Uge 13 – Trysil – Påsketur for Skiteam og Raceteam

Åbner for tilmelding juli 2023

Afslutningstur for Skiteam og Raceteam

Billede

Vi bor tæt på Trysil Turistcenter hvor al skiskole og skitræning foregår på samme tidspunkt hver formiddag (typisk kl. 9-12), turen giver herudover også mulighed for, at børn og unge fra 6-16 år (for øvende+) kan få heldags ski sport træning  og dyrke ski som sport.

MålgruppeSkitema og Raceteam
SkitræningHelddagstræning
Rejseperiode2 april til 10 april 2023
Ophold/transportegen bil /kør selv

Skiområde og by

Trysilfjeldet ligger ca. 2,5 times kørsel fra Oslo og er hjemsted for Norges største og bedste skisportssted. 

Trysil er Norges største skisted med 69 pister og 32 lifte, tre børneområder og flere Snow Parks. I alt 81 km præparerede pister, der binder de tre sider af bjerget sammen og danner rammen for de perfekte træningsfaciliteter for skiløbere, uanset om man er nybegynder, erfaren, barn eller voksen. Hareskoven Skiteam har de sidste mange sæsoner haft Trysil som base for deres port- og tekniktræning. 

Trysil er en del af SkiStar og byder på mange hyggelige restauranter, varmestuer og andre faciliteter, både i pisteområdet og i byen. 

For de mindste er SkiStars skiløbende snemand Valle et kæmpe hit, og faciliteterne for børn er fremragende. Vi bor i nærheden af børneområdet Eventyr, hvor der er nemme tallerkenlifte, rullebånd, selftimer-bane, lette skibakker og kælkebakke. Her kan børnene møde Valle og deltage i aktiviteter, som teater, skattejagt og Valles show. Her er også en grøn park med nemme bump og bokse, perfekt til begyndere og børn.

Kort

Indkvartering og forplejning

Vi bor i hyggelige hytter eller lejligheder tæt ved fjeldet med ski-in/ski-out mulighed, tæt ved Trysil Turistcenter 

Vi forsøger altid at tage højde for ønsker om at bo sammen med dem man kender, men der vil også være mulighed for at frikøbe senge såfremt man ikke ønsker at bo med andre fra klubben 

Madlavning, indkøb og ansvar for opgaver i hytten bliver koordineret af hver enkelt hytte. Turlederen sender hyttefordeling og kontakt informationer i god tid inden afrejse. 

Sengelinned, lagen, håndklæder, viskestykker etc. skal selv medbringes. Slutrengøring er inkluderet i prisen, men hytten skal efterlades pæn og ryddelig uden skrald.

Transport

Transport er individuelt og der er mange muligheder for at komme til Trysil enten i egen bil, med bus f.eks. SkiSwedenExpress eller med SAS til Trysil. Der vil blive oprettet en facebook gruppe for turdeltagerne, hvor du kan forsøge at finde samkørsel med andre turdeltager der har mulighed for at fylde bilen.

Instruktion og aktiviteter

Skitræning er mandag til fredag  – vi mødes kl.9.00 ved T2 tæt ved Trysil Turistcenter

Ski Sport træningen for øvede, erfarne og eksperter giver muligehed for at træne ski som en sport – træningen varetages af klubbens Ski Sports Træner. 

For børn der er øvede/erfarne/eksperter vil der udover undervisningen om formiddagen også være undervisning om eftermiddagen (2 timer). Børnene bliver undervist af SkiSportDanmarks trænere, som er en gruppe af dedikerede og dygtige træner fra flere danske skiklubber under Alpint Kraftcenter Danmark. Trænerne har specialiseret sig i at give børneundervisning og dygtiggøre børnene som skiløbere.  Mange af trænerne har dyrket ski som en sport og deltaget i danske og internationale konkurrencer. Den dedikerede trænergruppe har mulighed for at følge de børn, som deltager på flere ture i løbet af en sæson. Hvis man ønsker at deltage på flere ture, kan børnene med fordel købe en træningspakke, som kan anvendes på flere ture. Du kan læse mere om træningspakker her.

Priser

Grundpriser

BeskrivelsePris
Ophold i hytte og Heldags SkiSport træning inkl. slutrengøring DKK
Baby (0-2 år) som ikke har behov for seperat seng (uden skiskole og liftkort)DKK 0,-
Serviceplads/sengeplads (uden skiskole og liftkort)DKK

Inkluderet i prisen

  • SkiSport Træning 5 timer dagligt mandag til fredag
  • Slutrengøring
  • Turledelse og bidrag til rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

  • Transport
  • Liftkort (kan tilkøbes)
  • Skileje

Tillæg pr. person

BeskrivelsePris
Liftkort 0-6 år (alder på ankomst tidspunktet)DKK 0,-
Liftkort 7-17 år (alder på ankomst tidspunktet)DKK
Liftkort 18- 64 (alder på ankomst tidspunktet)DKK
Liftkort Senior + 65DKK
Frikøb af sengDKK

Rabatter

BeskrivelseRabat
Anvendelse af Skiteam pakkedage (købt inden sæsonstart ved AKD)DKK

Skileje

Sker online via Skistar - link og rabatkode sendes til deltagere frem mod afrejse.
Husk at vælge Turistsenter som afhentningsted.

Leje - Skisæt

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris

Leje - Kun ski

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris

Leje - Hjelm

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding åbnerSommer 2023
TilmeldingTilmelding vil ske igennem vores medlemsportal. Her bliver du guidet igennem tilmeldingsprocessen og betaler med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning. Man skal logge ind med personlig e-mail som brugernavn og kode der er udsendt pr. mail. Kontakt info@hareski.dk hvis du oplever problemer.
Tilmeldingslink
DepositumDepositum på kr. 1.000,- pr. pers. skal betales ved tilmelding. Man er først tilmeldt turen når depositum er betalt.
RestbeløbRestbetaling fremgår af faktura Overholder man ikke betalingsfrist annulleres bestillingen og depositum er tabt. Du modtager en faktura med link til onlinebetaling eller FI-kode (betalingskort via bank) samt betalingsdato
AfbestillingTilmeldingen er bindende ved tilmelding. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs.

Kontakt

Turmailtrysil-uge13@hareski.dk
TurledereCarsten Wexel
Telefon
Ansvarlig for skitræningSkiSportDanmark og Trysil Race Academy (TRA)
Facebook gruppe

Yderligere information

Medlemskab

For at deltage på turen skal man melde sig ind i Skiklubben Hareskov eller en anden skiklub under Dansk Skiforbund. Er man ikke medlem af Skiklubben Hareskov kræver det oprettelse af gæstelogin for at kunne tilmelde sig og sin familie, som koster 75 kr. for voksne (18+) og er gratis for juniorer. 

Teknisk arrangør

Denne tur er arrangeret i samarbejde med Snowtravel ApS, der har reg. nr. 3292 hos Rejsegarantifonden. 

Forsikring

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.  

Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.  

Læs om forsikringenher  

Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.  

Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture.  Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.   

Forbehold

Hvis turlederen vurderer at der er for få deltagere, kan turen aflyses. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som Skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk/forsikring 

Ankomst og afrejse

Hytterne er ledige søndag fra kl.17.00 og skal forlades igen søndagen efter kl. 1o.00

Slutrengøring er med i prisen men lejligheden skal efterlades ryddet og tømt for skrald.

Vejledende rejsegrupperFokus på klubturen
Voksne med små børn 3-5 årFokus på denne tur
Voksne med store børn 6-12 årFokus på denne tur
Voksne med teenagere 13-19 årFokus på denne tur
Ungdom/ teenager 13-25 år uden forældreJA men husk at det skal aftales med turleder og der skal udpeges en ansvarlig voksen
Voksen uden børnikke målgruppen
Senior +50 uden børnikke målgruppen
Instruktør uddannelse/efteruddannelseDer kan blive efteruddanelse af træner der leverer ski ski sport træning på turen.
Skiniveau med vejledende beskrivelserFokus på denne klubtur
Begynder
Letøvet
ØvetFokus på denne tur - For dem der kører blå og røde pister med parallelle ski. Færdes sikkert og er begyndt at finforme, de grundlæggende bevægelser. Enten Skiskole med Trysilguidene eller Skisporttræning med SkiSportDanmark trænerne.
ErfarenFokus på denne tur - For dem der behersker det meste og kører røde og sorte pister med god kontrol og sportsligt tempo. Har automatiseret grundlæggende færdigheder og kan variere sin teknik efter forhold og terræn.
EkspertFokus på denne tur - For dem der behersker det hele og kan improvisere deres teknik efter behov. Løberen kører sportsligt og arbejder med finjusteringer af teknikken.
InstruktørniveauDelvis fokus på denne tur - Trysilguiderne vil afholde efteruddannelse af trænerne en aften.

Adgangsforhold og faciliteter for særlige behov

Vi har en aftale med Trysilguidene hvorigennem vi kan tilbyde privat undervisning for Sit-/Duelski, hvor man kan låne Sit-/Duelski under undervisningen – denne undervisning er noget der skal tilkøbes separat. Og hvis dette ønskes anbefaler vi at der findes egnet bolig direkte ved skistar. Boligen og sit-/duelski træning vil i Trysil være på Høyfjellsenteret. Hvis andre deltager i denne gruppe gerne vil deltage i klubtræningen, så skal der køres et stykke på ski for at komme til samlingsstedet eller man skal køre i bil op til Høyfjellsenteret.

Kontakt turlederen, hvis dette ønskes for at høre nærmere.

Top