Uge 7 – Fiss-Serfaus, Østrig – Klubtur for skolebørn i alderen 10 – 15 år

TILMELDING LUKKET - Turen er fyldt

Chalet hotel ekskslusivt til skiklubben Hareskov. Vi råder over hele hotellet.
Centralt placeret Lille Chalet Hotel ❤ 1/2 pension inkl. drikkevarer 🌞kør-selv-tur 🚗

Billede

I skiklubben har vi længe ønsket en klubtur til netop dette højtbeliggende skiområde – Serfaus/ Fiss/ Ladis. Beliggende i 1.200-2.600 m.o.h. og med 214 km. pister.

Og helt unikt har vi fundet et hotel med 56 sengepladser, som vi får for os selv. Ophold er med ½ pension. Drikkevarer er inkluderet på hotellet. Vi råder over alle værelser og lejligheder på hotellet. Værelser/ lejligheder er til 2-11 personer.

MålgruppeFamilier med skolebørn fra 10 år
Skitræning3 timers træning i 5 dage for alle deltagere
RejseperiodeOphold i 7 nætter fra lørdag den 10. feb. til lørdag den 17. feb. 2024
Ophold/transportHotel med 1/2 pension drikkevarer inklusiv. Transport i egen bil

Skiområde og by

Der har altid været noget eksklusivt over Serfaus/ Fiss/ Ladis. Både byer og skiområde ligger højere end de fleste i Østrig. Byerne Serfaus og Fiss er beliggende på et højplateau over Inn-dalen i godt 1400 m. højde i det hjørne af Østrig der grænser op til Italien og Schweiz. Vi skal bo i byen Fiss, der er en lille landsby med ca. 1000 indbyggere og en bymidte med over 600 år gamle bygninger og karakteristiske døråbninger. I byen er der utallige restauranter og barer, sportsforretninger, supermarked, bank, læge og apotek. Der er også mulighed for opladning af el-biler i byen.

Serfaus/Fiss/ Ladis´ høje beliggenhed gør selvfølgelig også at skiområdet er meget snesikkert.  Der er skiløb fra 1200m. højde og helt op til 2600 m.o.h. Her er 214 km. pister (47 km. blå/ 112 km. røde/ 27 km. sorte/ 28 km. ruter og freeride). Gode begynderområder, udfordrende freeride og lange boulevard-pister. Altså noget for alle.

Indkvartering og forplejning

Dette lille Chalet Hotel bliver helt vores eget for en uge. Beliggende midt på byens gågade. Der er gågade fra hotellet og til hovedliften – afstand ca. 450 m. Begynderområde og nærmeste lift er kun 300m fra hotellet. Chalet Elfriede har 14 værelser/lejligheder til 2-11 personer. Alle med bad/ toilet. Mange med balkon. I lejlighederne er 1-2 badeværelser. Lejlighederne har køkken, men der er ikke noget service m.v. i køkkenet, da ophold på hotellet inkluderer både morgen- og aftensmad, samt alle drikkevarer.

En aften i løbet af ugen er køkkenet lukket (typisk tirsdag eller onsdag). Dette skyldes at vores 3-4 private kokke og personale, har deres ugentlige friaften. Denne dag har man så mulighed for at prøve en af de

lokale restauranter. (egenbetaling). Forplejningen er startende med aftensmad på ankomstdagen og afsluttende med morgenmad på afrejsedagen.(som skrevet, dog én aften uden aftensmad på hotellet)

Hotellet har reception, restaurant/ opholdsrum med lille bar, wellness-afdeling med sauna samt skikælder. Ophold inkluderer lækker morgenmadsbuffet, og 3-retters aftenmenu, desuden er drikkevarer inkluderet på hotellet fra eftermiddag til kl. 22.00. Drikkevarerne der er inkluderet er; husets vine, lokal øl, alkoholfri øl, sodavand, vand, kaffe og the. Ønsker man flaske vine, drinks/alkohol, special øl eller energidrik, betaler man separat for dette.

På denne tur ”kræser” turleder og hotelpersonale lidt ekstra for deltagerne med; f.eks. en Prosecco morgenmad, Afternoon tea, glühwein-eftermiddag, Fondue-aften (i stedet for normal aftenmenu), m.m. Dette er også inkluderet i prisen.

På hotellet er der gratis Wifi. Sauna er åben dagligt fra 17.00-19.00. Der er 11 gratis parkeringspladser ved hotellet. Hotellet er røgfrit.

I følgende lejligheder kræves det at der er min. 4 fuldt betalende deltagere, før der kan gives børne- og opredningsrabat:

– Penthouse (11 senge)

– Appartment 1 (7 senge)

– Appartment A (6 senge)

– Appartment C (6 senge)

 

Adresse:

Chalet Hotel Elfriede

Obere Dorfstrasse 24

6533 Fiss – Østrig

Tel: +43 5476 6401

Transport

Bil:

Der er ca. 1200 km. til Fiss. Bemærk at der betales for at køre på motorvej i Østrig. Motorvejs-vignette gældende i 10 dage koster ca. kr. 75,-. I Østrig er vinterdæk påbudt i vinterhalvåret. Ligeledes er man forpligtet til at have snekæder og trafikveste (til alle personer) i bilen.

Instruktion og aktiviteter

Der undervises typisk 3 timer i 5 dage fra 10 år for både børn, ungdom og voksne, så resten af dagen er fri med familie og venner samt 1-2 fridage. For børn er der planlagt undervisning fra niveau letøvet til øvet og for teenagere og voksne fra øvet til ekspert, hvilket dog justeres i forhold til hvem der tilmelder sig turen, dog vil der ikke være begynderundervisning, hvor der henvises til andre klubture med dette. Mere information når der er påsat en skiskolechef. 

Priser

Priser i dkr

Grundpriser

BeskrivelsePris
Voksen Kr. 13.600
Unge (2005-2008)Kr. 13.250
Børn (2009-2017)Kr. 12700

Inkluderet i prisen

 • - Ophold i 7 nætter i delt værelse/lejlighed
 • - 7 x morgenmadsbuffet
 • - 6 x 3-retters aftensmenu
 • - 6 dages liftkort til Serfaus/Fiss/Ladis
 • - Drikkevarer på hotellet (husets vine, lokal øl, sodavand, vand, kaffe og the).
 • - Skiinstruktion
 • - Slutrengøring
 • - Sengelinned og håndklæder
 • - Alle kendte turistskatter og afgifter
 • - Bidrag til rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Ikke inkluderet i prisen
 • - Frokost
 • - Drikkevarer (udover nævnte)
 • - Skileje
 • - Transport

Tillæg pr. person

BeskrivelsePris
EnkeltværelseKr. 8725
Liftkort pr. ekstra dag, voksenKr. 340
Liftkort pr. ekstra dag, unge, (årgang 2005-2008)Kr. 300
Liftkort pr. ekstra dag, børn (årg. 2009-2017)Kr. 200
Liftkort pr. ekstra dag, børn (årg. 2018-2023)Kr. 0

Skileje

Udstyrsleje via skiklubbens hjemmeside til reduceret pris, hvor muligt ved bestilling og betaling senest 30 dage inden afrejse.

Udstyret lejes hos:Åbningstider:
Ma. - Sø.:

Link til bestilling af udstyrsleje: https://medlem.hareski.dk/event/details/e658

Leje - Skisæt

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
Øvet'Performance' skipakke71.200
Øvet'Performance' skipakke81.600
6-11 år'Junior' skipakke7450
6-11 år'Junior' skipakke10600

Leje - Kun ski

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
Øvet'Performance' ski7920
Øvet'Performance' ski81.230
6-11 år'Junior' ski7340
6-11 år'Junior' ski8460

Leje - Hjelm

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
6-11 årHjelm7140
6-11 årHjelm8190

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding åbnerjuni 2023
TilmeldingTilmelding vil ske igennem vores medlemsportal. Her bliver du fulgt igennem tilmeldingsprocessen og betaler med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning. Man skal logge ind med personlig e-mail som brugernavn og kode der er udsendt pr. mail. Kontakt info@hareski.dk hvis du oplever problemer. **BEMÆRK: Da vi råder over et begrænset antal pladser, tilrådes hurtig tilmelding (”først til mølle”).
Tilmeldingslinkhttps://medlem.hareski.dk/event/details/i2573
DepositumDepositum på kr. 2.000,- pr. pers. skal betales ved tilmelding. Man er først tilmeldt turen når depositum er betalt. Vi har kun ovenstående indkvartering(er) og derfor bliver tilmeldinger behandlet efter først til mølle-princippet.
RestbeløbRestbetaling skal ske inden 01. december 2023. Overholder man ikke betalingsfrist annulleres bestillingen og depositum er tabt. Du modtager en faktura med link til onlinebetaling eller FI-kode (betalingskort via bank) samt betalingsdato.
AfbestillingTilmeldingen er bindende ved tilmelding. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs

Kontakt

Turmailfiss-serfaus-uge7@hareski.dk
TurledereBrian Refshauge
Telefon28145514
Ansvarlig for skitræning
Facebook gruppe

Om den frivillige turledelse

Profilbillede

Jeg har været medlem af Skiklubben Hareskov siden 2018, hvor mine drenge som hhv. 4 og 7 årige endelig var blevet grebet af skiløbet

Selv var jeg 17 år, da jeg var på min første skiferie, og det har lige siden været min foretrukne ferieform. Det er også blevet til et par sæsoner som hhv. elev på højskole med alpinski og guide i Østrig.

Mit engagement i klubben tog en ekstra drejning sidste sæson, hvor jeg både fik muligheden for at blive turleder på nytårsturen i Hemsedal, samt at være instruktør på 3 ture. Det vigtige for mig, som turleder, er at sikre, at alle får en fantastisk oplevelse og at alt det praktiske fungerer, så man kan koncentrere sig om at nyde skiløbet og det sociale 100%.

Yderligere information

Medlemskab

For at deltage på turen skal man være indforstået med at betale kontingent for sæson 2023/24. Melder man sig ind frem til 30. juni (sidste dag i indeværende sæson, vil man automatisk få overført kontingentet til næste sæson.

Teknisk arrangør

Denne rejse er arrangeret i samarbejde med Snowtravel Aps der er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3292.

Forsikring

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.

Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring. Læs om forsikringen her

Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.

Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture. Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Forbehold

Der skal minimum være 50 fuldt betalende deltagere for, at turen gennemføres. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutaudsving, brændstofstigninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk

Ankomst og afrejse

ANKOMST: Check-in er muligt fra kl. 15.00. Ankommer man før, er man velkommen til at sætte bagagen på hotellet. For gæster der ankommer tidligt på ankomstdagen, vil det ikke være muligt at tilkøbe morgenmad på hotellet. Det er muligt at få aftensmad ved ankomst indtil kl. 20.00 på ankomstdagen. Ved ankomst senere end kl. 20.00 bedes man ringe til receptionen, for at aftale nøgleudlevering.

AFREJSE: På afrejsedagen skal værelserne forlades senest kl. 10.00. Det vil være muligt at opbevare bagagen på hotellet i løbet af dagen. Der vil ikke være mulighed for afrejsebad inden hjemrejse.

Vejledende rejsegrupperFokus på klubturen
Voksne med små børn 3-5 årTilbydes ikke på denne tur
Voksne med store børn 6-12 årPrimær målgruppe fra 10 - 15 år
Voksne med teenagere 13-19 årPrimær målgruppe fra 10 - 15 år
Ungdom/ teenager 13-25 år uden forældreTilbydes ikke
Voksen uden børnPrimær målgruppe med børn fra 10 - 15 år
Senior +50 uden børnTilbydes ikke
Instruktør uddannelse/efteruddannelseTilbydes ikke
Skiniveau med vejledende beskrivelserFokus på denne klubtur
BegynderTilbydes ikke
LetøvetTilbydes ikke
Øvet
Erfaren
Ekspert
InstruktørniveauTilbydes ikke
Top