Uge 42 – Sölden i efterårsferien 2023 – Spark gang i sæsonen med årets første breddeskitur!

Gennemført i 2022 med 164 deltagere - Turen er planlagt til også at blive gennemført i 2023 -

Årets første skitur er en klassiker og går igen i år til til Sölden med ophold på det luksuriøse Hotel Tyrolerhof der skiller sig ud med god service, mad, spa og godt svømmeområde for børn og voksne.
VI har booket hele hotellet så vi kan samle hele SkiDanmark på et og samme hotel.

Skynd dig at tilmelde dig på ventelisten så du også kan komme med

Billede

Igen i år arrangerer Skiklubben Hareskov en spændende undervisnings- & træningstur til Sölden i skolernes efterårsferie, for skiklubber tilhørende Danmarks Skiforbund.

Dette er turen for dem som:

 • Ønsker at supplere deres skiløb med en tidlig start på sæsonen
 • Lægger vægt på god og koncentreret træning, der udvikler såvel børn som voksne
 • Vælger skiløb sammen med andre og hvor fællesskabet er i højsædet
 • Ser muligheden i at udvikle skiløb på tværs af de forskellige discipliner
 • Vil være en del af en af årets største skitur i Skiklubregi under Danmarks Skiforbund
 • Ønsker at bo på et lækkert hotel sammen med alle andre deltagere

Vores ophold er centreret omkring Hotel Tyrolerhof, hvor vi har lejet hele hotellet, således alle deltagere på turen kommer til at bo sammen. Det understøtter formålet om at skabe gode sociale relationer på tværs af alder og klubber – atleter og børnefamilier.

Turen giver mulighed for at træne mange forskellige discipliner, tekniktræning/ porttræning/ snowboard, youth team, race team samt mulighed for efteruddannelse af instruktører via instruktørudvalget.

MålgruppeTuren egner sig til øvede børn og voksne. Man skal kunne klare sig selv på pisten og i liften. Undervisning tilbydes fra 6år og opefter.
Skitræning18 timer for alle voksne og børn / porttræning 6 hele dage
RejseperiodeLørdag den 14. til fredag 20. oktober 2023
Ophold/transportVælg mellem bus eller kør selv

Skiområde og by

Sölden er beliggende i det vestligste Østrig – og har et særdeles velfungerende skiterræn. Destinationen er det sted i alperne, hvor man finder flest bjerge over 3.000 meters højde (der er ca. 90). Af den grund ligger langt det meste af skiområdet over trægrænsen. Derudover er Sölden også et af de områder i Europa som er mest snesikkert og som åbner tidligst. Det er blandt andet derfor, at Sölden de seneste mange år er åbningsdestination for den Alpine World Cup. Dette gælder også i år hvor World cup i storslalom afikles 22.-23. Oktober.

I uge 42 vil kun dele af skiområdet være tilgængeligt og fokus er alene gletscherskiløb på henholdsvis Rettenbach og Tiefenbach

Kort

Indkvartering og forplejning

Hotel Tyrolerhof ligger midt i Sölden meget tæt på fritidscentret Freizeitarena, hvor der findes en stor svømmehal.

Hotellet har plads til 250 personer, og vi har lejet hele hotellet. Det vil sige, at det kun er turens deltagere, der bor på hotellet. Hotellet bliver hyppigt anvendt af diverse nationale skiteams.

Værelserne på Tyrolerhof har alle kabel-tv, værdiboks og badeværelse med hårtørrer.

Hotellet har eget wellness-område med indendørs swimmingpool, spabad samt finsk og infrarød sauna. Spa og wellness er kun for unge over 16år.

Der er gratis WiFi i lobbyen og på samtlige værelser.

Derudover vil hotellets konferencefaciliteter stå til fri afbenyttelse. Der vil blive udarbejdet en booking oversigt for mødelokalerne i google sheet.

Hotellets adresse: Dorfstraße 70, 6450 Sölden, Østrig

Hotellets hjemmeside: http://www.tyrolerhof-soelden.com/

Forplejning:

Turen er med halvpension (det vil sige morgenmad og aftensmad).

Restauranten Tyrolerhof serverer klassiske tyrolske og internationale retter.

Morgenmaden er tilgængelig fra kl. 07:00 hver morgen og aftensmaden er tilgængelig fra kl. 18:00-20:30. Således kan børnefamilierne afvikle middagen fra kl. 18:00 og de deltagere, der ønsker lidt mere ro under middagen kan spise fra kl. 19:00.

Transport

Kør-selv

Der er ca 1.234 km fra klubhuset i Hareskoven til hotellet. Værelserne vil være tilgængelige lørdag aften, dette vælges i tilmeldingsformularen på medlemsportalen.

Lad gerne bilen stå i dalen og vælg den grønne løsning med transfer til gletscheren via lokale busser.

Bustransport

For bustransport mødes vi i Høje Taastrup kl. 12 lørdag den 14. oktober.

Det bliver enten med 54 eller 78 personers bus(er) afhængigt af tilmeldingerne.

Bussen afgår lørdag d. 14. oktober kl. 13:00 fra Høje Taastrup station og ankommer forventeligt ca. kl. 7:00 i Sölden søndag morgen, hvor der står morgenmad klar på hotellet.

På busturen holdes der et par kortere og længere pauser. På udturen vil der udover pausen på færgen mellem Rødby og Puttgarden være en aftenmadspause ved 19-20 tiden på en rasteplads, hvor der kan købes mad.

Sidst på aftenen holder der en toilet-/børstetænder pause, hvorefter der køres igennem til Sölden.

Ved ankomsten til Sölden bliver vi sat af ved hotellet hvor der er morgenmads buffet med i prisen.

Hjemturen starter kl. 18, og bussen afgår sandsynligvis fra p-pladsen ved Giggijochbahn i år, da der er World Cup startnummeruddeling ud for vores hotel. Fra hotellet til afgangsstedet er der ca. 500m, og der arrangeres minibustaxier til transport af bagage fra hotel til bussen.

På hjemturen afholdes der kun en toilet-/børstetænder pause sidst på aftenen, og derfra køres der igennem til havnen i Puttgarden. På hjemturen henstilles der til, at man enter har spist inden påstigning på bussen eller kun har et lettere måltid med fx sandwiches – belegtes Semmel (bolle med pålæg) kan købes i de fleste supermarkeder.

For at bussen kan gennemføres til prisen kræver det som minimum 50 tilmeldinger.  Omvendt er der maksimalt plads til 78 i bussen. Bussen fyldes efter først til mølle, og dem der er tilmeldt senest kan ikke garanteres plads på bussen. Der er reserveret pladser til instruktører på bussen.

Transfer til gletscheren:

Vi opfordrer alle til at benytte den fælles skibus.

Der kører skibusser fra byen op til gletscheren morgen og eftermiddag. Busserne stopper godt 100m fra hotellets hovedindgang ved stoppestedet ’Postamt’ – når man kommer ud ad hovedindgangen drejer man til højre hen ad gaden.

Busserne afgik i 2021 om morgenen kl ca.:

8:37 med ankomst Rettenbachgletcher kl. 9:02 og

9:37 med ankomst Rettenbachgletcher kl. 10:02

På ankomstdagen starter undervisningen sent nok til, at man kan tage bussen kl. 9:37. Dagene fra mandag til fredag skal man med senest kl. 8:37. Fra mandag til fredag vil der blive indsat ekstra busser på afgangen kl. 8:37 og ned fra gletscheren kl. 15:30

Busplanen vil være tilgængelig her:

https://www.soelden.com/winter/ski-area/information-on-the-ski-area/skibus-and-parking-areas.html og der fremsendes yderligere information omkring træning og transport når vi nærmer os og detaljerne er på plads.

Træningen tilrættellægges så det er muligt at benytte skibus op.

Instruktion og aktiviteter

Der er teknikundervisning for alle om formiddagen som starter søndag og slutter fredag, svarende til ca. 18 timers undervisning.

Undervisningen vil foregå i mindre grupper under hensyntagen til skiniveau og alder. Det gælder såvel voksne som børn.

SnowBoard Undervisning

Snowboardundervisning for voksne og unge fra 16 år – undervisning i Snowboard, hvor løberen skal have tidligere erfaring med Snowboardkørsel. Afhængig af antal tilmeldte og niveau for de tilmeldte, forbeholder vi os ret til af aflyse holdet.

For Teknikundervisning og Snowboardundervisning er følgende gældende:

 • Der er undervisning og træning alle dage – fra søndag til og med fredag.
 • Søndag den 15. oktober er der inddeling af voksen- og børnehold med efterfølgende teknikundervisning fra kl. 11.00 – 12.00. Efter frokost vil der igen være træning fra kl. 13.00 – 15.30.
 • Alle øvrige dage, dvs. fra mandag den 16. til fredag den 20. er der træning fra kl. 9.00 – 12.00.
 • For de der vælger den almindelige teknik undervisning vil en af dagene være temadag, hvor der vil blive mulighed for at afprøve et specielt tema som instruktørerne udbyder. Det kan eksempelvis være pukler, porte, kortsving, snowboard, telemark eller andre gode ideer I sammen med instruktørerne finder på.
 • Instruktørerne sørger for at inddele teknikholdene således, at alle får udfordringer og mulighed for at forbedre sin kunnen på ski.

Heldagstræning

På denne tur har vi en unik mulighed for at tilbyde heldagstræning for øvede op op, i alderen 6 til 110 år. Heldagstræning udbydes af SkiSportDanmark som er et samarbejde på tværs af skiklubberne i danmark.  Heldagstræning består af formiddagstræning og derefter 2 timers træning efter frokostpausen.

SkiSportDanmark undervisningen tager udgangspunkt i at vi dyrker skiløbet som en sportsgren.

Det dedikerede trænerteam fra SkiSportDanmark lægger vægt på følgende:

1: Arbejde med grundlæggende og alsidige færdigheder, med udgangspunkt i SkiSportDanmarks træningstrappe, der skaber et fundamentet for en langsigtet udvikling.

2: Den skitekniske filosofi udspringer fra de alpine discipliner og træningen er derfor målrettet at beherske den teknik som relatere sig hertil.

Holdene vil blive indelt efter alder og niveau. Der vil udover børne/ungdomsholdene også være voksen hold fra 16år og opefter.

Er du frisk på en udfordring og ønsker at benytte dig af denne unikke mulighed for at dygtiggøre dig med den bedste træning og lege i en portbane, så skal du blot tilvælge heldags træning i tilmeldingen.

Youth Team Træning

Youth teamet er forbeholdt unge skiløbere og inddeles i to aldersgrupper: 13-15 årige og 16-21+ årige

SkisportDanmark udbyder også Youth team træningen. Youth Team træningen er målrettet unge som gerne vil have et indblik i instruktør verden, og ønsker at blive alsidige skiløbere. De unge vil stifte bekendtskab med det ”skolede” skiløb, og samtidigt blive udfordret i alle 5 P’er – Piste, Porte, Park, Pukler og Pudder. Vi vil under træningen bevæge os rundt på hele bjerget. Der vil være et stort fokus på sjove, lærerige og udfordrende øvelser, hvor af samarbejde og fællesskab spiller en væsentlig rolle. Vigtigst ved Youth team træning er at skabe et homogent, samarbejdende hold, der oser af skiglæde!

Specifikt for denne tur:

Træningen på denne tur vil hovedsageligt indeholde P’erne: Piste og Porte, men nogle gange er vi heldige og der er mulighed for Pukler. Sölden har ikke en park så tidligt på sæsonen.

Derudover vil der være fælles aktiviteter når vi kommer ned fra “bjerget”. Vi vil blandt andet arrangere barmarkstræning, spilaften, videoanalyse, ski relateret foredrag, yoga og bare en masse hygge.

 

Barmarksaktiviteter

I løbet af turen arrangeres der barmarksaktiviteter for alle børn, ligesom der vil være andre aktiviteter, som alle har til formål at forbedre skiløbet og styrke det sociale. Vi forventer naturligvis at den klassiske gå tur ned af bjerget gentages, men mere herom senere.

Du har med andre ord god mulighed for en masse ekstra aktivite, kombineret med fokus på udviklingen af dit skiløb og blive forkælet på det lækre hotel.

Priser

Alle priserne er fra 2022 turen , som vil blive justeret foråret 2023 når vi har de nye priser.

Information om grundpriser med bus eller kør-selv

Selve turprisen med Hotel, bidrag til rejsegaranti og administrationsbidrag er indeholdt i kør-selv og bus-tur prisen. For dem der vælger bus transport, er der som beskrevet morgenmad ved ankomst, men ingen aftensmad fredag med i prisen ”med bus”. Alle øvrige valg i tabellen er for kør-selv, og her er halvpension inkluderet alle dage.

Der er ikke indeholdt andet forplejning eller drikkevarer i prisen.

*Information om enkeltværelse

Såfremt der ønskes enkelt værelse vil der være et tillæg jævnfør tabel længere nede

**Ekstra forplejning kør-selv

For kør-selv er der mulighed for at tilkøbe morgenmad på ankomstdagen og/eller aftensmad på afrejse dagen, jævnfør tabel længere nede.

***Træning

De to valg af træning, der er på turen er heldagstræning eller halvdagstræning.

Halvdagstræning er teknikundervisning, med ca. hele 18 timers instruktion. Halvdagstræningen varetages af hareskovens egne instruktører.

Heldagstræning har porte som fokus, og henvender sig til både voksne, unge og børn. Denne træning varetages af Skisport Danmark trænere på tværs af klubberne. Denne kategori dækker også Skiteam og Youth teamet.

Har du tilkøbt pakkerordning til Skiteam kan klip benyttes på denne tur. Vælg rabatten “Anvend skiteampakkedage

Raceteam skal vælge ingen træning og benytte klip.

****Liftkort

Priser for liftkort kan ses i nederste tabel

Grundpriser

BeskrivelsePris
HOTEL SØNDAG-FREDAG MED BUS (incl. morgenmad ankomst)Kr. (2022 priser)
Hotel søndag-fredag med bus, Årgang 2014-20173.255,-
Hotel søndag-fredag med bus, Årgang 2007-20134.045,-
Hotel søndag-fredag med bus, Årgang 2005-20064.180,-
Hotel søndag-fredag med bus, Årgang 2004 og ældre5.210,-
HOTEL LØRDAG-FREDAG KØR-SELVKr. (2022 priser)
Hotel lørdag-fredag kør-selv, Årgang 2014-20172.170,-
Hotel lørdag-fredag kør-selv, Årgang 2007-20133.055,-
Hotel lørdag-fredag kør-selv, Årgang 2005-20063.215,-
Hotel lørdag-fredag kør-selv, Årgang 2004 og ældre4.455,-
HOTEL LØRDAG-LØRDAG, KØR-SELVKr. (2022 priser)
Hotel lørdag-lørdag kør-selv, Årgang 2014-20172.465,-
Hotel lørdag-lørdag kør-selv, Årgang 2007-20133.495,-
Hotel lørdag-lørdag kør-selv, Årgang 2005-20063.685,-
Hotel lørdag-lørdag kør-selv, Årgang 2004 og ældre5.130,-

Inkluderet i prisen

 • Se beskrivelsen af turen og den enkelte pris position

Ikke inkluderet i prisen

 • Alt der ikke specifikt er oplyst som inkluderet

Tillæg pr. person

BeskrivelsePris
*ENKELTVÆRELSEKr. (2022 priser)
Enkeltværelse tillæg søndag til fredag1.340,-
Enkeltværelse tillæg lørdag til fredag1.610,-
Enkeltværelse tillæg lørdag til lørdag1.875,-
**EKSTRA MÅLTIDERKr. (2022 priser)
Morgenmad ankomst, årgang 2020-20220.-
Morgenmad ankomst, årgang 2016-201970,-
Morgenmad ankomst, årgang 2012-2015115,-
Morgenmad ankomst, årgang 2008-2011140,-
Morgenmad ankomst, årgang 2007 og ældre170,-
Aftensmad afrejse, årgang 2020-20220,-
Aftensmad afrejse, årgang 2016-2019130,-
Aftensmad afrejse, årgang 2012-2015225,-
Aftensmad afrejse, årgang 2008-2011295,-
Aftensmad afrejse, årgang 2007 og ældre325,-
***TRÆNINGKr. (2022 priser)
Heldagstræning1.385,-
Halvdagstræning1.045,-
****LIFTKORT 6 DAGEKr. (2022 priser)
Infant 2019-2020, 6 dage søndag-fredag 0.-
Snowkidz 2015-2018, 6 dage søndag-fredag 115,-
Children 2008-2014, 6 dage søndag-fredag 890,-
Youth 2003-2007, 6 dage søndag-fredag1.285,-
Adults 1949-2002, 6 dage søndag-fredag1.595,-
Senior 1948 og ældre, 6 dage søndag-fredag 890,-
****LIFTKORT 7 DAGEKr. (2022 priser)
Infant 2019-2020, 7 dage lørdag-fredag 0,-
Snowkidz 2015-2018, 7 dage lørdag-fredag 130,-
Children 2008-2014, 7 dage lørdag-fredag 975,-
Youth 2003-2007, 7 dage lørdag-fredag1.400,-
Adults 1949-2002, 7 dage lørdag-fredag1.745,-
Senior 1948 og ældre, 7 dage lørdag-fredag 975,-
Infant 2019-2020, 7 dage søndag-lørdag 0,-
Snowkidz 2015-2018, 7 dage søndag-lørdag 130,-
Children 2008-2014, 7 dage søndag-lørdag1.005,-
Youth 2003-2007, 7 dage søndag-lørdag1.445
Adults 1949-2002, 7 dage søndag-lørdag1.945,-
Senior 1948 og ældre, 7 dage søndag-lørdag1.090,-
****LIFTKORT 8 DAGEKr. (2022 priser)
Infant 2019-2020, 8 dage lørdag-lørdag 0,-
Snowkidz 2015-2018, 8 dage lørdag-lørdag 150,-
Children 2008-2014, 8 dage lørdag-lørdag1.090,-
Youth 2003-2007, 8 dage lørdag-lørdag1.560,-
Adults 1949-2002, 8 dage lørdag-lørdag1.945,-
Senior 1948 og ældre, 8 dage lørdag-lørdag1.090,-

Rabatter

BeskrivelseRabat
Anvend skiteampakkedage, stk. 6 (Kun Skiteam)1.800,-DKK

Skileje

Erfaringen fra sidste år er at det er svært at få lejet ski om søndagen således at man kan komme op til træning søndag. Derfor er det anbefalingen at leje udstyr hjemmefra og tage med i bus/bil

Alle priserne er fra 2022 turen , som vil blive justeret foråret 2023 når vi har de nye priser.

Leje - Skisæt

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
Let øvetEvolution/Decouverte pack61.025,-
ØvetPerformance/Sensation pack61.195,-
ErfarenExcellence pack61.315,-
2-11 årKids/junior pack6470,-
Let øvetEvolution/Decouverte pack71.025,-
ØvetPerformance/Sensation pack71.195,-
ErfarenExcellence pack71.315,-
2-11 årKids/junior pack7470,-
Let øvetEvolution/Decouverte pack81.360,-
ØvetPerformance/Sensation pack81.600,-
ErfarenExcellence pack81.755,-
2-11 årKids/junior pack8625,-

Leje - Kun ski

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
Let øvetEvolution/Decouverte skis6770,-
ØvetPerformance/Sensation ski6895,-
ErfarenExcellence skis6985,-
2-11 årKids/junior skis6360,-
Let øvetEvolution/Decouverte skis7770,-
ØvetPerformance/Sensation ski7895,-
ErfarenExcellence skis7985,-
2-11 årKids/junior skis7360,-
Let øvetEvolution/Decouverte skis81.025,-
ØvetPerformance/Sensation ski81.195,-
ErfarenExcellence skis81.315,-
2-11 årKids/junior skis8475,-

Leje - Hjelm

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
2-11 årBørnehjelm6105,-
2-11 årBørnehjelm7105,-
2-11 årBørnehjelm8140,-

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding åbnerForventet åbning maj/juni 2023
TilmeldingDu tilmelder dig via vores medlemsportal. Her vil du blive opkrævet depositum – der betales med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning. Du modtager herefter en bekræftelse på e-mail. Senere vil du modtage et link med mulighed for valg af tilkøb (transport med bus / ekstra overnatning / ekstra liftkortsdage). Via linket er der også yderligere deltagerinformation til turledelsen, som skal udfyldes for dig og din familie. Deadline for tilmelding er 1. september 2023.. Alle tilmeldinger behandles i den rækkefølge de modtages, forudsat at trin 2 i tilmeldingsproceduren er udfyldt. Der vil på grund af ferie ikke blive behandlet tilmeldinger og ej heller spørgsmål i perioden 1. juli – 2. august – begge dage inklusive. I nødstilfælde kan klubbens forretningsfører kontaktes i ferieperioden.
Tilmeldingslinkhttps://medlem.hareski.dk/event/details/i2531
DepositumDepositum på kr. 1.000,- pr. pers. skal betales ved tilmelding. Man er først tilmeldt turen når depositum er betalt.
RestbeløbRestbetaling skal ske inden 14. september 2023. Overholder man ikke betalingsfrist annulleres bestillingen og depositum er tabt. Du modtager en faktura med link til onlinebetaling eller FI-kode (betalingskort via bank) samt betalingsdato
AfbestillingTilmeldingen er bindende ved tilmelding. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs.

Kontakt

Turmailsolden-uge42@hareski.dk
TurledereRasmus Klüver Jensen, Jesper Ljungberg og Karsten Rønde
TelefonRasmus (21435570), Karsten (42400639), Jesper (29998405) (Efter kl. 20.00)
Ansvarlig for skitræningHenrik Kryger Pallesen Ansvarlig for teknikundervisning"hkp@hareski.dk", Marcus Simonsen Ansvarlig for instruktør efteruddannelse "ms@hareski.dk", Agnete Jersild Ansvarlig for Skiteamtræning og Youth team"agnete.jersild@gmail.com", Nicolai Ø. Madsen Ansvarlig for Raceteam træning "nicolai.madsen.dk@gmail.com"
Facebook gruppe

Om den frivillige turledelse

Profilbillede

Rasmus: 

Ligesom resten af familien er jeg helt bidt af skiløb og efter vi meldte os ind i klubben i 2018 er vi løberne blevet mere og mere arrangeret i klubben. Martha 11 år, Viggo 8 år og Aksel 6 år køre alle på skiteamet og vi deltager og er med til at planlægge og afvikle flere bredde- og skiteamture. 

Profilbillede

Karsten:
Jeg har selv stået på ski som aktiv junior løber i Roskilde skiklub. Den skiglæde og fællesskabet i skimiljøet vil jeg gerne give videre til mine egne og andres børn. Derfor er jeg gået ind som turleder på Hareskovens ski-team ture. Mine piger og jeg startede med at gå til ski i den sæson Corona lukkede os ned, så jeg har faktisk kun formået et gennemføre et par enkelte ture som turleder. Men har planlagt en del 😊  

Jeg brænder for skitræningen og håber at vores deltagere såvel børn, unge samt voksne får succes oplevelser på ski ved at dygtiggøre sig, med et godt socialt miljø hvor hyggen trives og der er plads til fællesskabet. 

Profilbillede

Jesper:

Om den frivillige turledelse kan tilføjes for mig:
‘Trods min unge alder 🙂 har jeg været medlem af Skiklubben Hareskov i mere end 40 år og passionen for skiløbet har været der alle år. Er tidligere konkurrenceløber, træner og uddanner under den Danske Skiskole og haft sæsoner i Frankrig og Canada. Familien er ligeså dedikeret som jeg selv og i dag er Frederikke på 14 år på Race Team og Simone på 17 år står snowboard. Jeg har været frivillig siden det forrige årtusinde og er i dag Næstformand i klubben

Yderligere information

Igen i år starter worldcuppen i Sölden i weekenden, hvor vi rejser hjem. Der vil være fest og glade fans fra fredag den 21/10 på torvet lige overfor hotellet.  lørdag den 22/10 kører kvinderne GS og søndag den 23/10 kører mændene GS.

At kombinere turen med en ekstra dag på hotellet kan være en unik mulighed for at komme op og overvære et World cup løb. Se mere om program og information på:

https://www.soelden.com/skiworldcup

https://www.soelden.com/winter/events/skiworldcup/race-program.html

 

Samtykke og retningslinjer for børn og unge der rejser uden forældre

Som nogen af jer måske har set i nyhederne fra UM, så er der de sidste måneder kommet fokus på at nogen lande kræver dokumentation på at mindreårige kan rejse med en anden voksen end den der har forældremyndigheden. Vi har derfor udformet en samtykkeerklæring med tilhørende retningslinjer. Disse papirer skal udfyldes og medbringes på turen. Skriv dette i tilmelding og kontakt turlederene via mail for at få tilsendt samtykkeerklæringen.

 

Medlemskab

For at deltage på turen skal man være medlem af en skiklub under Dansk Skiforbund. Er man ikke medlem af Skiklubben Hareskov, er det nødvendigt at der oprettes et gæstelogin for at kunne tilmelde sig og sin familie til turen. Gæstelogin koster DKK 50 for voksne (18+) og er gratis for juniorer.

Teknisk arrangør

Denne tur er arrangeret i samarbejde med Snowtravel ApS, der har reg. nr. 3292 hos Rejsegarantifonden. 

Forsikring

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.  

Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.  

Læs om forsikringenher  

Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.  

Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture.  Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.   

Forbehold

Hvis turlederen vurderer at der er for få deltagere, kan turen aflyses. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som Skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk/forsikring 

Der er ingen snegaranti på denne tur og vejrsituationen kan følges på www.soelden.com/ og www.wetter.at/wetter/oesterreich/tirol/soelden/ Såfremt turen må aflyses pga. snemangel, vil beslutningen blive taget mandag i uge 41, og I vil omgående blive informeret via e-mail. Turen er non-profit og indbetalinger vil blive refunderet ved aflysning. MEN, idet der er foretaget forudbetalinger, som ikke bliver refunderet ved aflysning, vil tilbagebetalingen blive fratrukket ca. DKK 250 pr. deltager.

Ankomst og afrejse

Ankomst selvtransport

Værelserne er tilgængelige fra lørdag den 15. oktober 2022 kl. 15:00. Det er muligt at ankomme fredag den 14/10 dog uden mulighed for aftensmad. Væg under tilmelding

Ankomst fællestransport med bus

Afgang lørdag den 15. oktober 2022 fra Høje Taastrup Station kl. 12.00 med ankomst i Sölden søndag morgen den 16. oktober ca. kl. 07:00

 

Afrejse selvtransport

Værelserne skal forlades fredag den 21. oktober senest kl. 10:00. Det betyder, at man før skiløb fredag, skal forlade sit værelse. Såfremt man forlænger sit ophold, er udtjekningstidspunktet på afrejsedagen kl. 10:00

Afrejse fællestransport med bus

Værelserne skal forlades fredag den 21. oktober senest kl. 10:00. Det betyder, at man før skiløb fredag, skal forlade sit værelse. Såfremt man forlænger sit ophold, er udtjekningstidspunktet på afrejsedagen kl. 10:00

 

Vejledende rejsegrupperFokus på klubturen
Voksne med små børn 3-5 årDer vil ikke være undervisningsmulihged for de helt små børn. Dog kan det blive en dejlig tur da hotellet har gode faciliterer også for de mindste. Det kræver at mindst en forældre er på de mindste børn
Voksne med store børn 6-12 årHar I all prøvet skiløbet før og ønsker at kick-starte ski-niveauet er denne tur en gylden mulighed.
Voksne med teenagere 13-19 årDer tilbydes alsidig træning for denne gruppe. Det kan være ren teknikundervisning, ren portkørsel eller en kombination igennem Youth teamet.
Ungdom/ teenager 13-25 år uden forældreDer er krav om at unge under 18 skal have en værge med som tager ansvaret. Det vil fungere godt med selvstændige unge på denne tur da der er halv-pension og ingen forpligtigelser.
Voksen uden børnAlt er jo nemt når man ikke skal forholde sig til noget afkom, så kom frisk.
Senior +50 uden børnHelt klart også en god mulighed. Husk at det også er en god tur at tage dine børnebørn med
Instruktør uddannelse/efteruddannelseDer tilbydes efteruddannelse fra instruktørudvalget. Dette koordineres seperat uden om turen
Skiniveau med vejledende beskrivelserFokus på denne klubtur
BegynderSki på Gletsher egner sig ikke til begyndere. Pisterne vil være hårde om morgenen og kan være svære at behærske for begyndere.
LetøvetDer fin mulighed for teknikundervisning så du kan forbedre dit skineveau og samtidigt snuse til skimiljøet. Da pisterne vil være hårde om morgenen kan det følels glidende og kan være svære at få ordenligt kant og bid i pisten. Det er jo derfor vi træner til at blive bedre, men det kræver at du er indstillet på dette.
ØvetEn klar mulighed for at forbedre dit skiløb endnu mere. Prøv at udfordre dig selv og tilmeld dig heldagstræning hvor du får mulighed for at prøve kræfter med en port bane. Denne mulighed tilbydes ikke på mange klubture og det forbedre dit skiløb markant.
ErfarenDer kan altid finjusteres og hvis du ikke har prøvet kræfter med en portbane før så gør dig selv den tjeneste og tilmeld dig heldagstræning med portholdet. Her vil du blive udfordret og vores erfarne trænere skal nok få dig rette ind på bedste vis.
EkspertDet er kun dig selv der sætter begrænsningen så prøv kræfter ved at køre sammen med de bedste ungdomsløbere i danmark.
Instruktørniveau
Top