Hockey / Floorball for alle – Det er sjovt og giver god motion

Deltag ved vores floorball-træning og få sved på panden. Skiklubben træner floorball både fordi det er en fremragende sport til at holde formen ved lige og udvikle udøverens motorik, alt imens det skaber et fantastisk sammenhold medlemmerne imellem. Sidst men ikke mindst er det en super underholdende sport, det tilbyder højt tempo og lav indgangsbarriere.

Floorball (hockey) er en begyndervenlig stavsport, der er intens, sjov og simpel, så alle kan være med uanset ambitionsniveau eller alder (typisk er deltager 15+ grundet tidspunktet).

Dette foregår hver onsdag fra kl. 20:00 i den store gymnastiksal på Hareskov skole og det er gratis. Der er mulighed for at låne hockeystave. Der er mulighed for både dame- og herreomklædning, bad og sauna, så husk også relevante ting til dette.

Aflysninger: På forhånd er hockey’en aflyst i følgende uger: 42, 52/53, 2 og 7 pga. skoleferie og terminsprøver. Hvis der kommer øvrige, – skolen har første prioritet, vil det blive meddelt her på hjemmesiden.

Tidspunkt

Hver onsdag 20-22

Er dog aflyst i øjeblikket grundet Corona restriktioner. /december 2020, Sten

Sted

Harskov skole – Poppel allá 1-3 – 3500 Værløse (Hareskov by)

Periode

Primo september til påsken

Trænere og kontakt

Ingen træner – vi spiller bare

Formanden er kontaktansvarlig holdleder:

Steen Rath – tlf.: 4137 2228

Koordinering af træning

Via Facebookgruppen www.facebook.com/groups/1780482312280860 (Hareskov ski hockey) for at vi er sikre på at kunne stille mindst 2 hold.

Tilmelding

Log in på http://medlem.hareski.dk => gå til fanen Hold => sæt flueben på holdet “Hareskov skihockey” => Tryk gem. Vi skal bruge oplysninger om deltagerantal over for kommunen, og komme i kontakt til jer med information om aflysning af tid i hallen.