Uge 10 – Valgrisenche, Italien – Unik oplevelse – Heliskiing blandt Europas højeste bjerge

AFLYST grundet manglende tilmeldinger -

Det ikke nødvendigt at være off-piste ekspert for at kunne lege med på heliskiing. Man skal blot kunne styre et par ski, når sneen bliver dyb. Og med indøvelse af en smule teknik kan de fleste være med.

Billede

Vi bor på Albergo Perret, der er beliggende der hvor vejen stopper, og lige ved siden af Heli-landings-pladsen. Turen gennemføres ved min. 12 deltagere og max. 16 deltagere.

*BEMÆRK: Da vi råder over et yderst begrænset antal pladser, tilrådes hurtig tilmelding (”først til mølle”).

 

MålgruppeMedlemmer er ønsker De fedeste freeride/off piste oplevelser. Kræver ikke at man er ekspert.
SkitræningHold af 4 personer med egen bjergguide
RejseperiodeOphold i 5 nætter fra søndag den 05. marts til fredag den 10. marts 2023
Ophold/transportHotel med fuldpension. Flytransport eller transport i egen bil.

Skiområde og by

Her er ikke noget skiområde og her er ikke nogen by!

Her er en helikopter-landingsplads, uanede mænger af uberørte bjergsider og udsigt til utallige toppe over 3.000 meters højde. Vi er midt i paradis.

På vej igennem dalen mod hotellet kører man igennem Valgrisenche by – her er der tale om en lille samling huse, et par hotellet, en bar, en tobakskiosk og en skiudlejning. Man fortsætter knapt 2 kilometer mens vejen bliver mere og mere øde. Her i ca. 1.700 meters højde finder man Albergo Perret og Heli-port´en. Her er helt hvidt og man er omgivet af høje bjerge – Europas højeste. Dette er Valgrisenche.

Indkvartering og forplejning

Albergo Perret er et rigtigt alpe-refugie som hovedsagligt besøges af turskiløbere og freeride entusiaster. Hel vores ophold foregår her på og omkring hotellet. Der er opholdsstue med pejs, bar, reception, restaurant, ski-rum og en terrasse til solskinsdagene. Ophold er med morgenmadsbuffet, 2-retters frokost eller madpakke og 3-4 retters aftenmenu.

Værelserne er enkelt indrettet, men alle med eget badeværelse. Værelserne er med 1-4 personer. Der er gratis WiFi på hele hotellet. Gratis parkering ved hotellet.

 

Hoteladresse:

Albergo Perret

Localita’ Bonne 2

11010 Valgrisenche

Tlf: +39 375 681 0901

Hjemmeside: http://www.hotelperret.com/

Transport

På denne tur er der inkluderet flytransport og mulighed for transport i egen bil.

Flytransport:   vi flyver med Lufthansa, til Torino via Frankfurt.

 1. marts København-Torino                  10:00-13:40
 2. marts Torino-København                  17:30-20:55

Du bedes møde i lufthavnen 2 timer før afgang, for check-in. Der er inkluderet 1 x 23 kg. bagage og ski-og støvler på max 23 kg, samt et stk. håndbagage på 8 kg (max 55x40x23). Ingen måltider indgår i flyvningen. Vi råder kun over 16 flypladser på denne tur. (først til mølle).

Ved ankomst til Torino lufthavn bliver vi afhentet at transferbus der kører os til hotellet i Valgrisenche (ca. 2 timers transfer).

BEMÆRK: Da vi råder over et begrænset antal flypladser, tilrådes hurtig tilmelding. Denne rejse forudsætter tilmelding og betaling senest den 1. september, for at vi kan holde pladserne.

 

Bil:                    Der er ca. 1465 km. til Valgrisenche. Bemærk at der betales for at køre på motorvej i Schweiz. Vignette gældende et helt år koster ca. kr. 300,-, og kan købes på grænsen til Schweiz. I Tyskland, Schweiz og Østrig trafikveste påbudt (til alle personer) i bilen.

Instruktion og aktiviteter

Turen er arrangeret således at der er 1 heli-guide pr. 4 deltagere. Inkluderet i rejsen er minimum 12.000 højdemeter, som kan blive fordelt over 3-5 dage.

Freeride området I Valgrisenche ligger i hjertet af bjergkæderne Grande Sassière, Grande Rousse og Rutor, og lige på grænsen til den franske Tarentaise region. Heliski området er på ca. 120 km2 og giver nedfarter med op til 1.800 højdmeter. Der kan bl.a. flyes til toppe som Becca de tos (3302m), Punta Feluma (3210m), Giasson (3215m) og Grande Traversiere (3498m).

De fleste løft vil foregå fra Heli-pladsen lige ved hotellet, og det er ofte muligt at køre på ski tilbage til hotellet. Under de rette betingelser vil det også være muligt at køre på ski til Sainte Foy i Frankrig. Det kræver så, at man derfra tager en taxi til La Rosiere, op med liften, og efter en eller flere god off-piste ture ned mod La Thuile, går det videre med taxi hjem til Valgrisenche.

Da der er et begrænset antal helikoptere til rådighed, vil løftene være fordelt efter guidernes anvisninger. Der tages højde for vejret, vindretning, sneforhold og antallet af heliski-kunder på de enkelte dage.

Skulle helikopterne være forhindret i at flyve, således at man ikke opnår minimum de 12.000 højdemeter, vil der være en kompensation. Denne kompensation vil være på € 43,- pr. 250 højdemeter der ikke er opnået.

I tilfælde af at man ikke selv kan deltage på flyvningerne f.eks. pga. sygdom, skade, egen fysisk, manglende skifædigheder eller eget valg af pauser, vil der ikke blive kompenseret økonomisk.

Hvis der pga. vejret er dage hvor der ikke kan flyves, kan der f.eks. blive arrangeret tur til Pila (1800-2700 m.o.h.) eller La Thuile (1440-2800 m.o.h.), hvor der er masser af freeride skiløb mellem træerne. Der er 30 km. til skiområdet Pila og 50 km til La Thuile. Evt. brug af taxi/minibus og køb af liftkort vil være for egen regning.

Priser

*deltagere skal være fyldt 18 år.

**Pris for ekstra løft gælder i fyldt helikopter (4 deltagere)

Grundpriser

BeskrivelsePris
Voksen i dobbeltværelse*Kr. 37.900,-
Voksen i enkeltværelse*Kr. 39.900,-

Inkluderet i prisen

 • Flytransport inkl. transfer t/r.
 • Skitransport med fly t/r.
 • Ophold i 5 nætter på hotel med fuldpension
 • Helikopterløft 12.000 – 15.000 højdemeter fordelt over 4 dage
 • 1 bjergguide pr 4 deltagere
 • Gratis adgang til hotellets spa- og wellness-afdeling
 • Alle kendte turistskatter og afgifter
 • Bidrag til rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Drikkevarer
 • Heli-løft ud over de 12.000-15.000 højdemeter.
 • Transport i taxi i forbindelse med heli-løft
 • Eventuelt liftkort
 • Forsikring
 • Skileje

Tillæg pr. person

BeskrivelsePris
EnkeltværelseKr. 2.000,-
Ekstra helikopterløft (pr. 250 højdemeter)**Kr. 400,-
f.eks. dagskort Pila – ca. Kr. 250,-
f.eks. dagskort La Thuile – ca. Kr. 370,-

Rabatter

BeskrivelseRabat
Egen transportKr. 2.500,-
Ophold i værelse med 3. og 4 pers.Kr. 200,-

Skileje

Leje - Skisæt

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris

Leje - Kun ski

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris

Leje - Hjelm

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding åbnerAflyst grundet manglende tilmeldinger
TilmeldingTilmelding vil ske igennem vores medlemsportal. Her bliver du fulgt igennem tilmeldingsprocessen og betaler med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning. Man skal logge ind med personlig e-mail som brugernavn og kode der er udsendt pr. mail. Kontakt info@hareski.dk hvis du oplever problemer.
Tilmeldingslinkhttps://medlem.hareski.dk/event/details/i2336
DepositumDepositum på kr. 5.000,- pr. pers. skal betales ved tilmelding. Man er først tilmeldt turen når depositum er betalt. Vi har kun ovenstående indkvartering(er) og derfor bliver tilmeldinger behandlet efter først til mølle-princippet.
RestbeløbRestbetaling skal ske inden 01. september 2022. Overholder man ikke betalingsfrist annulleres bestillingen og depositum er tabt. Du modtager en faktura med link til onlinebetaling eller FI-kode (betalingskort via bank) samt betalingsdato.
AfbestillingTilmeldingen er bindende ved tilmelding. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs.

Kontakt

Turmailheliskiing-uge10@hareski.dk
TurledereAlexander Vissing
Telefon30541713
Ansvarlig for skitræningLokale guider
Facebook gruppe

Yderligere information

Medlemskab

For at deltage på turen skal man være indforstået med at betale kontingent for sæson 2022/23. Melder man sig ind frem til 30. juni (sidste dag i indeværende sæson, vil man automatisk få overført kontingentet til næste sæson.

Teknisk arrangør

Denne rejse er arrangeret i samarbejde med Snowtravel Aps der er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3292.

Forsikring

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.

Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.

Læs om forsikringen her

Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.

Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture.  Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Forbehold

Der skal minimum være 12 deltagere for, at turen gennemføres. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutaudsving, brændstofstigninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk

Ankomst og afrejse

Kørselsvejledning

ANKOMST: Check-in er muligt fra kl. 15.00. Ankommer man før, er man velkommen til at sætte bagagen på hotellet. For gæster der ankommer tidligt på ankomstdagen, vil det være muligt at tilkøbe morgenmad (07.30-10.00). Det er muligt at få aftensmad ved ankomst indtil kl. 20.00 på ankomstdagen. Ved ankomst senere end kl. 20.00 bedes man ringe til receptionen, for at aftale nøgleudlevering.

AFREJSE: På afrejsedagen skal værelserne forlades senest kl. 10.00. Det vil være muligt at opbevare bagagen på hotellet i løbet af dagen, og der vil være mulighed for afrejsebad inden hjemrejse.

Vejledende rejsegrupperFokus på klubturen
Voksne med små børn 3-5 årIkke muligt på denne tur
Voksne med store børn 6-12 årIkke muligt på denne tur
Voksne med teenagere 13-19 årIkke muligt på denne tur
Ungdom/ teenager 13-25 år uden forældreIkke muligt på denne tur
Voksen uden børnMålgruppe, hvis man ønsker fede oplevelser i off piste
Senior +50 uden børnMålgruppe, hvis man ønsker fede oplevelser i off piste
Instruktør uddannelse/efteruddannelseMålgruppe, hvis man ønsker fede oplevelser i off piste, og som træning til PSI 2
Skiniveau med vejledende beskrivelserFokus på denne klubtur
BegynderIkke muligt på denne tur+
LetøvetIkke muligt på denne tur
ØvetIkke muligt på denne tur
ErfarenMålgruppe, hvis man ønsker fede oplevelser i off piste
EkspertMålgruppe, hvis man ønsker fede oplevelser i off piste
InstruktørniveauMålgruppe, hvis man ønsker fede oplevelser i off piste
Top