Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Uge 7 – Livigno i Italien – Stor og bred familietur

   

UDSOLGT –

Uge 7 til Livigno i Italien er større tur for øvede skiløbere og letøvede snowboardere samt mulighed for langrendstræning om eftermiddagen.

Stor og bred ski- og snowboardtur for familier med børn og teenagere, som har stået på ski før og ønsker et hotel med mange faciliteter, tæt på skiområdet og med god udsigt. Turen er med halvpension, og vi spiser sammen i restauranten morgen og aften. Derudover er der mulighed for hyggelig afterski hver eftermiddag i baren fra kl. 17.

Vi har omkring 110 pladser i år, så der vil være rig lejlighed for at kunne stå sammen med andre børn, teenagere og voksne – som klubtur rejser vi alle sammen, så man skal være indstillet på også at være åben overfor de andre klubdeltagere.

Ligesom sidste år håber vi på udover de mange skihold at kunne tilbydesnowboardundervisning på flere hold og på forskelligt niveau, som en del af turens tilbud. Skihold bliver inddelt efter skiniveau.

Derudover har Livigno et fantastisk langrendsområde med udfordring på alle niveauer, som man kan benytte sig af om eftermiddagen, og vi har en træner der står til rådighed for alle der har lyst til at prøve kræfter med langrend. Udstyr kan lejes lokalt for en uge eller ved timeafregning.

Faktaboks

Målgruppe: For familier med større børn 8+ og ungdom/teenagere; der alle har prøvet at stå på ski flere gange før. Der vil også være mulighed for at flere familier rejser sammen (Vi har 110 senge på hotellet) – det kræver blot at man er indstillet på at være åben og social med de andre skiklubdeltagere.
Skitræning: Planlagt 5 x 3 timers skitræning for alle (anbefalet øvet+) herunder snowboardtræning (evt. med lokal skiskole ved for små hold). Der vil være introduktion til porte som temadag. Undervisningen vil primært foregå på røde pister som man skal kunne klare sig på. Derfor anbefalet at man har niveau øvet+.
Aktiviteter: Fin mulighed for langrend om eftermiddagen / svømmehal / hygge med brætspil.
Rejseperiode: 8. til 15. februar 2020 (uge 7)
Transport: Vælg mellem kør selv – bus (tilkøb) – fly (tilkøb)
Afrejsested: Kastrup lufthavn (v. tilkøb af enten bus eller flyrejse)
Ophold: Hotel med halvpension
Se også vejleningsbokse sidst i beskrivelsen om alder og skiniveau

Skiområde og by

Livigno ligger i 1.816 meters højde og er med skiområdet op til næsten 3.000 m blandt de mest snesikre i alperne. Den specielle beliggenhed i en ”kuldelomme” giver stabil frost og samtidig høj solstatistik. 33 lifter og 115 km pister giver rige muligheder for at udnytte terrænet til fulde.

Livigno – også kaldet ”Piccolo Tibet” – er en højtbeliggende italiensk by på grænsen til Schweiz. Frem til 50’erne var byen totalt isoleret om vinteren og tildelt toldfrihed af Napoleon. Det betyder, at man kan shoppe spiritus, parfume og elektronik told- og momsfrit. Byen er stadig meget autentisk med en skøn blanding af italiensk landsbyliv og et moderne skisportssted, hvor gamle huse ligger side om side med smarte modeforretninger.

Derudover er der et rigt afterski liv med restauranter og barer, hvorfor byen i mange år har været populær blandt danskere. På de fleste restauranter kan man desuden vælge alle niveauer og priser fra pizza og øl eller husets vin til Chateau Briand og store vine som Barolo, Amarone, Sforzato. Uanset niveau er stemningen lige charmerende italiensk.

Indkvartering og forplejning

Vi skal bo på det 3-stjernede Hotel Alpen Village på Mottolino-siden med skøn udsigt ud over dalen og Livigno by. Det er et rigtigt fint hotel med god italiensk mad, svømmehal og spa. Fra hotellet er er der ski-in ski-out, dvs man kan stå direkte fra hotellet ned til Teola-liften – en af hovedlifterne op i skiterrænet på Mottolino-siden. Og man kan stå ned til hotellet fra terrænet ad en rød/sort piste. Det kræver, at man som minimum er på øvet niveau. Med Teola-liften kommer man hurtigt til toppen af terrænet, hvor røde pister fører til det øvrige terræn.

Hvis man er letøvet, kan man stå ned ad en af de andre nedfarter, og derfra tage bussen tilbage til hotellet. Ski-bussens stoppested ligger få meter fra hotellet, hvilket betyder god logistik i begge retninger, enten mod Carosello eller mod Motolino og centrum samt hjem herfra.

Hotel Alpen Village er for hele familien med aktiviteter til børn, teenagere og voksne. Børnene kan have det sjovt med at lege, spille, male, svømme og hygge sig sammen i de mange hyggekroge. Til de voksne byder hotellet på afslapningsområder og et wellnessområde, som bl.a. indeholder en overdækket swimmingpool, spa, en udendørs sauna og fitnessudstyr. Der er fladskrærms-TV og gratis internet på alle værelserne, som er placeret i de syv tilstødende bygninger.

Hotellets restaurant laver selv alt deres mad, hvor der bydes på mange italienske specialiteter og lokale retter, sammen med en buffet bestående af forretter og salater, som også er velegnet til børn. Ligeledes tilbydes måltider til personer med allergi, herunder glutenfri måltider. Om morgen tilbydes en stor morgenmadsbuffet, hvor kokken laver dine æg efter ønske.

Instruktion og aktiviteter

Alpin instruktion

Der vil være alpin instruktion imellem 9-18 timer af klubbens egne instruktører for alle, der er fyldt 6 år, og prøvet at stå på ski flere gange. Man skal kunne tage stoleliften op selv og skal kunne røde pister i kontrolleret tempo.  Vi fokuserer meget på skitræning til børn og unge, hver formiddag i 4-5 dage, og voksne tilbydes ligeledes skitræning i samme tidsrum
Den endelige undervisning er ikke planlagt endnu og vil afhænge af niveau og alder på tilmeldte medlemmer, men vi forventer, det bliver en blanding af holdundervisning, temaundervisning, sjov på ski med fokus på skiglæde og at blive en bedre skiløber.
Der er ikke begynderundervisning på denne tur, og området på denne bjergside er bedst til øvede+ skiløbere samt let-øvede som er meget stabile i deres plovsving og skal til at arbejde med samlet skiløb.

Snowboard instruction

Vi vil tilbyde snowboard instruktion både for øvede og letøvede snovboardere, såfremt der er nok tilmeldte. Vi arbejder på dels at få vores egne instruktører med samt benytte en af de lokale italienske instruktører. Det fungerede rigtig fint sidste år!

Langrendstræning

Der er fine muligheder for at komme på langrend i Livigno, hvilket flere alpinister benytter som supplerende træning om eftermiddagen, hvor der er rig mulighed for at aftale at køre flere sammen. Langrendsudstyr kan lejes ved træningsstart og på dagsbasis.

Andre aktiviteter

Vi synes, det skal være sjovt at være på skiferie sammen, så der vil også være en række arrangementer i løbet af ugen. Vi laver afterski i baren på hotellet, hvor vi kan mødes og være sammen og evt. spille medbragte brætspil (husk at tage Jeres favoritspil med). Der er også mulighed for at mødes i hotellets svømmehal.

Transport

Turen udbydes som kør selv tur, eller man kan tilkøbe transport med bus eller fly. Vær opmærksom på:

 • Vælger man transport med bus kan man tilkøbe op til 2 ekstra dages liftkort til om lørdagen på ankomstdagen og til om lørdagen på afrejse dagen. Tilkøb af liftkort sker via klubben ved tilmelding.
 • Vælger man fly er det ikke muligt at stå på ski om lørdagen og man skal regne med sen ankomst ved midnatstid og meget tidlig afrejse lørdagen efter om morgen. Læs evt. mere om dette på http://www.slopetrotter.dk/transport.

Afrejse

Vi forventer, at værelserne er ledige lørdag den 8. februar efter kl 15-16.

Hjemrejse

Vi forventer, at skulle være ude af værelserne lørdag den 15. februar senest kl 10.

Pris

Grundpris pr. person (Voksen): Kr. 9.000

Der er mulighed for enkeltværelse, dobbeltværelse, dobbeltværelse med opredning og 4 personersværelse med dobbeltseng og køjeseng.

Kategori 1: Pris for deltagere der ligger på værelse med to fuldt betalende voksne.

Beskrivelse Pris for deltagere der ligger på værelse med to fuldt betalende voksne
Barn født 01.01.2012 – 31.12.2017: Kr. 5.550
Ung født 01.01.2004 – 31.12.2011: Kr. 7050
Voksen 18-64 år født 01.01.1956 – 31.12.2003: Kr. 7.900
Senior 65 . Født før 31.12.2055: Kr. 7.500

 

Kategori 2: Rabatter til børn og unge som ikke ligger på værelse med to fuldt betalende voksne.

Beskrivelse Pris for deltager der ikke ligger på værelse med to fuldt betalende voksne
Barn  født 01.01.2012 – 31.12.2017: Kr. 7.400
Ung født 01.01.2004 – 31.12.2011: Kr. 8.300

 

Andre rabatter og tillæg Beløb pr. person
Udvidelse af liftkort 1 dag (7 dage i alt): Kr   200
Udvidelse af liftkort 2 dage (8 dage ialt): Kr.  350
Tillæg bus (mulighed for ski begge lørdage): Kr. 1.150
Tillæg fly (Skiløb søndag til fredag): Kr. 3.000
Tillæg skiudstyr med fly: Kr.   399

Inkluderet i prisen

 • Indkvartering på Alpen Village Hotel
 • Halvpension
 • Liftkort til 6 dage (søndag til fredag)
 • Guideservice
 • Skatter og afgifter
 • Instruktion (alpin skiløb, evt. snowboard)

Uden for prisen

 • Transport (Bus og fly kan bestilles som tillæg)
 • Særlige sociale arrangementer
 • Frokost
 • Drikkevarer til aftensmaden
 • Tillæg for offpiste kursus med lokal guide
 • Liftkort, lørdage
 • Ski- og støvleleje (Kan tilkøbes og betales på Slopetrotters hjemmeside)
 • Morgenmad på ankomstdagen

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding:

UDSOLGT – Du tilmelder dig via vores nye medlemsportal. Her vil du blive opkrævet depositum på 2.000 kr.- betalt med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning. Du modtager herefter en bekræftelse med e-mail. Senere vil du modtage et link til trin 2 tilmelding med bl.a. mulighed for valg af  tilkøb (transport med bus eller fly/ ekstra liftkortsdage).

Tilmeldingslink:

Link for tilmelding med betaling af depositum

Tilmeldingsfrist

Søndag 26.oktober 2019

Restbetaling:

Restbetaling foregår ved at du modtager en faktura med link til kortbetaling eller FI-kode (betalingskort via bank).

Afbestilling:

Tilmeldingen er bindende og vi anbefaler, at der tegnes en afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/

Kontakt

Turleder: Camilla Frederikke Clauson-Kaas

Pernille Castro Lagunas

Turmail: livigno-uge7@hareski.dk 
Telefon: 25214808 Camilla
52303743 Pernille
Facebookgruppe: Kommer senere

 

Yderligere information

Infomøde

Information kommer senere

Kørselvejledning

Kørselvejledning vil blive udsendt pr. mail og lagt op i facebookgruppen

Medlemskab

For at deltage på turen skal man være medlem af  Skiklubben Hareskov.

Forsikring

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.

Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.

Læs om forsikringen her

Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.

Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture.  Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Teknisk arrangør

Slopetrotter, medlem af Rejsegarantifonden, reg. nr: 1712

Forbehold

Der skal minimum være 30 betalende deltagere for, at turen gennemføres. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk/turbestemmelser/

Vejledningsbokse

Klubben har nogle vejledende rejsegrupper og skiniveauer, som vi bruger for at styre fokus og økonomien på de enkelte klubture. Boksene er delvis vejledende, da den endelige sammensætning på en klubtur kan ændres i forhold til f.eks. deltagerprofilerne eller for at få flere deltagere.

Vejledende rejsegrupper Fokus på denne tur
Voksen med små børn 3-5 år. Tilbydes ikke
Voksen med store børn 6-12 år Primær målgruppe*
Voksen med teenager 13-19 år Primær målgruppe*
Ungdom/ teenager (alene) 13-25 år Tilbydes ikke
Voksen uden børn Mulighed
Senior +50 år uden børn Mulighed
Instruktør efteruddannelse Tilbydes ikke

 

Skiniveau med vejledende beskrivelser Fokus på denne tur
Begynder

For dem der aldrig har prøvet det før (0 ugers erfaring).

Der tilbydes ikke begynderundervisning på denne tur.
Letøvet

For dem der kan køre ned af grønne og blå pister (minimum 1-2 ugers erfaring).

På denne tur skal man kunne køre på en rød pist i kontrolleret plov, og være klar til at arbejde med det paralle skiløb. Vi forventer det primært vil være et tilbud til en børnegruppe i den lave alderskategori.
Øvet

For dem der kører blå og røde pister med parallelle ski (3-8 ugers erfaring).

Ja, til alle aldersgrupper
Erfaren

For dem der behersker det meste og kører røde og sorte pister (mere end 8 ugers erfaring)

Ja, til alle aldersgrupper
Ekspert

For dem der behersker det hele og kan køre sikkert overalt uanset terræn og føre men har behov for finpudsning.

Ja, til alle aldersgrupper, men vi forventer det primært vil være til de voksne og teenagere.
Instruktørniveau

Ikke den stor forskel fra eksport, men du er måske udannet instruktør eller har kendskab til teorien bag skiløbet fra et kursus.

Instruktører er frivillige, der deltager på denne tur for at træne medlemmerne.

Details

Start:
February 8 @ 15:00
End:
February 22 @ 10:00
Event Categories:
, , ,
Website:
https://medlem.hareski.dk/event/details/i423

Venue

Livigno

Organizers

Camilla Frederikke Clauson-Kaas
Pernille Castro Lagunas