Uge 7 – Wildschönau, Østrig – 4-stjernet familietur på 3-stjernet hotel til fornuftig pris

UDSOLGT - Tilmelding til venteliste er muligt. Der kan bliver frigivet pladser når påsætningen af instruktører er gennemført -

4-stjernet skiferie på 3-stjernet hotel i ”ukendt” skiområde.
Et hyggeligt hotel med utroligt godt køkken og beliggende tæt ved liften.

Billede

Ski Juwel er måske et overset skiområde blandt danskere, men helt sikkert ikke hos de lokale, der har området som et af deres foretrukne. Skiområdet breder sig over de to dale; Alpbachtal og Wildschönau. Her er 109 km. pister, fordelt på 26 km. blå, 54 km. røde og 29 km. sorte. Et typisk familie-skiområde, med bredde pister og mange hyggelige hytter og restauranter, men samtidigt et område med et stort og varieret terræn uden for pisterne, hvor de mange uudnyttede områder mellem de præparerede pister, udgør et sikkert og omfattende off-piste område. Her er meget høj liftkapacitet og stort set ingen liftkøer.

Hotel Platzl er en perle!  Et hyggeligt familiedrevet hotel med et utroligt godt køkken, og så til en rigtig god pris. Hotellet har 120 sengepladser fordelt på værelser til 1-5 personer. Hotellet er beliggende 250 m fra lift og piste. Vi råder over 25 værelser/ ca. 85 pladser på denne tur.

MålgruppeFamilier med skolebørn 6+ år og deres større søskende.
Skitræning3 timers træning i 5 dage med en blaning af holdundervisning og temaer
RejseperiodeOphold i 7 nætter fra lørdag den 12. februar til lørdag den 19. Februar 2022
Ophold/transport3* hotel med ½ pension. Transport med tog, bus eller egen transport.

Skiområde og by

Vi bor i byen Auffach, ca. 250 m fra liften Schatzbergbahn i Wildschönau-dalen. Auffach er en lille by uden det store byliv, men med et velfungerende hotel og skiområde. Her er dog både skileje, sportsbutikker, supermarked, bank, restauranter og cafeér. Byen er beliggende kun 15 km. fra Wörgl og motorvejen, og dermed meget let at køre til.

Ski Juwel er et overset skiområde blandt danskere, men ikke hos de lokale, der har området som et af deres foretrukne. Skiområdet breder sig over de to dale; Alpbachtal og Wildschönau. Her er 109 km. pister, fordelt på 26 km. blå, 54 km. røde og 29 km. sorte. Et typisk familie-skiområde, med bredde pister og mange hyggelige restauranter. Samtidigt et område med et stort og varieret terræn uden for pisterne, hvor de mange uudnyttede områder mellem de præparerede pister, udgør et sikkert og omfattende off-piste område. Her er meget høj liftkapacitet og stort set ingen liftkøer. Snesikkerheden er rimelig høj med skiløb op til 2.025 m.o.h., og med hovedparten af pisterne øst- og nordvendte.

Indkvartering og forplejning

Hotel Platzl er indbegrebet af et hyggeligt familiedrevet østrigsk gasthof. Hele familien deltager i driften og der er altid højt serviceniveau. Hotellet er kendt for et rigtig godt køkken, der går langt ud over, hvad man normalt oplever på 3-stjernede hoteller. Værelserne er renoveret gennem de sidste år og er til 1-5 personer. Alle værelser er med badeværelse med hårtørrer, balkon og TV. (Enkeltværelser dog uden balkon). Hotellet har reception, elevator, 2 restauranter, bar, TV-stue og lille bibliotek. Ved grupper op til 65 pers., kan man få egen restaurant. Desuden er der adgang til wellness-afdeling med sauna, dampbad og hvileområde, som er åbent dagligt fra 15.00 – 19.00. I wellnessafdelingen skal børn under 15 år være i følge med forældre. Der er også solarium og massage mod betaling. Hele hotellet har gratis trådløst wi-fi. Der er ski- og støvlerum i kælderen med støvlevarmere. Gratis parkering ved hotellet.

Transport

På denne tur tilbydes bustransport i hvilebus, tog med sovekupé eller egen transport.

Bus:       Afrejse med bus fredag eftermiddag den 11/2. Ankomst til Wörgl lørdag morgen. Hjemrejse er lørdag eftermiddag/aften (efter aftensmad) den 19/2, med hjemkomst søndag formiddag. Der kan forekomme samkørsel med andre rejsemål. Morgenmad ved ankomst på hotellet er inkluderet i busrejsen.

Bil:         Der er ca. 1100 km. til Wildschönau. Bemærk at der betales for at køre på motorvej i Østrig. Vignette gældende i 10 dage koster ca. kr. 75,-, og kan købes på tankstationer i det sydlige TyskIand. Østrig er vinterdæk påbudt i vinterhalvåret. Ligeledes er man forpligtet til at have snekæder og trafikveste (til alle personer) i bilen.

Tog:       Der er afgang fredag eftermiddag/aften den 11. feb. fra Danmark, og hjemkomst om formiddagen, efterfølgende søndag den 20. feb.

I Danmark er der fire stop (Høje Taastrup, Odense, Kolding og Padborg). Fra Padborg kører toget, uden stop, til Østrig, hvor det passerer grænsen lørdag morgen, ca. kl. 07.30. Toget stopper i Wörgl ca. kl. 07.40, hvorfra der kun er ca. 15 km. til hotellet. Transfer er inkluderet, og transferbussen holder klar på banegården ved ankomst. Med togtransport opnår du 7½-8 skidage.

Man må gerne medbringe mad og drikke på toget. Men det er også muligt at købe lidt lette retter i spisevognen (40 pladser) som er placeret midt i toget. Spisevognen er åben indtil kl. 21.00, herefter er det muligt at købe snack, sandwich og drikkevarer. Betaling i toget er muligt med SEK og EURO.

Medbragt bagage skal være i kupéen. Under de nederste køjer er der plads til bagage (L165/ H40), samt lidt bagageplads i hattehylden. Medbringer du ski, kan du købe ski- og støvletransport til kr. 450,- pr. par t/r. Ski og støvler placeres så i et separat bagagerum. Hele toget er røgfrit. Morgenmad ved ankomst på hotellet er inkluderet i togrejsen.

Mere information om toget: https://www.hareski.dk/event/uge-7-tog-til-ostrig-laes-om-direkte-tog-til-ostrig-med-snalltaget/

Instruktion og aktiviteter

15 timers alpin skiundervisning

Alle der er fyldt 6 år tilbydes undervisning i 5×3 timer – børn og forældre samtidig – hvilket er inkluderet i prisen. Undervisning til børn prioriteres højest. Der undervises i alpint skiløb med klubbens egne instruktører, fortrinsvis formiddage. Der er ikke undervisning for begyndere.

Vi forventer at der også kan være temabaseret undervisning, dvs. undervisning i specifikke emner som korte sving, store sving, portbane, videofeedback, fun-park, pukler og dyb sne hvis forholdene tillader.

Vi håber på et hurtigt-kørende teenagehold, der kan mega-hygget sig sammen på pisterne og om eftermiddagen bagefter.

Vi opfordrer alle til at varme op til turen ved at deltage på klubbens fredagsture til Vallåsen.

Priser

Grundpriser

BeskrivelsePris
VoksenDKK 7.100,-
Voksen i 3. og 4. sengDKK 6.800,-
Unge (2003-2005) i vær. med 2 forældreDKK 6.400,-
Unge (2006-2007) i vær. med 2 forældreDKK 5.900,-
Børn (2008-2015) i vær. med 2 forældreDKK 5.200,-
Børn (2016-2019) i vær. med 2 forældreDKK 3.600,-
Baby (2020-2022) uden egen sengDKK 0,-

Inkluderet i prisen

  • Ophold i 7 nætter på hotel med ½ pension
  • 6 dages liftkort
  • Skiinstruktion
  • Gratis adgang til hotellets wellness-afdeling
  • Alle kendte turistskatter og afgifter
  • Bidrag til rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

  • Transport
  • Frokost
  • Drikkevarer
  • Ski- og støvleleje

Tillæg pr. person

BeskrivelsePris
EnkeltværelseDKK 1.500,-
Bustransport t/r. inkl. skitransport og morgenmadDKK 980,-
Togtransport t/r. inkl. transferDKK 2.580,-
Skitransport tog t/rDKK 450,-
Liftkort pr. ekstra dag, voksenDKK 215,-
Liftkort pr. ekstra dag, unge (årg. 2003-05)DKK 175,-
Liftkort pr. ekstra dag, børn (årg. 2006-15)DKK 100,-
Morgenmad på hotel ved ankomst (inkl. ved bus og tog)DKK 80,-
Aftensmad på hotel inden afrejseDKK 130,-

Skileje

Priserne herunder er reducerede priser, gældende ved bestilling hjemmefra. Bestilling og betaling skal ske sammen med rejsen og senest 65 dage før afrejse. Priserne er i DKK.

Leje - Skisæt

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
LetøvetEvolution/Decouverte7600
LetøvetEvolution/Decouverte8800
ØvetSensation/ Performance7720
ØvetSensation/ Performance8950
JuniorJunior/Espoir (6-11 år)7310
JuniorJunior/Espoir (6-11 år)8350

Leje - Kun ski

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
LetøvetEvolution/Decouverte7430
LetøvetEvolution/Decouverte8575
ØvetSensation/ Performance7540
ØvetSensation/ Performance8720
JuniorJunior/Espoir (6-11 år)7200
JuniorJunior/Espoir (6-11 år)8260

Leje - Hjelm

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
Børn/ Junior (2-11 år)790
Børn/ Junior (2-11 år)8120

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding åbnerTilmeldingen er åben til venteliste
TilmeldingTilmelding vil ske igennem vores medlemsportal. Her bliver du fulgt igennem tilmeldingsprocessen og betaler med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning. Man skal logge ind med personlig e-mail som brugernavn og kode der er udsendt pr. mail. Kontakt info@hareski.dk hvis du oplever problemer.
Tilmeldingslinkhttps://medlem.hareski.dk/event/details/i1948
DepositumDepositum på kr. 2.000,- Vi har kun ovenstående indkvartering(er) og derfor bliver tilmeldinger behandlet efter først til mølle-princippet.
RestbeløbRestbetaling skal ske i efteråret 2021 – den foregår ved at du modtager en faktura med link til onlinebetaling eller FI-kode (betalingskort via bank) samt betalingsdato.
AfbestillingTilmeldingen er bindende ved tilmelding. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs.

Kontakt

Turmailwildschonau-uge7@hareski.dk
TurledereHenning Grubb Jepsen og Jesper Pilgaard Poulsen
Telefon+49 1713302438 (Henning) / 24491804 (Jesper)
Ansvarlig for skitræning
Facebook gruppe

Yderligere information

I dette afsnit har vi samlet yderligere praktisk information. Vær opmærksom på at klubben har udarbejdet typiske rejsegrupper og skiniveauer, som vi bruger for at styre fokus og økonomien på de enkelte klubture. Boksene, som du finder i dette afsnit er vejledende, da den endelige sammensætning på en klubtur kan ændres i forhold til f.eks. deltagerprofilerne eller for at få flere deltagere med på turen. Er du i tvivl, så kontakt vores forretningsfører på 31400049 eller skriv til info@hareski.dk

Medlemskab

For at deltage på klubturen i Skiklubben Hareskov skal man være indforstået med, at betale kontingent for den sæson turen afholdes. Et kontingent gælder fra 1. juli til 30 juni efterfølgende år (forskudt regnskabsår). Melder du dig ind, når turene åbner for tilmeldingen, lige før sommerferie (typisk maj/juni måned), så vil dit kontingent bliver overført til den nye sæson.

Teknisk arrangør

Rejsen er arrangeret i samarbejde med Snowtravel Denmark ApS, reg. nr. 3292 i Rejsegarantifonden.

Forsikring

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.
Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.
Læs om forsikringen her: www.hareski.dk/forsikring/
Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.
Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture. Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Forbehold

Der skal minimum være 50 deltagere for, at turen gennemføres. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk

Ankomst og afrejse

ANKOMST: Check-in er muligt fra kl. 15.00. Ankommer man før, er man velkommen til at sætte bagagen på hotellet. For gæster der ankommer tidligt på ankomstdagen, vil det være muligt at tilkøbe morgenmad (07.30-10.00). Det er muligt at få aftensmad ved ankomst indtil kl. 20.00 på ankomstdagen. Ved ankomst senere end kl. 20.00 bedes man ringe til receptionen, for at aftale nøgleudlevering.

AFREJSE: På afrejsedagen skal værelserne forlades senest kl. 10.00. Det vil være muligt at opbevare bagagen på hotellet i løbet af dagen, og der vil være mulighed for afrejsebad i wellness-afdelingen inden hjemrejse.

Vejledende rejsegrupperFokus på klubturen
Voksne med små børn 3-5 årAnberfales ikke, og der vil ikke blive tilbud undervisning
Voksne med store børn 6-12 årPrimær målgruppe
Voksne med teenagere 13-19 årPrimær målgruppe
Ungdom/ teenager 13-25 år uden forældreTilbydes ikke
Voksen uden børnMulighed for par i dobbeltværelse
Senior +50 uden børnMulighed for par i dobbeltværelse
Instruktør uddannelse/efteruddannelseTilbydes ikke
Skiniveau med vejledende beskrivelserFokus på denne klubtur
BegynderTilbydes ikke på denne tur, Der henvises til andre klubture med denne mulighed i uge 7
LetøvetJa, for alle aldersgrupper
ØvetJa, for alle aldersgrupper
ErfarenJa, for alle aldersgrupper
EkspertJa, men primært til voksne og eventuelt teenagere.
InstruktørniveauInstruktører er frivillige, der deltager på denne tur for at træne medlemmerne, men der afholdes ikke kurser på denne tur

PIstekort

Kort