Uge 5 – Åre, Sverige – Skitur for unge 18-35 år

AFLYST

⛷ski 🏂 snowboard 😎 hygge 🚅 tog
Turen for unge, arrangeret af unge.
Fællesskaber, venskaber og med plads til både freestyle, piste og afterski.
Tilmeldingen er åben for alle unge, der er nysgerrige på Skiklubben Hareskov.

Billede

 

Vi er en gruppe unge mennesker fra Skiklubben Hareskov, som har taget initiativ til denne ungdomstur, da vi ønsker at bidrage til, at skiløbet får endnu større fokus i vores målgruppe.

Vi er alle ski- eller snowboardentusiaster og har dedikeret mange uger til frivilligheden i skiklubben. Vores motivation for at oprette en ungdomstur kommer af, at vi ønsker at skabe en uforglemmelig og lærerig tur for klubbens unge mennesker.

Fokus bliver skiløb, skiløb og skiløb men ej at forglemme hyggen – som vi altid siger i klubben så er skiglæde det vigtigste element og ingen glæde uden socialt samvær på og af pisten. Turen lægger op til en uges skiløb hvor klubbens instruktører vil gennemføre både undervisning og workshops.

Hvis du ikke er medlem endnu, så kan du blive det her.
Du er velkommen på turen med en gæstekonto til bare 75 kr, for at se om det er noget for dig.

 

Målgruppe18+ Skiglade unge mennesker, som ønsker en social tur med fokus på at dygtiggøre sit skiløb og snowboard.
Skitræning3 timer x 5 dages undervisning for begyndere. 3 timer x 2 dages undervisning for øvede og opefter. 3 timer x 3 dages workshop for øvede og opefter.
RejseperiodeOphold er fra lørdag den 27/1 til lørdag den 3/2. Med toget er der udrejse fra Malmö fredag 26/1 og hjemrejse lørdag med hjemkomst til Malmö søndag den 4/2.
Ophold/transportLejligheder uden forplejning. Togtransport fra Malmö t/r. Også mulighed for egen transport.

Skiområde og by

Åre er uden tvivl det skisportssted i Norden, der kommer tættest på terrænet i Alperne. Med sine 100 nedfarter og 42 lifter er her rigeligt med udfordringer til alle skiløbere – både dem med masser af kilometer skiløb i benene, og dem der kun har været på ski få gange før.

Åres skiområder strækker sig fra Björnen i øst, via centrale Åre til Duved i vest og er centrum for Skandinaviens mest internationale skisted – alt i Åre handler om at stå på ski.

Her har flere gange været afholdt world cup.

Her findes moderne shoppingmuligheder, et stort udbud af restauranter og et pulserende natteliv.

 

Kort

Indkvartering og forplejning

Lejligheder Brunkulla

Indkvartering centralt i Åre by i lejlighederne Brunkulla.

Lejlighederne er alle til 8 pers. Afstand til nærmeste lift er ca. 450-490m.

Lejlighederne Brunkulla er på ca. 80m2 og har fire soveværelser samt stue-opholdsrum med køkken. Desuden stor entré, med god garderobe-plads samt to badeværelse, hvoraf det ene er med sauna. Der er også balkon i lejligheden.

Hver lejlighed er indrettet med fire soveværelser – to med dobbeltseng og to med køjeseng. Ingen sover i stue/ opholdsrum.

Køkkenet har opvaskemaskine, komfur med ovn, køleskab med lille fryser. Der er inkluderet forbrug af el og vand, slutrengøring, samt sengelinned og håndklæde. Ophold er uden forplejning.

 

Transport

På denne tur tilbydes mulighed for togtransport eller transport i egen bil.

Tog:

Herunder er der tale om cirkatider. De nøjagtige tidpunkter kommer senere..

Udrejse fredag 26/1: Malmö ca. kl. 15.00 med ankomst dagen efter ca. kl. 08.00 i Åre. Hjemrejse lørdag 3/2: ca. Kl. 16.45 med ankomst søndag ca. kl. 07.30 i Malmö

Der er plads til 6 personer i hver kupé, med liggeplads inkl. lagen, pude og tæppe.

Inkluderet i turen er morgenmad på toget. t/r. En morgenmadspakke består af brød, smør, ost, yoghurt, juice samt kaffe, te eller varm chokolade. Desuden er der undervejs mulighed for at købe drikkevarer og lette anretninger, eller man kan selv medbringe egen mad.

Der findes ingen begrænsninger vedrørende bagagen, men al bagage skal være i kupeen, dog må det ikke genere andre rejsende. Hvis man medbringer ski/snowboard og støvler kan dette afleveres i bagage-kupé. Der må kun medbringes 1 par ski/snowboard og et par støvler pr deltager. Ski-/ snowboard- og støvletransport er inkluderet i prisen.

Fra stationen i Åre og frem til Brunkulla-lejlighederne er der ca. 700m. Der er ikke arrangeret transfer, da det burde være muligt at gå til lejlighederne med bagagen.

 

Bil:

Der er ca. 1.090 km. til Åre. I Sverige er vinterdæk påbudt i vinterhalvåret. Ligeledes er man forpligtet til at have snekæder i bilen.

 

Instruktion og aktiviteter

3 timer x 5 dages undervisning for begyndere

3 timer x 2 dages undervisning for øvede og opefter

3 timer x 3 dages workshop for øvede og opefter

Inspiration til workshops:

Pukler, opkørt, stejlt, iset, hop, japanske skiløb, kørsel med hænderne, korte sving samt intro til skiinstruktør, snowboard, park og Demo.

Priser

Grundpriser

BeskrivelsePris
Voksen 18-35 år Kr. 4995,-

Inkluderet i prisen

 • Tog t/r
 • Ophold i delt lejlighed uden forplejning
 • 8 dages liftkort
 • KeyCard gebyr
 • Skiinstruktion
 • Sengelinned og håndklæder
 • Slutrengøring
 • Alle turistskatter og afgifter
 • Bidrag til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Forplejning
 • Drikkevarer
 • Skileje

Tillæg pr. person

BeskrivelsePris
Frikøb af seng i lejlighedKr. 2000,-

Rabatter

BeskrivelseRabat
Egen transportKr. 1000,-

Skileje

Der vil komme oplæg på skileje på et senere tidspunkt.

Leje - Skisæt

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris

Leje - Kun ski

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris

Leje - Hjelm

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding åbnerTilmelding åbner juni 2023
TilmeldingTilmelding vil ske igennem vores medlemsportal og kræver blot at du opretter et gæste-login til 75 kr. først. Ved tilmeldingen bliver du guidet igennem tilmeldingsprocessen og betaler med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning. Du skal logge ind med personlig e-mail som brugernavn og koden der er udsendt pr. mail ved oprettelse af login. Kontakt tibo@hareski.dk hvis du oplever problemer.
Tilmeldingslinkhttps://medlem.hareski.dk/event/details/e618
DepositumDepositum på kr. 2.000,- Vi har kun ovenstående indkvartering(er) og derfor bliver tilmeldinger behandlet efter først til mølle-princippet.
RestbeløbRestbetaling skal ske inden 15. november 2023 – den foregår ved at du modtager en faktura med link til onlinebetaling eller FI-kode (betalingskort via bank) samt betalingsdato.
AfbestillingTilmeldingen er bindende ved tilmelding og vi anbefaler at der tegnes en privat afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs.

Kontakt

Turmailaare-uge5@hareski.dk
TurledereIsabella Florentz og Lasse Kamper
TelefonIsabella: 29109998, Lasse: 30207856
Ansvarlig for skitræningNicolaj Clauson-Kaas
Facebook gruppehttps://www.facebook.com/groups/269503202136678/?ref=share_group_link

Yderligere information

 

 

 

 

Medlemskab

For at deltage på turen skal man blot oprette et gæste login til 75 kr.
Man kan også betale et medlemskontingent for pågældende sæson og blive fuldt medlem og få adgang til medlems fordelene og rabat aftaler.

Teknisk arrangør

Rejsen er arrangeret i samarbejde med Snowtravel der er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3292.

Forsikring

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.

Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring. Læs om forsikringen her

Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.

Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture. Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Forbehold

Der skal minimum være 50 deltagere for, at turen gennemføres. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk

Ankomst og afrejse

Vejledende rejsegrupperFokus på klubturen
Voksne med små børn 3-5 år
Voksne med store børn 6-12 år
Voksne med teenagere 13-19 år
Ungdom/ teenager 13-25 år uden forældreFra 18 år+
Voksen uden børnMålgruppen:18-35 år
Senior +50 uden børn
Instruktør uddannelse/efteruddannelse
Skiniveau med vejledende beskrivelserFokus på denne klubtur
Begynder
Letøvet
Øvet
Erfaren
Ekspert
Instruktørniveau
Top