Loading Events

« All Events

Uge 7 – Nassfeld, Østrig – Familier med teenagere og mindre søskende fra 8 år, øvet+ skiløb

11. February 2022 @ 12:00 - 19. February 2022 @ 12:00

ÅBEN for tilmelding –

Skiferie med smil på 😊  – Denne tur har sammenhold, hygge og skiglæde i højsædet.

 Skiområde i Østrig med flest solskinstimer ☀️ – Området ligger på grænsen mellem Østrig og Italien

Børn/unge – Skihold fuld gas med blanding af piste og park/hop

Voksne – vi skal have det sjovt og udfordre vores egen kunnen og vilje.

Skiklub-afterski på hotellet med vores egen musiker 🎼  – I voksenhøjde, men der plads til alle

Hotel al Gallo Forcello – Med ud sigt over Pramollo-søen, 400 m fra lifte og pister samt skivej til hotellet.

Hotel al Gallo Forcello – Kendt for et helt fantastisk italiensk køkken.

Tirsdag køres Hare-stafet – Alle kører sammen på tværs af familier og hold.

Tirsdag også Trainers Day – For alle på instruktørniveau

Mulighed for både 7 og 8 dage på ski – Basisprisen er 7 dage på ski.

Samarbejde med Århus Skiklub – 8 dags bussen køre via Odense og Kolding (og opsamling fra Århus)

Målgruppe  Alle familier med børn fra 8 år og op.
Skitræning  Fra 8 år og op samt skinieau øvet og op.
Rejseperiode  BUS: fredag d. 11. feb til lørdag d. 19. feb. / BUS: fredag d. 11. feb til søndag d. 20. feb. 
Ophold/ Transport  3-stjernet hotel med god mad. Bustransport med 4* bus (evt. mulighed for kør selv) 

 

Skiområde og by 

Vi bor midt i skiområdet 1500 meters højde, og har højtbeliggende skiløb, hvor 97% af skiområdet er beliggende over 1.300m.   Højeste skiløb er 2.200 m.o.h. Nassfeld er et snesikkert skiområde med 110 km. pister. En overvejende del af pisterne er røde (30 km. blå/70 km. røde/10 km. sorte), men da mange af pisterne er ret bredde, er også en del af de røde pister tilgængelige for mindre øvede skiløbere. Området er beliggende mellem Dolomitterne og Alperne og er kendt for meget høj snesikkerhed og samtidigt flest solskinstimer i et østrigsk skiområde. Da så mange hoteller og hytter er beliggende midt i skiområdet, giver det en hyggelig stemning og minder lidt om skiområder i Skandinavien, hvis det ikke var for den store højdeforskel, og de mange stolelifte og gondoler.  

Kun ca. 400 m fra Hotel al Gallo Forcello ligger begynder- og skiskoleområdet og det er her skidagen starter for gæster på dette hotel.  

Omkring søen, lige ud for hotel al Gallo Forcello er der langrendsspor, men kun på godt 2 km. Yderligere langrendsspor kræver at man har bil. Der er ialt ca. 43 km. spor i området. 

Nassfeld skiområdet har 2 ”byer”. Hovedbyen er Tröpolach der er beliggende i dalen. Her er ikke meget by, og kun nogle få hoteller og lejligheder. Sonnenalpe Nassfeld er det område vi bor i. Det er ikke en egentlig by, men en samling af mange hoteller, lejligheder og hytter midt i skiområdet. Inden for ca. 800 m. fra vores hotel er den centrale del af hotelbyen, med supermarked, sportsforretninger, liftkontor, restauranter og barer. 

Indkvartering og forplejning 

Hotel Al Gallo Forcello 

Højt beliggende og med udsigt til Pramollo-søen finder man dette hotel. Med 400 m. til nærmeste lift/piste og grænseovergangen Nassfeld-pass, er dette hotel faktisk Italiensk, selvom alt skiløb foregår i Østrig. Det er muligt at køre på ski tilbage til hotellet ad skivej. Dette er et 3* hotel med enkle og rummelige værelser til 2-8 personer. Der er få enkeltværelser. Hotellet er pænt og rent og der er en utrolig god atmosfære. Alle værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer og desuden er der TV på værelserne. 

Hotellet har i stueplan en bar med udsigt over Pramollo-søen, à la carte-restaurant, hotelrestaurant, reception, lobby og elevator. Gode opholdsfaciliteter i stueplan. I kælderen finder man gratis wellness-afdeling med sauna, dampbad og boblebad, samt hotellets store bar og egen skiudlejning. Reservation af skiudstyr er nødvendigt for at sikre at der er tilstrækkeligt materiel på hotellet. 

Køkkenet på hotellet viser at her der tale om et italiensk hotel. Morgenmaden består af morgenmadsbuffet. Aftensmaden består af 4-5 retters menu hver dag, som regel bestående af antipasti-buffet, suppe-buffet, pasta eller risotto til forret, hovedret med kød, fugl eller fisk (også vegetar-mulighed), samt ost og dessert fra buffet. Forret og hovedret bliver serveret. Det skal nævnes at vinkælderen lever helt op til køkkenets høje kvalitet.  

Der er gratis parkering ved hotellet. Hotellet er røgfrit. Vil man spise Nassfeld´s bedste pizza til frokost, er al Gallo Forcello´s á la carte-restaurant det sted man skal besøge. 

6 nætter: Ophold fra lørdag til fredag. Forplejning startende med morgenmad på ankomstdagen og afsluttende med aftensmad på afrejsedagen. Værelset kan beholdes ind til afrejse fredag aften. 7 dages liftkort inkluderet. 

7 nætter: Ophold fra lørdag til lørdag. Forplejning startende med morgenmad på ankomstdagen og afsluttende med morgenmad på afrejsedagen. Værelset forlades senest kl. 10.00. 8 dages liftkort inkluderet. (Aftensmad inden hjemrejse er for egen regning). 

 Hotel al Gallo Forcello 

Passo Pramollo 5 

Sonnenalpe Nassfeld 

33016 PontebbaItalien 

Tel: +43 0428 991291 

Se mere her: https://www.forcello.com/it/ 

 

Transport

På denne tur tilbydes bustransport i 4* bus samt evt. mulighed for egen transport. 

Bus 1

Med 7 dage på ski er udrejse fredag formiddag og hjemrejse fredag aften – hjemkomst lørdag middag. Bussen kører direkte fra Holte station – ingen opsamling undervejs. Man har sit hotelværelse helt frem til afrejse fredag aften.

Afrejse med bus fredag middag den 11/2. Via Rødby. Ankomst til Nassfeld lørdag morgen. Hjemrejse er fredag aften (efter aftensmad) den 18/2, med hjemkomst lørdag den 19/2 omkring middag. 

Bus 2

Med 8 dage på ski er udrejse fredag middag og hjemrejse lørdag aften – hjemkomst søndag midt på dagen.  Bussen starter i Holte og kører over Fyn – opsamling i Odense samt Kolding med direkte (transfer fra Århus. Derfra direkte.

Afrejse med bus fredag formiddag den 11/2. Via Jylland. Ankomst til Nassfeld lørdag morgen. Hjemrejse er lørdag aften (efter aftensmad) den 19/2, med hjemkomst søndag eftermiddag den 20/2. Der er tilslutningsmulighed fra Århus til Kolding t/r. 

Bil:

Først når busserne er fyldt, vil det være muligt at få tilbudt at køre i egen bil.  

Der er ca. 1.325 km. til Nassfeld. Bemærk at der betales for at køre på motorvej i Østrig. Vignette gældende i 10 dage koster ca. kr. 75,-. Vælger man at køre igennem Felbertauern-tunnellen (lidt kortere men med bjergpas) skal man betale for tunnellen. Pris i personbil ca. kr. 85,- pr. vej. 

I Østrig er vinterdæk påbudt i vinterhalvåret. Ligeledes er man forpligtet til at have snekæder og trafikveste (til alle personer) i bilen. 

Fly:        

Først når busserne er fyldt, vil det være muligt at få tilbudt at flyve. Nærmeste lufthavne er: Klagenfurt – 100 km. (ikke direkte fly fra DK). / Ljubljana – 140 km. /Salzburg – 210 km.  Fra lufthavnene kan der lejes bil til videre transport. 

 

Instruktion og aktiviteter 

17 timers undervisning i alpint skiløb med klubben skiinstruktører er inkluderet i prisen. Der vil være 3,5 timers undervisning om formiddagen på 5 af ugens dage. Stor motivation, højt humør og den rette indstilling giver en stejl indlæringskurve.

Tirsdag køres Hare-stafet – Alle kører sammen på tværs af familier og hold. Vi starter ud om morgenen og bevæger os rundt i hele terrænet hvor der skal løses forskellige opgaver. Undervejs møder vi skiinstruktørerne, som er på Trainers Day og måske få et indblik i, hvilke øvelser der venter os de næste par dage.  Det hele slutter af med fælles picnic – enten i terrænet eller ved hotellet. Det bliver en sjov og anderledes skidag med fokus på fællesskabet. Man bliver sat sammen på tværs af skiholdene og kommer derfor ikke til at køre med sine egne børn. Derfor er niveauet for denne skitur sat til 8 år, øvet og op, således man kan klare sig selv på ski. Der vil altid være en voksen på holdet som kan hjælpe og støtte. Ligeledes bliver ingen børn sat på hold uden jævnaldrende.

Afterski – Hver eftermiddag er der skiklub-afterski på hotellet. Vi har vores egen musiker med som spiller hits fra da den gang nogle af os var unge (90’erne). Denne time er i voksenhøjde, men der plads til alle – både med alder og musikønsker. Vi har hotellet (næsten) for os selv, så ungerne og de unge kan have en god og sjov tid sammen – og de voksne kan få masser af voksen-tid.

Priser hotel al Gallo Forcello inklusiv transport

Voksen Kr. 9.700,-
Unge (årg. 2003-2006) i vær. med 1 forælder Kr. 9.250,-
Unge (årg. 2003-2006) i vær. med 2 forældre Kr. 8.300,-
Børn (årg. 2007-2015) i vær. med 1 forælder Kr. 8.800,-
Børn (årg. 2007-2015) i vær. med 2 forældre Kr. 6.400,-

 

 Inkluderet i prisen 

 • Ophold i delt værelse i 6 nætter inkl. morgen og aftensmad 
 • 7 dages liftkort
 • Skiinstruktion 
 • Transport med 4* bus
 • Morgenmad ved ankomst 
 • Aftensmad inden afrejse 
 • Fri brug af hotellets wellness-område 
 • 1 x Afterskiing med Glühwein, varm kakao og pizza-snacks m.m. 
 • Alle turistskatter og afgifter 
 • Bidrag til rejsegarantifonden 

Tillæg (pr. pers.) 

Ekstra nat (18.-19.02) inkl. morgenmad og 8 dg. liftkort. (voksne/unge/børn) Kr. 300,-
Enkeltværelse Kr. 1.000,-
Babyseng (medbring eget sengetøj) Kr. 450,-

 

Rabat (pr. pers.) 

 • Egen transport*: kr.     800,- 

*Egen transport er først muligt når busserne er fyldt. 

Ikke inkluderet i prisen 

 • Drikkevarer 
 • Frokost 
 • Skileje 

 

Skileje 

Intersport – Alpensport Nassfeld Sonnenalpe.
Vejledende priser i EURO

Ved bestilling online inden ankomst til Nassfeld kan opnås 20% rabat på nedenstående priser.
Der vil senere blive fremsendt et link til online bestilling.

Skisæt (ski, støvler, stave) ID 6/7 dg 8 dg
begynder 171 na na
letøvet Economy 170 170 202
øvet Premium 169 205 224
erfaren Superior 168 240 286
ekspert 175 na na
Junior Junior/Espoir (indtil 13 år) 173 85 98
Børn Minikid (op til 130 cm) 174 50 57
Ski 6/7 dg 8 dg
begynder 36 na na
letøvet Economy 23 110 132
øvet Premium 8 145 174
erfaren Superior 3 180 216
ekspert 164 na na
Junior Junior/Espoir (indtil 13 år) 89 55 64
Børn Minikid (op til 130 cm) 107 32 36
Hjelm 6/7 dg 8 dg
Børn/ Junior (2-14 år) 137 30 36

 

Tilmelding og betalingsbetingelser 

 

Tilmelding åbner:   Tilmelding er åben.
Tilmelding:   Tilmelding vil ske igennem vores medlemsportal. Her bliver du fulgt igennem tilmeldingsprocessen og betaler med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning. Man skal logge ind med personlig e-mail som brugernavn og kode der er udsendt pr. mail. Kontakt info@hareski.dk hvis du oplever problemer.  
Tilmeldingslink:    https://medlem.hareski.dk/event/details/i1094
Depositum:   Depositum på kr. 2.000,- Vi har kun ovenstående indkvartering(er) og derfor bliver tilmeldinger behandlet efter først til mølle-princippet.  
Restbetaling:   Restbetaling skal ske i efteråret 2021 – den foregår ved at du modtager en faktura med link til onlinebetaling eller FI-kode (betalingskort via bank) samt betalingsdato.  
Afbestilling:   Tilmeldingen er bindende ved tilmelding . Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs.   

Kontakt 

Turmail  nassfeld-uge7@hareski.dk 
Turledere  Kristian Haugaard
Skiskolechef  Martin Faber 
Telefon   Kristian: 50256020 / Martin: 30321230
FB-gruppe  Kommer evt. senere 

 

Yderligere information 

Medlemskab 

For at deltage på turen skal man være indforstået med at betale kontingent for sæson 2021/22. Tilmelder man sig i juni måned, som er nuværende sæson, vil man automatisk få overført kontingentet til næste sæson (1/7 til 30/6).

Medlemmer af Århus Skiklub kan tilmelde sig ved at oprette en gæstekonto på https://medlem.hareski.dk/indmeld

Teknisk arrangør

Denne tur er arrangeret i samarbejde med Snowtravel ApS, der har reg. nr. 3292 hos Rejsegarantifonden.

Forsikring 

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark. 

Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring. 

Læs om forsikringenher 

Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben. 

Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture.  Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering. 

Forbehold 

Der skal minimum være 50 deltagere for, at turen gennemføres. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk 

Ankomst og afrejse 

ANKOMST: Check-in er muligt fra kl. 16.00. Ankommer man før, er man velkommen til at sætte bagagen på hotellet. For gæster der ankommer tidligt på ankomstdagen, vil det være muligt at tilkøbe morgenmad.  

Ankomst til Hotel al Gallo Forcello: Passer grænseovergangen Nassfeld-pass og fortsæt 400m. 

Det er muligt at få aftensmad ved ankomst indtil kl. 19.30 på ankomstdagen. Ved ankomst senere end kl. 21.00 bedes man ringe til receptionen, for at aftale nøgleudlevering. 

AFREJSE: På afrejsedagen skal værelserne forlades senest kl. 10.00. Det vil være muligt at opbevare bagagen på hotellet i løbet af dagen, og der vil være mulighed for afrejsebad i wellness-afdelingen inden hjemrejse. Det er muligt at spise aftensmad i hotellets a la carte restaurant på afrejsedagen (ikke inklusiv). 

Forklaring på skiniveau 

Skiniveau med vejledende beskrivelser Fokus på denne tur
Begynder

For dem der aldrig har prøvet det før (0 ugers erfaring).

Tilbydes ikke på denne klubtur
Letøvet

For dem der kan køre ned af grønne og blå pister (minimum 1-2 ugers erfaring).

Tilbydes ikke på denne klubtur
Øvet

For dem der kører blå og røde pister med parallelle ski (3-8 ugers erfaring).

Ja, til alle aldersgrupper
Erfaren

For dem der behersker det meste og kører røde og sorte pister (mere end 8 ugers erfaring)

Ja, til alle aldersgrupper
Ekspert

For dem der behersker det hele og kan køre sikkert overalt uanset terræn og føre men har behov for finpudsning.

Ja, til alle aldersgrupper
Instruktørniveau

Ikke den stor forskel fra eksport, men du er måske udannet instruktør eller har kendskab til teorien bag skiløbet fra et kursus.

Instruktører er frivillige, der deltager på denne tur for at træne medlemmerne.

Vejledningsbokse

Klubben har nogle vejledende rejsegrupper og skiniveauer, som vi bruger for at styre fokus og økonomien på de enkelte klubture. Boksene er delvis vejledende, da den endelige sammensætning på en klubtur kan ændres i forhold til f.eks. deltagerprofilerne eller for at få flere deltagere. Er du i tvivl så kontakt turlederne.

Vejledende rejsegrupper Fokus på denne tur
Voksen med små børn 3-5 år. Tilbydes ikke undervisning på denne tur
Voksen med store børn 6-12 år Primær målgruppe, dog først fra 8 år
Voksen med teenager 13-19 år Primær målgruppe
Ungdom/ teenager (alene) 13-25 år Tilbydes ikke
Voksen uden børn Ja, muligt
Senior +50 år uden børn Ja, muligt
Instruktør efteruddannelse Unge instruktører, som ikke er klar til at undervise kan deltage hos erfarne instruktører i stedet for at være på hold.

 

Details

Start:
11. February 2022 @ 12:00
End:
19. February 2022 @ 12:00
Event Categories:
, , , ,

Details

Start:
11. February 2022 @ 12:00
End:
19. February 2022 @ 12:00
Event Categories:
, , , ,