Uge 7 – Nassfeld, Østrig – Familier med store børn, 8-18 år

Planlægges for 2023 - Indhold med forbehold -

Østrigs mest solrige og snesikre område, kombineret med italiensk hotel med byens bedste pizzarestaurant. Så bliver det ikke meget bedre!

Billede

Velkommen til Nassfeld; et lille smørhul på grænsen mellem Italien og Østrig. Her kombinerer vi det bedste af to verdener: Vi står på ski i Østrigs mest solrige og snesikre område, og bor i Italien på hotellet med byens bedste pizzarestaurant. Kort sagt: en uge med italiensk gastronomi og østrigske pister. Så bliver det ikke meget bedre!
Samarbejde med Århus Skiklub – 8 dags bussen kører via Odense og Kolding (med transfer fra Århus)

MålgruppeAlle familier med børn fra 8 år og op.
SkitræningFamilier med børn 8 år og op samt skinieau øvet og op.
RejseperiodeBUS: fredag d. 10. feb til sømdag d. 19. feb
Ophold/transport3-stjernet hotel med god mad. Bustransport med 4* bus (evt. mulighed for kør selv) 

Skiområde og by

Vi bor midt i skiområdet i 1500 meters højde, og har højtbeliggende skiløb, hvor 97% af skiområdet er beliggende over 1.300m. Nassfeld er et snesikkert skiområde med 110 km. pister. En overvejende del af pisterne er røde (30 km. blå/70 km. røde/10 km. sorte), men da mange af pisterne er ret bredde, er også en del af de røde pister tilgængelige for mindre øvede skiløbere.

Området er beliggende mellem Dolomitterne og Alperne og er kendt for meget høj snesikkerhed og samtidigt flest solskinstimer i et østrigsk skiområde. Da så mange hoteller og hytter er beliggende midt i skiområdet, giver det en hyggelig stemning og minder lidt om skiområder i Skandinavien, hvis det ikke var for den store højdeforskel, og de mange stolelifte og gondoler.

Inden for ca. 800 m. fra vores hotel er den centrale del af byen, med supermarked, sportsforretninger, liftkontor, restauranter og barer. 

Kort

Indkvartering og forplejning

Hotel Al Gallo Forcello 

Højt beliggende og med udsigt til Pramollo-søen står hjertevarme og gæstfrie Martina klar til at byde os velkommen. Med 400 m. til nærmeste lift/piste og grænseovergangen Nassfeld-pass, er dette hotel faktisk Italiensk, selvom alt skiløb foregår i Østrig. Det er muligt at køre på ski tilbage til hotellet ad skivej. Dette er et 3* hotel med enkle og rummelige værelser til 2-8 personer. Der er få enkeltværelser. Hotellet er pænt og rent og med en skøn atmosfære. Alle værelser er udstyret med eget badeværelse og TV. Vi har booket alle værelser på hotellet, så turens ca. 100 klubmedlemmer er samlet på ét sted.

Hotellet har i stueplan en bar med udsigt over Pramollo-søen, à la carte-restaurant, hotelrestaurant, reception, lobby og elevator. Gode opholdsfaciliteter i stueplan. I kælderen finder man gratis wellness-afdeling med sauna, dampbad og boblebad, samt hotellets store bar og egen skiudlejning. Reservation af skiudstyr er nødvendigt for at sikre at der er tilstrækkeligt materiel på hotellet. Bemærk dog at wellness-afdelingen formentlig er lukket i 2022 grundet Covod-19 restriktioner.

Køkkenet på hotellet viser, at vi er i Italien – vi kommer til at spise godt! Ud over morgenmadsbuffeten, består aftensmaden af 4-5 retters menu hver dag, som regel bestående af antipasti-buffet, suppe-buffet, pasta eller risotto til forret, hovedret med kød, fugl eller fisk (også vegetar-mulighed), samt ost og dessert fra buffet. Forret og hovedret bliver serveret. Det skal nævnes at vinkælderen lever helt op til køkkenets høje kvalitet, og vi inviterer alle interesserede til eksklusiv vinaften søndag eller mandag.

Der er gratis parkering og hele hotellet er røgfrit. Vil man spise Nassfeld´s bedste pizza til frokost, er al Gallo Forcello´s á la carte-restaurant det sted man skal besøge.

6 nætter: Ophold fra lørdag til fredag. Forplejning startende med morgenmad på ankomstdagen og afsluttende med aftensmad på afrejsedagen. Værelset kan beholdes ind til afrejse fredag aften. 7 dages liftkort inkluderet.

7 nætter: Ophold fra lørdag til lørdag. Forplejning startende med morgenmad på ankomstdagen og afsluttende med morgenmad på afrejsedagen. Værelset forlades senest kl. 10.00. 8 dages liftkort inkluderet. (Aftensmad inden hjemrejse er for egen regning).

Hotel al Gallo Forcello
Passo Pramollo 5
Sonnenalpe Nassfeld
33016 Pontebba, Italien
Tel: +43 0428 991291
Se mere her: https://www.forcello.com/it/

Transport

Vi tilbyder bustransport i 4* bus samt evt. mulighed for egen transport. På vores busture er der altid en helt unik og hyggelig klubstemning for både børn og voksne, og det er en rigtig god lejlighed til at begynde at lære hinanden at kende. Samtidig har vi et mål om at ankomme tidligt lørdag så vi kan komme ud og få spændt skiene på, hvilket betyder at vi skal afsted i god tid.

 • Bus (Holte – Odense – Kolding – Nassfeld)
  Udrejse fredag d. 10/2 kl. 12:00 fra Holte station
  Opsamling Odense (v/p-plads afk. 53 Blommenslyst) kl. 13:30
  Opsamling Kolding (v/pendler Parkering Kolding S afk. 65 ) kl. 14:30
  Transfer fra Århus: Afgang Musikhuset Aarhus, Thomas Jensens Allé 2, kl. 13.
  Ankomst Nassfeld kl. 07-08:00
  Hjemrejse lørdag d. 18/2 (efter aftensmad) – hjemkomst søndag eftermiddag.

Vedr. transport i bil: Først når busserne er fyldt, vil det være muligt at få kør-selv rabat på 800,- (turens budget er lagt ud fra fyldte busser). Er busserne ikke fyldt op, er kør-selv stadig muligt, men det bliver så uden kør-selvrabatten.

Instruktion og aktiviteter

Vi har med denne tur ville skabe rammerne for den bedste skiferie nogensinde! Udover skiklubbens skiskole (som er standard på langt de fleste af klubbens skiture) tilbyder vi en række arrangementer som vi er sikre på kan være med at til skabe et helt særligt og stærkt sammenhold for alle turdeltagere.

17 timers undervisning i alpint skiløb, for både børn og voksne, med nogle af Danmarks bedste skiinstruktører er inkluderet i prisen. Der er undervisning hver dag fra kl. 9-12:30 på 5 af ugens dage (onsdag er der “skiskole-hviledag”). Skiskoleholdene vil blive tilpasset deltagernes niveau, og vi lægger lige vægt på dygtiggørelse som god stemning, sammenhold og højt humør.

Efter kl. 12:30 er der “fri leg” og mange familier mødes på kryds og tværs til fælles frokost og fælles ture rundt i terrænet om eftermiddagen.

Hver dag mødes vi til skiklub-afterski på terassen med udsigt over søen (vi har naturligvis bestilt højt solskin hver dag!). Her kan vi nyde de klassiske weissbier, Aperol Spritz eller hvad man nu lyster, og tale om dagens strabadser på pisterne. Vi regner som sagt med at fylde hotellet op, så de små kan have en god og sjov tid sammen – og de store kan få masser af voksen-tid.

Først på ugen (søndag eller mandag) arrangerer vi vinaften, hvor vi dykker ned i hvad hotellets kælder og de lokale producenter har at byde på.

Senere på ugen får vi besøg af en lokal producent af oste og marmelader og så arrangerer vi også en glühwein-afsterskiing med diverse fingerfood.

Alle arrangementer er inkluderet i turprisen, og vi har med disse tiltag ville skabe rammerne for en hyggelig og alsidig skiferie. Men det er naturligvis helt op til den enkelte hvor meget man har lyst til at deltage.

Fotos er lånt fra turen Facebookgruppe 2022 med godkendelse fra gruppens medlemmer.

Priser

Grundpriser

BeskrivelsePris
Voksen, grundpris (årg. 2003 og ældre)Kr. 10.000,-
Unge (årg. 2004-2007) i vær. med 1 forælderkr. 9.550,-
Unge (årg. 2004-2007) i vær. med 2 fuldt betalendekr. 8.600,-
Børn (årg. 2008-2016) i vær. med 1 forælderkr. 9.100,-
Børn (årg. 2008-2016) i vær. med 2 fuldt betalendekr. 6.700,-

Inkluderet i prisen

 • Ophold i delt værelse i 7 nætter inkl. morgen og aftensmad
 • 8 dagesliftkort
 • Skiinstruktion
 • Transport med 4* bus
 • Morgenmad ved ankomst
 • Fri brug af hotellets wellness-område
 • Vinsmagning søndag eller mandag aften
 • 1 x Afterskiing med Glühwein, varm kakao og pizza-snacks m.m.
 • Alle turistskatter og afgifter
 • Bidrag til rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Drikkevarer
 • Frokost
 • Udstyrsleje

Tillæg pr. person

BeskrivelsePris

Rabatter

BeskrivelseRabat
Kør-selv: rabat (udløses dog først når busserne er fyldt)Kr. 800,-

Skileje

Intersport – Alpensport Nassfeld Sonnenalpe.
Vejledende priser i EURO

Ved bestilling online inden ankomst til Nassfeld kan opnås 20% rabat på nedenstående priser.
Der vil senere blive fremsendt et link til online bestilling.

Leje - Skisæt

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
Voksen, letøvetEconomy (170)7Kr. 179,-
Voksen, letøvetEconomy (170)8Kr. 202,-
Voksen, øvetPremium (169)7Kr. 205,-
Voksen, øvetPremium (169)8Kr. 224,-
Voksen, erfarenSuperior (168)7Kr. 240,-
Voksen, erfarenSuperior (168)8Kr. 286,-
Junior (indtil 13 år)Junior/Espoir (173)7Kr. 85,-
Junior (indtil 13 år)Junior/Espoir (173)8Kr. 98,-
Barn (op til 130 cm)Minikid (174)7Kr. 50,-
Barn (op til 130 cm)Minikid (174)8Kr. 57

Leje - Kun ski

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
Voksen, letøvetEconomy (23)7Kr. 110,-
Voksen, letøvetEconomy (23)8Kr. 132,-
Voksen, øvetPremium (8)7Kr. 145,-
Voksen, øvetPremium (8)8Kr. 174,-
Voksen, erfarenSuperior (3)7Kr. 180,-
Voksen, erfarenSuperior (3)8Kr. 216,-
Junior (indtil 13 år)Junior/Espoir (89)7Kr. 55,-
Junior (indtil 13 år)Junior/Espoir (89)8Kr. 64,-
Barn (op til 130 cm)Minikid (107)7Kr. 32,-
Barn (op til 130 cm)Junior/Espoir (89)8Kr. 36,-

Leje - Hjelm

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
Børn/ junior, 2-14 årHelmet (137)7Kr. 30,-
Børn/ junior, 2-14 årHelmet (137)8Kr. 36,-

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding åbner
TilmeldingTilmelding vil ske igennem vores medlemsportal. Her bliver du fulgt igennem tilmeldingsprocessen og betaler med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning. Man skal logge ind med personlig e-mail som brugernavn og kode der er udsendt pr. mail. Kontakt info@hareski.dk hvis du oplever problemer.
Tilmeldingslink
DepositumDepositum på kr. 2.000,- Vi har kun ovenstående indkvartering(er) og derfor bliver tilmeldinger behandlet efter først til mølle-princippet.
RestbeløbRestbetaling skal ske i efteråret 2021 – den foregår ved at du modtager en faktura med link til onlinebetaling eller FI-kode (betalingskort via bank) samt betalingsdato. 
AfbestillingTilmeldingen er bindende ved tilmelding . Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs.  

Kontakt

Turmailnassfeld-uge7@hareski.dk
TurledereKristian Haugaard
Telefon50 25 60 20
Ansvarlig for skitræningMartin Faber
Facebook gruppe

Yderligere information

Medlemskab

For at deltage på klubturen i Skiklubben Hareskov skal man være indforstået med, at betale kontingent for den sæson turen afholdes. Et kontingent gælder fra 1. juli til 30 juni efterfølgende år (forskudt regnskabsår). Melder du dig ind, når turene åbner for tilmeldingen, lige før sommerferie (typisk maj/juni måned), så vil dit kontingent bliver overført til den nye sæson.

Medlemmer af Århus Skiklub og Dansk Mountainbike Klub kan tilmelde sig ved at oprette en gæstekonto på https://medlem.hareski.dk/indmeld

Teknisk arrangør

Denne tur er arrangeret i samarbejde med Snowtravel ApS, der har reg. nr. 3292 hos Rejsegarantifonden.

Forsikring

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark. 

Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring. 

Læs om forsikringenher 

Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben. 

Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture.  Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering. 

Forbehold

Der skal minimum være 50 deltagere for, at turen gennemføres. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk 

Ankomst og afrejse

ANKOMST: Check-in er muligt fra kl. 16.00. Ankommer man før, er man velkommen til at sætte bagagen på hotellet. For gæster der ankommer tidligt på ankomstdagen, vil det være muligt at tilkøbe morgenmad.  

Ankomst til Hotel al Gallo Forcello: Passer grænseovergangen Nassfeld-pass og fortsæt 400m. 

Det er muligt at få aftensmad ved ankomst indtil kl. 19.30 på ankomstdagen. Ved ankomst senere end kl. 21.00 bedes man ringe til receptionen, for at aftale nøgleudlevering. 

AFREJSE: På afrejsedagen skal værelserne forlades senest kl. 10.00. Det vil være muligt at opbevare bagagen på hotellet i løbet af dagen, og der vil være mulighed for afrejsebad i wellness-afdelingen inden hjemrejse. Det er muligt at spise aftensmad i hotellets a la carte restaurant på afrejsedagen (ikke inklusiv). 

Vejledende rejsegrupperFokus på klubturen
Voksne med små børn 3-5 årTilbydes ikke undervisning på denne tur!
Voksne med store børn 6-12 årPrimær målgruppe, dog først fra 8 år
Voksne med teenagere 13-19 årPrimær målgruppe
Ungdom/ teenager 13-25 år uden forældreTilbydes ikke på denne klubtur
Voksen uden børnJa, muligt
Senior +50 uden børnJa, muligt
Instruktør uddannelse/efteruddannelseUnge instruktører, som ikke er klar til at undervise kan deltage hos erfarne instruktører i stedet for at være på hold.
Skiniveau med vejledende beskrivelserFokus på denne klubtur
BegynderFor dem der aldrig har prøvet det før (0 ugers erfaring). Tilbydes ikke på denne klubtur!
LetøvetFor dem der kan køre ned af grønne og blå pister (minimum 1-2 ugers erfaring). Tilbydes ikke på denne klubtur!
ØvetFor dem der kører blå og røde pister med parallelle ski (3-8 ugers erfaring). Tilbydes for alle aldersgrupper på denne klubtur!
ErfarenFor dem der behersker det meste og kører røde og sorte pister (mere end 8 ugers erfaring). Tilbydes for alle aldersgrupper på denne klubtur!
EkspertFor dem der behersker det hele og kan køre sikkert overalt uanset terræn og føre men har behov for finpudsning. Tilbydes for alle aldersgrupper på denne klubtur!
InstruktørniveauIkke den stor forskel fra eksport, men du er måske uddannet instruktør eller har kendskab til teorien bag skiløbet fra et kursus. Instruktører er frivillige, der deltager på denne tur for at træne medlemmerne.
Top