Loading Events

« All Events

Uge 7 – Norefjell, Norge – Familier og grupper med børn i alle aldre og alle niveauer

   

ÅBEN FOR TILMELDING –

Luksus tæt på Danmark 

Uge 7, Norefjell, Norge. Store grupper og fokus på småbørnsfamilier i alderen 3-12 år i Norges første OL-område. 

Med kun 110 km til Oslo, når du hurtigt til Norefjell – et afvekslende og koncentreret område med skiløb på alle niveauer. Her får du lange nedfarter og Nordens største faldhøjde på 1.010 m.
Vi bor oppe i terrænet  Norefjell Ski og Spa Resort. Her bor du med SKI IN – SKI OUT i flotte omgivelser og med mange lækre faciliteter. Der er 25 km. pister med mange grønne og blå pister lige omkring resortethvor vi bor. Resortet er flere gange vinder af ”Norges Bedste Spa Hotel”. 

Vi har mulighed for at vælge mellem hyttelejligheder, hotellejligheder og hotelsuiterOg der kan vælges mellem 5 og 7 dages ophold. Vi råder over 250 sengepladser. 

Målgruppe  Plads til de helt store gruppe, og med fokus på småbørnsfamilier i alderen 3-12 år, og også plads til større søskende. 
Skitræning  Denne tur henvender sig til nybegyndere såvel som eksperter. Snebørnehave for de børn, der er rimelig selvhjulpne (ca. 3-6 år). Vi tager udgangspunkt i skiundervisning, men der er masser af mulighed for at smide skiene og lege i sneen. 
Rejseperiode  Søndag den 14/2 til fredag den 19/2. Mulighed for at udvide med yderligere 2 dage til 21.2 
Ophold/ Transport  Hotel eller lejligheder. Forplejning efter eget ønske. Egen transport eller bus

 Skiområde og by 

Skicentret tilbyder ca. 25 km piste fordelt på 29 nedfarter i alle sværhedsgrader, hvoraf 56% er dækket af snekanoner. I Norefjell betjenes skiområdet med 14 lifte – længste nedfart er hele 6,5 km og med imponerende 1.010 højdemeter har den nordens største faldhøjde. Norefjell byder også på terrænpark med mange forskellige muligheder. I højsæson er der, mod ekstra betaling, aftenkørsel i liften “Olaheisen” et par dage om ugen. Børneområdet er beliggende midt i området – og for nybegyndere og børn finder man de bedste muligheder her, samt på toppen ved de blå pister. Skiskole for børnene kan starte ud ved Bøeseter, som er lige ved boligerne omkring Norefjell Ski og Spa Resort. Børn under 7 år, der bruger hjelm, kører gratis i alle lifte. 

Her er også 120 km langrendsløjper fordelt både i dalen og på fjeldet. Så pak rygsækken og nyd den flotte natur og udsigt.  

Indkvartering og forplejning 

Norefjell Ski og Spa Resort  

Norefjell Ski og Spa Resort ligger oppe i terrænet ved Bøeseter 800 m.o.hog overalt er der Ski in/ Ski out. Et flot resort med hotelbygning og hyttelejligheder lige ved pisten. I hotelbygningen finder du restaurant, pizzeria, lille købmand, bar, en 16 m høj klatrevæg samt gratis adgang til Bøeseter Bad & Træning med swimmingpool, sauna, boblebad og træningsrum. Desuden legerum, afterski-bar, natklub, skiudlejning samt en stor flot spa afdeling (for voksne fra 18 år. Mod tillæg) med bl.a. udendørs bad.
3 km nede af vejen findes yderligere en købmand ved hyttebyen Mountain Lodge. Vi råder dog til selv at medbringe mad (alternativt handle i Noresund – i bunden af den 11 km fjeldvej op til Norefjell Ski og Spa Resort). Resortet er flere gange vinder af ”Norges Bedste Spa Hotel”. 

Se video fra resortet hr: https://norefjellskiogspa.no/wp-content/uploads/2017/11/NOREFJELL-2016-UTEN-RESEPSJON-WP.mp4 

Adresse: Norefjell Ski & Spa Resort, Bøseter, 3543 Norefjell, Tel: +47 32 14 82 00 

Hyttelejligheder

Hyttelejlighed på 35 m2 til 4 personer og på 70 m2 til 6-8 personer. Uden forplejning. Mulighed for tilkøb af både morgen- og aftensmad. Der er 0-200 m til piste og lift. Slutrengøring er inkluderet. Sengelinned og håndklæder medbringes selv, eller kan bestilles sammen med rejsen. 

Indretning af “Villa Minisuite” 4 personers på 35m2:

 • Stue:Kabel-TV
 • Soverum: 1 rum med dobbeltseng og 1 rum med 2 køjer  
 • Køkkenkrog:El-komfur, køleskab, frostboks og opvaskemaskine
 • Badefaciliteter:Wc/douche.
 • Andet: Balkon. Garage. Gratis wifi 

Indretning af “Villa Suite” 6-8 personers på 70m2:

 • Stue:Kabel-TV og gaspejs
 • Soverum: 1 soverum med dobbeltseng. 2 soverum hver med bred seng og overkøje
 • Køkkenkrog:El-komfur, køleskab, frostboks og opvaskemaskine
 • Badefaciliteter: Wc/douche
 • Andet: Vaskemaskine. Balkon. Garage. Gratis wifi 

Hotellejligheder og -suiter 

Hotellejlighed på 50 m2 til 4 personer og på 70 m2 til 6 personer. Inklusiv morgenmadsbuffet. Mulighed for tilkøb af aftensmad. Der er 0-100m til piste og lift. Slutrengøring, sengelinned og håndklæder er inkluderet. 

Indretning af “Suite Lejlighed” 4 personers på 50m2:

 • Stue:Kabel-TV og gaspejs
 • Soverum: 1 rum med dobbeltseng og 1 rum med 2 køjer  
 • Køkkenkrog:El-komfur, køleskab, frostboks og opvaskemaskine
 • Badefaciliteter: Wc/douche.Fritstående badekar i det ene soverum
 • Andet: Vaskemaskine. Tørreskab. Balkon. Garage. Gratis wifi 

Indretning af “Suite” 6 personers på 70m2:

 • Stue:Kabel-TV og gaspejs
 • Soverum: 2 soverum hver med dobbeltseng. 1 soverum med 2 køjer
 • Køkkenkrog:El-komfur, køleskab, frostboks og opvaskemaskine
 • Badefaciliteter: Wc/douche. Ekstra wc/douche i et soverum og fritstående badekar i et soverum eller stue.
 • Andet: Vaskemaskine. Tørreskab. Balkon. Garage. Gratis wifi 

Dobbeltværelse – hotel

Hotelværelse på 16-20 m2 til 2 personer med badeværelse m.. hårtørrer. Inklusiv morgenmadsbuffet. Mulighed for tilkøb af aftensmad. Der er 0-100m til piste og lift. Slutrengøring, sengelinned og håndklæder er inkluderet. Der er TV på værelset samt gratis Wifi og parkering i parkeringskælder.

Ankomst og afrejse til Norefjell Resort 

ANKOMST: Check-in er muligt fra kl. 15.00. Ankommer man før, er man velkommen til at sætte bagagen på hotellet. For gæster der ankommer tidligt på ankomstdagen, vil det være muligt at tilkøbe morgenmad.  Liftkort ligger klar på hotellet ved ankomst søndag morgen.

Det er muligt at bestille aftensmad ved ankomst indtil kl. 21.00 på ankomstdagen. Ved ankomst senere end kl. 21.00 bedes man ringe til receptionen, for at aftale nøgleudlevering. 

AFREJSE: På afrejsedagen skal lejligheder/ værelser forlades senest kl. 10.00. Det vil være muligt at opbevare bagagen på hotellet i løbet af dagen, og der vil være mulighed for afrejsebad i wellness-afdelingen inden hjemrejse. 

 

Transport 

På denne tur tilbydes egen transport eller transport med 4* bus.

Bus:

Klubturen er  med overnatning fra søndag til fredag, og med mulighed for tilkøb af transport med 4* bus, hvor du finder vejledende transporttidspunkter herunder, men er med forbehold i forholdt til eventuelt flere påstigningsteder og Covid-19 tilpasninger.

Trannsporttider til Norefjell lørdag 13. februar 2021 fra DK:

 • Lørdag den 13. februar kl. 20.30         Afrejser Holte station
 • Lørdag den 13. februar kl. 21.15           Opsamling Helsingør v/færgen
 • Søndag den 14. februar kl ca. 8            Ankomst Norefjell Ski & Spa.

Transporttider  fra Norefjell fredag 19. februar 2021 til DK

 • Fredag den 19. februar kl. 20:00         Afrejse Norefjell
 • Lørdag den 20. februar kl. ca. 07        Ankomst Helsingør
 • Lørdag den 20. februar kl. ca. 08       Ankomst Holte station

Transporttider  fra Norefjell søndag den 21. februar 2021 til DK*

 • Søndag den 21. februar kl. 10:00        Afrejse Norefjell
 • Søndag den 21. februar kl. ca. 22       Ankomst Helsingør
 • Søndag den 21. februar kl. ca. 23       Ankomst Holte station

*Ved dagskørsel bliver turen ”lidt længere” tidsmæssigt, fordi der bruges mere tid på pauser, hvor der skal spises (frokost- og aftensmad).

 

Bil:

Der er ca. 675 km. til Norefjell. Bemærk at der betales bompenge for at køre på en del norske veje. Man bliver automatisk registreret via nummerpladen og får senere tilsendt et indbetalingskort med beløbet.   

Norge er vinterdæk påbudt i vinterhalvåret. Ligeledes er man forpligtet til at have snekæder i bilen. Vejen fra Norefjell by til Resortet er en 11 km lang fjeldvej, hvor kæder ofte kan være påkrævet. 

Vejen fra dalen op til Norefjell Ski & Spa Resort er en bom-vej, og der betales bom-penge, hver gang man passerer. I bunden af fjeldvejen passerer du en betalingspost, som koster NOK 60,-. Din nummerplade registreres automatisk, og så skal du inden 48 timer gå på www.onepark.no, og foretage betalingen. Alternativt kan du på forhånd registrere dig på samme side, så trækkes beløbet automatisk. Gør du ikke noget, tilsendes faktura efterfølgende på NOK 60 + gebyr (typisk NOK 50-60,-).  Ved valg af bil har du mulighed for at ankomme allerede fredag den 12/2 ved køb af weekendstillæg, og tilsvarende tilkøbe til overnatning søndag den 21/2.

Fly:        

Nærmeste lufthavne er:  Oslo Gardermoen – 125 km.  

Fra lufthavnen kan der lejes bil til videre transport. 

 

Instruktion og aktiviteter 

Der er undervisining fra nybegyndere til eksperter i alle aldre, dog afhæng af deltagerantalUndervisningen foregår mandag til torsdag kl. 9-12. Voksenholdene starter kl. 9.10, så forældre kan sende børnene afsted inden voksenundervisningen starter. Der vil være begynderintroduktion søndag eftermiddag kl. 13-15.

Interesse for telemark eller snowboard skal gives ved tilmelding, så kan vi prøve at skaffe en instruktører til det. 

Snebørnehave for de børn, der er rimelig selvhjulpne (ca. 3-6 år). Vi tager udgangspunkt i skiundervisning, men der er masser af mulighed for at smide skiene og lege i sneen. Hvis undervisningen evt. stopper før kl. 12, hygges der i områdets varmestuger. For de større børn og unge vil der være et tilbud om freestyle træning. 

Priser (pr. pers.) 

Vær opmærksom på at priserne er fra søndag til fredag med mulighed for tilkøb af to overnatninger fredag-søndag i begge ender, og Norefjell kun sælger hele weekender, så man kan ikke nøjes med tilkøb af en overnatning.

Villa minisuite 4 personer og Villa suite 6-(8) personer uden forplejning  

 • Voksen: kr. 3.700,- 
 • Barn 7-17 år kr. 3.500,- 
 • Barn 3-6 år kr. 2.500,- 
 • Barn 7-17 år i 7. og 8. seng (Villa suite): kr. 2.000,- 
 • Barn 3-6 år i 7. og 8. seng (Villa suite): kr. 1.000,-
 • Barn 0-år uden egen seng: kr.         0,- 
 • Tom seng i en Villa mini suite og Villa suite: kr. 1.500
 • *2 ekstra nætter den 19.-21.2 (uden instruktion): kr. 900,- 
 • *2 ekstra nætter den 12.-14.2 (uden instruktion): kr. 900,- (kun kør selv)

*7. og 8. pers. i Villa suite er gratis de ekstra nætter. 

Hotellejligheder og hotelsuiter inkl. morgenmad 

 • Voksen: kr. 4.500,- 
 • Barn 7-17 år: kr. 4.300,- 
 • Barn 3-6 år: kr. 3.300,- 
 • Barn 0-år uden egen seng: kr.         0,- 
 • Tom seng i en 4 Pers hotellejlighed: kr. 2.200,-
 • 2 ekstra nætter den 19.-21.2. (uden instruktion): kr. 1.400,-  
 • 2 ekstra nætter den 12.-14.2 (uden instruktion): kr. 1.400,- (kun kør selv)

Hotelværelse inkl. morgenmad

 • Voksen: kr. 6.900,-
 • Barn 7-17 år.: kr. 6.700,-
 • Barn 3-6 år: kr. 5.700,-
 • Barn 0-2 år uden egen seng: kr.         0,-
 • 2 ekstra nætter den 19.-21.2. (uden instruktion): kr. 2.200,-
 • 2 ekstra nætter den 12.-14.2 (uden instruktion): kr. 2.200,- (kun kør selv)
 • Voksen alene i dobbeltværelse: kr. 7.900,-
 • Tillæg for 2 dage ekstra i enkeltværelse: kr. 2.600,-

Inkluderet i prisen: 

 • Ophold i 5 nætter uden forplejning eller med morgenmad (se beskrivelse). 
 • 5 dages liftkort  (under tilmelding kan du markere start-og slutdato, men ellers er udgangspunktet søndag til torsdag)
 • Skiinstruktion 
 • Slutrengøring 
 • Fri brug af hotellets swimmingpool og saunaer i Bøseter bad & træning 
 • Alle turistskatter og afgifter 
 • Bidrag til rejsegarantifonden 

 Tilkøb (pr. pers.): 

 • Transport med bus lørdag-fredag eller lørdag-søndag: Kr. 900,-
 • Tom seng i Villa minisuite 4p/ Villa suite 6-(8): kr. 1.500,- 
 • Tom seng i hotellejlighed og hotelsuite: kr. 2.200,- 
 • Sengellinned og håndklæder i Villa´s: kr.    175,- 
 • Morgenmad pr. dag (voksen): kr.      90,- 
 • Morgenmad pr. dag (barn 4-12 år): kr.      70,- 
 • Lunch (frokostpakke) pr. dag (voksen): kr.    100,- 
 • Lunch (frokostpakke) pr. dag (barn 4-12 år): kr.    100,- 
 • Aftensmad pr dag (voksen): kr.    225,- 
 • Aftensmad pr. dag (barn 4-12 år): kr.    150,- 
 • Liftkort pr. ekstra dag (voksen): kr.  225,-
 • Liftkort pr. ekstra dag (barn 7-17 år): kr.  165,-
 • Liftkort pr. ekstra dag (barn 0-6 år): kr.  0,-

 Ikke inkluderet i prisen 

 • Transport 
 • Forplejning ud over det beskrevne 
 • Drikkevarer 
 • Bompenge 
 • Skileje 

Skileje 

Skileje priser i DKK:

Voksne komplet udstyr: 5 dage 6 dage 7 dage 8 dage Tilbehør
Standard 810 870 940 1010 inkl. hjelm
Avanceret 1050 1150 1230 1300 inkl. hjelm
Premium 1200 1320 1415 1490 inkl. hjelm
Voksne – kun ski: 5 dage 6 dage 7 dage 8 dage Tilbehør
Standard 715 785 850 910
Avanceret 850 940 1015 1080
Premium 1030 1125 1215 1295
Voksne  – kun støvle: 5 dage 6 dage 7 dage 8 dage Tilbehør
Standard 270 285 300 320
Premium 340 370 400 435
Ungdom 7-17 år 5 dage 6 dage 7 dage 8 dage Tilbehør
Komplet udstyr 690 760 825 885 inkl. hjelm
Kun ski 510 640 690 735
Kun støvler 180 200 210 220
Børn 0-6 år 5 dage 6 dage 7 dage 8 dage Tilbehør
Komplet udstyr 485 600 640 680 inkl. hjelm
Kun støvler 160 170 185 205

Priserne er de samme uanset om du tilmelder dig hjemmefra eller direkte ved ankomst. Men da uge 7 er en stor uge, og der kan blive rift om udstyret, anbefaler vi bestilling hjemmefra.

 

Tilmelding og betalingsbetingelser 

Tilmelding åbner:   Åbner onsdag den 24. juni 2020 kl. 18
Tilmelding:   Tilmelding vil ske igennem vores medlemsportal. Her bliver du fulgt igennem tilmeldingsprocessen og betaler med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning. Man skal logge ind med personlig e-mail som brugernavn og kode der er udsendt pr. mail. Kontakt info@hareski.dk hvis du oplever problemer.  
Tilmeldingslink:   https://medlem.hareski.dk/event/details/i1082
Depositum:   Depositum på kr. 2.000,- Vi har kun ovenstående indkvartering(er) og derfor bliver tilmeldinger behandlet efter først til mølle-princippet.  
Restbetaling:   Restbetaling skal ske i efteråret 2020 – den foregår ved at du modtager en faktura med link til onlinebetaling eller FI-kode (betalingskort via bank) samt betalingsdato.  
Afbestilling:   Tilmeldingen er bindende ved tilmelding og vi anbefaler at der tegnes en privat afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs.   

Kontakt 

Turmail  norefjell-uge7@hareski.dk 
Turledere  Vi leder efter flere turledere til denne tur (kontakt forretningsføreren, hvis du ønsker at blive en af vores nye frivillige turledere. 
Telefon  31400049 (Hovednummer/Forretningsfører) 
Skiskolechef   
FB-gruppe  Kommer evt. senere 

 

Yderligere information 

Medlemskab 

For at deltage på turen skal man være indforstået med at betale kontingent for sæson 2020/21. Melder man sig ind frem til 30. juni (sidste dag i indeværende sæson), som er nuværende sæson, vil man automatisk få overført kontingentet til næste sæson.  

Teknisk arrangør 

Denne tur er arrangeret i samarbejde med Snowtravel ApS, der har reg. nr. 3292 hos Rejsegarantifonden.

Forsikring 

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark. 

Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring. 

Læs om forsikringenher 

Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben. 

Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture.  Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering. 

Forbehold 

Der skal minimum være 50 deltagere for, at turen gennemføres. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk 

 

Forklaring på skiniveau 

Skiniveau med vejledende beskrivelser Fokus på denne tur
Begynder

For dem der aldrig har prøvet det før (0 ugers erfaring).

Ja, til alle aldersgruppe, også for de mindste fra 3 år.
Letøvet

For dem der kan køre ned af grønne og blå pister (minimum 1-2 ugers erfaring).

Ja, til alle aldersgrupper
Øvet

For dem der kører blå og røde pister med parallelle ski (3-8 ugers erfaring).

Ja, til alle aldersgrupper
Erfaren

For dem der behersker det meste og kører røde og sorte pister (mere end 8 ugers erfaring)

Ja, til alle aldersgrupper
Ekspert

For dem der behersker det hele og kan køre sikkert overalt uanset terræn og føre men har behov for finpudsning.

Primært et til voksne, men et teenagehold er også muligt
Instruktørniveau

Ikke den stor forskel fra eksport, men du er måske udannet instruktør eller har kendskab til teorien bag skiløbet fra et kursus.

Instruktører er frivillige, der deltager på denne tur for at træne medlemmerne.

Vejledningsbokse

Klubben har nogle vejledende rejsegrupper og skiniveauer, som vi bruger for at styre fokus og økonomien på de enkelte klubture. Boksene er delvis vejledende, da den endelige sammensætning på en klubtur kan ændres i forhold til f.eks. deltagerprofilerne eller for at få flere deltagere. Er du i tvivl så kontakt turlederne.

Vejledende rejsegrupper Fokus på denne tur
Voksen med små børn 3-5 år. Primær målgruppe
Voksen med store børn 6-12 år Primær målgruppe
Voksen med teenager 13-19 år Ja, men primært de yngste i denne målgruppe
Ungdom/ teenager (alene) 13-25 år Tilbydes ikke
Voksen uden børn Ja, muligt
Senior +50 år uden børn Ja, muligt
Instruktør efteruddannelse Tilbydes ikke