Indlæser Begivenheder

« All Events

 • Denne begivenhed er allerede afholdt.

AFLYST – Uge 39-40 – Trail/Enduro MTB tur til Hallingedal Norge

30. september 2022 @ 15:00 - 5. oktober 2022 @ 10:00

Klubtur med MTB fra fredag 30/9 til onsdag 5/10.

 

For dig med Trail/Enduro cykel, er der her mulighed for at udforske sporene i Hallingedal, Norges nye mountainbike mekka hvor der bliver satset stort, bla. med den verdensberømte sporbygger Glenn Jacobs fra Australien i front.   Se mere her    https://www.youtube.com/watch?v=btQdhNliPfM

Der er masser af planer fremover,se her  https://www.youtube.com/watch?v=bLcdWpf1pjA

Vi bor i Hemsedal, tager liften op og starter med at udforske sporene der lørdag. Derefter kører vi ud til de 5 andre destinationer og udforsker dem. Der er over 100 km byggede spor, alene i år kommer der 33 km mere til, dem prøver vi også.

Er du til Endurospor der ligger råt i skovbunden, er der i Nesbyen en masse spor at køre i forskellige sværhedsgrader. Nesbyen byder også på Norges længste flowspor, 17 km, det skal vi også prøve.

 

Bemærk: Senest tilmelding på turen er 15. August, forudsat der fortsat er ledige pladser. Herefter lukkes turen for tilmeldinger. Men vi har et begrænset antal pladser, og pladserne sælges efter ”først til mølle”- princippet.

 

Veslestølen Hytter

Vi bor i de flotte hytter på Veslestølen i Hemsedal. Store rummelige hytter med 14 sengepladser. Hytten er på 150m2 og har 5 soveværelser samt 3 badeværelser. Der er fuldt udstyret køkken, med bl.a. opvaskemaskine. Stor spisestue/opholdsrum med pejs. Der er gratis WiFi i hytten (Ikke så kraftigt som i DK). Selvhusholdning. Ophold inkluderer slutrengøring. Sengelinned og håndklæder skal medbringes.

 

Adresse:

Veslestölen Hyttegrend

3560 Hemsedal

Norge

Priser:

Ophold pr. pers. i delt hytte/lejlighed med selvhusholding:    kr. 1.300,-

Tillæg:

Ekstra dags liftkort i Hemsedal (pr. dag), voksen:                      kr.    285,-

 

Inkluderet i prisen

 • Ophold i delt hytte/lejlighed i 5 nætter fra 30/6 til 5/10
 • Liftkort 1 dag til lørdag i Hemsedal.
 • Guidede MTB-ture.
 • Slutrengøring
 • Alle kendte turistskatter og afgifter
 • Bidrag til Rejsegarantifonden

 

Ikke inkluderet i prisen:

 • Liftkort (udover lørdag)
 • Forplejning
 • Drikkevarer
 • Sengelinned og håndklæder (skal medbringes)
 • MTB-leje
 • Forsikringer

 

 

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding åbner:   Tilmelding åbner snart
Tilmelding:   Tilmelding vil ske igennem vores medlemsportal. Her bliver du fulgt igennem tilmeldingsprocessen og betaler det fulde beløb med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning. Man skal logge ind med personlig e-mail som brugernavn og kode der er udsendt pr. mail. Kontakt info@hareski.dk hvis du oplever problemer.  
Tilmeldingslink:   https://medlem.hareski.dk/event/details/i2338
Depositum:   Det fulde beløb betales ved tilmelding
Restbetaling:   Ingen restbeløb
Afbestilling:   Tilmeldingen er bindende ved tilmelding. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs.   

 

Kontakt 

Turmail  Hallingedal-uge39@hareski.dk 
Turledere  Steen Fobian
Telefon   40577335
Ansvarlig for MTB-træning  
FB-gruppe MTB Skiklubben Hareskov

 

Yderligere information 

Medlemskab 

For at deltage på klubturen i Skiklubben Hareskov skal man være indforstået med, at betale kontingent for den sæson turen afholdes. Et kontingent gælder fra 1. juli til 30 juni efterfølgende år (forskudt regnskabsår). Melder du dig ind, når turene åbner for tilmeldingen, lige før sommerferie (typisk maj/juni måned), så vil dit kontingent bliver overført til den nye sæson.

Medlemmer af andre skiklubber under DSKIF og/eller Dansk Mountainbike Klub kan tilmelde sig ved at oprette en gæstekonto på https://medlem.hareski.dk/indmeld

Teknisk arrangør 

Denne tur er arrangeret i samarbejde med Snowtravel ApS, der har reg. nr. 3292 hos Rejsegarantifonden.

Forsikring 

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark. 

Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring. 

Læs om forsikringenher 

Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben. 

Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture.  Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering. 

Forbehold 

Der skal minimum være 20 deltagere for, at turen gennemføres. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk 

 

Detaljer

Start:
30. september 2022 @ 15:00
Slut:
5. oktober 2022 @ 10:00
Begivenhed Kategorier:
,

Arrangør

Steen Fobian
Telefon
4057 7335
E-mail
myrkdalen-uge7@hareski.dk

Detaljer

Start:
30. september 2022 @ 15:00
Slut:
5. oktober 2022 @ 10:00
Begivenhed Kategorier:
,

Arrangør

Steen Fobian
Telefon
4057 7335
E-mail
myrkdalen-uge7@hareski.dk