Uge 16 – Efteruddannelsestur i Hemsedal, 4 dage på ski eller board. Sæsonafslutningstur med inspiration, efteruddannelse, skitest, sparring og hygge

Tilmeldingen åben

Vi gentager sidste års succes og afholder 4 dages efteruddannelses- og afslutningstur til Hemsedal for alle instruktører i klubben!


I tillæg til denne afslutningstur for klubbens instruktører med efteruddannelse, afholdes også en klubtur, hvor der i år, er afsat hytter til unge, som ligger lidt for sig selv, men i samme område som resten af turen. Den fælles klubtur er både for snowboard- og skiinstruktører med mulighed for freestyleworkshop.

Billede

Se tilmelding til klubbens afslutningstur her.

 

Tag med på denne forårstur, hvor I får fedt skiløb sammen med andre instruktører, masser af inspiration, lange lyse dage og aftener og højt humør på den bedste tid i ”Nordens Alper” i Hemsedalen. Snowfun står klar med testski, så du prøver de ski, du evt. vil købe til den kommende sæson.

Hemsedalen i april er blevet en klassiker, som mange af os tager op til hvert eneste år.

Vi får fire dage på ski med masser af inspiration fra dygtige uddannere, inspiratorer – og hinanden – og fedt skiløb.

Vi forventer også at kunne tilbyde mulighed for reeksamen på BSI-niveau, PSI3 og snowboard (ved nok tilmeldte).

Vi hygger os sammen i store hytter med den bedste beliggenhed – midt på pisten.

Om eftermiddagen holder vi afterski foran hytterne, sliber ski, finder ski til at teste, hører lidt musik og hygger os sammen. Vi håber igen i år at kunne tilbyde øl eller en vand.

Bemærk at turen er for alle niveauer instruktører og kontinuanter. Underviser du på ski eller snowboard, eller er du i gang med at uddanne dig er du velkommen – uanset niveau.

Morgenmad og frokost 1. dag er med i prisen og serveres på restauranten i Lodgen.

En fælles afslutningstur for hele klubben med hygge og socialt samvær på tværs af klubbens mange teams og grupper.

 

 

MålgruppeKlubbens instruktører, både ski og snowboard
SkitræningEfteruddannelse med uddannere fra DDS eller tilsvarende niveau med mulighed for kontinuant-forløb med afsluttende eksamen.
RejseperiodeOphold i 3 nætter fra søndag den 14. april til onsdag den 17. april 2024
Ophold/transportHytter med egen forplejning. Bustransport med udrejse 13/4. Hjemkomst 18/4. Evt. mulighed for transport i egen bil.

Skiområde og by

Hemsedal kaldes ”Nordens Alper”, da terræn og fjelde ligner alperne. Pister og skiløb er også i en klasse for sig selv og pga. Højde og pisternes orientering er der altid godt med sne frem til 1. maj.

Området byder på mere end 20 lifter, 49 pister hvoraf den længste er 6 km. lang, der er en faldhøjde på 830 m, 4 freestyle/snowboard parker, 2 skicross arenaer, flere slalombaner med tidtagning og et kæmpe stort børneområde.

 

Kort

Indkvartering og forplejning

Vi bor i Veslestølen, som er store lækre hytter til 12 prs. beliggende direkte ved pisten. Det kan ikke blive mere ski-in/ski-out og let at spise frokost i hytten.

Hver hytte står selv for madlavning og for fordeling af udgifter til mad. Turleder udnævner ansvarlige for hver hytte til at koordinere.

Har I ønsker om at bo sammen med andre tilmeldte, så skriv dette i bemærkningsfeltet.

Vi har hytterne fra eftermiddag søndag.

Bemærk, at morgenmad og frokost er inkluderet første dag.

Området foran hytterne benyttes til afterski hver dag, hvor vi hygger os sammen om en øl/vand, laver ski, hører musik.

Transport

Denne tur er baseret på bustransport. Først når bussen er fyldt er der evt. mulighed for at man kan få rabat for at køre i egen bil.

Afrejse:

Afrejse lørdag den d. 13/4-2024 kl. 19.00 fra Holte station.

Ankomst søndag morgen til morgenmad på Lodgen.

Hjemrejse:

Afgang fra Hemsedal onsdag den 17/4-2024 kl. 19.00. Men hjemkomst til Hotel Station ca. kl. 07.00 næste morgen.

Instruktion og aktiviteter

Turen er en efteruddannelsestur og formålet er at dele inspiration omkring skiglæde, teknik og undervisningserfaring.

Undervisningen vil delvist være en blanding af niveauopdelte hold og workshops med temaer. Vi ønsker med efteruddannelsen at gøre undervisningen aktiv med involvering af alle deltagere.

Hvis der er ønsker om reeksaminer kan det forsøges at passes ind, men vi kan IKKE garantere, at det kan lade sig gøre. Det vil forventeligt kun blive muligt på BSI1 og BSI2 niveau. Hvis der er nok til PSI3 niveau vil dette også blive tilbudt. Ønsker man reeksamen skal man tilmeldes reeksamen ved tilmelding til turen.

Det foreløbige program ser således ud (forbehold for ændringer i takt med at planlægningen færdiggøres).

Priser

Grundpriser

BeskrivelsePris
Priser pr. pers. i delt hytte:
Pakkerejse pr. voksenDkr. 3650,-
Pakkerejse pr. senior (65+)Dkr. 3430,-
Pakkerejse uden liftkort (for delt. med ISIA-bevis eller sæsonkort)Dkr. 2550,-

Inkluderet i prisen

  • Bustransport
  • Ophold i 3 nætter i delt hytte
  • 4 dages liftkort
  • Instruktion - efteruddannelse
  • Morgenmad og frokost på ”Lodgen” søndag
  • Sengelinned og håndklæder
  • Slutrengøring

Ikke inkluderet i prisen

  • Forplejning (koordineres i de enkelte hytter)
  • Ski- og støvleleje
  • Eventuel omkostning til reeksamen

Tillæg pr. person

BeskrivelsePris
Frikøbt seng i hytte (turleder vurderer mulighed)Dkr. 1000,-
Skipass ekstra dag, voksen (kun v. forudbest. min 65 dage før ankomst)Dkr. 310,-
Ekstra nat 13.-14. april i hytte (få pladser. Turledere vurderer mulighed)Dkr. 200,-
Pr. ekstra nat til fre. 19/4 el. lør. 20/4 (turleder vurderer mulighed)Dkr. 150,-

Rabatter

BeskrivelseRabat
Ved egen transport (Kun muligt når bussen er fyldt - turleder vurderer mulighed)Dkr. 1000,-

Skileje

Information med on-line booking-link følger senere.

Leje - Skisæt

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris

Leje - Kun ski

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris

Leje - Hjelm

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding åbnerTilmelding åbner 1. november 2023
TilmeldingTilmelding vil ske igennem vores medlemsportal. Her bliver du fulgt igennem tilmeldingsprocessen og betaler med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning. Man skal logge ind med personlig e-mail som brugernavn og kode der er udsendt pr. mail. Kontakt info@hareski.dk hvis du oplever problemer.
Tilmeldingslinkhttps://medlem.hareski.dk/event/details/e644
DepositumDepositum på kr. 2.000,- pr. pers. skal betales ved tilmelding. Man er først tilmeldt turen når depositum er betalt. Vi har kun ovenstående indkvartering(er) og derfor bliver tilmeldinger behandlet efter først til mølle-princippet.
RestbeløbRestbetaling skal ske inden 2. februar 2024. Overholder man ikke betalingsfrist annulleres bestillingen og depositum er tabt. Du modtager en faktura med link til onlinebetaling eller FI-kode (betalingskort via bank) samt betalingsdato.
AfbestillingTilmeldingen er bindende ved tilmelding. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs.

Kontakt

Turmailhemsedal-uge16@hareski.dk
TurledereTobias Husemoen og Christian Hage
Telefon3150 1405 (Tobias) og 27110035 (Christian)
Ansvarlig for skitræning
Facebook gruppe

Om den frivillige turledelse

Profilbillede

Martin Mogensen, 48 år, Erfaren i klubben med både IU, skiskolechef og bestyrelse på CV’et. Har været medarrangør på efteruddannelsestur i uge 50 i mange år.

Profilbillede

Christian Hage. Er bl.a. ansvarlig for skitræningen og aktiviteter på Copenhill herunder uddannelse, videreuddannelse og efteruddannelse af skiinstruktører. Jeg har været ansvarlige for træningen og aktiviteter på Copenhill siden starten i 2019.

Jeg er skiinstruktør og træner (porte) i klubben og har mere end 30 ugers erfaring som instruktør. Jeg har stået på ski side jeg var 6 år og med min familie har vi været på ski hvert år med Skiklubben Hareskov siden 2008 mest i uge 7.

Jeg har i samarbejde med Den Danske Skiskole udviklet en række nye uddannelser og efteruddannelser til skiinstruktør, som kan tilbydes af skiklubberne i Danmark

Yderligere information

Medlemskab

For at deltage på turen skal man være indforstået med at betale kontingent for pågældende sæson. Melder man sig ind frem til 30. juni (sidste dag i indeværende sæson, vil man automatisk få overført kontingentet til næste sæson.

Teknisk arrangør

Denne rejse er arrangeret i samarbejde med Snowtravel Aps der er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3292.

Forsikring

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.

Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring. Læs om forsikringen her

Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.

Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture. Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Forbehold

Der skal minimum være 45 busdeltagere for at turen kan gennemføres. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutaudsving, brændstofstigninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk

Ankomst og afrejse

Vejledende rejsegrupperFokus på klubturen
Voksne med små børn 3-5 år
Voksne med store børn 6-12 år
Voksne med teenagere 13-19 år
Ungdom/ teenager 13-25 år uden forældre
Voksen uden børn
Senior +50 uden børn
Instruktør uddannelse/efteruddannelse
Skiniveau med vejledende beskrivelserFokus på denne klubtur
Begynder
Letøvet
Øvet
Erfaren
Ekspert
Instruktørniveau
Top