Uge 2 – Kronplatz med intensiv skitræning og oplevelser

Smugkig på sæsonen 24/25

Priser, tilmelding og info følger i løbet af sommeren 2024. Tur for dig, der vil have masser af skiløb og undervisning om dagen og have det sjovt om aftenen sammen med andre dejlige mennesker.

Billede

Vi har nu været i Kronplatz et par gange på denne tur – og mange har ønsket det igen. Skiterænnet er godt og vi nyder at bo på Hotel Paraccia, som klubben har benyttet til en af de populæreste ture i uge 7 en del år.

Denne turen er for dig der vil have meget skiløb, meget undervisning og have det sjovt og hyggeligt sammen med de andre om aftenen. Dette er ikke turen, hvis man vil være alene – hverken dag eller aften.

Uge 2 er valgt, fordi der er få mennesker og dermed god plads på pisterne, ingen liftkøer og mere skiløb.

MålgruppeTuren er for voksne (18+) deltagere, der er minimum øvede og kan komme ned ad røde pister. Tal evt. med Børge eller Flemming, hvis du er i tvivl.
SkitræningUndervisning i ca. 22 timer. Fokus er at nyde skiløbet og forbedre sin egenfærdighed.
RejseperiodeUge 2
Ophold/transportHotel med halvpension / Fælles bus

Skiområde og by

Kronplatz ligger i Val Pusteria i Syd Tyrol. Vi bor i byen San Vigilio di Marebbe, 39030 Bolzano. Alpinterrænet har pister i alle sværhedsgrader. Det ligger i læ af skovterræn, og har en høj sne sikkerhed. Hertil kommer i at 450 snekanoner der sikrer området. Området strækker sig ml. 973 m.o.h. Og 2275 m.o.h. ( Højdeforskel 1302 m ). Der er i alt 119 km pister, hvoraf 52 km er let terræn, 42 km er for øvede og 25 km er svært terræn. Længste nedfart er 7 km lang. ( 1103 m. højdeforskel ) Der er også mulighed for aftenskiløb på en 500 m. lang bakke i San Vigilio Tirsdag, Torsdag & Søndag. Mere aftenskiløb er muligt i områdets andre byer, men da vil man skulle køre. Der er 21 gondollifter, 5 stolelifter & 6 slæbelifter. Uanset hvor man befinder sig i skiområdet er det muligt at vælge mellem svære eller lette nedfarter, hvilket gør, at hele familien allerede efter et par dage kan tage sammen på ture rundt i terrænnet om eftermiddagen.

Kort

Indkvartering og forplejning

Hotel Monte Paraccia og Garni de Munt ligger i den lille by San Vigilio. De er familieejede og drevet af de super hjælpsomme og søde værter, Karin og Alex. Klubben har benyttet hotellet en del år nu, og vi er rigtig glade for kvaliteten på værelserne, rigtig god mad i restauranten, god bar og det søde værtspar.

Morgenmaden (stor buffet) og aftensmad spiser vi sammen på Hotel Monte Paraccia.

Indkvarteringen bliver i dobbelt- eller flersengsværelser med bad, toilet og TV. Der er forskel på værelsernes størrelse og indretning. Og hotellet har forskellig pris på de forskellige værelser. Vi har valgt, at holde én fast pris for alle. Vi fordeler – som vi altid plejer – efter vore bedste evner. Det er ikke værelserne, men skiløb og samvær, der er vigtigt på denne tur.

På Hotel Monte Paraccia er der Wellness afdeling med sauna inkl. i prisen. Boblebad og solarium koster ekstra.

Hotel og Garni ligger ca. 1200 meter fra liften. Der kører skibus ca. 50 meter fra Hotel og Garni.

På ankomstdagen er det muligt at få aftensmad indtil kl. 19.30. Sidste måltid på hotellet er morgenmad lørdag. Værelserne skal forlades senest kl. 10.00 på afrejsedagen, men I kan lade bagagen stå på hotellet, hvis I vil på ski denne dag. Der vil være mulighed for omklædning og et bad inden hjemrejse. Bemærk at liftkortet inkluderet er gældende fra søndag til fredag. Ekstra dags liftkort til afrejsedagen, lørdag, skal bestilles, hvis du ønsker.

Transport

På denne tur tilbydes bustransport i 4* bus.

Bus: Afrejse med bus fredag den 5/1 kl. 19. Via Rødby. Ankomst til Kronplatz lørdag eftermiddag.
Hjemrejse er lørdag kl. 15 den 13/1, med hjemkomst søndag den 14/1 omkring middag.

Med bus får man mulighed for 6 eller 7 skidage. Ønsker du den 7. dag, er der et liftkort tillæg hertil, da det inkluderede liftkort er gældende i 6 dage fra søndag til fredag.

Vælg det liftkort du ønsker, uanset om 6 eller 7 dage, i forbindelse med tilmeldingen.

Instruktion og aktiviteter

Vi får ca. 22 timers skiløb med undervisning / opgaver / temaer, hvor fokus ligger på udvikling af den enkeltes skiløb og skiglæde. Vi tager udgangspunkt i den enkelte. Jo bedre man mestrer skiløbet – jo sjovere er det. Når der ikke er undervisning, finder man sammen med andre deltagere og får en masse gode ture sammen.

Priser

Priserne er baseret på udnyttelse af sengepladser på begge de 2 hoteller, samt et deltagerantal på min. 45 pers. Skulle deltagerantallet blive under 45 pers. forbeholder vi os muligheden til at justere prisen.

 

Grundpriser

BeskrivelsePris
Voksen10.500,-
Senior (født før 01.01.1959)10.300,-

Inkluderet i prisen

 • Bustransport t/r
 • Ophold i delt værelse i 7 nætter inkl. morgen- og aftensmad
 • 6 dages liftkort til Kronplatz (søndag til fredag)
 • Skiinstruktion
 • Fri brug af hotellet wellness-område
 • Gratis skidepot v/ liften
 • Alle turistskatter og afgifter
 • Bidrag til rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Frokost
 • Drikkevarer
 • Ski- og støvleleje
 • Forsikringer

Tillæg pr. person

BeskrivelsePris
Enkeltværelse (tildeles af turleder – ring til Børge):Kr. ,-
Tillæg v/ Liftkort 7dg (+14.01) – Kronplatz, voksen: Kr. ,-
Tillæg v/ Liftkorttillæg 7.dg (+14.01) – Kronplatz, senior: Kr. ,-

Rabatter

BeskrivelseRabat
Ophold uden liftkort (fx. ISIA)Kr.

Skileje

Skileje vil kunne bestilles via skiklubbens hjemmeside. Bestilling oprettes på et separat bestillings-site. Der vil være minimum 15% besparelse ved bestilling og betaling senest 30 dage inden afrejse. Nærmere information følger senere.

Adresse:

SKIAREA MIARA
Str. Plan de Corones 76
39030 San Vigilio di Marebbe

Åbningstider:
Sø. - To.: 8-18
Fr. - Lø.: 8-19

Leje - Skisæt

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
Øvet'Top' skipakke6
Erfaren/Ekspert'High Class' skipakke6
Øvet'Top' skipakke7
Erfaren/Ekspert'High Class' skipakke7

Leje - Kun ski

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
Øvet'Top' ski6
Erfaren/Ekspert'High Class' ski6
Øvet'Top' ski7
Erfaren/Ekspert'High Class' ski7

Leje - Hjelm

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
AlleHjelm6
AlleHjelm7

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding åbner
TilmeldingTilmelding vil ske igennem vores medlemsportal. Her bliver du fulgt igennem tilmeldingsprocessen og betaler med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning. Man skal logge ind med personlig e-mail som brugernavn og kode der er udsendt pr. mail. Kontakt info@hareski.dk hvis du oplever problemer.
Tilmeldingslink
DepositumDepositum på kr. 2.000,- Vi har kun ovenstående indkvartering(er) og derfor bliver tilmeldinger behandlet efter først til mølle-princippet.
RestbeløbRestbetaling skal ske i efteråret 2023 – den foregår ved at du modtager en faktura med link til onlinebetaling eller FI-kode (betalingskort via bank) samt betalingsdato.
AfbestillingTilmeldingen er bindende ved tilmelding. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs.

Kontakt

Turmailkronplatz-uge2@hareski.dk
TurledereBørge Tofte-Jensen og Flemming Steenvinkel
Telefon2925 9907 / 2758 4368
Ansvarlig for skitræningFlemming Steenvinkel
Facebook gruppe

Yderligere information

I dette afsnit har vi samlet yderligere praktisk information. Vær opmærksom på at klubben har udarbejdet typiske rejsegrupper og skiniveauer, som vi bruger for at styre fokus og økonomien på de enkelte klubture. Boksene, som du finder i dette afsnit er vejledende, da den endelige sammensætning på en klubtur kan ændres i forhold til f.eks. deltagerprofilerne eller for at få flere deltagere med på turen. Er du i tvivl, så kontakt vores forretningsfører på 31400049 eller skriv til info@hareski.dk

Medlemskab

For at deltage på klubturen i Skiklubben Hareskov skal man være indforstået med, at betale kontingent for den sæson turen afholdes. Et kontingent gælder fra 1. juli til 30 juni efterfølgende år (forskudt regnskabsår). Melder du dig ind, når turene åbner for tilmeldingen, lige før sommerferie (typisk maj/juni måned), så vil dit kontingent blive overført til den nye sæson.

Teknisk arrangør

Rejsen er arrangeret i samarbejde med Snowtravel Denmark ApS, reg. nr. 3292 i Rejsegarantifonden.

Forsikring

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.
Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.
Læs om forsikringen her: www.hareski.dk/forsikring/
Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.
Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture. Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Forbehold

Turens gennemførelse og pris er baseret på 45 deltagere inkl. instruktører og turleder. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk/turbestemmelser/

Ankomst og afrejse

Vejledende rejsegrupperFokus på klubturen
Voksne med små børn 3-5 årTilbydes ikke
Voksne med store børn 6-12 årTilbydes ikke
Voksne med teenagere 13-19 årTilbydes ikke
Ungdom/ teenager 13-25 år uden forældreTilbydes ikke
Voksen uden børnMålgruppe for turen
Senior +50 uden børnMålgruppe for turen
Instruktør uddannelse/efteruddannelseIkke muligt for denne tur, men en del instruktører deltager alligevel
Skiniveau med vejledende beskrivelserFokus på denne klubtur
BegynderTilbydes ikke
LetøvetTilbydes ikke
ØvetMålgruppe for turen
ErfarenMålgruppe for turen
EkspertMålgruppe for turen
InstruktørniveauJa, der deltager instruktører på eksperthold, men undervisningen er ikke målrettet efteruddannelse
Top