Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Uge 9 – Ulrichamn, Sverige – Introduktionstur med skiteamet

   

AFLYST

Du kan i stedet vælge at deltage på weekendturen med almindelig træning:https:

//www.hareski.dk/event/uge-9-ulricehamn-sverige-weekend-tur-for-begynder-og-letovede-med-dansk-skilaere/

Træningsweekend for Skiteam Hareskov

Turen er perfekt for børn, unge og voksne, som gerne vil prøve at køre i porte for første gang, men også for de erfarne – både skiteam- og landsholdsløbere. Træningen er effektiv, fordi terrænet giver mulighed for at få kørt rigtig mange ture i banerne og dermed gode muligheder for at få løbende feedback som der kan arbejdes med.

Ulricehamn

Ulricehamn er et af de mest populære skisportssteder i det sydlige Sverige, og et af skiklubbens faste træningssteder for vores skiteam. Beliggenhed kun 100 km fra Göteborg og 230 km fra Helsingborg gør det nemt for ski-entusiaster til at finde vej her. Ulricehamn skicenter: http://www.uc-skidcenter.se/

Indkvartering og transport

I Ulricehamn bor vi igen i år på Hotell Lassalyckan, hvor vi også spiser morgen og aftensmad. Hotellet har gennemgået en stor om- og tilbygning som har givet endnu bedre forhold.

Hotell Lassalyckan: www.hotell-lassalyckan.se

Frokost både lørdag og søndag sker i skicentrets restaurant så vi får så meget træningstid på bakken som muligt.

Transport foregår i egne biler, men vi hjælper til med at koordinere kørsel, så der kommer flest mulige børn med. Aftale om betaling for kørsel sker med chaufføren, men klubben anbefaler en pris på kr. 300 pr. vej. Vi henstiller til at voksne primært tager med som chauffører og fylder bilen op med børn, så der kan komme så mange børn med som muligt.

Køreturen er ca. 3,5 time fra København.

Træning og aktiviteter

Da træningsbakken er bedst egnet til slalom er det kun denne disciplin vi træner på turen. Storslalomskiene kan derfor godt blive hjemme på disse ture.

Pris

I alle priser er inkluderet 2 x overnatning samt kost.

Priserne varierer ift. om man ønsker liftkort og træning. Priserne er:

Beskrivelse Pris fredag til søndag pr. person
Børn under 7 år: Kr. 1.600
Børn 7-14 år: Kr. 1.850
Voksne med træning (+15 år): Kr. 1.950
Voksne uden træning: Kr. 1.650
Voksen uden træning og uden liftkort: Kr. 1.100

Der er mulighed for 4 sengsværelser (begrænset), dobbeltværelser med opredning og dobbeltværelser. Turlederen fordeler værelserne.

Inkluderet i prisen

  • Hotel med pension lørdag og søndag
  • Liftkort Ulricehamn
  • 2 dages porttræning

Uden for prisen

  • Mad under transporten
  • Transport
  • Ski- og støvleleje
  • Liftkort fredag aften på Vallåsen

Transportform

Transport foregår i egne biler. Vi hjælper til med at koordinere kørsel, så der kommer flest mulig børn med. Aftale om betaling for kørsel sker med chaufføren, men klubben anbefaler en pris på kr. 300 pr. vej til chaufføren.

UGE9
Afrejse: København, fredag den 28. Februar 2020 kl. ca. 14.
Hjemkomst: København søndag aften dem 1. marts 2020.

Hvis man ikke deltager til træning eller konkurrence på Vallåsen fredag aften, kan man køre direkte op til hotellet i Ulricehamn. De der har været på Vallåsen ankommer først sent, så man mødes til morgenmad senest 7:30

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmeldingsstart: Efterår 2019
Tilmelding: Du tilmelder dig via vores medlemsportal.
Tilmeldingslink: https://medlem.hareski.dk/event/details/i744 
Tilmeldingsfrist: Senest 29.12.2019
Restbetaling: Restbetaling foregår ved at du modtager en faktura med link til kortbetaling eller FI-kode
Afbestilling: Tilmeldingen er bindende og vi anbefaler at der tegnes en afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/
Kontakt: Søren Witt Andersen
E-mail: ulricehamntur@hareski.dk

Yderligere information

Medlemskab

For at deltage på turen skal man melde sig ind i Skiklubben Hareskov eller en anden skiklub under Dansk Skiforbund. Er man ikke medlem af Skiklubben Hareskov kræver det oprettelse af gæstelogin for at kunne tilmelde sig og sin familie, som koster 75 kr. for voksne (18+) og er gratis for juniorer.

Forsikring

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.

Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.

Læs om forsikringen her

Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.

Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture.  Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Teknisk arrangør

Skiklubben arrangerer selv.

Forbehold

Hvis turlederen vurderer at der er for få deltagere, kan turen aflyses. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som Skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk/forsikring

Details

Start:
February 29
End:
March 1

Venue

Ulricehamn
Sweden

Organizer

Søren Witt Andersen
Email:
swa@hareski.dk