Indlæser Begivenheder

« All Events

Uge 7 – Kronplatz, Italien – Hotel Majarei – Familietur.

8. februar 2025 - 15. februar 2025

Smugkig på sæsonen 24/25.

Priser, tilmelding og info følger i løbet af sommeren 2024.

 

 

Målgruppe: Familier med børn fra 6 år, hvor alle kan køre kontrolleret på blå pister.
Transport/Ophold: Bus/kørselv Hotel Majarei med ½ pension
Instruktion: Der er undervisning til alle, men fokus er på børnefamilier med børn og unge fra 6 år, der har fokus på at blive bedre på ski. Der er samarbejde omkring skitræningen med Hotel Brunella.

Denne tur har oprindeligt været en decideret skiteamtur, men har med tiden udviklet sig til en familietur hvor alle der er glade for syden og Dolomiterne deltager. Turen er åben for alle børn, unge og voksne, der er interesseret i at blive bedre til at stå på ski. Træningen ligger om formiddagen og tilbydes til alle fra 6 år og opefter.  Turen er åben for alle, dog skal du kunne køre kontrolleret på blå pister.

Der er et højt socialt niveau blandt både børn og voksne. Hertil kommer muligheden for om eftermiddagen af stå på ski med familien, da undervisningen kun foregår om formiddagen.

Skiområde og by

Kronplatz ligger i Val Pusteria i Syd Tyrol. Vi bor i byen San Vigilio di Marebbe, 39030 Bolzano. Alpinterrænet har pister i alle sværhedsgrader. Det ligger i læ af skovterræn, og har en høj sne sikkerhed.

I området er det muligt, komme op i 2275 m.o.h. Der er i alt 120 km pister, som fordeler sig mellem let terræn, terræn for øvede og svært terræn. Den længste nedfart er ca. 7 km lang.

Uanset hvor man befinder sig i skiområdet er det muligt at vælge mellem svære eller lette nedfarter, hvilket gør, at hele familien allerede efter et par dage kan tage sammen på ture rundt i terrænet om eftermiddagen.

Der er 32 moderne lifte, hvoraf der er 21 gondollifter, 5 stolelifter & 6 slæbelifter.

Transport

På denne tur tilbydes bustransport i hvilebus eller egen transport.

Bus:      

 

Bil:        

Der er ca. 1.250 km. til Kronplatz. Bemærk at der betales for at køre på motorvej i Østrig. Vignette gældende i 10 dage koster ca. kr. 75,- og kan købes på tankstation i Tyskland inden grænsen til Østrig. Til Kronplatz skal der desuden betales for at køre over Brennerpasset. Det koster ca. kr. 75,- pr. vej at passerer Brennerpasset. I Italien betaler man motorvejsafgift for den strækning man køre. Der betales når man kører af motorvejen.

I Østrig og Italiens bjergregioner er vinterdæk påbudt i vinterhalvåret. Ligeledes er man forpligtet til at have snekæder og trafikveste (til alle personer) i bilen.

Afrejse & Ankomst

Værelserne er til rådighed fra lørdag senest kl. 15.00. Kommer I lørdag morgen er der mulighed for omklædning og opbevaring af bagage indtil lørdagens skiløb er overstået. Værelset er til rådighed indtil kl. 10.00 på afrejsedagen. Der er mulighed for omklædning og bad efter endt skiløb på afrejsedagen.

Indkvartering

Vi skal bo på hotel Majarei, hvor vi har hele hotellet. Der er plads til 56 personer på hoteller.

Hotellet ligger 800 meter fra pisten, hvilket er 2 min fra pisten i bus. Der går gratisbusser 30 meter fra hotellet.

Indkvartering foregår i familierum med plads til 3 eller 4 personer eller i dobbeltværelser (endvidere 1 værelse til 5 personer).

Fordeling på værelser vil ske på basis af antal. Dvs. værelserne fordeles iht. pladsbehov.

Morgenmad og aftensmad er inkluderet i prisen.

 

Hoteladresse:

Adressen er: Str. al Plan Dessora, 33, 39030 S. Vigilio BZ, Italien

Tlf. +39 0474 501226

Forplejning

Morgenmad og aftensmad er inkluderet i prisen. Aftensmaden er typisk italiensk med antipasti, prima, seconda osv, så man går ikke sulten i seng. Vores vært, Otto, hygger om os i baren om aftenen og er altid god for en sludder.

Busgæster: Gæster med bus har ophold i 6 nætter fra lørdag til fredag. Forplejning startende med morgenmad på ankomstdagen og afsluttende med aftensmad på afrejsedagen. Værelset kan beholdes ind til afrejse fredag aften. 6 dages liftkort inkluderet, gældende fra søndag til fredag. Vil man på ski allerede på ankomstdagen lørdag, skal man huske dette i valg liftkort. Priser for ekstra dages liftkort fremgår nedenfor.

Egen transport: Hvis I selv står for transporten, har I værelset til lørdag morgen. Sidste måltid på hotellet er morgenmad lørdag. Værelserne skal forlades senest kl. 10.00 på afrejsedagen, men I kan lade bagagen stå på hotellet, hvis I vil på ski denne dag. Der vil være mulighed for omklædning og et bad inden hjemrejse. Husk at vælge dette i valg af liftkort, da liftkortet inkluderet i prisen er gældende fra søndag til fredag.

 

 

Træning og aktiviteter:

På denne klubtur er der almindelig skiundervisning med fokus på tekniktræning for alle fra 6 år, der kan klare sig selvstændigt og kontrolleret på blå pister.

Vi har dygtige og engagerede skiinstruktører med, som underviser på et højt ski-fagligt niveau og som med garanti kan gøre dit skiløb mere sikkert, let og dynamisk.

Der vil være undervisning for børn og voksne samtidig. Undervisningen er søndag, mandag, tirsdag, torsdag og fredag, typisk hver formiddag fra 9.00 til 12.00. Onsdag er planlagt til at være en fridag, hvor mange ofte vælger at køre ‘Sella Ronda’ turen (kræver SuperSki Dolomiti liftkort – tilvælg SSD liftkort).

Der er ikke planer om at oprette nybegynder hold.

Om aftenen vi børnene typisk finde sammen med deres ski-venner og der kan spilles spil mv. Vi vil lave et fælles Fastelavns arrangement, så medbring gerne udklædning.

Der vil blive afholdt et fællesarrangement en aften i løbet af ugen.

Der vil blive arrangeret en fælles frokost (ikke inkluderet i turens pris).

Priser

 

Inkluderet i prisen

 • Ophold i 6 nætter på hotel med ½ pension
 • 6 dages liftkort til Kronplatz (søn.-fre.)
 • Skiinstruktion
 • Morgenmad ved ankomst (lørdag)
 • Aftensmad inden afrejse (fredag)
 • Gratis adgang til hotellets wellness-afdeling
 • Alle kendte turistskatter og afgifter
 • Bidrag til rejsegarantifonden

Tillæg (pr. pers.)

Liftkorttillæg (pr. pers.)

Ikke inkluderet i prisen

 • Transport (Bustransport kan tilkøbes)
 • Drikkevarer
 • Frokost
 • Skileje

Tilvalg udstyrsleje

 

Minimum 5% besparelse ved bestilling og betaling senest 30 dage inden afrejse.

Udstyr afhentes hos:

SKIAREA MIARA
Str. Plan de Corones 76
39030 San Vigilio di Marebbe

Åbningstider:
Sø. – To.: 8-18
Fr. – Lø.: 8-19

 

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding:

Du tilmelder dig via vores nye medlemsportal. Her vil du blive opkrævet depositum på 2.000 kr.- betalt med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning. Du modtager herefter en bekræftelse med e-mail. Senere vil du modtage et link til trin 2 tilmelding med bl.a. mulighed for valg af tilkøb (transport med bus eller fly/ ekstra liftkortsdage).

Tilmeldingslink:

 

Restbetaling:

Restbetaling foregår ved at du modtager en faktura med link til kortbetaling eller FI-kode (betalingskort via

Afbestilling

Tilmeldingen er bindende og vi anbefaler at der tegnes en afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/

Kontakt

Kontaktperson: Martin Spliid og Mette Vinther
Turmail: Kronplatz-Majarei-uge7@hareski.dk

Om Turledelsen

Martin Spliid er turleder på turen til Kronplatz – Hotel Majarei. Martin assisteres i turledelsen af Mette Vinther. Martin og Mette har begge været med Skiklubben Hareskov i Kronplatz tidligere, hvor de har undervist, og de har deltaget på en lang række af klubbens ture. Martin og Mette har to drenge på 6 og 8 år, som selvfølgelig også vil deltage på turen til Kronplatz.

Familien Vinther/Spliid er bidt af skiløb og hele sidste vinter var de Hotel Managers på et skihotel i Wagrain i Østrig.

Det er første gang, at Martin og Mette skal være turleder på en tur med Skiklubben Hareski, men de er i top træning i skabe gode skiferier for andre og de glæder sig til at give en masse skiglæde videre til turens deltagere.

Yderligere information 

Medlemskab 

For at deltage på klubturen i Skiklubben Hareskov skal man være indforstået med, at betale kontingent for den sæson turen afholdes. Et kontingent gælder fra 1. juli til 30 juni efterfølgende år (forskudt regnskabsår). Melder du dig ind, når turene åbner for tilmeldingen, lige før sommerferie (typisk maj/juni måned), så vil dit kontingent bliver overført til den nye sæson.

Teknisk arrangør 

Denne tur er arrangeret i samarbejde med Snowtravel ApS, der har reg. nr. 3292 hos Rejsegarantifonden.

Forsikring 

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.  Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring. 

Læs om forsikringenher 

Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben. 

Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture.  Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering. 

 Forbehold 

Der skal minimum være 40 deltagere for, at turen gennemføres. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk 

 

Detaljer

Start:
8. februar 2025
Slut:
15. februar 2025
Begivenhed Kategorier:
, , ,
Begivenhed Tags:
, ,

Sted

Kronplatz, Italien
Strada al Plan Dessora, 41,
San Vigilio di Marebbe, Bolzano 39030 Italy
Telefon
+39 0474 501018
Se Sted hjemmeside

Arrangør

Martin Spliid
Telefon
28296811
E-mail
masp@hareski.dk, mevi@hareski.dk

Detaljer

Start:
8. februar 2025
Slut:
15. februar 2025
Begivenhed Kategorier:
, , ,
Begivenhed Tags:
, ,

Sted

Kronplatz, Italien
Strada al Plan Dessora, 41,
San Vigilio di Marebbe, Bolzano 39030 Italy
Telefon
+39 0474 501018
Se Sted hjemmeside

Arrangør

Martin Spliid
Telefon
28296811
E-mail
masp@hareski.dk, mevi@hareski.dk