Uge 7 – Kronplatz, Italien – Hotel Brunella – Familier med skolebørn og teenagere.

Smugkig på sæsonen 24/25.

Priser, tilmelding og info følger i løbet af sommeren 2024.
Skiklubbens faste uge 7 destination i mere end 12 år 😍, Med ny World Cup piste 🎿. Hotel Brunella er et hyggeligt hotel med hjælpsomt personale, der serverer velsmagende mad🍗. For familier med børn fra 6 år, hvis de har været på ski før, og kan klare sig sikkert på både blå og røde pister. Mulighed for kør selv eller bus 🚍🚗

Billede

Klubturen, som laves i samarbejde med klubturen på Hotel Majarei, er åben for alle børn og voksne, der er interesseret i at blive bedre til at stå på ski. Vi har hele det smukke Hotel Brunella, som ligger midt i byen San Vigilio. Byen ligger smukt placeret med 360° udsyn til Dolomitternes spidse bjergtoppe. Kronplatz byder på et fantastisk skiområde som med garanti kan give både udfordrende skiløb samt hyggelige pauser på de mange gode restauranter.

Der er både lysløjpe og kælkebane tæt på hotellet som kan benyttes nogle af dagene og aftener, og vi tager fælles på kælkebanen en aften.

MålgruppeBørnefamilier med børn i alderen 6-18 år. Flere skihold for teenagere. Andre er også meget velkomne – f.eks. søskende eller bedsteforældre. Dette er ikke en tur for nybegyndere
Skitræning15 timers alpin ski- undervisning fordelt på 5×3 timer.
RejseperiodeOphold i 7 nætter i uge 7
Ophold/transportHotel med ½ pension. Bustransport og transport i egen bil.

Skiområde og by

Klubturen, som laves i samarbejde med skiteamet på Hotel Majarei, er åben for alle børn og voksne, der er interesseret i at blive bedre til at stå på ski. Vi har hele Hotel Brunella, som ligger nede i byen, og er inklusive halvpension, og mulighed for tilkøb af transport med bus i samarbejde med de to andre hoteller i Kronplatz. Hjemrejse med bus er fredag aften, men kør selv kan blive til lørdag.

Der er et højt socialt niveau blandt både børn og voksne, og derfor er det en super tur for nye familier, der har børn som gerne vil have ski som sport. Hertil kommer muligheden for om eftermiddagen af stå på ski med familien, da undervisningen kun foregår om formiddagen

Indkvartering og forplejning

Hotellet Albergo Brunella er et familiedrevet hotel med imødekommende og venligt personale. På hotellet vil I opleve den hyggelige atmosfære med gode fællesarealer, nyt wellness område med saunaer, dampbad og plads til afslapning, bar og restaurant. Der er gratis adgang i Wellness for alle om søndagen og onsdagen og ellers mod betaling. Turen er inklusiv ½-pension hvor der serveres en stor morgenmad, og om aftenen serveres velsmagende middag med forret, hovedret, dessert og en buffet med salat og andet tilbehør.

På hotellet inddrager vi et fællesrum til kreativt værksted og spillerum således at børn og voksne kan samles og hygge når skidagen er slut.

Da dette er en klubtur hvor fællesskab og socialt samvær er i fokus, henstiller vi til at holde alle fællesarealer skærmfrie.

 

Hotel & Charme Brunella ***
Catarina Lanz Str. 60 – 39030 St.Vigil (BZ) | Südtirol

Transport

På denne tur tilbydes bustransport i hvilebus eller egen transport.

Bus:

Bil: 

Der er ca. 1250 km. til Kronplatz. Bemærk at der betales for at køre på motorvej i Østrig og Italien. Vignette til Østrig, gældende i 10 dage koster ca. kr. 75,- og kan købes på tankstation i Tyskland inden grænsen til Østrig.
I Italien betaler man motorvejsafgift for den strækning man køre. Der betales når man kører af motorvejen.

I Østrig og Italiens bjergregioner er vinterdæk påbudt i vinterhalvåret. Ligeledes er man forpligtet til at have snekæder med, samt trafikveste (til alle personer) i bilen.

 

Instruktion og aktiviteter

På denne klubtur er der som udgangspunkt almindelig skiundervisning med fokus på tekniktræning for alle børn fra 6 år, der kan klare sig selvstændigt på blå pister.

Vi har dygtige og engagerede skiinstruktører med som underviser på et højt ski-fagligt niveau og med garanti kan gøre dit skiløb mere sikkert og let.

Der vil være undervisning søndag, mandag, tirsdag, torsdag og fredag, typisk hver formiddag fra 9.30 til 12.00. Onsdag er fridag hvor mange ofte vælger at køre ‘Sella Ronda’ turen (kræver SuperSki Dolomiti liftkort – tilvælg SSD liftkort).

Der er ikke planer om at opretter teenage- og voksen nybegynder/letøvet-hold, medmindre der er nok tilmeldinger til dette, f.eks. i samarbejde med Hotel Parracia, der har egen undervisning eller alternativt tilbyder vi undervisning i den lokale skiskole.

Priser

Grundpriser

BeskrivelsePris
VoksenKr.
Voksen i 3. og 4. sengKr.
Unge (årg. 2008-2011) i 3. og 4. sengKr.
Børn (årg. 2012-2015) i 1. og 2. sengKr.
Børn (årg. 2012-2015) i 3. og 4. sengKr.
Børn (årg. 2016-2017) i 1. og 2. sengKr.
Børn (årg. 2016-2017) i 3. og 4. sengKr.
Børn (årg. 2018-2023) i 3. og 4. sengKr.

Inkluderet i prisen

 • Ophold i 6 nætter på hotel med ½ pension
 • 6 dages liftkort til Kronplatz (søndag til fredag)
 • Skiinstruktion fra 6 år
 • Morgenmad ved ankomst (lørdag)
 • Aftensmad inden afrejse (fredag)
 • Gratis adgang til hotellets wellness-afdeling
 • Alle kendte turistskatter og afgifter
 • Bidrag til rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Drikkevarer
 • Frokost
 • Skileje
 • Transport (bus kan tilkøbes)

Tillæg pr. person

BeskrivelsePris
Bustransport t/rKr.
Enkeltværelse (kun 2 stk.)Kr.
Liftkort pr. ekstra dag - Kun KronplatzPris ()
Voksen Kronplatz Kr.
Unge/børn (årg. 2008-2015)Kr.
Børn (årg. 2016-2023)Kr.
Liftkorttillæg 6 dage – SuperSki DolomitiPris (Superski/Dolomiti)
Voksen SSD Kr.
Unge SSD børn/unge (årg. 2008-2015)Kr.
Børn SSD (årg. 2016-2023)Kr.
Liftkorttillæg 7. dg. – Superski DolimitiPris (SSD lørdage)
Voksen SSD Kr.
Børn/unge SSD (årg. 2008-2015)Kr.
Børn SSD (årg 2016-2023)Kr. 0
Liftkorttillæg 8. dg. – Superski DolimitiPris (SSD søndage)
Voksen SSDKr.
Børn/unge SSD (årg. 2008-2015)Kr.
Børn SSD (årg 2016-2023)Kr. 0

Skileje

Udstyrsleje via skiklubbens hjemmeside til reduceret pris, hvor muligt ved bestilling og betaling senest 30 dage inden afrejse.

Adresse:

SKIAREA MIARA
Str. Plan de Corones 76
39030 San Vigilio di Marebbe

Åbningstider:
Sø. - To.: 8-18
Fr. - Lø.: 8-19

Leje - Skisæt

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
Let øvet'Medium' skipakke6
Øvet'Top' skipakke6
Erfaren/Ekspert'High Class' skipakke6
Børn'Kids Basic' skipakke (max 150 cm)6
Let øvet'Medium' skipakke7
Øvet'Top' skipakke9
Erfaren/ekspert'High Class' skipakke7
Børn'Kids Basic' skipakke (max 150 cm)7
Let øvet'Medium' skipakke8
Øvet'Top' skipakke10
Erfaren/ekspert'High Class' skipakke8
Børn'Kids Basic' skipakke (max 150 cm)8

Leje - Kun ski

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
Let øvet'Medium' ski6
Øvet'Top' ski4
Erfaren/Ekspert'High Class' ski6
Børn'Kids Basic' ski (max 150 cm)6
Let øvet'Medium' ski7
Øvet'Top' ski7
Erfaren/ekspert'High Class' ski7
Børn'Kids Basic' ski (max 150 cm)7
Let øvet'Medium' ski8
Øvet'Top' ski8
Erfaren/ekspert'High Class' ski8
Børn'Kids Basic' ski (max 150 cm)8

Leje - Hjelm

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
BørnHjelm6
BørnHjelm7
BørnHjelm8

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding åbner
TilmeldingTilmelding vil ske igennem vores medlemsportal. Her bliver du fulgt igennem tilmeldingsprocessen og betaler med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning. Man skal logge ind med personlig e-mail som brugernavn og kode der er udsendt pr. mail. Kontakt info@hareski.dk hvis du oplever problemer.
Tilmeldingslink
DepositumDepositum på kr. 2.000,- pr. pers. skal betales ved tilmelding. Man er først tilmeldt turen når depositum er betalt. Vi har kun ovenstående indkvartering(er) og derfor bliver tilmeldinger behandlet efter først til mølle-princippet.
RestbeløbRestbetaling skal ske inden . Overholder man ikke betalingsfrist annulleres bestillingen og depositum er tabt. Du modtager en faktura med link til onlinebetaling eller FI-kode (betalingskort via bank) samt betalingsdato.
AfbestillingTilmeldingen er bindende ved tilmelding. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs.

Kontakt

Turmailkronplatz-brunella-uge7@hareski.dk
Turledere
Telefon
Ansvarlig for skitræning
Facebook gruppe

Yderligere information

Medlemskab

For at deltage på turen skal man være indforstået med at betale kontingent for pågældende sæson.
Melder man sig ind frem til 30. juni (sidste dag i indeværende sæson, vil man automatisk få overført kontingentet til næste sæson.

Teknisk arrangør

Denne rejse er arrangeret i samarbejde med Snowtravel Aps der er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3292.

Forsikring

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.

Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.

Læs om forsikringen her

Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.

Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture.  Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Krav om ansvarsforsikring i Italien

I Italien er der siden 1/1 2022, et krav om at alle skiløbere skal have en ansvarsforsikring. Som rejsende er det din egen opgave at sikre at du har forsikringen i orden. Bøderne for ikke at have ansvarsforsikring er på € 100,- til € 150,- og liftkort kan blive inddraget.

Er du medlem af en dansk skiklub registreret under Dansk Skiforbund, så har du automatisk en ansvarsforsikring gennem Idrættens Rejseforsikring, som alle skiklubmedlemmer automatisk får.

Påbud om hjelm i Italien

Et andet påbud i Italien, er at børn under 18 år SKAL køre med skihjelm på pisterne. Dette følger for øvrigt skiklubbens generelle politik.

Forbehold

Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk 

Ankomst og afrejse

Vejledende rejsegrupperFokus på klubturen
Voksne med små børn 3-5 år
Voksne med store børn 6-12 år
Voksne med teenagere 13-19 år
Ungdom/ teenager 13-25 år uden forældre
Voksen uden børn
Senior +50 uden børn
Instruktør uddannelse/efteruddannelse
Skiniveau med vejledende beskrivelserFokus på denne klubtur
Begynder
Letøvet
Øvet
Erfaren
Ekspert
Instruktørniveau
Top