sengKr. ,-
Ung 1 (2005-2007) i 1. og 2. sengKr. ,-
Ung 1 (2005-2007) i 3., 4. og 5. sengKr. ,-'
Ung 2 (2008-2012) i 1. og 2. sengKr. ,-
Ung 2 (2008-2012) i 3. 4. og 5. sengKr. ,-
Barn 1 (2013-2017) i 1. og 2. sengKr. ,-
Barn 1 (2013-2017) i 3 og 4. sengKr. ,-
Barn 2 årgang 2018 og yngre er uden undervisningSpørg turleder

Inkluderet i prisen

  • Ophold i 7 nætter på hotel med ½ pension
  • 6 dages liftkort til Ski Amadé
  • Skiinstruktion fra 7 år
  • Gratis adgang til hotellets wellness-afdeling
  • Alle kendte turistskatter og afgifter
  • Bidrag til rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

  • Transport (Flytransport kan tilkøbes)
  • Frokost
  • Drikkevarer
  • Leje af skiudstyr

Tillæg pr. person

BeskrivelsePris
Flytransport inkl. transfer t/r. uden skitransportKr. ,-
Flytransport inkl. transfer t/r. med skitransportKr. ,-
Liftkort pr. ekstra dag, voksenKr. ,-
Liftkort pr. ekstra dag, unge (årg. 2004-2006)Kr. ,-
Liftkort pr. ekstra dag, børn (årg. 2007-2016)Kr. ,-

Skileje

Udstyrsleje via skiklubbens hjemmeside til reduceret pris, hvor muligt ved bestilling og betaling senest 30 dage inden afrejse.

I Schladming bor vi på bjerget, og her ligger vores skileje også! Fra hotellet kan man blot gå over til toppen af den slæbelift (Moserboden) som går lige uden for hotellet. Skilejen ligger i samme bygning som Gästehaus Tritscher.

Udstyret lejes hos:

Sport TRITSCHER
Rohrmoosstrasse 134
8970 Schladming

Åbningstider:
Ma. - Sø.: 8-18

Leje - Skisæt

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
Let øvet'Evolution' skipakke7
Øvet'Performance' skipakke7
Erfaren'Excellence' skipakke7
6-11 år'Kids' skipakke7
Let øvet'Evolution' skipakke8
Øvet'Performance' skipakke8
Erfaren'Excellence' skipakke8
6-11 år'Kids' skipakke8

Leje - Kun ski

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
Let øvet'Evolution' ski7
Øvet'Performance' ski7
Erfaren'Excellence' ski7
6-11 år'Kids' ski7
Let øvet'Evolution' ski8
Øvet'Performance' ski8
Erfaren'Excellence' ski8
6-11 år'Kids' ski8

Leje - Hjelm

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
2-11 årBørnehjelm7
2-11 årBørnehjelm8

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding åbner
TilmeldingTilmelding vil ske igennem vores medlemsportal. Her bliver du fulgt igennem tilmeldingsprocessen og betaler med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning. Man skal logge ind med personlig e-mail som brugernavn og kode der er udsendt pr. mail. Kontakt info@hareski.dk hvis du oplever problemer. Tilmeldingen og betaling til turen skal ske inden 01. december 2023, hvor turen lukker. BEMÆRK: Tilmelding til turen lukker når alle pladser er solgt, dog senest den 1. dec. Vi råder kun over et begrænset antal senge- og flypladser, og derfor tilrådes hurtig tilmelding (”først til mølle”).
Tilmeldingslink
DepositumDepositum på kr. 4.000,- pr. pers. skal betales ved tilmelding. Man er først tilmeldt turen når depositum er betalt. Vi har kun ovenstående indkvartering(er) og derfor bliver tilmeldinger behandlet efter først til mølle-princippet.
RestbeløbRestbetaling skal ske inden 01. december . Overholder man ikke betalingsfrist annulleres bestillingen og depositum er tabt. Du modtager en faktura med link til onlinebetaling eller FI-kode (betalingskort via bank) samt betalingsdato
AfbestillingTilmeldingen er bindende ved tilmelding. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs.

Kontakt

Turmailschladming-uge7@hareski.dk
Turledere
Telefon
Ansvarlig for skitræning
Facebook gruppe

Yderligere information

Medlemskab

For at deltage på turen skal man være indforstået med at betale kontingent for den pågældende sæson. Melder man sig ind frem til 30. juni (sidste dag i indeværende sæson, vil man automatisk få overført kontingentet til næste sæson.

Teknisk arrangør

Denne rejse er arrangeret i samarbejde med Snowtravel Aps der er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3292.

Forsikring

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.

Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring. Læs om forsikringen her

Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.

Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture. Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Forbehold

Der skal minimum være 40 deltagere for, at turen gennemføres. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutaudsving, brændstofstigninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk

Ankomst og afrejse

ANKOMST: Check-in er muligt fra kl. 15.00. Ankommer man før, er man velkommen til at sætte bagagen på hotellet. For gæster der ankommer tidligt på ankomstdagen, vil det være muligt at tilkøbe morgenmad (07.30-10.00). Det er muligt at få aftensmad ved ankomst indtil kl. 20.00 på ankomstdagen. Ved ankomst senere end kl. 20.00 bedes man ringe til receptionen, for at aftale nøgleudlevering.

AFREJSE: På afrejsedagen skal værelserne forlades senest kl. 10.00. Det vil være muligt at opbevare bagagen på hotellet i løbet af dagen, og der vil være mulighed for afrejsebad inden hjemrejse.

Vejledende rejsegrupperFokus på klubturen
Voksne med små børn 3-5 årTilbydes ikke på denne klubtur
Voksne med store børn 6-12 årPrimær målgruppe
Voksne med teenagere 13-19 årMålgruppe, men primært for dem som har mindre søskende.
Ungdom/ teenager 13-25 år uden forældreTilbydes ikke på denne tur
Voksen uden børnAnbefales ikke på denne tur, med mindre de rejser sammen med familie, og deler dobbeltværelse med en anden.
Senior +50 uden børnAnbefales ikke på denne tur, med mindre de rejser sammen med familie, og deler dobbeltværelse med en anden.
Instruktør uddannelse/efteruddannelseInstruktører er frivillige, der deltager på denne tur for at træne medlemmerne.
Skiniveau med vejledende beskrivelserFokus på denne klubtur
BegynderTilbydes ikke på denne tur
LetøvetTilbydes til primær børnegruppe 6 til 12 år
ØvetTilbydes til alle aldergrupper
ErfarenTilbydes til alle aldergrupper
EkspertTilbydes primært til voksenhold
InstruktørniveauDeltager sammen med ekspert voksen, med mindre man underviser
Top