Loading Events

« All Events

Uge 7 – Trysil – Vinterferie for hele familien med fokus på børn og unge

   

ÅBEN FORTILMELDING –

De norske fjelde byder altid på perfekte sneforhold, velpræparerede pister og hyggeligt samvær i fjeldhytterne. Skiklubbens uge 7 tur til Trysil er for familierne, der har børn og unge på alle niveauer som elsker skiløbet! Turen bliver arrangeret i samarbejde med klubbens skiteam, hvilket sikre undervisning i top, fra engagerede instruktører, der ved hvordan man kombinerer sjov på pisten med udvikling af skifærdigheder. Samarbejdet betyder også at turen, har smag af konceptet “vi går til ski”, som skiteamet har haft kæmpe succes med.

Trysil er en fantastisk destination til nybegyndere og børn, men når det er sagt så er der også rig mulighed for at blive udfordret som erfaren skiløber, både med off-piste muligheder, pukler og nogle af nordens stejleste pister. Ønsker man at udvikle sit skiløb, er Trysil den perfekte destination fordi sneforholdene og pisterne altid er i top – derudover kan man få maximalt ud af bentøjet, med lange åbningstider og aftenski.

 

Børneundervisningen vil blive varetaget af engagerede instruktører fra klubben, som har en legende tilgang til det at stå på ski. Turen giver mulighed for at børn og unge fra 6-16 år (afhængig af skiniveau) kan få heldagstræning med skiteamets unge klubløbere. Skiteamet byder altid nye godt velkommen og det er utroligt hvor meget skiløbet kan rykke med heldagstræning og det rigtige udviklingsmiljø. Der vil for de mindste og alle nybegyndere være fokus på at komme godt i gang med skiløbet, på en måde der skaber glæde og fællesskab.

 

     

Denne tur er derfor en god mulighed for familien med børn på forskelligt skiniveau, at komme afsted sammen, men stadig udvikle individuelle skifærdigheder.

Efteruddannelse for alle instruktører

Det er muligt for turdeltagere med ekspert eller instruktør niveau at tilmelde sig efteruddannelse med fokus på sportsligt skiløb .
Klubbens cheftræner, Nicolai Madsen, vil 5 eftermiddag tilbyde efteruddannelse med fokus på sportsligt skiløb. Efteruddannelsen vil bestå af 3 dages storslalom træning og 2 dages slalomtræning. Træningerne vil både indeholde portkørsel og undervisning i tilhørende teknik. Man kan forvente at få mulighed for at presse sig selv i forskellige portbaner, blive udfordret med mange nye øvelser på pisterne og få et teoretisk indblik i den tilhørende sportslige skiteknik. Der vil desuden blive afholdt 2 videoanalyser i løbet af ugen, hvor grundlæggende portteknik gennemgås og ens eget skiløb analyseres. Efteruddannelsen vil have fokus på egenfærdighed, men da det forventes at man er behjælpelig med banesætning, vil man indirekte også få et større kendskab til det at stikke en portbane og hvordan variationer heraf kan tjene forskellige formål i undervisningen.

Bliv inspireret af videoen nedenfor:

 

Oversigt

Målgruppe: Turen retter sig mod familier med børn og unge som har forskellige skifærdigheder og som ønsker differencerne undervisning. Turen kan varetage alle niveauer.
Skitræning: Der er undervisning 3 timer om dagen 5 dage fra mandag til og med fredag. For de øvende 6 – 16  årige. For de mindste fra 3 år vil der være fokus på at komme godt i gang på ski i det nærliggende begynderområde.
Rejseperiode: 14 til 21 februar 2021
Transport: Kør-selv med mulighed for at tilkøbe bus.

Bustransport forgår i bus med afgang tidlig søndag morgen med ankomst søndag sen eftermiddag og hjemrejse lørdag aften med ankomst danmark tidlig søndag morgen. Turen til Trysil tager ca.10 timer.

Ophold: Vi bor i lækre lejligheder på Skitorget og Solbjørnlia tæt ved Trysil Turistsenter, alle lejligheder har veludstyret køkken og 6-12 sovepladser.

Mad og indkøb koordineres hjemmefra i hytterne, og der er plads i bussen til at medbringe madvarer.

Skiområde og by

Trysilfjeldet ligger ca. 2,5 times kørsel fra Oslo og er hjemsted for Norges største og bedste skisportssted.
32 lifter og 71km pister binder de tre sider af bjerget sammen og danner rammen for de perfekte træningsfaciliteter for Skiteamet, uanset om det gælder porte, offpiste eller tekniktræning.

TRysil

Indkvartering og mad

Vi kommer til at bo i hyggelige lejligheder og hytter tæt ved Trysil Turistcenter og tæt ved pist og lift.

Se gerne mere her https://www.skistar.com/da/online-booking/ophold/trysil/turistsenteret/skitorget-leiligheter/
https://www.skistar.com/da/online-booking/ophold/trysil/turistsenteret/solbjornlia/

Skitræning

Der er undervisning 3 timer om dagen 5 dage fra mandag til og med fredag. De helt små fra 3 år og begyndere får på denne tur undervisning af instruktører, der er vilde med at undervise børn og begyndere, så vi kan skabe skiglæde hos børnene. De øvrige børn, unge og voksne får selvfølgelig også god undervisning med lige så meget skiglæde.

Om Skiteamet

Denne tur afholdes sammen med skiteamet. Skiteamet er et træningstilbud til børn og unge fra 6 og op, som har lyst til at “gå til ski” og være en del af en stor blandet børne-/unge gruppe, der har det at stå på ski som deres sport. Vores ture har forskellig fokus, men det overordnede mål er, at løberne bliver utrolig alsidige skiløbere.
Vi har en 50/50 fordeling ift. træning af grundlæggende ski tekniske færdigheder på pisten/freeskiing og porttræning herunder slalom og storslalom. Der lægges meget vægt på de sociale aspekter og sammenholdet på teamet er unikt. se mere om skiteamet her
Miniskiteamet er et team for de helt unge, 6-8-årige. På miniskiteamet er der lidt mindre fokus på træning og en del mere plads til leg – holdet skal ses som et fællesskab for de yngre, der er glade for at have sne under fødderne og et introhold til det rigtige skiteam.

Se andre skiteamture målrettet børn og unge her.

Transportform

Turen er arrangeret som kør-selv.  Bustransport kan tilkøbes og vi regner med at bussen kører fra Danmark søndag morgen 14. Februar (Holte Station) med ankomst Trysil ca. Kl 17-18 søndag aften, så vi kan pakke ud og komme på plads inden skiløbet og undervisningen starter mandag morgen.
Hjemrejse med bus bliver lørdag 20. Februar efter aftensmad med ankomst til DK tidlig søndag morgen. For dem som køre selv er det muligt at checke-ud om søndagen.

 

Pris (forløbige)

Beskrivelse Pris
Ophold i lejlighed/hytte, skiskole, tur administration Kr. 4.425
Sengeplads (AKD, servicefolk eller sengeplads) Kr. 2.960
Skiteamtræning til eksterne turdeltager Kr. 1.600
Tilkøb af instruktør efteruddannelse Kr. 1.250
Tilkøb af bustransport t/r Trysil Kr. 750

 

 

Tilkøb Liftkort

Liftkort Børn 7-17 år Voksne 16-64 år Senior 65+
6-8 dager kr. 1.291 kr. 1.603 kr. 1.291

 

Inkluderet i prisen

  • Ophold
  • 5×3 timers skiskole

 

Ikke inkluderet i prisen

  • Ski- og støvleleje
  • Forplejning
  • Drikkevarer til after ski
  • Transport
  • Liftkort

 

Ski og støvleleje:

Vi anbefaler du booker ski og støvleleje hjemmefra på https://www.skistar.com/da/skisteder/trysil/ rabatkode bliver fremsendt til alle tilmeldte deltagere når vi nærmer os afrejse.

 

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmeldingsstart: 24.06.2020
Tilmelding: Du tilmelder dig via vores medlemsportal.
Tilmeldingslink: Link til medlemsportalen
Tilmeldingsfrist: Senest 15.11.2020
Restbetaling: Restbetaling skal ske i efteråret 2020 – den foregår ved at du modtager en faktura med link til onlinebetaling eller FI-kode (betalingskort via bank) samt betalingsdato.
Afbestilling: Tilmeldingen er bindende og vi anbefaler at der tegnes en afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere  på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/
Kontakt: Turleder Rikke Holm Simonsen, Karsten Fischer Roende og Carsten Wexel
E-mail: trysil-uge7@hareski.dk

Yderligere information

Medlemskab

For at deltage på turen skal man være indforstået med at betale kontingent for sæson 2020/21. Melder man sig ind frem til 30. juni (sidste dag i indeværende sæson), som er nuværende sæson, vil man automatisk få overført kontingentet til næste sæson.

For at deltage på turen skal man melde sig ind i Skiklubben Hareskov eller en anden skiklub under Dansk Skiforbund. Er man ikke medlem af Skiklubben Hareskov kræver det oprettelse af gæstelogin for at kunne tilmelde sig og sin familie, som koster 75 kr. for voksne (18+) og er gratis for juniorer.

Teknisk arrangør 

Denne tur er arrangeret i samarbejde med Snowtravel ApS, der har reg. nr. 3292 hos Rejsegarantifonden.

Forsikring

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.

Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.

Læs om forsikringen her

Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.

Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture.  Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Forbehold

Der skal minimum være 30 deltagere for, at turen gennemføres. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk

 

Forklaring på skiniveau

Skiniveau med vejledende beskrivelser Fokus på denne tur

børn

Fokus på denne tur

Voksne

Begynder

For dem der aldrig har prøvet det før (0 ugers erfaring).

Tilbydes Tilbydes
Letøvet

For dem der kan køre ned af grønne og blå pister (minimum 1-2 ugers erfaring).

Tilbydes Tilbydes
Øvet

For dem der kører blå og røde pister med parallelle ski (3-8 ugers erfaring).

Tilbydes Tilbydes
Erfaren

For dem der behersker det meste og kører røde og sorte pister (mere end 8 ugers erfaring)

Tilbydes Tilbydes
Ekspert

For dem der behersker det hele og kan køre sikkert overalt uanset terræn og føre men har behov for finpudsning.

Tilbydes Tilbydes
Instruktørniveau

Ikke den stor forskel fra eksport, men du er måske udannet instruktør eller har kendskab til teorien bag skiløbet fra et kursus.

Tilbydes Tilbydes

 

Vejledningsbokse

Klubben har nogle vejledende rejsegrupper og skiniveauer, som vi bruger for at styre fokus og økonomien på de enkelte klubture. Boksene er delvis vejledende, da den endelige sammensætning på en klubtur kan ændres i forhold til f.eks. deltagerprofilerne eller for at få flere deltagere. Er du i tvivl så kontakt turlederne.

Vejledende rejsegrupper Fokus på denne tur
Voksen med små børn 3-5 år. Tilbydes
Voksen med store børn 6-12 år Målgruppe, hvis de selv kan tage liften, og kan køre sikkert på blå pister
Voksen med teenager 13-17 år Målgruppe, hvis de selv kan tage liften, og kan køre sikkert på blå pister
Ungdom/ teenager (alene) 13-17 år Målgruppe, hvis det aftales hvem det der har forældreansvaret – kontakt turleder.
Voksen uden børn Tilbydes ikke
Senior +50 år uden børn Tilbydes ikke
Instruktør efteruddannelse Skiteamtræner efteruddannelse i porte tilbydes via skiteamet

 

Venue

Trysil
Norway + Google Map

Organizer

Carsten Reffeldt Wexel
Email:
crw@hareski.dk