Uge 7 – Flachau, Østrig – Klubtur for teenage-familer.

Smugkig på sæsonen 24/25. Priser, tilmelding og info følger i løbet af sommeren 2024.

Ski in Ski out⛷ Perfekt beliggenhed 🏔 Hotel 🏨 Tæt på hovedlift 🚠

Billede

Et rigtig godt familie-skiområde på 210 km. pister og sammenhængende med bl.a. Wagrain, Zauchensee og Kleinarl. Området er beliggende i 850-2.188 m.o.h. Hotel Bergdiamant har en hyggelig og afslappet stemning, og der serveres god østrigsk mad i restauranten. Vi råder kun over 49 sengepladser på denne tur.

MålgruppeKlubtur for familier med teenagere.
SkitræningFra 8 år.
RejseperiodeUge 7
Ophold/transportTilmeldingen og betaling til turen skal ske inden 01. december 2023, hvor turen lukker** **BEMÆRK: Da vi råder over et meget begrænset antal pladser, tilrådes hurtig tilmelding (”først til mølle”).

Skiområde og by

Vi bor lige ved liften i Flachau i 900m højde. Skiområdet er en del af Sportwelt Amadé og bl.a. sammenhængende med Wagrain. Flachau er en lille hyggelig by med et bredt udvalg af restauranter, butikker og supermarked. Pisterne er beliggende i 650-2188 meters højde. Her er i alt 210 km pister (79 km blå, 103 km rød, 28 km sort) og omfatter byerne; Wagrain, St. Johann/Pongau, Alpendorf, Kleinarl, Zauchensee, Flachauwinkl og Flachau.

Siden dec. 2020 er der kommet en lift mellem Flachau og Kleinarl/Flachauwinkl, så man ikke længere skal med bil eller bus til denne del af området. Desuden er der i 2022 kommet en helt ny Flying Mozart-lift i Wagrain-området, som er utroligt effektiv. Disse 2 lifte alene har hævet skioplevelsen i området utroligt meget.

Liftkortet dækker faktisk yderligere godt 500 km. pister i Salzburgerland regionen, i alt over 750 km. på det liftkort der er inkluderet i prisen. Flachau er fantastisk nemt at køre til. Her er ingen bjergveje, og byen ligger kun et par km. fra motorvejsafkørslen fra motorvej A10.

Kort

Indkvartering og forplejning

Hotel Bergdiamant er et hyggeligt og nyere hotel beliggende lige ved liften ”Achter Jet” i Flachau. Der er tre lifte inden for 300 m fra hotellet. Opholdet inkluderer lækker morgenmadsbuffet og 3-retters aftenmenu med salatbuffet og med valgmulighed mellem flere hovedretter. Forplejningen er startende med aftensmad på ankomstdagen og sluttende med morgenmad på afrejsedagen. Vi råder over dobbelt- og familieværelser. Alle med badeværelse og TV. De fleste værelser har balkon.

Gratis WiFi er tilgængeligt over hele hotellet, men forvent ikke samme niveau som i DK. Gratis parkering lige ved hotellet. Hotellet har restaurant og hyggelig bar, reception, og opvarmet ski- og støvlerum. Der er desuden wellness afdeling med to saunaer, infrarød sauna og dampbad samt hvilestole, og direkte adgang ud i sneen. Wellness-afdelingen er åben kl. 15.30-20.00. Børn/unge under 15 år, kun sammen med forældre. Badekåber kan lejes. Hotellet har også et lille legerum til de mindste børn og lokale med billard og bordfodbold. Hotellet er røgfrit. Enkeltværelse er ikke muligt.

 

Adresse:

Hotel Garni Bergdiamant

Unterberggasse 349

5542 Flachau – Østrig

Tel: +43 6457 33546

Transport

På denne tur er der mulighed for bus, tog eller transport i egen bil.

Bil: Der er ca. 1200 km. til Flachau. Bemærk at der betales for at køre på motorvej i Østrig. Motorvejs-vignette gældende i 10 dage koster ca. kr. 75,-. I Østrig er vinterdæk påbudt i vinterhalvåret. Ligeledes er man forpligtet til at have snekæder og trafikveste (til alle personer) i bilen.

Bus: Afrejse med bus fredag eftermiddag den 9/2. Ankomst til Flachau lørdag morgen. Hjemrejse er lørdag aften den 17/2, med hjemkomst søndag formiddag. Der kan forekomme samkørsel med andre rejsemål.

Tog:

Medbragt bagage skal være i kupéen. Under de nederste køjer er der plads til bagage (L160/ H35/ D65), samt bagageplads over døren (L190/ B35/D60). Medbringer du ski, kan du købe

ski- og støvletransport til kr. 450,- pr. par t/r. Ski og støvler placeres så i et separat bagagerum. Hele toget er røgfrit. Morgenmad t/r. på toget er inkluderet i togrejsen.

(Togtiderne her er foreløbige tider. De opdateres så snart de endelige tider tilgår).

Instruktion og aktiviteter

Der undervises typisk 3 timer i 5 dage fra kl. 09.00 til 12.00 for både børn, ungdom og voksne. Skiskolen starter søndag. For børn er der planlagt undervisning fra niveau letøvet til øvet og for teenagere og voksne fra øvet til ekspert, hvilket dog justeres i forhold til, hvem der tilmelder sig turen. Der vil desværre ikke være begynderundervisning på denne tur, hvorfor der henvises til andre klubture med dette. Mere information når der er påsat en skiskolechef.

Vi planlægger følgende aktiviteter:

· Afterski

· Spilleaftener

· Picnic

· Portkørsel, hvis de bliver muligt

· Evt. foredrag om ski og udstyr. (Hvis en skilærer er med på det).

Priser

Grundpriser

BeskrivelsePris
VoksenKr. ,-
Unge (2005-2007) i 1. og 2. sengKr. ,-
Unge (2005-2007) i 3., 4. og 5. sengKr. ,-
Unge (2008-2017) i 1. og 2. sengKr. ,-
Unge (2008-2010) i 3., 4. og 5. seng Kr. ,-
Børn (2011-2017) i 3., 4. og 5. sengKr. ,-
Børn (2018-2019) i 3., 4. og 5. seng Kr. 6.00,-

Inkluderet i prisen

 • Ophold i 7 nætter i delt værelse
 • 7 x morgenmadsbuffet
 • 7 x 3-retters aftensmenu/buffet
 • 6 dages liftkort til Ski Amadé
 • Gratis benyttelse af hotellets wellness-afdeling
 • Skiinstruktion
 • Slutrengøring
 • Sengelinned og håndklæder
 • Alle kendte turistskatter og afgifter
 • Bidrag til rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Transport (bus eller tog kan tilkøbes)
 • Frokost
 • Drikkevarer
 • Skileje

Tillæg pr. person

BeskrivelsePris
Bustransport t/r.Kr. ,-
Togtransport inkl. transfer og morgenmad t/r.Kr. ,-
Ski og støvletransport med toget t/r.Kr. ,-
Liftkort pr. ekstra dag, voksenKr. ,-
Liftkort pr. ekstra dag, børn (årg. 2005-2008)Kr. ,-
Liftkort pr. ekstra dag, børn (årg. 2009-2017)Kr. ,-
Liftkort pr. ekstra dag, børn (årg. 2018-2023)Kr. 0,-

Skileje

Udstyrsleje via skiklubbens hjemmeside til reduceret pris, hvor muligt ved bestilling og betaling senest 30 dage inden afrejse.

Udstyret lejes hos:

Sport im Ort
Unterberggasse 167
5542 Flachau

Åbningstider:
Ma. - Sø.: 8-12 og 13-17

Leje - Skisæt

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
Let øvet'Evolution' skipakke7
Øvet'Performance' skipakke7
Erfaren/ekspert'Excellence' skipakke7
Unge'Junior' skipakke7
Let øvet'Evolution' skipakke8
Øvet'Performance' skipakke8
Erfaren/ekspert'Excellence' skipakke8
Unge'Junior' skipakke8

Leje - Kun ski

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
Let øvet'Evolution' ski7
Øvet'Performance' ski7
Erfaren/ekspert'Excellence' ski7
Unge'Junior' ski7
Let øvet'Evolution' ski8
Øvet'Performance' ski8
Erfaren/ekspert'Excellence' ski8
Unge'Junior' ski8

Leje - Hjelm

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
Børn/ungeHjelm7
Børn/ungeHjelm8

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding åbner
TilmeldingTilmelding vil ske igennem vores medlemsportal. Her bliver du fulgt igennem tilmeldingsprocessen og betaler med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning. Man skal logge ind med personlig e-mail som brugernavn og kode der er udsendt pr. mail. Kontakt info@hareski.dk hvis du oplever problemer.
Tilmeldingslink
DepositumDepositum på kr. 2.000,- pr. pers. skal betales ved tilmelding. Man er først tilmeldt turen når depositum er betalt. Vi har kun ovenstående indkvartering(er) og derfor bliver tilmeldinger behandlet efter først til mølle-princippet.
RestbeløbRestbetaling skal ske inden 01. december . Overholder man ikke betalingsfrist annulleres bestillingen og depositum er tabt. Du modtager en faktura med link til onlinebetaling eller FI-kode (betalingskort via bank) samt betalingsdato.
AfbestillingTilmeldingen er bindende ved tilmelding. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs.

Kontakt

TurmailFlachau-uge7@hareski.dk
Turledere
Telefon
Ansvarlig for skitræning
Facebook gruppe

Yderligere information

Medlemskab

For at deltage på turen skal man være indforstået med at betale kontingent for pågældende sæson. Melder man sig ind frem til 30. juni (sidste dag i indeværende sæson, vil man automatisk få overført kontingentet til næste sæson.

Teknisk arrangør

Denne rejse er arrangeret i samarbejde med Snowtravel Aps der er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3292.

Forsikring

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.

Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring. Læs om forsikringen her

Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.

Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture. Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Forbehold

Der skal minimum være 41 deltagere for, at turen gennemføres. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutaudsving, brændstofstigninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk

Ankomst og afrejse

ANKOMST: Check-in er muligt fra kl. 15.00. Ankommer man før, er man velkommen til at sætte bagagen på hotellet. For gæster der ankommer tidligt på ankomstdagen, vil det være muligt at tilkøbe morgenmad på hotellet. Det er muligt at få aftensmad indtil kl. 20.00 på ankomstdagen. Ved ankomst senere end kl. 20.00 bedes man ringe til receptionen, for at aftale nøgleudlevering.

AFREJSE: På afrejsedagen skal værelserne forlades senest kl. 10.00. Det vil være muligt at opbevare bagagen på hotellet i løbet af dagen. Der vil være mulighed for afrejsebad inden hjemrejse.

Vejledende rejsegrupperFokus på klubturen
Voksne med små børn 3-5 år
Voksne med store børn 6-12 år
Voksne med teenagere 13-19 årøvet+ skiniveau
Ungdom/ teenager 13-25 år uden forældreKontakt turleder
Voksen uden børnøvet+ skiniveau
Senior +50 uden børnøvet+ skiniveau
Instruktør uddannelse/efteruddannelse
Skiniveau med vejledende beskrivelserFokus på denne klubtur
Begynder
Letøvet
Øvet
Erfaren
Ekspert
Instruktørniveau
Top