Uge 7 – Alba/Canazei, Italien – Teenagefamilier med store søskende

Smugkig på sæsonen 24/25. Priser, tilmelding og info følger i løbet af sommeren 2024.

Bo som nabo til liften, i verdens største skiområde på en tur med fokus på teenagefamilier.

Billede

Superski Dolomiti med 1.200km. pister. Det er hvad der venter os her. Vi har fundet et lille hotel lige ved siden af liften i Alba. Vi råder over alle 28 værelser på hotellet. I alt 68 sengepladser.

MålgruppeFamilier med teenagere og store søskende over 10 år. Ikke egnet for små børn og begyndere. Snowboard ved nok interesse.
Skitræning5 dages skiskole incl snowboard. Der tilbydes ikke skiskole for begyndere. Der er mulighed for 8 dage på ski, 6 skidage er inkluderet.
RejseperiodeUge 7
Ophold/transportHotel med ½ pension. Transport med bus eller i egen bil.

Skiområde og by

Verdens største skiområde – Intet mindre. Liftkortet dækker ca 1.200 km. pister, og heraf er ca. 650 km. pister sammenhængende rundt om Sella massivet, med bla. byer som Campitello, Val Gardena, Selva, Ortisei, Alta Badia, Corvara, Arabba og San Cassiano. Marmolada-gletscheren er også en del af det sammenhængende, og dermed er skiløbet beliggende fra 1200 til 3342 m.o.h.

Fra Alba hvor vi bor går der 2 store lifte op i området. Den ene lift går op til Belvedere-området, hvorfra man er forbundet med hele Sella Ronda. Den anden lift går op til det lille lokale skiområde – Ciampac, hvorfra man kan komme videre til Pozza di Fassa, længere ude i dalen.

Alba er en lille by beliggende i forlængelse af den mere kendte; Canazei. Canazei er kendt som en af danskernes mest foretrukne skisportsbyer. Dette skyldes helt sikkert det store varierede skiområde, samt det hyggelige bymiljø, med små lokale barer og konditorier, samt nogle virkeligt gode restauranter. Dette har Alba også, blot i noget mindre målestok, og så har Alba lift direkte til toppen af skiområdet, så man kommer hurtigt på ski.

Indkvartering og forplejning

Hotel Villa Agomer er et to-stjernet familiært hotel med 28 værelser, beliggende i Alba ved Canazei. Med en beliggenhed lige ved liftene Col die Rossi og Ciampac, får man ikke meget bedre beliggenhed i forhold til skiløbet. Hotellet har reception, bar, restaurant, og et bibliotek samt elevator og ski- og støvlerum.

Forplejning er med morgenmadsbuffet og 3-retters aftensmenu med salatbuffet. Hotellet sætter en ære i at tilbyde en blanding af kendte italienske retter og lokale specialiteter. Forplejningen er startende med aftensmad på ankomstdagen og afsluttende med morgenmad på afrejsedagen.

På hotellet er der værelser til 2-4 personer. Der er desværre ikke værelser til 5 el. 6 personer på dette hotel). Værelserne er alle med eget badeværelse med hårtørrer, Sat.-TV og safe-boks. Enkelte værelser har balkon. Der er gratis Wi-Fi på hotellet. Vær dog opmærksom på, at kvaliteten og hastigheden af internettet kan variere, og du derfor ikke kan forvente mulighed for at streame, spille og hente store filer. Gratis parkering ved hotellet. Vi råder over alle 28 værelser på hotellet.

Link til hotellets hjemmeside her: www.agomer.it 

 

Adresse: 

Hotel Villa Agomer** 

Via Pian Trevisan 1 

38032 Canazei/ Alba – Italien 

Tel: +39 0462 601 237 

Transport

Bus:

Bil: Der er ca. 1350 km. til Alba. Bemærk at der betales for at køre på motorvej i Østrig og Italien. Vignette til Østrig, gældende i 10 dage koster ca. kr. 75,- og kan købes på tankstation i Tyskland inden grænsen til Østrig. I Italien betaler man motorvejsafgift for den strækning man køre. Der betales når man kører af motorvejen.

I Østrig og Italiens bjergregioner er vinterdæk påbudt i vinterhalvåret. Ligeledes er man forpligtet til at have snekæder og trafikveste (til alle personer) i bilen.

Instruktion og aktiviteter

Bussen ankommer til hotellet lørdag morgen og der vil være mulighed for skiløb så snart vi ankommer ved tilkøb af ekstra dage på liftkortet. Ligeledes vil det være muligt at stå på ski hele afrejsedagen. 

Der vil være skiskole i alt 5 dage. Der tilbydes ikke skiskole for begyndere. 

Der er indlagt fælles picnic på turen og vi tilskynder masser af sociale aktiviteter mellem både voksne og børn. Medbring spil, så vi kan hygge os sammen efter lange dage på ski. 

Priser

Grundpriser

BeskrivelsePris
VoksenKr.
Unge (2008-2011) i 1. og 2. sengKr.
Unge (2008-2011) i 3. og 4. sengKr.
Børn (2012-2017) i 1. og 2. sengKr.
Børn (2012-2017) i 3. og 4. sengKr.
Børn (2018-2021) i 3. og 4. sengKr.

Inkluderet i prisen

 • Inkluderet i prisen
 • Ophold i 7 nætter i delt værelse
 • 7 x morgenmadsbuffet
 • 7 x 3-retters aftensmenu
 • 6 dages liftkort til Dolomiti Superski (søn-fre)
 • Skiinstruktion
 • Slutrengøring
 • Sengelinned og håndklæder
 • Alle kendte turistskatter og afgifter
 • Bidrag til rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Transport (bustransport kan tilkøbes)
 • Frokost
 • Drikkevarer
 • Skileje

Tillæg pr. person

BeskrivelsePris
Bustransport t/r.Kr.
Liftkort pr. ekstra dag, voksenKr.
Liftkort pr. ekstra dag, unge (årg. 2008-2017)Kr.
Liftkort pr. ekstra dag, børn (årg. 2018-2021) Kr.

Skileje

Udstyrsleje via skiklubbens hjemmeside til reduceret pris, hvor muligt ved bestilling og betaling senest 30 dage inden afrejse.

Vores skileje er beliggende i Canazei, umiddelbart overfor hovedliften 50 m. nede af vejen ved p-pladsen.
Fra Alba, kan man med fordel tage skibussen til/fra liften i Canazei, for at afhente lejet udstyr.

Udstyret lejes hos:

Northland
Strada del Piz 15
38032 Canazei (TN)

Åbningstider:
Ma. - Sø.: 8:15-12:30 og 14:30-18:30

Leje - Skisæt

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
Let øvet'Evolution' skipakke6
Øvet'Performance' skipakke6
Erfaren/ekspert'Excellence' skipakke6
Børn 6-11 år'Junior' skipakke6
Let øvet'Evolution' skipakke7
Øvet'Performance' skipakke7
Erfaren/ekspert'Excellence' skipakke7
Børn 6-11 år'Junior' skipakke7
Let øvet'Evolution' skipakke8
Øvet'Performance' skipakke8
Erfaren/ekspert'Excellence' skipakke8
Børn 6-11 år'Junior' skipakke8

Leje - Kun ski

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
Let øvet'Evolution' ski6
Øvet'Performance' ski6
Erfaren/ekspert'Excellence' ski6
Børn 6-11 år'Junior' ski6
Let øvet'Evolution' ski7
Øvet'Performance' ski7
Erfaren/ekspert'Excellence' ski7
Børn 6-11 år'Junior' ski7
Let øvet'Evolution' ski8
Øvet'Performance' ski8
Erfaren/ekspert'Excellence' ski8
Børn 6-11 år'Junior' ski8

Leje - Hjelm

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
Børn 6-11 årHjelm6
Børn 6-11 årHjelm7
Børn 6-11 årHjelm8

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding åbner
Tilmelding**BEMÆRK: Da vi råder over et begrænset antal pladser, tilrådes hurtig tilmelding (”først til mølle”). Tilmelding vil ske igennem vores medlemsportal. Her bliver du fulgt igennem tilmeldingsprocessen og betaler med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning. Man skal logge ind med personlig e-mail som brugernavn og kode der er udsendt pr. mail. Kontakt info@hareski.dk hvis du oplever problemer.
Tilmeldingslink
DepositumDepositum på kr. 2.000,- pr. pers. skal betales ved tilmelding. Man er først tilmeldt turen når depositum er betalt. Vi har kun ovenstående indkvartering(er) og derfor bliver tilmeldinger behandlet efter først til mølle-princippet.
RestbeløbRestbetaling skal ske inden 01. december . Overholder man ikke betalingsfrist annulleres bestillingen og depositum er tabt. Du modtager en faktura med link til onlinebetaling eller FI-kode (betalingskort via bank) samt betalingsdato.
AfbestillingTilmeldingen er bindende ved tilmelding. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs.

Kontakt

Turmail
Turledere
Telefon
Ansvarlig for skitræning
Facebook gruppe

Yderligere information

 

 

Medlemskab

For at deltage på turen skal man være indforstået med at betale kontingent for sæson 2023/24. Melder man sig ind frem til 30. juni (sidste dag i indeværende sæson, vil man automatisk få overført kontingentet til næste sæson.

Teknisk arrangør

Denne rejse er arrangeret i samarbejde med Snowtravel Aps der er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3292.

Forsikring

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.

Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.

Læs om forsikringen her

Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.

Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture.  Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Forbehold

Der skal minimum være 50 deltagere for, at turen gennemføres. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutaudsving, brændstofstigninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk

Ankomst og afrejse

Den korteste vej til Alba/ Canazei går over Val Gardena og derfra over Sella Passet i 2200m højde. Denne vej kan ikke anbefales, da der er meget bjergkørsel med hårnålesving og da passet kan være lukket. Derfor anbefaler vi at man kører på motorvejen til Ora/Egna og derfra af ss48 mod Val di Fiemme og Val di Fassa. Vejen her er 70 km. længere, men denne vej er den bedste frem til Canazei og Alba.

ANKOMST: Check-in er muligt fra kl. 12.00. Ankommer man før, er man velkommen til at sætte bagagen på hotellet. For gæster der ankommer tidligt på ankomstdagen, vil det være muligt at tilkøbe morgenmad på hotellet. Det er muligt at få aftensmad ved ankomst indtil kl. 20.00 på ankomstdagen. Ved ankomst senere end kl. 20.00 bedes man ringe til receptionen, for at aftale nøgleudlevering.

AFREJSE: På afrejsedagen skal værelserne forlades senest kl. 10.00. Det vil være muligt at opbevare bagagen på hotellet i løbet af dagen. Der vil IKKE være mulighed for afrejsebad på hotellet inden hjemrejse. Dette kan evt. gøres i wellness-centret og badelandet inde i Canazei (Dolaondes Canazei).

Vejledende rejsegrupperFokus på klubturen
Voksne med små børn 3-5 år
Voksne med store børn 6-12 år
Voksne med teenagere 13-19 år
Ungdom/ teenager 13-25 år uden forældre
Voksen uden børn
Senior +50 uden børn
Instruktør uddannelse/efteruddannelse
Skiniveau med vejledende beskrivelserFokus på denne klubtur
Begynder
Letøvet
Øvet
Erfaren
Ekspert
Instruktørniveau
Top