Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Uge 42 – Sölden – Instruktørefteruddannelse

oktober 14 @ 12:00 - oktober 20 @ 17:00

Igen i år tilbyder vi vores succesfulde efteruddannelseskoncept i Sölden.

Der er to muligheder for at komme:

  1. AFSTED SOM INSTRUKTØR: Her skal du undervise medlemmerne om formiddagen og deltage i obligatorisk efteruddannelse 3-5 eftermiddage + nogle aftener. TILMELDING: Sker via selve tilmelding til et arrangement på medlemsportalen vi har kaldt “Instruktørtilmelding til sæson 2022-23”.
  2. AFSTED KUN PÅ EFTERUDDANNELSE: En rendyrket efteruddannelsestur med undervisning i sneen om formiddagen og eftermiddagen + nogle aftener. Du tilmelder dig den ordinære klubtur, hvor du vælger efteruddannelsen, og tilgår ventelisten. Når du bliver udtaget til kurset skal du vælger grundprisen, liftkort mv. samt træningen til instruktørsamling til kr. 0,- i stedet for halvdagstræning. At denne træning er gratis skyldes tilskuddet som klubben giver. Ud over dette tilskud betaler vi ekstra omkostninger til en uddanner, hvorfor der er en samlet tilskud er på kr. 2.300.

Selvom det er en betalingstur, er det forventet, at du kan stå til rådighed på temadagen, torsdag formiddag og deltage i undervisningen af medlemmerne, såfremt der bliver behov for det.

Temaer og uddannere på efteruddannelsen er endnu ikke på plads, men vi arbejder på, at der tilbydes efteruddannelse 3-5 halve dage + et par aftentemaer.

Ikke tid til familie!

Turen er erfaringsmæssigt ikke velgnet til at have famile med på, fordi vi har et hårdt program i løbet af dagen og flere aftener, og at vi gerne ser at man kører på ski med de øvrige instruktører, når der er undervisningsfrit.

Hvem er efteruddannelsen for?

Alle instruktører med bestået BS1 eller tilsvarende og derover, som er medlem af klubben, og forventer at undervise på klubbens ture den kommende sæson (så husk at melde dig til dem).

I prioriteringen vil vi lægge særlig vægt på om man:

  1. tidligere har været med på klubbens uge 7 ture
  2. har udført frivilligt arbejde for klubben i Danmark
  3. deltaget som instruktør på Vallåsen
  4. har haft mange andre efteruddannelsesture med tilskud indenfor de seneste par år.

Dog reserverer vi også nogle pladser til nye instruktører i klubben, så de får en chance for at komme med.

Kursusindhold

I år vil vi opdele undervisningen i to spor.

Det ene spor vil fokusere på port kørsel. Vi kommer til at dele bane med race teamets masterhold, og vi skal både køre storslalom og specialslalom. Specialslalom er to halve dage i knæporte. Hvis man har udstyr og lyst er der også mulighed for at køre lidt i høje porte (men det er på ingen måde obligatorisk). Til at undervise i portene har vi igen i år fornøjelsen af Flemming Dyrbye.

Det andet spor vil være med fokus på mere klassisk instruktion. Her vil vi arbejde med egenfærdighed og undervisning. Der vil både være indslag i form af workshops og en kontinuert forløb imod egen progression. Endeligt vil der være didaktiske overvejelser og indslag.

Programmet sende ud i ugerne op til afgang.

Antal pladser:

5 instruktør- og trænerpladser
19 efteruddannelsespladser

Transport

Som udgangspunkt gives der ikke fradrag i prisen, hvis du kører selv med mindre bussen er fyldt op. Så skriv gerne i kommentarfeltet hvis du ønsker kør selv. Så vil turlederne kontakte dig hvis muligheden for tilskud til kør selv opstår.

Tilmeldingsfrist

Tilmeldingsfrist: 

Senest ultimo august forventer vi at kunne udmelde, hvem der kommer med, og hvem der stadig måtte være på venteliste.

Skiområde:

Sölden er beliggende i det vestligste Østrig – og har et særdeles velfungerende skiterræn. Destinationen er det sted i Alperne, hvor man finder flest bjerge over 3.000 meters højde (der er ca. 90). Af den grund ligger langt det meste af skiområdet over trægrænsen. Derudover er Sölden også et af de områder i Europa som er mest snesikkert og som åbner tidligst. Dette er blandt andet derfor at Sölden de seneste mange år er åbningsdestination for den Alpine World Cup.

I uge 42 vil kun dele af skiområdet vore tilgængeligt og fokus er alene gletscherskiløb på henholdsvis Rettenbach og Tiefenbach.

By og lejligheder:

I år er der nogle ændringer i forhold til de tidligere år. Dels skal vi bo nabobyen til Sølden, som hedder Zwieselstein. Det er en lille idylisk by, som ligger lige ved siden af Sølden i dalen.

I år skal vi heller ikke bo på samme hotel, som hovedturen. I stedet skal vi bo i nogle lejligheder, hvor der er mere tid og plads til social aktivitet blandt kursisterne. Lejlighederne er inklusiv. halvpension. Vi skal bo 5 mand pr. lejlighed, hvor der er 2 værelser og en enkelt opredning i stuen.

Læs mere om lejlighederne her:

https://zwieselstein-apartments.at/

Læs mere om hovedturen her:

https://www.hareski.dk/klubtur/uge-42-solden-i-efterarsferien-2023-spark-gang-i-saesonen-med-arets-forste-breddeskitur/

Pris:

Prisen er den samme som hovedturen. Pakker og tillægspriser findes på hovedturens side.

Teknisk arrangør 

Denne tur er arrangeret i samarbejde med Snowtravel ApS, der er medlem af Rejsegarantifonden.

Kursusansvarlig for efteruddannelsen

Marcus Simonsen

ms@hareski.dk

Detaljer

Start:
oktober 14 @ 12:00
Slut:
oktober 20 @ 17:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Sölden
Ötztal Tourismus, Achweg 5
Sölden, Tyrol 6450 Austria
Phone
+43 57200 200
Se Sted hjemmeside

Arrangør

Henrik Kryger Pallesen
Phone
3023 5026

Detaljer

Start:
oktober 14 @ 12:00
Slut:
oktober 20 @ 17:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Sölden
Ötztal Tourismus, Achweg 5
Sölden, Tyrol 6450 Austria
Phone
+43 57200 200
Se Sted hjemmeside

Arrangør

Henrik Kryger Pallesen
Phone
3023 5026