Loading Events

« All Events

Uge 7 – Zell am See, Østrig – Familiegrupper med børn i alle aldre

12. February 2022 @ 15:00 - 19. February 2022 @ 10:00

UDSOLGT – Åben til ventelisten –

Stort skiområde med mulighed for gletscherskiløb 

Uge 7, Zell am SeeØstrig. En tur for familier med børn og unge i alle aldre. 

Efter en ny liftforbindelse til SaalbachHinterglemm, Leogang, Fiberbrunn tilbyder dette skiområde nu 408 km. pister, hvor der bl.a. også er mulighed for skiløb på Kitzsteinhorn-gletscheren. Også gletscherområdet er udvidet, så det nu er forbundet med Maiskogel-området via ny lift. Et stort varieret skiområde, der har noget til alle. 

Fra hotellet i Schüttdorf er der kun 450 m til liften, og man kan næsten køre på ski hjem (250m). Det er Højmark Rejser der driver hotellet. Vi har 120 sengepladser på denne tur.  

https://www.hojmark.dk/zellamsee/hotel-pinzgauerhof 

Målgruppe  Familiegrupper med børn og unge i alle aldre, hvor vi har god plads og kan have fokus på både de mindste, og deres større søskende.
Skitræning  Denne tur henvender sig til nybegyndere såvel som eksperter. Undervisningen foregår søndag, mandag, tirsdag, og torsdag kl. 9-12. Snebørnehave for de børn, der er rimelig selvhjulpne (ca. 3-6 år). Vi tager udgangspunkt i skiundervisning, men der er masser af mulighed for at smide skiene og lege i sneen. 
Rejseperiode  Lørdag den 12. feb.  lørdag den 19. feb. / (BUS & TOG: fredag den 11. feb til søndag den 20. feb.)
Ophold/ Transport  Hotel med ½ pension. Transport med fly, 4* bus, tog eller egen bil.   

Skiområde og by 

Zell am See har været turistby i hundredevis af år og summer af liv både sommer og vinter. Atmosfæren er fredelig, gæstfri og ægte østrigsk. Langs landsbyens gader og inde i de hyggelige gårde er der mange sjove butikker, caféer, restauranter og barer at opdage. Vi bor i bydelen Schmittdorf, hvor vi har kort afstand til lift og pister. 

Siden sæsonen 2019/2020 har skiområdet været forbundet med nabo-destinationen Saalbach, Dermed gælder liftkortet på begge destinationer og til 119 lifter og 408 km pister. Der er skiløb fra 750 – 3029 m.o.h. med det højeste skiløb på Kitzsteinhorn-gletscheren. 

 

Langrend 

Zell am See området har 107 km langrendsløjper, med både klassisk og skatespor! Løjperne ligger spredt ud i dalen. Blandt andet er der en runde ved slottet i Kaprun, som er begyndervenlig, men med fantastisk udsigt, til slottet, Kitzstein og Hohe Tauern. For de mere garvede ligger der en barsk løjpe langs den nederste del, af den vinterlukkede Glocknerstrasse. Mange tyske og østrigske langrendsløbere holder langrendsferie i Zell am See. Udover de gode løjper, får man også stemningen i byen med, den er på mange måder unik. 

 

Indkvartering og forplejning 

Hotel Pinzgauerhof er drevet af Højmark Rejser. Hotellet har 3+ stjerner og er kendt for sin østrigske charme og hyggelige stemning. Hotellet ligger i bydelen Schüttdorf kun ca. 2 km fra Zell am See centrum. Man kan gå de ca. 450 meter til liften eller tage bussen, der kører 50 meter fra hotellet. Opholdet på Hotel Pinzgauerhof er med halvpension, med morgenmadsbuffet med kolde og varme retter samt aftensmad bestående af en 3-retters menu (valgfri hovedret), samt salatbuffet og lækkert friskbagt brød, eller en lækker tema-buffet. Der serveres altid buffet i forbindelse med afrejse og ankomstdageMulighed for børnemenu og specialkost (Allergivenlig, Vegetar, Veganer, Glutenfri osv.) 

Madpakke: Der kan smøres madpakke og afhentes en juicebrik i restauranten hver dag under morgenmaden. Dette skal bestilles hjemmefra og koster 50 kr. pr. dag pr. person.
Kælderbaren Piccadilly Bar er åben fra kl. 20.00 og der er legerum til børnene med bl.a. X-box, bordfodbold og biograf. Hotellets lobbyområde er samlingspunkt for en hyggestund. 

Værelserne er store og rummelige og de fleste med balkon. 

Dobbeltværelser:
Indrettet med dobbeltseng, bad og toilet og safeboks. Der er mulighed for 1 eller 2 opredninger. 

4-sengsværelser:
Indrettet med 2 dobbeltsenge i samme rum, bad og toilet og safeboks. 

Familieværelse:
Til 4-5 personer. Indrettet med bad og toilet, safeboks og 2 soveværelser. Ét med en dobbeltseng og ét med 3 senge. 

Hotel Pinzgauerhof har et mindre wellnessområde, hvor du kan slappe af efter en lang dag på ski. Her er spabad (1€), dampbad, sauna og Ruheraum (lukket lørdag og tirsdag)Der er gratis WIFI på hele hotellet. Kvaliteten og hastigheden af internettet varierer, og man må derfor ikke forvente at kunne streame, spille og hente store filer. Der kan parkeres gratis ved siden af hotellet bag SPAR eller i parkeringskælder på Hotel Latini, som ligger bag hotellet. Pris pr. dag 5€. Der er begrænset antal pladser. Der må ryges på balkoner, i rygerum samt på udendørsarealer.  

 

Transport 

På denne tur tilbydes fly- og  bustransport samt transport i egen bil. 

Bus: 

Afrejse med bus fredag eftermiddag den 11/2. Ankomst tiZelll am See lørdag morgen. Hjemrejse er lørdag eftermiddag/aften (efter aftensmad) den 19/2, med hjemkomst søndag formiddag. Der kan være samkørsel med andre rejsemål. 

Tog: (Bus er ikke længere en mulighed ved tilkøb)

Der er afgang fredag eftermiddag den 11. feb. fra Danmark, og hjemkomst om formiddagen, efterfølgende søndag den 20. feb.

I Danmark er der fire stop (Høje Taastrup, Odense, Kolding og Padborg). Fra Padborg kører toget, uden stop, til Østrig, hvor det passerer grænsen lørdag morgen, ca. kl. 07.30. Med togtransport opnår du 7½-8 skidage.

Toget består af vogne med hver 10 kupéer. I hver ende af vognen er der et toilet og et rum med håndvask. Der er ikke bademulighed på toget. Hver kupé har 6 sovepladser. Det er muligt at købe en plads i en kupé, og det er muligt at købe en hel kupé og derved evt. frikøbe tomme pladser, hvis man f.eks. er en familie gerne vil have en kupé alene. I kupéen er der sengelinned, puder og tæpper, så man kan redde senge til natten. Sengene er 180cm lange og ca. 60 cm. brede. Der er WiFi på toget, men forvent en ret ustabil forbindelse.

Man må gerne medbringe mad og drikke på toget. Men det er også muligt at købe lidt lette retter i spisevognen (40 pladser) som er placeret midt i toget Denne er åben indtil kl. 21.00, herefter kan der købes snack, sandwich og drikkevarer. Betaling i toget er muligt med SEK og EURO. Inkluderet i turen er morgenmad t/r. som består af kaffe, the eller varm kakao, desuden en sandwich med ost, en kanelbolle, lidt frugt og en juicebrik. Morgenmaden serveres i kupéen.

Medbragt bagage skal være i kupéen. Under de nederste køjer er der plads til bagage (L165/ H40), samt lidt bagageplads i hattehylden. Desuden er der en bagage-kupé til ski og støvler.

Hele toget er røgfrit.

Vi stiger af i Østrig ca. kl. 09.45 på banegården i Zell am See, kun ca. 3 km. fra hotellet i Schüttdorf. I Zell am See holder en transferbus/ taxi klar på banegården, og køre os frem til hotellet.

Mere information om toget: https://www.hareski.dk/event/uge-7-tog-til-ostrig-laes-om-direkte-tog-til-ostrig-med-snalltaget/

Bil:

Der er ca. 1150 km. til Zell am SeeBemærk at der betales for at køre på motorvej i Østrig. Vignette gældende i 10 dage koster ca. kr. 75,-. I Østrig er vinterdæk påbudt i vinterhalvåret. Ligeledes er man forpligtet til at have snekæder og trafikveste (til alle personer) i bilen. (Det er muligt at køre til Zell am See uden at køre på motorvej i Østrig) 

Fly: (Fly er ikke længere en mulighed ved tilkøb)

Vi flyver direkte fra København til Salzburg, hvorfra der er transfer til hotellet i Zell am See. Flytider  tilgår senere. Transfertid ca. 1t. 45 min. 

 

Instruktion og aktiviteter 

Denne tur henvender sig til nybegyndere såvel som eksperter., hvor undervisningen foregår søndag, mandag, tirsdag, og torsdag kl. 9-12. Voksenholdene starter kl. 9.10, så forældre kan sende børnene afsted inden voksenundervisningen starter.
Der vil snebørnehave for børn 3-6 år, der er rimelig selvhjulpne. Vi tager udgangspunkt i skiundervisning, men der er masser af mulighed for at smide skiene og lege i sneen.

Priser

Voksen i 1.  og 2. seng Kr. 10.300,-
Voksen i 3. og 4. seng Kr. 9.300,-
Unge (16-18 år) i værelse med 1 forælder  (1. og 2. seng) Kr. 9.850,-
Unge (16-18 år) i værelse med 2 forældre  (3. og 4. seng) Kr. 8.800,-
Børn (6-15 år) i værelse med 1 forælder (1. og 2. seng) Kr. 9.350,-
Børn (6-15 år) i værelse med 2 forældre (3. og 4. seng) Kr. 7.300,-
Børn (3-5 år) i værelse med 2 forældre (3. og 4. seng) Kr. 4.300,-
Børn (0-2 år) uden egen seng og uden skiinstruktion Kr. 500,-

 Inkluderet i prisen: 

  • Ophold delt værelse i nætter uden forplejning 
  • 6 dages liftkort 
  • Skiinstruktion 
  • Adgang til hotellets wellness-faciliteter. 
  • Alle kendte turistskatter og afgifter 
  • Bidrag til Rejsegarantifonden 

Ikke inkluderet i prisen 

  • Transport 
  • Frokost 9300
  • Drikkevarer
  • Skileje 

Tillæg (pr. pers.): 

Bustransport t/r. Kr. 900,-
Togtransport inkl. transfer og morgenmad t/r.* Kr. 2.500,-
Skitransport med tog t/r. Kr. 450,-
Flytransport inkl. transfer t/r. “Udsolgt” Kr. 3.300,-
Skitransport med fly t/r. “Udsolgt” Kr. 400,-
Morgenmad ved ankomst (voksen) Kr. 100,-
Morgenmad ved ankomst (børn 2-15 år) Kr. 70,-
Selvsmurt frokost (pr. uge) Kr. 350,-
Aftensmad ved afrejse (voksen) Kr. 140,-
Aftensmad ved afrejse (børn 2-15 år) Kr. 90,-
Liftkort pr. ekstra dag (voksen) Kr. 200,-
Liftkort pr. ekstra dag (unge 16-18 år) Kr. 150,-
Liftkort pr. ekstra dag (børn 6-15 år) Kr. 100,-
Liftkort pr. ekstra dag (børn 2-5 år) Kr. 0,-

*Det er muligt at frikøbe seng i toget for kr. 2.200,- 

Skileje 

Hvis du ønsker at leje ski, hos Schüttdorf i Zell am See, så skal det bestilles senest 65 dage før afrejse. Vi skal bruge følgende oplysninger, der alle oplyses på jeres medlemsprofiler; Højde, vægt, skostørrelse, alder, niveau.

Skisæt (ski, støvler, stave)

Niveau Betegnelse 6/7 dg 8 dg
letøvet 4 Stars Class 925 1020
øvet 5 Stars Class 1115 1230
ekspert 6 stars Class 1320 1630
Junior 4 Stars Class (14-17 år) 745 820
Børn 4 Stars Class (2-13 år) 465 510

Ski

Niveau Betegnelse 6/7 dg 8 dg
Begynder/letøvet 4 Stars Class 700 785
Øvet/ Erfaren 5 Stars Class 960 1060
Erfaren/ ekspert 6 stars Class 1020 1130
Junior 4 Stars Class (14-17 år) 560 630
Børn 4 Stars Class (2-13 år) 350 395

Hjelm

Målgruppe Betegnelse 6/7 dg 8 dg
Børn/Junior (2-13 år) 195 225

 

Tilmelding og betalingsbetingelser 

Tilmelding åbner:   Tilmeldingen er åben
Tilmelding:   Tilmelding vil ske igennem vores medlemsportal. Her bliver du fulgt igennem tilmeldingsprocessen og betaler med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning. Man skal logge ind med personlig e-mail som brugernavn og kode der er udsendt pr. mail. Kontakt info@hareski.dk hvis du oplever problemer.  
Tilmeldingslink:   https://medlem.hareski.dk/event/details/i1086
Depositum:   Depositum på kr. 2.000,- Vi har kun ovenstående indkvartering(er) og derfor bliver tilmeldinger behandlet efter først til mølle-princippet.  
Restbetaling:   Restbetaling skal ske i efteråret 2021 – den foregår ved at du modtager en faktura med link til onlinebetaling eller FI-kode (betalingskort via bank) samt betalingsdato.  
Afbestilling:   Tilmeldingen er bindende ved tilmelding. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs.   

Kontakt 

Turmail  zellamsee-uge7@hareski.dk 
Turledere Jakob Kihl
Telefon  21291309
Skiskolechef   
FB-gruppe  Kommer evt. senere 

Yderligere information 

Medlemskab 

For at deltage på turen skal man være medlem af Skiklubben Hareskov eller en anden skiklub under Danmarks Skiforbund. Er man medlem af en anden skiklub skal dette dokumenteres, og man skal oprette et gæstelogin for at kunne tilmelde sig turen. Gæstelogin koster 75 kr. for voksne (18+) og er gratis for juniorer.

Teknisk arrangør 

Denne tur er arrangeret i samarbejde med Snowtravel ApS, der har reg. nr. 3292 hos Rejsegarantifonden.

Forsikring 

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark. 

Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring. 

Læs om forsikringenher 

Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben. 

Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture.  Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering. 

Forbehold 

Der skal minimum være 50 deltagere for, at turen gennemføres. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk 

Kørselsvejledning 

(Ankomst/afrejse – Check in/ud, ekstra nt. m.v.) 

Ankomst og afrejse ved hotel 

ANKOMST: Check-in er muligt fra kl.15.00. Ankommer man før, er man velkommen til at sætte bagagen på hotellet. For gæster der ankommer tidligt på ankomstdagen, vil det være muligt at tilkøbe morgenmad.  

Det er muligt at få aftensmad ved ankomst indtil kl. 20.00 på ankomstdagen. Ved ankomst senere end kl. 21..00 bedes man ringe til receptionen, for at aftale nøgleudlevering. 

AFREJSE: På afrejsedagen skal værelserne forlades senest kl. 10.00. Det vil være muligt at opbevare bagagen på hotellet i løbet af dagen, og der vil være mulighed for afrejsebad i wellness-afdelingen inden hjemrejse

 

Forklaring på skiniveau 

Skiniveau med vejledende beskrivelser Fokus på denne tur
Begynder

For dem der aldrig har prøvet det før (0 ugers erfaring).

Ja, til alle aldersgruppe, også for de mindste fra 3 år.
Letøvet

For dem der kan køre ned af grønne og blå pister (minimum 1-2 ugers erfaring).

Ja, til alle aldersgrupper
Øvet

For dem der kører blå og røde pister med parallelle ski (3-8 ugers erfaring).

Ja, til alle aldersgrupper
Erfaren

For dem der behersker det meste og kører røde og sorte pister (mere end 8 ugers erfaring)

Ja, til alle aldersgrupper
Ekspert

For dem der behersker det hele og kan køre sikkert overalt uanset terræn og føre men har behov for finpudsning.

Primært et til voksne, men et teenagehold er også muligt
Instruktørniveau

Ikke den stor forskel fra eksport, men du er måske udannet instruktør eller har kendskab til teorien bag skiløbet fra et kursus.

Instruktører er frivillige, der deltager på denne tur for at træne medlemmerne.

Vejledningsbokse

Klubben har nogle vejledende rejsegrupper og skiniveauer, som vi bruger for at styre fokus og økonomien på de enkelte klubture. Boksene er delvis vejledende, da den endelige sammensætning på en klubtur kan ændres i forhold til f.eks. deltagerprofilerne eller for at få flere deltagere. Er du i tvivl så kontakt turlederne.

Vejledende rejsegrupper Fokus på denne tur
Voksen med små børn 3-5 år. Primær målgruppe
Voksen med store børn 6-12 år Primær målgruppe
Voksen med teenager 13-19 år Ja, men der er andre klubture, som er bedre egent som primær målgruppe.
Ungdom/ teenager (alene) 13-25 år Tilbydes ikke
Voksen uden børn Ja, muligt
Senior +50 år uden børn Ja, muligt
Instruktør efteruddannelse Tilbydes ikke

 

 

 

Details

Start:
12. February 2022 @ 15:00
End:
19. February 2022 @ 10:00
Event Categories:
, , , , ,

Details

Start:
12. February 2022 @ 15:00
End:
19. February 2022 @ 10:00
Event Categories:
, , , , ,