AFLYST Uge 42 Hintertux Freestyle Camp

Aflyst - manglende tilmeldinger

Bliv klar til vintersæsonen på efterårets bedste Freestylecamp. 8 dages liftkort, 7 overnatninger, bus t/r fra Danmark til Østrig, samt egen bus hele ugen, der kører til og fra liften.

Billede

Campen er åben for alle Freestyle skiers og snowboarders, der er medlem af en skiklub under Danmarks Skiforbund. Og som er klar til at give den max gas i Freestyleparken.

Vil du gerne med, fordi din ven, veninde, kæreste eller familiemedlem elsker parken, men du vil helst blive på pisten, er du mere end velkommen til at komme med.

Om er du erfaren eller nybegynder i Freestyleparken, spiller ingen rolle. Du skal blot være fyldt 15 år, ellers skal du tilmeldes sammen med en person over 18 år.

Vi får hele 8 dage på ski i Hintertux i Østrig. Gletsjeren har åbent fra kl. 8 – 16, så glæd jer til mange gode timer i parken og på pisterne, masser af god træning og sjove konkurrencer og ikke mindst hygge, når vi er nede fra bjerget sidst på eftermiddagen.

Snowparken på Hintertux Gletsjer er en super nice park med snesikkerhed på grund af gletsjerens højde. Der er masser af kickers og obstacles i forskellige niveauer, hvor vi side om side med nogle af Europas bedste riders, skal træne, hygge og smide de bedste tricks.

Se mere om parken her:
https://www.hintertuxergletscher.at/en/betterpark-hintertux/

MålgruppeStor interesse for Freestyle ski eller snowboard, er fyldt 15 år eller rejser sammen med en person over 18 år. Vil du gerne rejse med dine Freestylevenner, men bare stå på pist så kom bare med.
SkitræningDer er træning hele ugen af klubbens suveræne gode coaches.
RejseperiodeFredag d. 13. oktober - søndag d. 22. oktober 2023.
Ophold/transportBustransport, der bliver hele ugen og transporterer os til og fra liften. Vi skal bo på i Mayrhofen i lejligheder og sovesal.

Skiområde og by

Hintertux Gletsjer huser et af de største efterårs-skiområder i Europa. Freestyleparken står hvert år helt skarpt, og de mange pister omkring indbyder til at øve switch og andre skills.

Vi bor i byen Mayrhofen og bliver hver dag kørt til og fra liften af egen bus.

 

Kort

Indkvartering og forplejning

Vi skal bo på det tidligere Gasthof Zillertal, som efter renovering sidste år, nu hedder Hostel Chillertal.

https://thegasthofzillertal.com/

Adresse:

Burgstall 388
6290 Schwendau – Mayrhofen

Vi laver selv morgenmad og aftensmad. Frokosten indtages på bjerget enten som medbragte madpakker eller på gletsjerens restaurant.

Der er rig mulighed for indkøb i centrum af byen Mayrhofen, som ligger i gåafstand fra Chillertal. Mayrhofen er en hyggelig by med både butikker og gågade.

 

Transport

Vi kører samlet  i bus fra København til Østrig. Bussen bliver dernede og kører os frem og tilbage til gletsjeren. En køretid på ca. 30 min. Dog skal vi tage den offentlige bus på ankomstdag og afgangsdag. Stoppestedet ligger i gå-afstand fra vores bolig.

Det nøjagtige tidpunkt og lokation for afgang vil blive meldt ud i september måned. Men I skal regne med, at vi tager afsted ca. midt på dagen fredag fra København d. 13. oktober. Hjemkomst er d. 22. oktober om formiddagen.

Bussen kører ikke over Jylland, men vi vil kunne ligge stop ind på Høje Taastrup station.

 

Instruktion og aktiviteter

Vi afholder hver dag coach sessions, hvor vi er inddelt efter niveau.  Dette aftales nærmere ved ankomst på infomøde.

Afhængig af vejret, vil der i løbet af ugen blive afholdt små konkurrencer, hvor vi viser alt, hvad vi har af kreativitet i parken 🙂 Byd gerne ind med ide’er til sjove happenings 🙂

Vi vægter fællesskabet meget højt på campen, så alle føler sig velkommende og inkluderende.

Priser

 

 

Grundpriser

BeskrivelsePris
Samlet pris voksne (født år 2004 eller tidligere)8.200 kr
Samlet pris unge (født 2005-2008)7.600 kr
Samlet pris yngste unge/børn (født 2009-2017)6.500 kr

Inkluderet i prisen

 • 7 overnatninger på hostel i lejlighed eller på sovesal
 • 8 dages liftkort
 • Bus t/rt København - Østrig
 • Bus t/r til og fra liften i Østrig
 • Freestyle coaching
 • Slutrengøring
 • Håndklæder og sengelinned
 • Alle kendte skatter og afgifter
 • Bidrag til rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Forplejning
 • Skileje
 • Rejseforsikring (dog er deltagerne som medlemmer af en skiklub dækket af Idrættens Rejseforsikring, der bl.a. dækker sygdom/tilskadekomst, hjemtransport og afbestilling.

Tillæg pr. person

BeskrivelsePris

Skileje

Kontakt lokal udlejning for leje af freestyle ski eller snowboard inden afrejse. Se de forskellige muligheder her:
https://www.hintertuxergletscher.at/en/information/service/ski-rentals-storage/

Leje - Skisæt

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris

Leje - Kun ski

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris

Leje - Hjelm

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding åbner1. august 2023
TilmeldingSom medlem af Skiklubben Hareskov skal du have dit login klar til medlemsportalen, når du tilmelder dig på nedenstående link. Er du ikke medlem af skiklubben men af en anden skiklub under Danmarks Skiforbund, skal du oprette et gæstelogin på hjemmesiden under fanen "Om klubben". Er du ikke medlem af Skiklubben Hareskov eller en anden skiklub under Danmarks Skiforbund, er du meget velkommen til at melde dig ind i Skiklubben Hareskov.
Tilmeldingslinkhttps://medlem.hareski.dk/event/details/e652
DepositumDepositum på kr. 2.000,- pr. pers. skal betales ved tilmelding. Man er først tilmeldt turen når depositum er betalt. Vi har kun ovenstående indkvartering(er) og derfor bliver tilmeldinger behandlet efter først til mølle-princippet.
RestbeløbRestbetaling skal ske inden 15. september 2023. Overholder man ikke betalingsfrist annulleres bestillingen og depositum er tabt. Du modtager en faktura med link til onlinebetaling eller FI-kode (betalingskort via bank) samt betalingsdato.). Det anbefales, at betaling sker med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning.
AfbestillingTilmeldingen er bindende ved tilmelding og vi anbefaler, at der tegnes en privat afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs.

Kontakt

Turmailhintertux-uge42@hareski.dk
TurledereMarie-Louise Andreassen og Gustav Salskov
Telefon20405194
Ansvarlig for skitræningGustav Salskov
Facebook gruppehttps://www.facebook.com/groups/758644788549133

Yderligere information

Medlemskab

For at deltage på turen skal man melde sig ind i Skiklubben Hareskov, eller en anden skiklub under Dansk Skiforbund. Er man ikke medlem af Skiklubben Hareskov, men er medlem af en anden skiklub, kræver det oprettelse af gæstelogin for at kunne tilmelde sig. Et gæstelogin koster 75 kr. for voksne (18+) og er gratis for juniorer.

For at deltage på turen skal man derfor være indforstået med at betale kontingent for pågældende sæson, hvis man ikke er medlem af klubben i forvejen eller en anden skiklub. Melder man sig ind frem til 30. juni (sidste dag i indeværende sæson, vil man automatisk få overført kontingentet til næste sæson.

 

Teknisk arrangør

Rejsen er arrangeret i samarbejde med Snowtravel Denmark ApS, reg. nr. 3292 i Rejsegarantifonden.

Forsikring

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.
Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.
Læs om forsikringen her: www.hareski.dk/forsikring/
Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.
Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture. Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Forbehold

Campen gennemføres ved minimum 45 deltagere.

Ankomst og afrejse

Vejledende rejsegrupperFokus på klubturen
Voksne med små børn 3-5 år
Voksne med store børn 6-12 år
Voksne med teenagere 13-19 år
Ungdom/ teenager 13-25 år uden forældre
Voksen uden børn
Senior +50 uden børn
Instruktør uddannelse/efteruddannelse
Skiniveau med vejledende beskrivelserFokus på denne klubtur
Begynder
Letøvet
Øvet
Erfaren
Ekspert
Instruktørniveau
Top