Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Uge 27 – Folgefonna, Norge – Sommer Skicamp

4. juli 2021 @ 10:00 - 11. juli 2021 @ 12:00

AFLYST, Grundet Corona indrejseregler i Norge

Skal du med på årets sjoveste og hyggeligste Sommer Camp på Folgefonna Gletcher i Norge for unge?

Skiklubberne under AKD (Alpint Kraftcenter Danmark) er gået sammen om at arrangere en Sommer Camp der er målrettet unge og erfarne skiløbere i alderen 7 til 26 år, som er interesseret i at komme på en uges intensiv træningstur med fokus på teknik, port træning, freestyle og socialt samvær på tværs af alder og klub.

Skiteam løberne (7-12 år) og Race/Youth Team løberne (op til 26 år) rejser sammen på denne Camp, men undervisning og sociale aktiviteter vil være både opdelt men også på tværs af alle grupper.

Campen giver mulighed for at løbere over 12 år kan tage af sted på egen hånd, det er et krav at løberne kan tage vare på sig selv, er rejsevante og det på forhånd er aftalt med turlederne.

Vi har skitræning mandag til og med lørdag, og om eftermiddagen vil der blive arrangeret forskellige former for socialt samvær. Det kan være fodboldkamp på den lokale skoles idrætsbane, en svømmetur i den iskolde Hadangerfjord, trampolin og volleyball på vores Pensionat – alt afhængig af vejr og energi.

 

Folgefonna Gletcher:

1470 meter over havets overflade finder vi et af Nordeuropas bedste Sommer ski områder. Der er god plads til træning af teknik, porte og så kan der prøves kræfter med den berømte freestylepark. Sommeren 2020 blev Skisenteret opgraderet med ny varmesture og Cafe, så det nu bliver endnu lettere at nyde solen i pauserne.

Træning:

Der er daglig træning fra mandag til lørdag med start ca. 9,30 og slut 14,30 for børn og unge.

Gletcheren ligger ca. 45 min. Kørsel fra Jondal, vi kører frem og tilbage med bus.

Træner teamet består af unge højt uddannede og engagerede trænere. Skiteam træningen har et alsidigt fokus med udgangspunkt i de 5 P’er: Piste, Porte, Pukler, Park og Powder. På denne tur vil der dog være en overvægt af piste, park & bestemt port-træning. Der trænes fokuseret på bjerget, med 2 træningsslot 9:30 til 11:30 og igen fra 12:30 til 14:30. Efter ski vil der være fælles aktiviteter nede i dalen. Her spiller vi fodbold, volley, hopper trampolin, bader og meget andet sjov. Som led i træningen vil der være videonalyse.

Vi forventer, at det vil være muligt at anvende Race/Skiteam/Youth (AKD)-pakkedage, som vil blive fratrukket i prisen – kontakt Carsten Wexel crw@hareski.dk, hvis spørgsmål til dette.

Klubbernes Uofficielle Mesterskaber 2021:

COVID19 ødelagde næsten alle konkurrence muligheder i vinters og derfor vil vi forsøge at holde en sjov konkurrence blandt de løbere, der deltager på Sommer Ski Campen. Konkurrencen vil afholdes i en “cirkus-bane”. En cirkus-bane er en bane der udfordrer alsidigheden, med både korte og lange sving, mindre hop og andre sjove udfordringer. Banen vil være mulig at køre for både den letøvede og den dygtige løber. Man vil få 2 gennemløb i banen, hvor det bedste løb/den bedste tid vil være gældende. Der vil ikke være noget gebyr for at deltage.

 

Ophold:

Vi skal bo på Folgefonn Gjestetun (pensionat) http://www.folgefonn-gjestetun.no/. Der ligger smukt på toppen af Jondal og ca. 5 minutters gang fra Hadangerfjorden, hvor det er muligt at bade i det iskolde gletchervand.

Pensionatet byder på stor morgenmads buffet, hvor der også smøres madpakker og om aftenen bliver der serveret dagens menu, som alle kan blive mætte af😊 Hvis vejret tillader det så plejer ”krofatter” at tænde op i grillen et par gange om ugen og byde på lækker grill buffet.

Der er mulighed for trampolin hygge, volleyball og ski prep på pensionatet.

Værelsesfordelingen kommer når vi kommer tættere på afrejse (OBS Ikke alle værelser har eget bad og toilet, vi forsøger at fordele bedst muligt)

Transport:

Fællestransport med bus. Der vil være afrejse fra både Århus og Holte.

Der vil være mulighed for at køre selv såfremt bussen bliver tilstrækkeligt fyldt (45 tilmeldte). Vi vender tilbage med dette når vi nærmer os afrejse. Skriv gerne kør/selv i kommentarfeltet på tilmeldingen eller giv besked til turleder. (kør selv rabat forventes at bliver 1.300 kr pr person)

 

Udrejse:

4. juli (søndag eftermiddag) fra DK med ankomst Norge mandag morgen. Ved ankomst mandag vil der være morgenmad og omklædning, hvorefter der køres op til Folgefonna Gletcheren. Vi vender tilbage omkring opsamling af bagage fra Jylland og tidspunkt for afrejse fra Holte station.

 

Hjemrejse:

Vi kører fra Norge lørdag aften 10. juli ca. Kl. 18.00 og regner med at spise aftensmad inden afgang. På turen hjemad vil vi holde pauser på samme måde som på udrejsen og vi forventer at være i Denmark ved frokosttid.

 

Pris:

Unge med træning (7-26 år) og liftkort kr.8.450,- *

Voksne uden træning med liftkort kr.6.400,-

Voksne uden træning og uden liftkort kr.4.800,-

Ved tilmelding betales der kun depositum 1.500,-

*Vi forventer, at det vil være muligt at anvende Race/Skiteam/Youth (AKD)-pakkedage, som vil blive fratrukket i prisen – kontakt Carsten Wexel crw@hareski.dk, hvis spørgsmål til dette.

 

Inkluderet i turprisen for klubløbere

  • Ophold på pensionat
  • Fuldpension (Morgenmad, madpakke og aftensmad)
  • Liftkort
  • Træning med banesaltning (7-26 år)
  • Bustransport til og fra Norge samt transport t/r Skisenter/Pensionat (OBS hvis der er meget sne på vejen fra Jondal til Gletcher, så kan der komme ekstra udgifter til den lokale bus)

 

Tilmelding og kontaktpersoner:

Sker via medlemsportalen: https://medlem.hareski.dk/event/details/i1785

Ved tilmelding betales der kun depositum 1.500,- Medio Maj vurderer vi om turen kan gennemføres og giver straks besked, hvorefter restbetalingen forfalder. Depositum bliver naturligvis tilbagebetalt såfremt turen aflyses.

Tag endelig fat i turleder Jakob (Århus) eller Tine (Hareskoven), hvis du har spørgsmål eller påtænker at sende dine børn (over 12 år) afsted alene.

Jakob Gram Carlsen jgc@dadlnet.dk – Århus – tlf: 41412321 Tine Pilgaard tip@hareski.dk – Hareskov – tlf: 27228176.

Spørgsmål vedr. Klubbernes Uofficielle Mesterskaber: Emilie Foli Danig emilie.danig@gmail.com – tlf: 29902297

 

Forbehold og COVID19

Er det ikke muligt at rejse til Norge (og Sverige) pga. COVID19 og dertil hørende rejserestriktioner, så aflyses turen naturligvis. Vi følger altid UM’s anvisninger og rejseråd.

Der skal minimum være 45 deltagere for, at turen gennemføres med fælles bus fra DK. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v.

Teknisk arrangør

Denne tur er arrangeret i samarbejde med Snowtravel ApS, der har reg. nr. 3292 hos Rejsegarantifonden.

Forsikring

Forsikring Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.

Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring. Læs om forsikringen her

Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.

Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture. Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

 

Vejledningsbokse

Klubben har nogle vejledende rejsegrupper og skiniveauer, som vi bruger for at styre fokus og økonomien på de enkelte klubture. Boksene er delvis vejledende, da den endelige sammensætning på en klubtur kan ændres i forhold til f.eks. deltagerprofilerne eller for at få flere deltagere.

Vejledende rejsegrupper Fokus på denne tur
Voksen med små børn 3-5 år. Tilbydes ikke
Voksen med store børn 6-12 år Børn fra 7 år kan deltage sammen med en voksen
Voksen med teenager 13-19 år Unge fra 13 år kan deltage med eller uden en voksen
Ungdom/ teenager (alene) 13-25 år Primær målgruppe
Voksen uden børn Tilbydes ikke
Senior +50 år uden børn Tilbydes ikke
Instruktør efteruddannelse Tilbydes ikke

 

Skiniveau med vejledende beskrivelser Fokus på denne tur
Begynder – For dem der aldrig har prøvet det før (0 ugers erfaring). Tilbydes ikke
Letøvet – For dem der kan køre ned af grønne og blå pister (minimum 1-2 ugers erfaring). Tilbydes ikke
Øvet – For dem der kører blå og røde pister med parallelle ski (3-8 ugers erfaring). Ja, der er træning for børn og unge
Erfaren – For dem der behersker det meste og kører røde og sorte pister (mere end 8 ugers erfaring) Ja, der er træning for børn og unge
Ekspert – For dem der behersker det hele og kan køre sikkert overalt uanset terræn og føre men har behov for finpudsning. Ja, der er træning for børn og unge
Instruktørniveau – Ikke den stor forskel fra ekspert, men du er måske udannet instruktør eller har kendskab til teorien bag skiløbet fra et kursus. Tilbydes ikke

Detaljer

Start:
4. juli 2021 @ 10:00
Slut:
11. juli 2021 @ 12:00
Begivenhed Kategorier:
, , , , ,

Arrangør

Tine Pilgaard
Email
tpi@hareski.dk

Detaljer

Start:
4. juli 2021 @ 10:00
Slut:
11. juli 2021 @ 12:00
Begivenhed Kategorier:
, , , , ,

Arrangør

Tine Pilgaard
Email
tpi@hareski.dk