Information om medlemsskab:

Medlemsskab koster årligt (gældende fra 1. juli til 30. juni):

  • Juniorer under 18 år pr. 1. januar i indmeldelsesåret: 250 kr.
  • Seniorer over 18 år 450 kr.
  • Husstand 895 kr. Dog højst det fastsatte for enkeltpersoner
  • Oprettelsesgebyr : kr. 75,- for alle over 18 år (også for gæsteoprettelse)

Når du er meldt ind, kan du også printe medlemskort på din profil i medlemsportalen.

Gæsteoprettelse er ikke et medlemsskab, men benyttes udelukkende for at give adgang til åbne arrangementer eller forbundsture, der arrangeres af Skiklubben Hareskov, herunder ture der arrangeres i samarbejde med andre skiklubber under Danmarks Skiforbund.


 Indmeldelse via vores medlemsportal :

Ønsker du/I at melde Jer ind i Skiklubben Hareskov, sker det via vores medlemsportal medlem.hareski.dk. Denne kan du komme direkte til ved at trykke på den røde knap længere nede.

Indmeldelsessystemet er ret lige til. Man skal udfylde formularfelterne og i tilfælde af I er en familie, vil der senere blive spurgt om supplerende information om resten af familien. Efter udfyldelsen vil du blive ført til betaling, hvor du kan betale med Dankort eller MobilePay hvis de er knyttet et dankort til Mobilepay. Når betaling er gennemført er din indmeldelse trådt i kraft, og du vil modtage en e-mail med kode, der giver dig adgang til din profil i medlemsportalen.

Tryk på knap for at komme direkte til indmeldelse i Skiklubben Hareskov:


Betaling via PBS, med betalingskort eller bankoverførsel

Efter at du har meldt dig ind, anbefaler vi at du tilmelder dig PBS, hvilket du også kan gøre når du får kontingentopkrævning til næste sæson. Ellers foregår kontingentbetaling via netbank eller via medlemsportalen med betalingskort eller Mobile Pay. Dette gælder også opkrævninger for klubture og andre arrangementer.

Skal du foretage anden bankoverførsel til klubben, f.eks. fra udlandet, kan det ske på nedenstående konto med tydelig angivelse af navn.

Konto: 5472-7028458

IBAN kontonummer : DK6954720007028458
SWIFT-adresse/BIC : NYKBDKKK


Udmeldelse:

Ønsker du at melde dig ud af Skiklubben Hareskov skal du sende en mail til info@hareski.dk med tydelig angivelse af navn, adresse og gerne medlemsnummer, så registrerer vi dig som udmeldt med det samme eller ved sæsonens afslutning 30. juni, alt efter dit ønske. Husk du kan fortsat kan følge os her på siden, via nyhedsbrevet og på Facebookgruppen.