Uge 12 – Trysil – Familier, Skiteam, Raceteam og Masterteam samt Alpine Forbundsmesterskaber

Åben for tilmelding frem til 7. januar

Denne tur er målrettet erfarne børn og deres forældre, der ønsker at have det sjovt, udvikle sine færdigheder og blive endnu bedre skiløbere. Det er ligeledes en intens træningsuge for de alpine løbere frem mod De Danske Forbundsmesterskaber. (20/3, 21/3 og 22/3)
For Skiteam og Raceteam løbere med træningspakker er der mulighed for at forlænge opholdet i både uge 11 og/eller 13.

Billede

Trysil er en fantastisk destination til nybegyndere og børn, men når det er sagt så er der også rig mulighed for at blive udfordret som erfaren skiløber, både med offpiste muligheder, pukler og nogle af nordens stejleste pister.

Denne tur er målrettet børnefamilier, der ønsker at have det sjovt, udvikle sine færdigheder, blive gode skiløbere og dyrke skiløbet som en sport. Vi bor sammen i hyggelige hytter tæt ved fjeldet med ski-in/ski-out mulighed (Turistcenter siden af fjeldet)

I Hareskoven Skiklub kan man dyrke skiløb som en sport og “gå til ski” hele året og hvis man kombinere det med at tage til Trysil, så er der næsten garanti for god sne (og masser af kulde).

Turen har fokus på skitræning af både børn og voksne og giver bla. mulighed for at børn og unge fra 6-16 år (afhængig af skiniveau) kan få skisport-heldagstræning.

Medrejsende familie der er nybegyndere er meget velkommen på turen, her vil undervisningen blive varetaget af de dygtige Trysilguider fra den lokale skiskole.

MålgruppeSkiteam, Youthteam, Raceteam og Masterteam (Voksen porte)
Skitræning3 timer hver formiddag mandag til fredag og heldagstræning for Skiteam Youth, Race og Masterteam
Rejseperiode17 marts til 24 marts 2024
Ophold/transportVi bor i hytter tæt ved pisten - turen er kør selv

Skiområde og by

Trysilfjeldet ligger ca. 2,5 times kørsel fra Oslo og er hjemsted for Norges største og bedste skisportssted. 

32 lifter og 71km pister binder de tre sider af bjerget sammen og danner rammen for de perfekte træningsfaciliteter for Skiløbere uanset om man er nybegynder, erfaren, barn eller voksen. Hareskoven Skiteam har de sidste mange sæsoner haft Trysil som base for deres porte og eller tekniktræning. 

Trysil er ligeledes en del af SkiStar og byder derfor på mange hyggelige restauranter, varmestuer og andre faciliteter både i pisteområdet og i byen

Kort

Indkvartering og forplejning

Vi bor i hyggelige hytter eller lejligheder tæt ved fjeldet med ski-in/ski-out mulighed på den side af fjeldet der hedder Turistcenter.

Hytte fordelingen er typisk baseret på børnenes alder, jeres ønsker om at bo sammen med dem man kender, men der vil også være mulighed for at frikøbe senge såfremt man ikke ønsker at bo med andre fra klubben.

Vi forsøger at imødekomme alle ønsker men har også øje for en sund økonomi på turen, så det hele kan løbe rundt i klubben.

Turlederen sender hytte fordeling og kontakt informationer i god tid inden afrejse, så man kan se hvem man skal bo sammen med og koordinere madlavning osv.

Madlavning, indkøb og ansvar for opgaver i hytten bliver koordineret af hver enkelt hytte.  

Sengelinned, lagen, håndklæder, viskestykker etc. skal selv medbringes. Slutrengøring er inkluderet i prisen, men hytten skal efterlades pæn og ryddelig uden skrald.

 

Transport

Kør selv, hvis man ikke har bil eller ikke ønsker at køre, kan vi henvise til f.eks. sneexpressen.dk eller SAS.dk

Instruktion og aktiviteter

For børn der er letøvede/ øvede/erfarne/eksperter vil der udover undervisningen om formiddagen (3 timer) også være mulighed for undervisning om eftermiddagen (2 timer).

Børnene bliver undervist af SkiSportDanmark trænere, som er en gruppe af dedikerede og dygtige træner fra flere danske skiklubber. Trænerne er specialiseret  i at give børneundervisning og dygtiggøre børnene som skiløbere.  Mange af trænerne har dyrket ski som en sport og deltaget i danske og internationale konkurrencer. Den dedikerede trænergruppe har mulighed for at følge de børn, som deltager på flere ture i løbet af en sæson. Hvis man ønsker at deltage på flere ture, kan børene med fordele købe en træningspakke, som kan anvendes på flere ture.

For at planlægge undervisningen på bedst vis, er det vigtigt at alle medlemmers skiniveau altid er opdateret på medlemsprofilen på hareski.dk, da dette ligger til grund for holdindelingen.

Er der deltagere der er nybegyndere har vi et godt samarbejde med den lokale skiskole,  “Trysilguidene” hos SkiStar.

Priser

Priser på liftkort kan variere en smule og vil eventuelt blive justeret efterfølgende.

Grundpriser

BeskrivelsePris
Ophold i hytte og skitræning barn 3-17 årDKK 4.456,-
Ophold i hytte og skitræning voksen +18 årDKK 4.658,-
Baby (0-2 år) som ikke har behov for separat seng (uden skiskole og liftkort)DKK 0,-
Serviceplads (uden skiskole og liftkort) Race og Skiteamløbere og deres forældreDKK 2,532,-
Træning Barn uden ophold i hytteDKK 2.381,-
Træning Voksen uden ophold i hytteDKK 2.584,-

Inkluderet i prisen

  • SkiSport Træning 3 timer dagligt mandag til fredag (og heldagstræning for Skiteam, Race, Youth og Masterteam)
  • Slutrengøring
  • Turledelse og bidrag til rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

  • Transport (turen er kør selv)
  • Liftkort (kan tilkøbes)

Tillæg pr. person

BeskrivelsePris
Liftkort 0-6 år (alder på ankomst tidspunktet) GRATISDKK 0,-
Liftkort 7-17 år (alder på ankomst tidspunktet)DKK 1.577,-
Liftkort 17- 64 (alder på ankomst tidspunktet)DKK 1.961,-
Liftkort Senior 65 + (alder på ankomst tidspunktet)DKK 1.577,-
Konkurrence gebyr VoksenTBD
Ophold uge 11 ( primært løbere og familie med Skiteam og Raceteam pakker)DKK 1.929,-
Ophold uge 13 ( primært løbere og familie med Skiteam og Raceteam pakker)DKK 3.105,-

Skileje

Sker online vis Skistar, mail med link og rabatkode fremsendes inden afrejse.

Husk at vælge Turistsenter som afhentningsted.

Leje - Skisæt

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris

Leje - Kun ski

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris

Leje - Hjelm

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding åbnerÅbner for tilmelding ultimo oktober 2023
TilmeldingTilmelding vil ske igennem vores medlemsportal. Her bliver du guidet igennem tilmeldingsprocessen og betaler med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning. Man skal logge ind med personlig e-mail som brugernavn og kode der er udsendt pr. mail. Kontakt info@hareski.dk hvis du oplever problemer.
Tilmeldingslinkhttps://medlem.hareski.dk/event/details/i2580
DepositumDepositum på kr. 1.000,- pr. pers. skal betales ved tilmelding. Man er først tilmeldt turen når depositum er betalt.
RestbeløbRestbetaling skal ske i følge dato på faktura. Overholder man ikke betalingsfrist annulleres bestillingen og depositum er tabt. Du modtager en faktura med link til onlinebetaling eller FI-kode (betalingskort via bank) samt betalingsdato
AfbestillingTilmeldingen er bindende ved tilmelding. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs.

Kontakt

Turmailtrysil-uge12@hareski.dk
Turledere Tine Pilgaard
Telefon
Ansvarlig for skitræningSkiSportDanmark
Facebook gruppehttps://www.facebook.com/groups/1253279625581305

Om den frivillige turledelse

Profilbillede

Tine:
Min familie og jeg har været med i Skiklubben Hareskoven siden 2007 og blev hurtigt bidt af at “gå til ski”, Sigurd og Milla Majse er nu en fast del af Skiteamet og Raceteamet i klubben. Jeg med i Alpin Udvalget og er gennemgående koordinator på mange af turene til Trysil, Hemsedal og Åre, samt turleder på nogen af disse.
Jeg har selv stået på ski siden jeg var helt lille, og haft en del sæsoner i Italien som ung. I 2021 tog jeg mig endelig mod til at tage BSI1 på Den Danske Skiskole. 

 

Yderligere information

Medlemskab

For at deltage på turen skal man melde sig ind i Skiklubben Hareskov eller en anden skiklub under Dansk Skiforbund. Er man ikke medlem af Skiklubben Hareskov kræver det oprettelse af gæstelogin for at kunne tilmelde sig og sin familie, som koster 75 kr. for voksne (18+) og er gratis for juniorer. 

Teknisk arrangør

Denne tur er arrangeret i samarbejde med Snowtravel ApS, der har reg. nr. 3292 hos Rejsegarantifonden. 

Forsikring

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.  

Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.  

Læs om forsikringenher  

Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.  

Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture.  Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.   

Forbehold

Hvis turlederen vurderer at der er for få deltagere, kan turen aflyses. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som Skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk/forsikring 

Ankomst og afrejse

Hytterne er ledige søndag fra kl.17.00 og skal forlades igen søndagen inden kl. 11.00

Slutrengøring er med i prisen men lejligheden skal efterlades ryddet og tømt for skrald.

Vejledende rejsegrupperFokus på klubturen
Voksne med små børn 3-5 år
Voksne med store børn 6-12 årFokus på denne tur
Voksne med teenagere 13-19 årFokus på denne tur
Ungdom/ teenager 13-25 år uden forældreJA men husk at det skal aftales med turleder og der skal udpeges en ansvarlig voksen
Voksen uden børnikke målgruppen
Senior +50 uden børnikke målgruppen
Instruktør uddannelse/efteruddannelseDer kan blive efteruddanelse af træner der leverer ski ski sport træning på turen.
Skiniveau med vejledende beskrivelserFokus på denne klubtur
BegynderMan er meget velkommen til at deltage på turen men vi kan desværre ikke tilbyde undervisning - vi henviser istedet til de meget dygtige Trysilguider der er varetager den lokale skiskole
LetøvetMan er meget velkommen til at deltage på turen men vi kan desværre ikke tilbyde undervisning - vi henviser istedet til de meget dygtige Trysilguider der er varetager den lokale skiskole
ØvetFokus på denne tur - For dem der kører blå og røde pister med parallelle ski. Færdes sikkert og er begyndt at finforme, de grundlæggende bevægelser.
ErfarenFokus på denne tur - For dem der behersker det meste og kører røde og sorte pister med god kontrol og sportsligt tempo. Har automatiseret grundlæggende færdigheder og kan variere sin teknik efter forhold og terræn.
EkspertFokus på denne tur - For dem der behersker det hele og kan improvisere deres teknik efter behov. Løberen kører sportsligt og arbejder med finjusteringer af teknikken.
InstruktørniveauDelvis fokus på denne tur - Trysilguidene vil afholde efteruddannelse af trænerne en aften.

Adgangsforhold og faciliteter for særlige behov

Vi har en aftale med TrysilGuiderne hvorigennem vi kan tilbyde privat undervisning for Sit-/Duelski, hvor man kan låne Sit-/Duelski under undervisningen – denne undervisning er noget der skal tilkøbes separat. Og hvis dette ønskes anbefaler vi at der findes egnet bolig direkte ved skistar. Boligen og sit-/duelski træning vil i Trysil være på Høyfjellsenteret. Hvis andre deltager i denne gruppe gerne vil deltage i klubtræningen, så skal der køres et stykke på ski for at komme til samlingsstedet eller man skal køre i bil op til Høyfjellsenteret.

Kontakt turlederen, hvis dette ønskes for at høre nærmere.

Top