Uge 13 Sölden, Østrig – Påsketur med høj snesikkerhed

Tilmeldingen er åben

❄❄ Uge 13 (23.-30. marts) Sölden, Østrig ❄❄
🎿Skitur i påsken for familier med børn og unge fra 9 år, samt medlemmer der ønsker sig et stort snesikkert område 💑👪👬.
Vælg imellem kør selv 🚘 bus 🚌

Billede

Med to gletsjere og skiløb op til 3.340 m.o.h. er snesikkerheden meget høj i Sölden. I Söldens skiområde er der knapt 150 km. pister, men med det nye Ötztal Super Skipass (inkluderet) får man adgang til 361 km. pister i hele dalen.

På hovedgaden har vi fundet et lille hotel med kun 15 værelser/ 35 sengepladser, som vi får helt for os selv. Her er opholdet med ½ pension inkl. drikkevarer eftermiddag og aften. Bemærk det lille antal pladser.

MålgruppeKlubtur for medlemmer
SkitræningUndervisnig fra letøvet til erfaren. 12 timers undervisning – 4 formiddage á 3 timer.
RejseperiodeOphold i 7 nætter fra lørdag den 23. marts til lørdag den 30. marts 2024
Ophold/transportHotel med ½ pension og drikkevarer. Transport med bus eller egen transport.

Skiområde og by

Sölden ligger i 1.370 meters højde, og med skiløb op til 3.340 m.o.h. er snesikkerheden høj. I det 146 km. store skiområde finder man bl.a. de to gletsjere, Tiefenbach- og Retttenbach-gletsjer. Med Ötztal Super Skipass har man nu inkluderet samtlige skiområder i dalen, og tilbyder derfor nu 361 km. pister.

Söldens skiområde er meget varieret. Der er 70 km. blå pister, 45 km. røde og 28 km. sorte samt 3 km skiruter. Her er Østrigs eneste mulighed for at køre på ski på 3 toppe over 3.000 meter, og samtidigt er det her man finder Østrigs længste piste på ca. 15 km. fra toppen af gletsjeren, helt ned til byen.

Udover skiløb er Sölden kendt for byens mange gode restauranter, hyggelig afterskiing, og et stort antal sports- og modeforretninger.

Kort

Indkvartering og forplejning

Chalet Ruth er en lille chalet-hotel med kun 15 værelser. Det er et enkelt chalet med spisesal, lille bar og opholdsstue. Der er også elevator samt ski- og støvleopbevaring. Der er gratis WiFi. Personalet er engelsktalende. Værelserne er til 2 og 3 personer og alle med eget badeværelse. Nogle af værelserne har balkon.

Ophold er med morgenmadsbuffet i 7 dage og aftensmenu i 6 dage. Til aftensmaden er drikkevarer (vin, øl, sodavand, vand) inkluderet. Én aften i ugens løb (typisk tirs. el. ons.) er køkkenet lukket. Her har man i stedet mulighed for at afprøve en af byens mange restauranter.

Chalet Ruth er beliggende midt på hovedgaden kun 50 meter fra den nærmeste lift – Innerwald-liften. Herfra kan man køre på ski til hovedliften. Til Gaislachkoglbahn er der 500m. Skibusser afgår tæt på hotellet.

På hele hotellet er der adgang til gratis wi-fi. Hotellet har et traditionelt østrigsk køkken. Der serveres morgenmadsbuffet og 3 retters aftenmenu/buffet. Forplejningen starter med aftensmad på ankomstdagen og slutter med morgenmad på afrejsedagen. Ophold er fra lørdag til lørdag.

Vi råder over 2 typer værelser på hotellet:

· Dobbeltværelser til 2 pers. Alle med eget badeværelse. Nogle med balkon.

· Tresengsværelser til 2-3 personer. Alle med eget badeværelse. Nogle med balkon.

Hoteladresse:

Chalet Ruth

Dorfstrasse 124

6450 Sölden – Østrig

Transport

På denne tur tilbydes bustransport eller egen transport.

 

Bus: Afrejse med bus fredag eftermiddag den 22/3. Ankomst til Sölden lørdag morgen. Hjemrejse er lørdag eftermiddag/aften den 30/3, med hjemkomst søndag formiddag. Der kan være samkørsel med andre rejsemål. Afhængigt af deltagerantal kan der være tale om egen Hareski-bus eller en bus fra Sneexpressen. Hvis det er Sneexpressen som kører vil der være afstigning og påstigning ved Freizeit-Arena centralt i byen og ca. 750m fra Chalet Ruth.

 

Bil: Der er ca. 1200 km. til Sölden. Bemærk at der betales for at køre på motorvej i Østrig. Vignette gældende i 10 dage koster ca. kr. 75,-, og kan købes på tankstationer i det sydlige Tyskland. Østrig er vinterdæk påbudt i vinterhalvåret. Ligeledes er man forpligtet til at have snekæder og trafikveste (til alle personer) i bilen.

Instruktion og aktiviteter

Der undervises fra niveau letøvet til erfaren, typisk 3 timer i 4 dage fra kl. 9 til 12 for alle, så resten af dagen er fri med familie og venner samt 2 fridag. Mere information når der er påsat en skiskolechef.

Priser

Priser pr. pers. i delt værelse (Dkr.):

Grundpriser

BeskrivelsePris
Voksen DKK 13800
Unge (årg. 2004-2008) i 1. og 2. sengDKK 13200
Unge (årg. 2004-2008) i 3. sengDKK 12950
Unge (årg. 2009-2015) i 1.og 2. sengDKK 12500
Unge (årg. 2009-2015) i 3. sengDKK 11900

Inkluderet i prisen

 • Ophold på delt værelse i 7 nætter
 • 7 x morgenmadsbuffet
 • 6 x 3-retters aftensmenu/buffet
 • Drikkevarer til eftermiddag og aften
 • 6 dages liftkort
 • Skiinstruktion
 • Alle kendte turistskatter og afgifter
 • Bidrag til rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Transport (bus kan tilkøbes)
 • Frokost
 • Drikkevarer (udover nævnte)
 • Skileje (kan tilkøbes)

Tillæg pr. person

BeskrivelsePris
Bustransport t/rDKK 1500
EnkeltværelsestilægDKK 4500
Liftkort pr ekstra dag, voksenDKK 335
Liftkort pr. ekstra dag, unge (årg. 2004-2008)DKK 270
Liftkort pr ekstra dag, børn (årg. 2009-2015)DKK 160

Rabatter

BeskrivelseRabat
Bestilling og betaling inden 1. november, voksenDKK 400
Bestilling og betaling inden 1. november, unge(2004-2008DKK 370
Bestilling og betaling inden 1. november, barn(2009-2015)DKK 250

Skileje

Skileje vil kunne bestilles via skiklubbens hjemmeside. Bestilling oprettes på et separat bestillings-site. Der vil være minimum 15% besparelse ved bestilling og betaling senest 30 dage inden afrejse. Nærmere information følger senere.

I Sölden ligger skiudlejningen tæt ved Giggijochliften.

Adresse: Sunup Sports, Dorfstrasse 5, 6450 Sölden, Østrig

Leje - Skisæt

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
LetøvetEvolution / Decouverte Pack6
ØvetPerformance / Sensation Pack6
ErfarenExcellence Pack6
2-11 årJunior Pack6
LetøvetEvolution / Decouverte Pack7
ØvetPerformance / Sensation Pack7
ErfarenExcellence Pack7
2-11 årJunior Pack7
LetøvetEvolution / Decouverte Pack8
ØvetPerformance / Sensation Pack8
ErfarenExcellence Pack8
2-11 årJunior Pack8

Leje - Kun ski

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
LetøvetEvolution / Decouverte Skis6
ØvetPerformance / Sensation Skis6
ErfarenExcellence Skis6
2-11 årJunior Skis6
LetøvetEvolution / Decouverte Skis7
ØvetPerformance / Sensation Skis7
ErfarenExcellence Skis7
2-11 årJunior Skis7
LetøvetEvolution / Decouverte Skis8
ØvetPerformance / Sensation Skis8
ErfarenExcellence Skis8
2-11 årJunior Skis8

Leje - Hjelm

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
2-11 årHelmet for Children6
2-11 årHelmet for Children7
2-11 årHelmet for Children8

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding åbnerTilmelding åbner fredag den 15. september 2023 kl. 10
TilmeldingTilmelding vil ske igennem vores medlemsportal. Her bliver du fulgt igennem tilmeldingsprocessen og betaler med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning. Man skal logge ind med personlig e-mail som brugernavn og kode der er udsendt pr. mail. Kontakt info@hareski.dk hvis du oplever problemer.
Tilmeldingslinkhttps://medlem.hareski.dk/event/details/e643
DepositumDepositum på kr. 2.000,- pr. pers. skal betales ved tilmelding. Man er først tilmeldt turen når depositum er betalt. Vi har kun ovenstående indkvartering(er) og derfor bliver tilmeldinger behandlet efter først til mølle-princippet.
RestbeløbRestbetaling skal ske inden 18. januar 2024. Overholder man ikke betalingsfrist annulleres bestillingen og depositum er tabt. Du modtager en faktura med link til onlinebetaling eller FI-kode (betalingskort via bank) samt betalingsdato.
AfbestillingTilmeldingen er bindende ved tilmelding. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs.

Kontakt

Turmailsolden-uge13@hareski.dk
TurledereMartin Bejer
Telefon53858460
Ansvarlig for skitræning
Facebook gruppe

Yderligere information

Medlemskab

For at deltage på turen skal man være indforstået med at betale kontingent for pågældende sæson. Melder man sig ind frem til 30. juni (sidste dag i indeværende sæson, vil man automatisk få overført kontingentet til næste sæson.

 

Teknisk arrangør

Denne rejse er arrangeret i samarbejde med Snowtravel Aps der er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3292.

Forsikring

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.

Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring. Læs om forsikringen her

Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.

Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture. Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Forbehold

Der skal minimum være 28 deltagere for, at turen gennemføres. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutaudsving, brændstofstigninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk

Ankomst og afrejse

ANKOMST: Check-in er muligt fra kl. 15.00. Ankommer man før, er man velkommen til at sætte bagagen på hotellet. For gæster der ankommer tidligt på ankomstdagen, vil det være muligt at tilkøbe morgenmad (07.30-10.00). Det er muligt at få aftensmad ved ankomst indtil kl. 20.00 på ankomstdagen. Ved ankomst senere end kl. 20.00 bedes man ringe til receptionen, for at aftale nøgleudlevering.

AFREJSE: På afrejsedagen skal værelserne forlades senest kl. 10.00. Det vil være muligt at opbevare bagagen på hotellet i løbet af dagen, og der vil være mulighed for afrejsebad inden hjemrejse.

Vejledende rejsegrupperFokus på klubturen
Voksne med små børn 3-5 årTilbydes ikke på denne klubtur
Voksne med store børn 6-12 årOBS fra 9 år Primær målgruppe
Voksne med teenagere 13-19 årPrimær målgruppe, dag anbefales det familier kun med store teenagere at vælge klubturen til Livigno
Ungdom/ teenager 13-25 år uden forældreTilbydes ikke på denne klubtur
Voksen uden børnEr velkomne
Senior +50 uden børnEr velkomne
Instruktør uddannelse/efteruddannelseTilbydes ikke på denne tur
Skiniveau med vejledende beskrivelserFokus på denne klubtur
BegynderTilbydes ikke på denne tur
LetøvetPrimært planlagt til børn
ØvetJa, for alle aldre
ErfarenJa, for alle aldre
EkspertPrimært for voksne, og måske ungdom
InstruktørniveauTilbydes ikke på denne tur
Top