Uge 47 – Cervinia/Zermatt – Sæsonstart på Europas højest beliggende pister

Gentages i sæson 2023-24 - Tilmelding åbner juni måned -

5 hele dage på ski – kun 3 dage fri fra job/studie
21-26 november 2023

Billede

”Vi gentager succesen fra sidste år og tager til Cervinia/Zermatt og Hotel Millefiori i Val Tourneche”

Denne tur er for dig der vil have meget skiløb, meget undervisning og have det supersjovt og hyggeligt med andre skientusiaster om aftenen

Matterhorn Glacier Paradise er det højest beliggende skiområde i Europa og består af Cervinia og Zermatt, to forbunde skiområder i hhv Italien og Schweitz med sæsonstart i midten af oktober.

– her får du noget af det allerbedste skiløb i Europa krydret med fantastisk mad !

Vi bor på hotel Millefiori i Val Tourneche og bliver blive top-forkælet af Micke og hans søde og servicemindede personale.

MålgruppeErfarne, eksperter, instruktører
Skitræning3-5 timer om dagen 4 dage (1 dag til fri disposition)
RejseperiodeTirsdag d. 21 - Søndag d. 26 November 2023
Ophold/transportHotel med ½ pension og meget mere/Flytransport BEMÆRK: Da vi råder over et begrænset antal flypladser, tilrådes hurtig tilmelding (”først til mølle”)

Skiområde og by

Beliggende i hjertet af de nordvestlige italienske alper ligger Cervinia godt gemt højt oppe over snedækkede fyrretræer. Cervinia er ikke bare en af de første byer bygget til skiløb, det er også Italiens højeste og – måske – smukkeste område med udsigt til det ikoniske Matterhorn.

Cervinia og naboområdet Zermatt i Schweitz er snesikkert fra sæsonstart midt i oktober til langt ind i april. Det samlede skiområde strækker sig over 360 km sammenhængende pister. Områdets højeste piste starter i 3.883 moh. (Klein Matterhorn) og vi har naturligvis lifkort til hele området.

Snestatistik November 2021

Average snowfall: 116 cm

Snowfall days: 5

Average base depth: 27 cm

Average summit depth: 135 cm

Max base depth: 47 cm

Biggest snowfall: 40 cm

Billeder nedenfor er fra skiklubbens tur i november 2021

Kort

Indkvartering og forplejning

Vi har booket hele Hotel Millefiori og vil under opholdet blive top-forkælet af Micke og hans søde og servicemindede personale.

Her er hvad du kan glæde dig til:

 • Ophold 5 nætter i enkelt/dbl./3 el. 4 pers. rum
 • Overdådig morgenmad hver dag
 • 3-4 retters gourmet menu inkl. drikkevarer hver dag (vin, øl, vand)
 • Snack I baren, om eftermiddagen og aftenen
 • Velkomst snack/aperitivo
 • ”Honesty” bar med yderst rimelige priser
 • Adgang til Hotel Millefiori’s spa faciliteter: sauna & udendørs jacuzzi
 • Transfer til og fra dalstationen (5 min) i hotellet minivans (anytime of the day!)
 • Personlig service under hele opholdet
 • High speed wifi

Læs mere på https://www.alpineeventmillefiori.com/

 

Hotel Millefiori

Frazione Montaz, 35, 74803
Valtournenche AO, Italy
+39 (0) 37924 227 24
+46 (0) 73924 00 00
Bokning@alpineevent.se

Transport

Vi flyver med SAS, direkte til Milano-Malpensa, hvor vi bliver hentet af en bus og kører direkte til hotellet (transfer tid ca. 2½ time)

Vi har booket 20 pladser på SAS flyet til Milano Malpensa

Tirsdag d. 21. nov.     København-Milano                   17:10-19.15

Søndag d. 26. nov.     Milano-København                   20.05-22:15

Ved ankomst til Milano-Malpensa lufthavn bliver vi afhentet og kørt til hotellet i Cervinia (ca. 2 timers transfer).

Anbefalet mødettid i lufthavnen er 2 timer før afgang, for check-in. Der er inkluderet 1 x 20 kg. bagage samt et stk. håndbagage (max 40x25x20). Ingen måltider indgår i flyvningen.

Da vi råder over et begrænset antal flypladser, tilrådes hurtig tilmelding.

Flytransport forudsætter at der senest 90 dage før afrejse er et tilstrækkeligt antal deltagere på turen. På denne tur er det minimum 20 flydeltagere. Hvis der på dette tidspunkt ikke er tilstrækkeligt med deltagere, annulleres flymuligheden.

Instruktion og aktiviteter

Vi medbringer klubbens bedste instruktører inkl. uddanner(e) fra Den Danske Skiskole og sørger for et udfordrende program med 3-5 timers undervisning/dag i 4 dage med masser af skiløb– 1 dag til fri disposition. Undervisningen vil være baseret på temaer, hvor fokus ligger på udvikling af den enkeltes skiløb og skiglæde. Når der ikke er undervisning, finder man sammen med andre deltagere og får en masse gode ture sammen på ski.

Priser

Grundpriser

BeskrivelsePris
Voksen i 3-4 pers værelsePå vej
Voksen i 2 pers værelsePå vej

Inkluderet i prisen

 • Flytransport t/r.
 • Ski- og støvletransport på flyet t/r
 • Transfer mellem lufthavn og hotel t/r
 • Ophold i 5 nætter på hotel med ½ pension og drikkevarer til maden
 • 5 dages Internationalt liftkort til Cervinia/Zermatt
 • Ski instruktion
 • Gratis adgang til hotellets udendørsspa og sauna
 • Alle kendte turistskatter og afgifter
 • Bidrag til rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Frokost
 • Skileje

Tillæg pr. person

BeskrivelsePris
Enkeltværelse (4 stk)På vej

Rabatter

BeskrivelseRabat
Senior (født før31.05.1958)
Unge (født 31.10.03-30.10.07)
Egen transport

Skileje

Skiudstyr bookes direkte hos hotellet: Bokning@alpineevent.se
Der er ski kælder hvor man kan ordne ski

Leje - Skisæt

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
5

Leje - Kun ski

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
5

Leje - Hjelm

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
5

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding åbnerÅbner juni 2023
TilmeldingTilmelding vil ske igennem vores medlemsportal. Her bliver du guidet igennem tilmeldingsprocessen og betaler med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning. Man skal logge ind med personlig e-mail som brugernavn og kode der er udsendt pr. mail. Kontakt info@hareski.dk hvis du oplever problemer.
Tilmeldingslinkhttps://medlem.hareski.dk/event/details/i2544
DepositumDepositum på kr. 2.000,- pr. pers. skal betales ved tilmelding. Man er først tilmeldt turen når depositum er betalt. Vi har kun ovenstående indkvartering(er) og derfor bliver tilmeldinger behandlet efter først til mølle-princippet.
RestbeløbRestbetaling skal ske inden 15. september 2023. Overholder man ikke betalingsfrist annulleres bestillingen og depositum er tabt. Du modtager en faktura med link til onlinebetaling eller FI-kode (betalingskort via bank) samt betalingsdato
AfbestillingTilmeldingen er bindende ved tilmelding. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs.

Kontakt

Turmailcervinia-uge47@hareski.dk
TurledereHelle Størum
Telefon+45 31196010 (send sms så ringer jeg tilbage)
Ansvarlig for skitræning
Facebook gruppe

Om den frivillige turledelse

Profilbillede

Helle Størum er en af vores frivillige turledere med stor erfaring, og udfordrer os altid med nye koncepter.

Helle har f.eks. etableret vores klubture med tog til Åre, som forsat er en stor succes, dog nu med andre turledere. Tidligere har Helle også lavet ture til Andorra og Sierre Nevada i Spanien med udsigt til Afrika. Du får altid en god oplevelse når du vælger at tage på en af vores klubture arrangeret af Helle.

Yderligere information

I dette afsnit har vi samlet yderligere praktisk information. Vær opmærksom på at klubben har udarbejdet typiske rejsegrupper og skiniveauer, som vi bruger for at styre fokus og økonomien på de enkelte klubture. Boksene, som du finder i dette afsnit er vejledende, da den endelige sammensætning på en klubtur kan ændres i forhold til f.eks. deltagerprofilerne eller for at få flere deltagere med på turen. Er du i tvivl, så kontakt turlederen (oplyst mobil eller turmail) eller vores forretningsfører på 31400049 eller ved at skrive til info@hareski.dk

Medlemskab

For at deltage på klubturen i Skiklubben Hareskov skal man være indforstået med, at betale kontingent for den sæson turen afholdes. Et kontingent gælder fra 1. juli til 30 juni efterfølgende år (forskudt regnskabsår). Melder du dig ind, når turene åbner for tilmeldingen, lige før sommerferie (typisk maj/juni måned), så vil dit kontingent bliver overført til den nye sæson.

Teknisk arrangør

Rejsen er arrangeret i samarbejde med Snowtravel Denmark ApS, reg. nr. 3292 i Rejsegarantifonden.

Forsikring

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, også udenfor Danmark.
Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring. eller
Læs om forsikringen her: www.hareski.dk/forsikring/ eller direkte hos idrættens rejseforsikring.

Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.
Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores klubture. Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer, der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Forbehold

Der skal minimum være 25 deltagere for, at turen gennemføres. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutaudsving, brændstofstigninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk

Ankomst og afrejse

ANKOMST: Check-in er muligt fra kl. 15.00.

Det er muligt at få aftensmad ved ankomst indtil kl. 20.30 på ankomstdagen. Ved ankomst senere end kl. 19.00 bedes man ringe til receptionen, for at aftale nøgleudlevering.

AFREJSE: På afrejsedagen skal værelserne forlades senest kl. 10.00. Det vil være muligt at opbevare bagagen på hotellet i løbet af dagen, og der vil være mulighed for afrejsebad i wellness-afdelingen inden hjemrejse.

Vejledende rejsegrupperFokus på klubturen
Voksne med små børn 3-5 årTilbydes ikke på denne tur
Voksne med store børn 6-12 årTilbydes ikke på denne tur
Voksne med teenagere 13-19 årDette er primært en tur for voksne - men unge fra 17 år er velkomne
Ungdom/ teenager 13-25 år uden forældreDette er primært en tur for voksne - men unge fra 17 år er velkomne
Voksen uden børn
Senior +50 uden børn
Instruktør uddannelse/efteruddannelse
Skiniveau med vejledende beskrivelserFokus på denne klubtur
BegynderDer er ikke begynderundervisning på denne tur
LetøvetDer er ikke træning for letøvede på denne tur
ØvetDer er ikke træning for øvede på denne tur
Erfaren3-5 timer om dagen i 4 dage
Ekspert3-5 timer om dagen i 4 dage
Instruktørniveau3-5 timer om dagen i 4 dage
Top