Uge 9 – Åre, Sverige – Erfarne skiløbere 13 til 26 år (Race/AKD og Youth Team)

ÅBEN for tilmelding -

Denne tur er målrettet erfarne skiløbere i aldersgruppen 13- 26 år der enten kører på Raceteam/AKD (13-16 år) eller ønsker at være en del af vores seje Youthteam (13-26 år)

Billede

Fælles for begge grupper er, at man skal være interesseret i at komme på en intensiv træningsuge med fokus på teknik, port træning og socialt samvær med andre skiløbere på tværs af alder og skiklub.
Der er træning hver formiddag for Youthteamet og helddagstræning for Raceteam, desuden er der fælles barmarkstræning og sociale aktiviteter om eftermiddagen på tværs af begge grupper.

Tilmeldte klubløbere kan blive kontaktet af klubtræner og/eller turleder – omkring forudsætninger for at deltage (løberens niveau).
Turen giver mulighed for, at klubløbere over 13 år kan tage af sted uden forældre – det kræver dog at løberen kan klare sig selv og er vant til at rejse uden forældre. Hvis I er i tvivl, så tag endelig fat i Tine Pilgaard eller Carsten Wexel.

MålgruppeErfarne skiløbere fra 13 til 26 år (Race/AKD og Youth Team) der ønsker en intensiv træningsuge og socialt samværd
SkitræningFokus på teknik og porttræning samt barmarkstræning og sociale aktiviteter
Rejseperiode26. Feb til 7 marts 2022 (træning 27 feb tom 6 marts)
Ophold/transportSnälltåget fra Malmø t/r eller kørsel i egne biler / Lejligheder med plads til 8 personer/

Skiområde og by

Åres skiområde er opdelt i to: højzonen og lavzonen. I lavzonen står du på ski under trægrænsen, og her er et stort antal røde og sorte løjper kendt fra Alpint VM. Du kommer nemmest til højzonen med kabinebanen eller gondolen. Herfra kan du enten stå lige ned mod byen eller mod Ullådalen og Rödkullen for lettere blå og grønne piste. Omkring Åreskutan er der mulighed for topture og udfordrende offpiste blot et stenkast fra pisterne samt hyggelige restauranter i terrænet.

Kort

Indkvartering og forplejning

Vi bor i 8-mands lejligheder ca. 300 m fra liften.
I hver lejlighed deles man om indkøb, madlavning og oprydning. Der laves et skema over arbejdsopgaver, hvis der ikke er udpeget en voksen ansvarlig.
Når ugen er omme laver vi en opgørelse, hvor de økonomiske udgifter fordeles blandt alle deltagerne i den enkelte lejlighed.
Ophold inkluderer slutrengøring. Linned og håndklæder skal medbringes. Læs mere om lejlighederne her: https://www.skistar.com/da/online-booking/ophold/are/are-by/brunkulla/

Transport

Tog: På denne tur er det muligt at tilkøbe plads på Snälltåget der kører direkte fra Malmø til Åre. Afgang er lørdag eftermiddag med ankomst søndag morgen, ombord på toget er der sovevogn og spisevogn – så vi ankommer friske og veludhvilede til Åre. Hjemrejsen fra Åre er søndag eftermiddag med ankomst Malmø mandag morgen ca. kl. 07.00.

Prisen er pr. person tur/retur i delt 6 personers kupéer med liggeplads inkl. lagen, pude og tæppe. Der er undervejs mulighed for at købe drikkevarer og lette anretninger, eller man kan selv medbringe egen mad. Desuden er der inkluderet morgenmad t/r. som består af brød, smør, ost, yoghurt, juice samt kaffe, te eller varm chokolade.

Der findes ingen begrænsninger vedrørende bagagen, men al bagage skal være i kupeen, dog må det ikke genere andre rejsende. Som håndbagage medregnes sammenklappelig barnevogn og ski, som er forsvarligt indpakket. Ønsker man plads i bagagen vognen så kan dette tilkøbes (se længere nede)

Toget stopper på Stationen i Åre, i gåafstand fra lejlighederne. Fra stationen er der arrangeret bagagetransport til lejlighederne. Transport til/fra Malmø er på egen regning (husk pas)

Bil: Ønsker man ikke at rejse med tog så er det som altid muligt at køre i egne biler, evt. Ledige pladser må meget gerne koordineres via Skiteamets FB side https://www.facebook.com/groups/skiteamet

Instruktion og aktiviteter

For Youthteamet (13-26 år) vil der være formiddagsundervisning hver dag frem til frokost, herefter er der frit til at løbe på ski eller tage hjem og hygge sig i byen eller lejlighederne.
Raceteamet har heldags ski “som vi plejer”, morgentræning, frokost på pisten eller i varmestue og eftermiddagstræning – træning købes vi AKD. Vi har som regel en 50/50 fordeling mellem portbane- og alsidighedstræning.

Fælles for begge grupper er at der hver eftermiddag vil være barmarkstræning/fodbold/svømmehal etc. Barmarkstræningen har både fokus på det sociale og det fysiologiske, med udstrækning, styrke og kondition. Det er derfor vigtigt også at medbringe sportstøj og sko til dette.
Der vil være planlagt “lektie, skole og stilletid” hver dag så alle kan få lavet lektier og skolearbejde. Det er vigtigt at denne lektie respekteres af alle og bakkes op af forældrene.

Priser

Grundpriser

BeskrivelsePris
Youthteam (13-26 år), ophold og træningDKK 4.500,-
Raceteam/AKD, ophold og træningDKK 2.600,-
Formiddagstræning og liftkort (13-26 år) for eksterne deltagere der bor selv.DKK 3.475,-
Forældre/voksen uden træning (træning købes ved AKD)DKK 2.600,-

Inkluderet i prisen

  • Ophold i lejligheder i 7 nætter uden forplejning
  • Træning for ungdom 13-26 år
  • Slutrengøring
  • Alle kendte turistskatter og afgifter
  • Bidrag til rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

  • Ski- og støvleleje
  • Mad og forplejning
  • Udgifter til diverse sociale aktiviteter
  • Transport (Muligt tilkøb)
  • Linned og håndklæder

Tillæg pr. person

BeskrivelsePris
Soveplads Snälltåget t/r inkl. morgenmadspakke, UDEN skitransportDKK 1.100,-
Soveplads Snälltåget t/r inkl. morgenmadspakke, MED skitransportDKK 1.550,-
Liftkort 6-8 dage, voksen 18+ årDKK 1.865,-
Liftkort 6-8 dage, unge 7-17 årDKK 1.500,-

Skileje

Der er ikke tilbud om at leje udstyr via klubben på denne tur, da vi går ud fra alle teamløbere og voksne selv har udstyr.

Leje - Skisæt

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris

Leje - Kun ski

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris

Leje - Hjelm

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding åbnerTilmeldingen er åben
TilmeldingTilmelding vil ske igennem vores medlemsportal. Her bliver du fulgt igennem tilmeldingsprocessen og betaler med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning. Man skal logge ind med personlig e-mail som brugernavn og kode der er udsendt pr. mail. Kontakt info@hareski.dk hvis du oplever problemer.
Tilmeldingslinkhttps://medlem.hareski.dk/event/details/i2062
DepositumDepositum på kr. 1.000,- Vi har kun ovenstående indkvartering(er) og derfor bliver tilmeldinger behandlet efter først til mølle-princippet.
Restbeløb Restbetaling skal ske i efteråret 2021 – den foregår ved at du modtager en faktura med link til onlinebetaling eller FI-kode (betalingskort via bank) samt betalingsdato.
Afbestilling Tilmeldingen er bindende og vi anbefaler at der tegnes en afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/

Kontakt

Turmailaare-uge9@hareski.dk
TurledereTine Pilgaard
Telefon27228176
Ansvarlig for skitræningNikolaj Ø. Madsen
Facebook gruppe

Yderligere information

I dette afsnit har vi samlet yderligere praktisk information. Vær opmærksom på at klubben har udarbejdet typiske rejsegrupper og skiniveauer, som vi bruger for at styre fokus og økonomien på de enkelte klubture. Boksene, som du finder i dette afsnit er vejledende, da den endelige sammensætning på en klubtur kan ændres i forhold til f.eks. deltagerprofilerne eller for at få flere deltagere med på turen. Er du i tvivl, så kontakt vores forretningsfører på 31400049 eller skriv til info@hareski.dk

Medlemskab

For at deltage på klubturen i Skiklubben Hareskov skal man være indforstået med, at betale kontingent for den sæson turen afholdes. Et kontingent gælder fra 1. juli til 30 juni efterfølgende år (forskudt regnskabsår). Melder du dig ind, når turene åbner for tilmeldingen, lige før sommerferie (typisk maj/juni måned), så vil dit kontingent bliver overført til den nye sæson.

Gæster fra andre skiklubber under Danmarks Skiforbund kan deltage på denne klubtur. For deltage som gæst skal man oprette et gæstelogin, og ved tilmeldingen oplyse navn på klub samt uploade dokumentation eller oplyse medlemsnummer i egen skiklub.  Gæstelogin koster et éngangsgebyr på 75 kr. for voksne (18+), men er gratis for juniorer, jævnfør vores vedtægter.

Teknisk arrangør

Denne tur er arrangeret i samarbejde med Snowtravel ApS, der har reg. nr. 3292 hos Rejsegarantifonden.

Forsikring

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.
Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.
Læs om forsikringen her: www.hareski.dk/forsikring/
Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.
Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture. Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Forbehold

Ovenstående priser er baseret på et minimum deltagerantal på 42 personer. Såfremt antallet kommer under dette, eller antallet af børn og voksne adskiller sig fra det forventede, kan der forekomme prisændringer.

Ligeledes kan det være nødvendigt at ændre togprisen eller aflyse toget, hvis vi har mindre end 12 togdeltagere.

Er det ikke muligt at rejse til Norge (og Sverige) pga. COVID19 og dertil hørende rejserestriktioner, så aflyses turen naturligvis. Vi følger altid UM’s anvisninger og rejseråd.

Ankomst og afrejse

Vejledende rejsegrupperFokus på klubturen
Voksne med små børn 3-5 årTilbydes ikke
Voksne med store børn 6-12 årTilbydes ikke
Voksne med teenagere 13-19 årMulighed, men tal med turlederen først
Ungdom/ teenager 13-25 år uden forældrePrimær målgruppe
Voksen uden børnTilbydes ikke
Senior +50 uden børnTilbydes ikke
Instruktør uddannelse/efteruddannelseTilbydes ikke
Skiniveau med vejledende beskrivelserFokus på denne klubtur
BegynderTilbydes ikke
LetøvetTilbydes ikke
ØvetIkke primær målgruppe, men tal med turlederen
ErfarenPrimær målgruppe (ungdom 13-26 år)
EkspertPrimær målgruppe (ungdom 13-26 år)
InstruktørniveauPrimær målgruppe (ungdom 13-26 år)