Loading Events

« All Events

Uge 7 – Myrkdalen – den store brede familietur til Norge

   

ÅBEN FOR TILMELDING –

MYRKDALEN i Norge, 7 dage på ski

Her falder store snemængder grundet placeringen tæt ved havet.

Mere kakaohygge i Pudder, handikapski og mulighed for tilkøb af guidet offpist-ture (Voksne/teenagere)

Familietur med plads til alle i snesikkert og nyt skiområde tæt ved havet. Turen er målrettet børnefamilier med børn og unge i de fleste aldre. Vi tilbyder undervisning fra 6 år på ski- og snowboard. Vi råder over ca.  130 pladser så kom frisk og vær med!
Som noget helt nyt i år tilbyder vi mulighed for handikapski – efter direkte koordination med turen – afhængigt af behov vil der her kunne være indkvartering på hotellet.

Turen er en kør-selv tur eller med mulighed for selv at arrangere fly til Bergen, hvilket er 2 timer fra Myrkdalen.

Transferbus direkte fra Bergen til Myrkdalen hotel og retur kan arrangeres med hotellet, dog kun med en afgang hver vej og evt. med min. Deltagere antal.

Målgruppe Familier med børn og unge i alle aldre. Mulighed for både Alpint og Snowboard, men kun undervisning fra 6 år.
Skitræning  15 timer – 3 formiddage i 5 dage.
Rejseperiode Søndag den 14. feb. – søndag den 21. feb.
Ophold/ Transport Lejligheder med selvforplejning. Egen transport eller egen flytransport til Bergen

 

Byen

Myrkdalen skiområde er beliggende i Norges vestland ca. 130 km fra Bergen. Nærmeste by er Voss ca. ½ times kørsel derfra. Den forholdsvis nære afstand til Atlanterhavet gør, at der normalt falder store snemængder og temperaturen sjældent er over – 10 grader.

Skiområdet

Myrkdalen skiområde åbnede i 2003 og er i fuld udvikling, fik i januar 2014 endnu en ny 6-stols lift samt nyt pisteområde. Se pistekort på http://myrkdalen.no/ .
Området rummer det hele, pister i alle farver, nybegynder og børnevenligt område i lænede ved centret, off–piste, rails og hop, cafeteria i centret og restaurant i hotellet. Hotellet har desuden legerum for børn.
Myrkdalen er et typisk weekendsted for nordmændene så fra mandag til torsdag er der ingen kø til lifterne og masser af plads på pisterne.

Instruktion og aktiviteter

Der er undervisning i alpint skiløb og snowboard 5 dage a 3 timer i niveauerne, begynder til erfaren for alle aldre. Vores instruktører lægger stor vægt på at vi alle skal blive bedre på ski – hele familien – og vi skal have det sjovt. Der vil blive elementer af sportslig undervisning i portbane (evt. med knæporte).
Der vil nogle eftermiddage være aktiviteter i parken.
Vi vil tilbyde guidede offpist-ture for de bedste voksen og teenager hold med lokal guide, herunder praktisk lektion i brug af lavinesøgere på Myrkdalen på Skicenters testbane oppe i terrænet.
Vi holder børnehygge eller after ski hver eftermiddag (man-fre) i Pudder.
Myrkdalen afholder en masse aktiviteter i uge 7, som der ud over turens aktiviteter er mulighed for at deltage i. Følg dette link for mere information: www.myrkdalen.no/en/winter-holiday-program

Indkvartering og forplejning

Vi bor i 4-6-8 personers lejligheder direkte ud til pisten ca. 100 m fra liften og skicentret, men vi råder desværre ikke over et fast antal 4 – 6 – 8 personers lejligheder, men er afhængig af hvad der tilbydes fra Myrkdalen.
Det er selvhushold, men slutrengøring indgår i turprisen sammen med sengelinned og håndklæder.
Lejlighederne indeholder:
Stor stue med køkken, spisebord, sofaarrangement, TV og pejs samt 1 stk. stort WC/badeværelse med vaskemaskine. Aflåseligt skirum ved siden af lejligheden. Følgende øvrig indretning afhængig af lejlighedstype:

4 eller 6 personer Lejlighed (Mulighed for +1 person)

Lejlighed med 2 soverum, ca 50 m2, 4-7 senge fordelt på 1 soverum med en dobbeltseng (2 personer) og 1 soverum med familie køjeseng (120 cm seng) 2-personer. Nogle lejligheder har også en køjeseng med plads til 2 personer i tillæg til familie køjesengen.

6 personers lejlighed (Mulighed for +2 personer)

Lejlighed med 3 soverum, ca 70 m2, 6-8 senge fordelt på 1 soverum med en dobbeltseng (2 personer) og 2 soverum med familie køje seng (120 cm eller 150 cm) 2-3 pers på hvert rum.

8 personers lejlighed (Mulighed for +2 personer)

Lejlighed med 3 soverum + senge på hems fordelt på 1 soverum med dobbeltseng (2 pers) og 2 soverum med familie køjeseng (120 cm eller 150 cm) 2-3 pers. Hems har optil 2 enkelt senge.

Mulighed for mindre indkøb i skicentret. Større indkøb i Voss.
Der undersøges mulighed for indkøbstur til Voss, hvis der er behov for dette. Det anbefales at tage egen proviant med hjemmefra.

Turens pris er baseret på 6 personer i hver lejlighed så det må påregnes at man måske kommer til at dele lejlighed med andre.
Dette er i sædvanlig klubånd og altid meget hyggeligt. 2 x 6-personer (plads til +2)

Transport

Turen er kør-selv med bil. Afstand Helsingør til Myrkdalen i bil ca. 885 km. Mange vælger at køre om lørdagen og tage en overnatning undervejs, hvorefter man kan ankomme tidligt søndag.

Man kan selv bestille fly til Bergen, hvor biler eller minibusser kan lejes til rimelige priser. Køreturen til Myrkdalen tager omkring 2 timer.
Der afgår transferbus fra Bergen lufthavn d. 9 februar ca. kl. 14.00. Retur fra Myrkdalen d. 16 februar ca. kl. 10.00.
Pris 990,00 Nkr. Der afregnes i receptionen ved afrejsen. Tilmelding ved sker når du danner ordren på trin 2.

Ankomst: Hyttelejlighederne er disponible fra søndag den 14/2-2021 kl. 16.00

Afrejse: Værelserne er booket frem til søndag den 21/2-2021 kl. 10.00

Pris (2020 priser)

Beskrivelse Pris pr. person (2020 priser, som bliver opdateret)
Voksne 16+ Kr. 4.900
Unge fra 6 til 15 år Kr. 4.650
Børn til 5 år Kr.  3.500
Frikøb af seng Kr.  2.500

Inkluderet i prisen

 • Ophold
 • Liftkort 7 dage. søndag (ankomstdag) til lørdag
 • Instruktion (alpint skiløb / snowboard)
 • After ski/kakaohygge – vi giver den første drikkevare!
 • Alle kendte skatter og afgifter
 • Bidrag til Rejsegarantifonden

Uden for prisen

 • Transport
 • Sociale arrangementer
 • Forplejning
 • Drikkevarer
 • Ski- og støvleleje

Skileje

Skisæt (ski, støvler, stave) 6 dg 7 dg
Begynder/letøvet Evolution/Decouverte 634 710
Øvet/Erfaren Sensation/ Performance 634 710
Junior Junior/Espoir (6-17 år) 470 585
Børn Minikid (2-5 år) 470 585

Tilmelding og betalingsbetingelser 

Tilmelding åbner:   Åben for tilmelding
Tilmelding:   Tilmelding vil ske igennem vores medlemsportal. Her bliver du fulgt igennem tilmeldingsprocessen og betaler med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning. Man skal logge ind med personlig e-mail som brugernavn og kode der er udsendt pr. mail. Kontakt info@hareski.dk hvis du oplever problemer.  
Tilmeldingslink:   https://medlem.hareski.dk/event/details/i1085
Depositum:   Depositum på kr. 2.000,- Vi har kun ovenstående indkvartering(er) og derfor bliver tilmeldinger behandlet efter først til mølle-princippet.  
Restbetaling:   Restbetaling skal ske i efteråret 2020 – den foregår ved at du modtager en faktura med link til onlinebetaling eller FI-kode (betalingskort via bank) samt betalingsdato.  
Afbestilling:   Tilmeldingen er bindende ved tilmelding og vi anbefaler at der tegnes en privat afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs.   

 

Kontakt

Turleder: Steen Fobian
Turmail: myrkdalen-uge7@hareski.dk
Telefon: 4057 7335

Yderligere information

Kørselsvejledning:

http://myrkdalen.no/koma-hit/

Yderligere information 

Skileje:

Kan lejes i skiudlejningen, bestil evt. hjemmefra http://myrkdalen.no/

Information om Myrkdalen:

http://myrkdalen.no/

Medlemskab 

For at deltage på turen skal man være indforstået med at betale kontingent for sæson 2020/21. Melder man sig ind frem til 30. juni (sidste dag i indeværende sæson), som er nuværende sæson, vil man automatisk få overført kontingentet til næste sæson.  

Teknisk arrangør 

Denne tur er arrangeret i samarbejde med Snowtravel ApS, der har reg. nr. 3292 hos Rejsegarantifonden.

Forsikring 

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.  Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring. 

Læs om forsikringenher 

Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben. 

Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture.  Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering. 

Forbehold 

Der skal minimum være 50 deltagere for, at turen gennemføres. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk 

Forklaring på skiniveau (udfylde og opdateres på medlemsprofilerne)

Kategori Rettesnor for indplacering:
Begynder For dem der aldrig har prøvet det før (0 ugers erfaring). Der er ikke garanteret begynderundervisning på denne tur.
Letøvet For dem der kan køre ned af grønne og blå bakker (1-2 ugers erfaring).
Øvet For dem der kører blå og røde pister med parallelle ski (3-8 ugers erfaring).
Erfaren For dem der behersker det meste og kører røde og sorte pister (mere end 8 ugers erfaring)
Ekspert For dem der behersker det hele og kan køre sikkert overalt uanset terræn og føre men har behov for finpudsning.

Forklaring på skiniveau 

Skiniveau med vejledende beskrivelser Fokus på denne tur
Begynder

For dem der aldrig har prøvet det før (0 ugers erfaring).

Der er begynderundervisning fra 6 år
Letøvet

For dem der kan køre ned af grønne og blå pister (minimum 1-2 ugers erfaring).

Ja, til alle aldersgrupper
Øvet

For dem der kører blå og røde pister med parallelle ski (3-8 ugers erfaring).

Ja, til alle aldersgrupper
Erfaren

For dem der behersker det meste og kører røde og sorte pister (mere end 8 ugers erfaring)

Ja, men forventer det primært vil være et tilbud til voksne og teenagere
Ekspert

For dem der behersker det hele og kan køre sikkert overalt uanset terræn og føre men har behov for finpudsning.

Primært et til voksne
Instruktørniveau

Ikke den stor forskel fra eksport, men du er måske udannet instruktør eller har kendskab til teorien bag skiløbet fra et kursus.

Instruktører er frivillige, der deltager på denne tur for at træne medlemmerne.

Ovenstående er kun vejledende. Det er meget individuelt, hvornår man er på et givent færdighedsniveau. Er du i tvivl så ring og tal med turarrangøren.

Vejledningsbokse

Klubben har nogle vejledende rejsegrupper og skiniveauer, som vi bruger for at styre fokus og økonomien på de enkelte klubture. Boksene er delvis vejledende, da den endelige sammensætning på en klubtur kan ændres i forhold til f.eks. deltagerprofilerne eller for at få flere deltagere. Er du i tvivl så kontakt turlederne.

Vejledende rejsegrupper Fokus på denne tur
Voksen med små børn 3-5 år. Tilbydes ikke undervisning
Voksen med store børn 6-12 år Primær målgruppe
Voksen med teenager 13-19 år Primær målgruppe
Ungdom/ teenager (alene) 13-25 år Tilbydes ikke
Voksen uden børn Mulighed  – spørg turleder*
Senior +50 år uden børn Mulighed  – spørg turleder*
Instruktør efteruddannelse Tilbydes ikke

Mulighed for at bo på hotellet, hvis man rejser uden familie.

Venue

Myrkdalen
Norway

Organizer

Steen Fobian
Phone:
4057 7335
Email:
myrkdalen-uge7@hareski.dk