Om skigymnastik

Skigymnastik er en af klubbens vigtige aktiviteter når vi ikke er på ski, og alle er velkomne fra børn til vores ældste medlemmer.

Fra start september måned til foråret er der skigymnastik i Hareskovby en gang om ugen i form af “leg”, konditions- og styrketræning, ski-yoga og meget mere. I sæsonen 2019-20 supplerer vi med yderligere skigymnastik henholdsvis onsdag og torsdag hos SATS i Søborg og SATS Falkoner på Frederiksberg fra uge 44 til uge 6 til de medlemmer som bor nærmere København.

Der er flere fordele ved at deltage i træningen:

 • Bedre form giver bedre og sjovere skiløb
 • Flere kræfter på skituren – både om aftenen og næste dag
 • Mindre risiko for skader
 • Det er også dejligt at være i form herhjemme
 • Dejlige mennesker at være sammen med og lære at kende. Det kan være det er dem, du skal på ferie med?

Skigymnastik

Foto er fra en skigymnastik afholdt specielt for vores skiinstruktører på Amager.

I sæson 2019/20 vil der være tilbud om skigymnastik i flere områder af Storkøbenhavn mod betaling af kr. 175, som dækker alle træningsdage i perioderne på valgte deltagersted. Man tilmelder sig på medlemsportalen under fanen Arrangementer: https://medlem.hareski.dk/event. Kommende skigymnastik, for hvert hold, vil være synlig med en dato ad gangen, hvor man så vælger hvilket hold man ønsker at deltage på, og tilmelder sig med betaling ved første tilmelding. Herefter er man på holdet efterfølgende gange, og skal ikke ind og tilmelde sig hver uge.

Skigymnastik Hareskovby:

Der er skigymnastik i Hareskovby alle mandage fra 2. september 2019 fra kl 19:00 til 20:30, og dette arrangement er egnet for alle medlemmer fra vores mange børn og til vores ældste medlemmer.  Omklædning fra kl. 18:45 til kl. 19:00. Du tilmelder dig via medlemsportalen på https//medlem.hareski.dk/event, hvor du vælger den første gang du ønsker at deltage, hvorefter du også er tilmeldt de øvrige træningsdage mod en samlet betaling af kr. 175.

 • Hareskov Skole
 • Skandrups Alle 1-3
 • 3500 Værløse (Hareskov By)

Kørselsvejledning til skigymnastik i Hareskovby: Kør ind på Skandrups Alle fra Gl. Hareskovvej eller Skovbovænget.

Skigymnastik hos Sats:

I samarbejde med SATS har vi udviklet et forløb vi kalder ”Kom i form til uge 7”.  Det foregår hos SATS på Falkoner og SATS i Søborg i deres lækre holdsale ,der også har alle redskaber. De stiller med deres dygtige instruktører og det foregår over 13 gange startende i uge 44 og frem til uge 6. Det varer en time hver gang og der er mulighed for bad og at samles bagefter og drikke en kop kaffe. Medlemskab af SATS er ikke nødvendigt. Holddeltagerne får tilbudt et fuldt medlemskab af SATS til en fordelagtig pris.

Skigymnastik i SATS Søborg

Hver onsdag fra den 30. oktober 2019 (uge 44) til onsdag den 5. februar 2020 fra kl. 19-20 kan en gruppe på 30 medlemmer deltage i skigymnastik hos Sats i deres afdeling i Søborg.  Du tilmelder dig via medlemsportalen på https//medlem.hareski.dk/event, hvor du vælger den første gang du ønsker at deltage, hvorefter du også er tilmelde de øvrige træningsdage mod en samlet betaling af kr. 175. I Søborg er der p-pladser uden for centret.

 • SATS Søborg
 • Tobaksvejen 4
 • Bygning E
 • 2860 Søborg

Skigymnastik i SATS Frederiksberg – Falkoner

Hver torsdag fra den 31. oktober 2019 (uge 44) til torsdag den 6. februar 2020 fra kl. 19 til 20 kan en gruppe på 30 medlemmer deltage i skigymnastik hos Sats i deres afdeling Falkoner afdeling på Frederiksberg.  Du tilmelder dig via medlemsportalen på https//medlem.hareski.dk/event, hvor du vælger den første gang du ønsker at deltage, hvorefter du også er tilmelde de øvrige træningsdage mod en samlet betaling af kr. 175. I Falkoner er der 2 timers parkering under centret med indkørsel fra Sylows Alle/Falkoner Alle.

 • SATS FRB – falkoner
 • Falkoner Pl. 1
 • 2000 Frederiksberg

Kontaktperson

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte Per Skipper, hvis du har spørgsmål til træning i Hareskovby på 30114487 eller ps@hareski.dk.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte Arne List, hvis du har spørgsmål til træning hos SATS på 20248859 eller al@hareski.dk