🐥Påsketur til Whistler i Canada 2024 – 8 dage på ski (25 pladser)

AFLYST - pga for få tilmeldinger

🥳Så sker det! Skiklubben tager for 1. gang til Whistler/Blackcomb - Nordamerikas største skiområde m/gennemsnitligt årligt snefald på 12 m ❄️❄️❄️

Vi tager afsted ✈️fredag d. 22/3 og kommer hjem 2. påskedag - 8 fulde dage på ski ⛷🪂🗻

Der er store rabatter på lifkort lige nu - så tøv ikke men meld dig til med det samme!!

Billede

Drømmer du om den ultimative skitur – så står Whistler sikkert højt på ønskelisten

Det her er hvad du kan glæde dig til:

❄️Nordamerikas største skiområde og et af de hotteste skisportssteder i verden!

❄️Mere end 200 forskellige nedfarter og 36 high speed lifter så du ikke spilder tiden i liftkø

❄️Uanede muligheder for off-piste og heli-skiing

❄️Forkælelse og “A view to die for” på Nita Lake Lodge

❄️Hygge og charme i Whistler Village, der er bilfri 

BEMÆRK: Da vi råder over et begrænset antal flypladser og special rabatter er hurtig tilmelding nødvendig

MålgruppePrimært for individuelle ski entusiaster, par og familier med erfarne og ekspert børn/unge fra 16 år (max 25 deltagere)
SkitræningCa. 20 timers undervisning fordelt på 5 dage, dvs. 3 hele dage til egen disposition
RejseperiodeOphold 9 nætter afrejse fredag d. 22 marts, hjemkomst mandag d. 1 april 2024 (2. påskedag)
Ophold/transportHotel med morgenmad. Fly med AirCandada til Vancouver (ml. landing i Toronto) - 2 timers transfer til Whistler

Skiområde og by

Whistler ligger i den canadiske del af Rocky Mountains. Skisportsstedet Whistler er delt af 2 bjerge, Whistler Mountain og Blackcomb Mountain. ”Peak 2 Peak gondolen” binder de 2 bjergområder sammen og udgør Nordamerikas største skiområde med mere end 200 pister og 36 lifter. Whistler har et gennemsnitligt årligt snefald på 12m med skisæson fra midten af ​​november til slutningen af ​​maj.

De olympiske vinterlege blev i 2010 afholdt i Whistler og gjorde det muligt for skisportsstedet at installere et moderne og opdateret liftsystem. Dette forvandlede skisportsstedet, der nu har en mere europæisk stemning, samtidig med at den oprindelige identitet er bevaret. Som et resultat er Whistler blevet et meget eftersøgt skisportssted og populært blandt både skiløbere og ikke-skiløbere.

Whistler er opdelt i flere områder, herunder indkvartering og faciliteter. Vi skal bo i Creek-side med direkte adgang til pisterne i Blackcomb og forbindelse til resten af området med Peak-to-peak gondolen.

Blackcomb Mountain ligger med store brede boulevarder lige ned mod byen, mens bagsiden af bjerget har gode off-pister. Whistler Mountain er et “go anywhere” bjerg med fantastiske bowls, snævre slugte og powder mellem træerne. Selv den bedste skiløber kan bruge flere uger på dette bjerg.

Bilerne er gemt af vejen i Whistler og gaderne er anlagt som gågader, hvor restauranter og caféer har udsigt til Coast Mountains. Coast Mountains er en stor bjergkæde i Pacific Coast Ranges i det vestlige Canada.

Whistler village byder også på eksklusive butikker med kvalitetsudstyr, barer med afterskiing og et attraktivt natteliv med både diskoteker og hyggelige lounges.

Læs mere her: https://www.nationalgeographic.com/travel/article/paid-content-winter-whistler-canada

 

Kort

Indkvartering og forplejning

Vi skal bo på ”Nita Lake Lodge” et 4-stejernet hotel i ”Whistler Creek”.

Link til hotel Her finder du også beskrivelse af værelsestyper.

Herfra er der hurtig adgang til pisterne i Blackcomb og muligheder for at bruge hotellets shuttle service til og fra Whistler Village. Vi har booket morgenmad på hotellet og finder hyggelige restauranter i området hvor vi kan spise sammen om aftenen. På alle værelser er der kaffemaskine/elkeddel, minikøleskab og pejs!

Hotellet er af høj standard og vil i løbet af foråret 2023 yderligere opgraderer deres værelser. Vi har adgang til udendørs boblebad og mindre opvarmet pool.

Link til anmeldelser på Tripadvisor

Travelers' Choice Tripadvisor Logo at Nita Lake LodgeOfficial logo of Four Diamond at Nita Lake LodgeConde Nast Johansens Award Winner Logo at Nita Lake Lodge             Canadian Spa & Wellness Award logo at Nita Lake Lodge

Transport

Vi flyver med AirCandada m/ gratis transport af ski og støvler.

Fredag d. 22. marts. Købehavn-Toronto 12.55-15.55

Toronto-Vancouver 18.00-20.01

Søndag d. 31. marts. Toronto-Vancouver 12.00-19.21

Vancouver-København 20.40-10.30 +1

Ved ankomst til Vancouver er der transfer til hotellet i Whistler (ca. 2 timer).

Alle ovenstående tidspunkter er lokaltid. (flyet lander derfor i København den 1. april (2. påskedag kl.  10:30).

Du bedes møde i lufthavnen mindst 2 timer før afgang, for check-in. Der er inkluderet 1 x 23 kg. bagage samt ski-og støvler på max 23 kg. Ski- og støvler må ikke indeholde andet og SKAL være pakket i 2 tasker. Desuden er der inkluderet et stk. håndbagage på 8 kg (max 55x40x23). Der er inkluderet forplejning på strækket til/fra Toronto. Vi råder over 25 flypladser på denne tur. (først til mølle).

Instruktion og aktiviteter

Vi medbringer klubbens bedste instruktører og sørger for et udfordrende program med 3-5 timers undervisning/dag i 5 dage inkl. video analyse. Undervisningen vil være fokuseret på udvikling af den enkeltes skiløb og skiglæde. Når der ikke er undervisning, finder vi sammen med andre deltagere og får en masse gode ture sammen på ski.

 

Priser

Priserne variere alt efter hvilken værelsestype man vælger. Der er begrænsning på de enkelte værelsestyper – og de fordeles efter “først til mølle”.

Priserne nedenfor er angivet for 1 person.

Grundpriser

BeskrivelsePris
Studio Suite (v/1 person)DKK 31.100
Studio Suite (v/2 personer)DKK 22.900
One bedroom Suite (v/2 personer)DKK 26.300
One bedroom Suite (v/3 personer)DKK 23.100
Two bedroom Suite (v/3 personerDKK 25.300
Two bedroom Suite (v/4 personer)DKK 22.700
Two bedroom Suite Lake view (v/3 personer)DKK 26.000
Two bedroom Suite Lake view (v/4 personer)DKK 23.200

Inkluderet i prisen

 • Flytransport t/r.
 • Ski- og støvletransport på flyet t/r.
 • Transfer mellem lufthavn og hotel t/r.
 • Ophold i 9 nætter på hotel med morgenmad
 • Skiinstruktion 3-5 timer/dag min. 20 timer
 • Gratis adgang til hotellets hot tub og pool
 • Alle kendte turistskatter og afgifter
 • Bidrag til rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Skipass (ved køb af liftkort nu opnås der meget store rabatter pt. koster lifkortet DKK 4.000 for 8 dage. Priserne stiger ved månedskifte)
 • Frokost / Aftensmad
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Evt. leje af ski og støvler

Tillæg pr. person

BeskrivelsePris

Skileje

Leje - Skisæt

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris

Leje - Kun ski

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris

Leje - Hjelm

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding åbnerÅbner 16 Juni kl. 10
TilmeldingTilmelding vil ske igennem vores medlemsportal. Her bliver du fulgt igennem tilmeldingsprocessen og betaler med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning. Man skal logge ind med personlig e-mail som brugernavn og kode der er udsendt pr. mail. Kontakt info@hareski.dk hvis du oplever problemer.
Tilmeldingslinkhttps://medlem.hareski.dk/event/details/i2586
DepositumDepositum på kr. 5.000,- pr. pers. skal betales ved tilmelding. Man er først tilmeldt turen når depositum er betalt. Vi har kun ovenstående indkvartering(er) og derfor bliver tilmeldinger behandlet efter først til mølle-princippet.
RestbeløbRestbetaling: Restbetaling skal ske inden 15. september 2023. Overholder man ikke betalingsfrist annulleres bestillingen og depositum er tabt. Du modtager en faktura med link til onlinebetaling eller FI-kode (betalingskort via bank) samt betalingsdato.
AfbestillingTilmeldingen er bindende ved tilmelding. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs.

Kontakt

TurmailWhistler-uge13@hareski.dk
TurledereHelle Størum
Telefon31196010
Ansvarlig for skitræning
Facebook gruppe

Om den frivillige turledelse

Profilbillede

Helle Størum er en af vores frivillige turledere med stor erfaring, og udfordrer os altid med nye koncepter.

Helle har f.eks. etableret vores klubture med tog til Åre, som forsat er en stor succes, dog nu med andre turledere. Tidligere har Helle også lavet ture til Andorra og Sierre Nevada i Spanien med udsigt til Afrika. Du får altid en god oplevelse når du vælger at tage på en af vores klubture arrangeret af Helle.

Yderligere information

Medlemskab

For at deltage på turen skal man være indforstået med at betale kontingent for pågældende sæson. Melder man sig ind frem til 30. juni (sidste dag i indeværende sæson, vil man automatisk få overført kontingentet til næste sæson.

 

Teknisk arrangør

Denne rejse er arrangeret i samarbejde med Snowtravel Aps der er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3292.

Forsikring

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.

Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.

Læs om forsikringen her

Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.

Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture.  Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Forbehold

Der skal minimum være 20 deltagere for, at turen gennemføres. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutaudsving, brændstofstigninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk

Ankomst og afrejse

Vejledende rejsegrupperFokus på klubturen
Voksne med små børn 3-5 år
Voksne med store børn 6-12 år
Voksne med teenagere 13-19 år
Ungdom/ teenager 13-25 år uden forældre
Voksen uden børn
Senior +50 uden børn
Instruktør uddannelse/efteruddannelse
Skiniveau med vejledende beskrivelserFokus på denne klubtur
Begynder
Letøvet
Øvet
Erfaren
Ekspert
Instruktørniveau
Top