Uge 50 – Hemsedal, Norge – SkiSportDanmark-træning og Nordkredsmesterskaber

Åben for tilmelding

SkiSporttræning og konkurrence for øvede børn (+6 år) og voksne, undervisning for de øvede børn (+6 år) og voksne. Ugen afsluttes med Nordkredsmesterskaberne for alle danske skiklubber.
Nybegyndere og letøvede børn og voksne er meget velkomne på turen, man skal blot selv booke og betale skiskole direkte hos Skistar.

Billede

Hemsedal kaldes med god grund ”Nordens Alper”, da terræn og fjelde ligner alperne. Pister og skiløb er i en klasse for sig selv og pga. højde og pisternes orientering er der altid godt med sne.  

Traditionen tro drager de danske skiklubber til Hemsedal i uge 50, hvor de øvede børn og voksne får heldags træning med klubbens dedikerede instruktører og trænere fra SkiSportdanmarkfællesskabet.
Nybegyndere og letøvede børn og voksne er meget velkomne på turen, blot man selv booker skiskole ved Skistar.

Vi bor sammen på tværs af familier, laver mad og lektier sammen. I løbet af ugen vil der være mulighed for julehygge, Luciaoptog og andre sociale aktiviteter.

Turen er også god til børnefamilier (+6 år) med øvede børn, som gerne vil begynde at dyrke ski som en sport – fælles for alle er, at vi at have det sjovt på ski og opleve den hyggelige stemning, man kun finder i de norske fjelde.

Børneundervisningen vil blive varetaget af engagerede instruktører fra SkiSportDanmark, som har en legende tilgang til det at stå på ski. 

Turen giver derudover mulighed for at øvede børn og unge fra 6-16 år kan prøve kræfter med heldagstræning med Skiteamets unge klubløbere.

I slutningen af ugen bliver der afholdt Nordkredsmesterskaber (NKM), hvor de fleste skiklubber i Danmark deltager. Det er muligt for alle at deltage i konkurrencen, eneste krav er at man selv skal kunne tage en lift og køre på røde pister. Mere information og tilmelding til konkurrence kommer når vi nærmer os afrejse.

 

MålgruppeTuren retter sig mod familier med øvede børn og unge (+6 år) som ønsker undervisning med fokus på det sportslige element. Øvede børn og unge (+6 år) tilbydes heldagstræning med Skiteam, Youthteam og Masterteam (voksen porte)
SkitræningDer er undervisning fra mandag til og med lørdag (konkurrence fredag og lørdag er en del af undervisningen).
Rejseperiode10 – 17 december 2023 / Der kan ønskes ophold fra lørdag til lørdag eller søndag til søndag.
Ophold/transportVi bor i lejligheder i Skistar Lodge tæt på pisterne og alle lejligheder er udstyret med køkken og flere soveværelser. Transport er i egne biler, ledige pladser i bilen kan med fordel koordineres via turens FB side.

Skiområde og by

Hemsedal er et af de største skiområder i Norge og byder på mere end 20 lifter, 49 pister hvoraf den længste er 6 km. lang, der er en faldhøjde på 830 m, fire freestyle/snowboard parker, to skicrossarenaer, flere slalombaner med tidtagning og ikke mindst et kæmpe stort børneområde.

Indkvartering og forplejning

Vi kommer til at bo i hyggelige lejligheder tæt ved fjeldet med ski-in/ski-out mulighed.
Uanset hvilket skiniveau du har, er det let at komme til og fra lejligheden.

Madlavning, indkøb og ansvar for opgaver i lejlighederne bliver koordineret af hver enkelt hytte. Turlederen sender hyttefordeling og kontaktinformationer ud i god tid inden afrejse.

Sengelinned og håndklæder er med i prisen.

Slutrengøring er inkluderet i prisen, men hytten skal efterlades pæn og ryddelig uden skrald.

Lejlighederne er tilgængelige fra kl 17.00 på ankomst dagen og skal forlades kl. 11.00 på afrejsedagen.

Transport

Transport i egne biler, husk snekæder og vinterdæk.

Instruktion og aktiviteter

Skiskole med danske trænere fra SkiSportDanmarks træningsfællesskab.

Der er undervisning for alle i 3 timer hver formiddag, og desuden mulighed for 2 timers undervisning om eftermiddagen. Undervisningen starter mandag og fortsætter til og med lørdag.

Alle øvede børn og voksne (fra 6 år) får på denne tur undervisning af instruktører og trænere, der er vilde med at undervise, så vi kan skabe skiglæde hos alle.

De helt små børn skal derfor være vant til at undvære mor og far i 3 timer hver dag, men skulle det knibe med at bevare energien så ringer vi naturligvis til far/mor så de kan blive hentet. Det plejer absolut ikke at ske ofte, da alle børn nyder at være på skiskole, lege i sneen og hygge sig med alle de andre børn! Er energen til det, så er det også 2 timers træning efter frokost.

I uge 50 bliver der ligeledes afholdt Nordkredsmesterskaber, hvor mange skiklubber i Danmark deltager. Alle der får træning er som udgangspunkt tilmeldt konkurrence, det er meget lærerigt og super sjovt!

Læs mere om SkiSportDanmark fællesskabet her : www.skisportdanmark.dk

Om Skiteamet

Skiteamet er et træningstilbud til børn og unge fra 6 og op, som har lyst til at “gå til ski” og være en del af en stor blandet børne-/unge gruppe, der har det at stå på ski som deres sport. Vores ture har forskellig fokus, men det overordnede mål er, at løberne bliver utrolig alsidige skiløbere.
Vi har en 50/50 fordeling ift. træning af grundlæggende ski tekniske færdigheder på pisten/freeskiing og porttræning herunder slalom og storslalom. Der lægges meget vægt på de sociale aspekter og sammenholdet på teamet er unikt. se mere om skiteamet her
Miniskiteamet er et team for de helt unge, 6-8-årige. På miniskiteamet er der lidt mindre fokus på træning og en del mere plads til leg – holdet skal ses som et fællesskab for de yngre der er glade for at have sne under fødderne og et introhold til det rigtige skiteam. Minifilm om:se mere om miniskiteamet her

Priser

Grundpriser

BeskrivelsePris
Voksen (+18 år) Ophold i lejlighed og skitræningDKK 3.305,-
Barn (op til 17 år) Ophold i lejlighed og skitræningDKK 2.799,-
Baby 0-2 år, uden egen seng og ingen skitræningDKK 0,-
Sengeplads (Raceteam eller medrejsende forældre) - uden træning og liftkortDKK 1.483,-
Træning uden ophold - Barn (6-12 år)DKK 1.701,-
Træning uden ophold - Voksen 8+18 år)DKK 2.207,-
Frikøb af seng i lejlighed pr stkDKK 888,-
Ophold i lejlighed (skiskole betales og bookes ved Skistar)DKK 1.483,-

Inkluderet i prisen

  • Ophold i lejlighed inkl slutrengøring og sengelinned
  • 6 dage skisport træning (formiddag og eftermiddag) inkl. konkurrence (gebyr skal betales for voksen)
  • Turledelse, bidrag til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

  • Liftkort tilkøb (muligt tilkøb)
  • Tomme senge (Frikøb af senge er tilkøb)
  • Ski, støvle og hjelm leje (rabatkode til SkiStar fremsendes inden afrejse)
  • Forplejning og drikkevarer
  • Transport

Tillæg pr. person

BeskrivelsePris
Liftkort 6-8 dage, Børn 6-17 år - alder på ankomst tidspunktetDKK 1.000,-
Liftkort 6-8 dage, Voksne 18-64 år - alder på ankomst tidspunktetDKK 1,239,-
Liftkort 6-8 dage, Senior 65+- alder på ankomst tidspunktetDKK 1.000,-
Liftkort 6-8 dage, Børn 0-6 år - alder på ankomst tidspunktet - GRATISDKK 0,-

Rabatter

BeskrivelseRabat
Rabat ved benyttelse af Skiteam træningspakke (kun ved forudkøbte pakker)DKK 1.800,-

Skileje

Leje af skiudstyr bestilles direkte hos Skistar via link - kode og link fremsendes i løbet af efteråret.

Leje - Skisæt

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris

Leje - Kun ski

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris

Leje - Hjelm

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding åbner23. juni 2023 kl.10.00
TilmeldingTilmelding vil ske igennem vores medlemsportal. Her bliver du fulgt igennem tilmeldingsprocessen og betaler med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning. Man skal logge ind med personlig e-mail som brugernavn og kode der er udsendt pr. mail. Kontakt info@hareski.dk hvis du oplever problemer.
Tilmeldingslinkhttps://medlem.hareski.dk/event/details/i2534
DepositumDepositum på kr. 1.000,- Vi har kun ovenstående indkvartering(er) og derfor bliver tilmeldinger behandlet efter først til mølle-princippet.
RestbeløbRestbetaling skal ske i efteråret 2023, Du modtager en faktura med link til onlinebetaling eller FI-kode (betalingskort via bank) samt betalingsdato.
AfbestillingTilmeldingen er bindende og vi anbefaler at der tegnes en afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/

Kontakt

Turmailhemsedal-nkm-uge50@hareski.dk
TurledereCarsten Wexel
Telefon
Ansvarlig for skitræningSkiSportDenmark https://skisportdanmark.dk/
Facebook gruppehttps://www.facebook.com/groups/776323500943851

Yderligere information

I dette afsnit har vi samlet yderligere praktisk information. Vær opmærksom på at klubben har udarbejdet typiske rejsegrupper og skiniveauer, som vi bruger for at styre fokus og økonomien på de enkelte klubture. Boksene, som du finder i dette afsnit er vejledende, da den endelige sammensætning på en klubtur kan ændres i forhold til f.eks. deltagerprofilerne eller for at få flere deltagere med på turen. Er du i tvivl, så kontakt kontoret på 31400049 eller skriv til info@hareski.dk

Medlemskab

For at deltage på klubturen i Skiklubben Hareskov skal man være indforstået med, at betale kontingent for den sæson turen afholdes. Et kontingent gælder fra 1. juli til 30 juni efterfølgende år (forskudt regnskabsår). Melder du dig ind, når turene åbner for tilmeldingen, lige før sommerferie (typisk maj/juni måned), så vil dit kontingent bliver overført til den nye sæson.

Gæster fra andre skiklubber under Danmarks Skiforbund kan deltage på denne klubtur. For deltage som gæst skal man oprette et gæstelogin, og ved tilmeldingen oplyse navn på klub samt uploade dokumentation eller oplyse medlemsnummer i egen skiklub.  Gæstelogin koster et éngangsgebyr på 75 kr. for voksne (18+), men er gratis for juniorer, jævnfør vores vedtægter.

Teknisk arrangør

Rejsen er arrangeret i samarbejde med Snowtravel Denmark ApS, reg. nr. 3292 i Rejsegarantifonden.

Forsikring

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.
Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.
Læs om forsikringen her: www.hareski.dk/forsikring/
Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.
Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture. Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Forbehold

Hvis turlederen vurderer at der er for få deltagere, kan turen aflyses. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som Skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk/turbestemmelser/

Ankomst og afrejse

Lejlighederne er ledige fra søndag 10. december kl. 17.00. Vi forsøger at tilkøbe ekstra nat fra lørdag til søndag, så vi alle kan komme til Hemsedal allerede lørdag og få en ekstra dag på ski.

Vi skal være ude af lejlighederne søndag 17 december kl. 11.00, slutrengøring er med i prisen med lejligheden skal efterlades rydder og tømt for skrald osv.

 

Vejledende rejsegrupperFokus på klubturen
Voksne med små børn 3-5 årTuren er ikke velegnet for de helt små børn
Voksne med store børn 6-12 årMålgruppe, hvis de selv kan tage liften, og kan køre sikkert på blå/rød pister
Voksne med teenagere 13-19 årMålgruppe, hvis de selv kan tage liften, og kan køre sikkert på blå/røde pister
Ungdom/ teenager 13-25 år uden forældreDet skal aftales med turleder hvem der er den ansvarlige voksen. Transport skal ligeledes selv koordineres og den unge skikøber skal deltage i madplaner og indkøb på lige vilkår med alle andre i hytten.
Voksen uden børn
Senior +50 uden børn
Instruktør uddannelse/efteruddannelse
Skiniveau med vejledende beskrivelserFokus på denne klubtur
BegynderEr meget velkommen på turen, men skiskole skal selv bookes ved Skistar.
LetøvetEr meget velkommen på turen, men skiskole skal selv bookes ved Skistar.
ØvetJa, + 6år
ErfarenJa, + 6år
EkspertJa, + 6år
InstruktørniveauJa, + 6år

PIstekort

Kort
Top