Loading Events

« All Events

Uge 7 – La Plagne Montchavin – Teenagefamilier og deres mindre søskende

   

AFLYST  – grundet problemer med flyafgangene (Corona-releteret) –

Hyggeligt franskdrevet hotel midt i det store Paradiski-område. 

 

Uge 7La Plagne MontchavinFrankrig.  Klubtur til et af verdens største skiområder. 

Charmerende hotel i en oprindelig bjergby og med et af Europas største skiområder. På denne tur tilbydes flytransport samt mulighed for transport i egen bil. 

Denne tur henvender sig i høj grad til teenagefamilier grundet det store skiområde. Deres mindre søskende er dog meget velkommen, dog anbefaler vi at man er minimum 8 år, og skal selv kunne tage liften og køre sikkert på blå pister. Der tilbydes undervisning fra let øvet til ekspert.  Der tilbydes også snowboardundervisning.

Vi har 24 værelser (90 senge) med plads til 2-6 pers.  

Læs mere her: http://www.hotelbellecotelaplagne.com/ 

Målgruppe  Teenagefamilier med mindre søskende fra 8 år, der selv kan tage liften og køre sikkert på blå pister.
Skitræning  Der tilbydes undervisning fra let øvet til ekspert samt snowboard.
Rejseperiode  Lørdag den 13. feb. – lørdag den 20. feb.  
Ophold/ Transport  Vi bor på hotel med ½ pension. Transport med fly eller i egen bil. 

 


Skiområde og by
 


La 
Plagne er navnet på 10 forskellige skistationer. Vi bor i Montchavin, som er meget centralt placeret i skiområdet. Det er en oprindelig bjergby, og altså ikke  – som man oftest ser – et ferieresort bygget til skiturister.  

Skiområdet er det store Paradiski med 425 km. pister der bl.a. også dækker Les Arcs og Champagny, hvor er er skiløb op til 3.250 m. Fra toppen af gletscheren i 3.250m.o.h. er det faktisk muligt at køre hele vejen ned til Montchavin i et stræk. En højdeforskel på ca. 2.000 højdemeter. Da området har et stort og godt sammenhængende net af lette blå pister, er området meget velegnet med børn. 


Indkvartering og forplejning 

Hotel Bellecote er et traditionelt 3* hotel optimalt beliggende i byen La Plagne Montchavin. Lige i centrum og med ca. 30m. til liften. Hotellet har hyggelig rustik restaurant, reception og lille wellness-afdeling med jacuzzi, sauna og dampbad. Ophold er med morgenmadsbuffet og 3 retters aftensmenu/buffet. Vi råder over 24 værelser til 2-6 personer. Alle værelser har badeværelse med hårtørrer, nogle med balkon. Der er ikke mulighed for enkeltværelse på hotellet. 

Hôtel & Spa Bellecôte 

1 Rue de la Glisse 

73210 Montchavin La Plagne-Tarentaise 

Frankrig 

Tel: + 0033 0479 07 83 30 

     

Ankomst og afrejse  

ANKOMST: Check-in er muligt fra kl. 15.00. Ankommer man før, er man velkommen til at sætte bagagen på hotellet.  

Det er muligt at få aftensmad ved ankomst indtil kl. 20.00 på ankomstdagen. Ved ankomst senere end kl. 20.30 bedes man ringe til receptionen, for at aftale nøgleudlevering. 

AFREJSE: På afrejsedagen skal værelserne forlades senest kl. 10.00. Det vil være muligt at opbevare bagagen på hotellet i løbet af dagen, og der vil være mulighed for afrejsebad i wellness-afdelingen inden hjemrejse.  

Transport 

På denne tur tilbydes flytransport til Geneve eller kør-selv. 

Bil: Der er godt 1500 km. til La Plagne. Bemærk at der betales for at køre på motorvej i SchweizVignette gældende til et helt år købes på nettet eller ved grænsen til Schweiz og koster ca. kr. 280,-. I Frankrig betaler man motorvejsafgift for den strækning man køre. Der betales når man kører af motorvejen.  

I Schweiz og Frankrigs bjergregioner er vinterdæk påbudt i vinterhalvåret. Ligeledes er man forpligtet til at have snekæder og trafikveste (til alle personer) i bilen. 

 

Fly: Vi flyver med Lufthansa fra København til Geneve: 

Udrejse 13.02.21: 09.40-13.30 via Zürich 

Hjemrejse 20.02.21: 13.10-17.30 via München 

Skiklubben sørger for at en transferbus holder klar. Hermed bliver man hentet i lufthavnen og kørt direkte til hotellet. Transfertid ca. 3 timer. Vi har kun 50 pladser på flyet, hvoraf nogle er reserveret til turleder og instruktører, men vi har spurgt om flere pladser (pris ikke fastsat).

 

Instruktion og aktiviteter 

15 timers undervisning i alpint skiløb med klubben skiinstruktører er inkluderet i prisen. Der vil være 3 timers undervisning om formiddagen på 5 af ugens dage, typisk kl. 9 om morgen, og mødes alle sammen igen et aftalt sted i området, hvor de mindste hold kan komme sikkert hen.

Stor motivation, højt humør og den rette indstilling giver en stejl indlæringskurve. En af dagene vil være en temadag, hvor der kan vælges mellem f.eks. race, pukkel, park, teknik, kortsving, skovleg, etc., afhængig af ønsker og forholdene samt muligheder for de enkelte hold.

 Vi har også undervisning på snowboard, men forvent at det bliver et blandet hold øvet til ekspert, afhængig af antal tilmeldte til dette.

Priser 

 • Voksen i 1.-2. seng (13-64 år): kr. 10.600,-  
 • Voksne i 3.-6. seng (13-64 år): kr.   7.500,- 
 • Seniorer i 1.-2. seng (65-74 år): kr. 10.250,- 
 • Seniorer i 3.-6. seng (65-74 år): kr.   7.100,- 
 • Børn i 1.-2. seng (5-12 år); kr. 10.250,- 
 • Børn i 3.-6. seng (5-12 år): kr.   7.100,- 

 

Inkluderet i prisen: 

 • Ophold i delt værelse 7 nætter med morgen og aftensmad 
 • 6½ dages liftkort* 
 • Skiinstruktion 
 • Fri brug af hotellets wellness-område 
 • Alle kendte turistskatter og afgifter 
 • Bidrag til rejsegarantifonden 

*Liftkort er gældende fra kl. 12.30 dagen før egentlig startdato. Altså en ½ dag ekstra. Den halve dag kun muligt i La Plagne-området. Gælder også 7 og 8 dages liftkort. 

Tillæg (pr. pers.): 

 • Flytransport t/r. inkl. skitransport: kr. 3.300,- 
 • Liftkort pr. ekstra dag (voksen): kr.    410,- 
 • Liftkort pr. ekstra dag (barn 2005-2018): kr.    330,- 
 • Balkon på værelset: kr.    100,-  

Ikke inkluderet i prisen 

 • Transport 
 • Frokost 
 • Drikkevarer 
 • Skileje 

Skileje 

Kommer senere………… 

 

Tilmelding og betalingsbetingelser 

AFLYST  – grundet problemer med flyafgangene (Corona-releteret) –

Tilmelding åbner:   Tilmelding åbner mandag den 22. juni kl. 18:00
Tilmelding:   Tilmelding vil ske igennem vores medlemsportal. Her bliver du fulgt igennem tilmeldingsprocessen og betaler med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning. Man skal logge ind med personlig e-mail som brugernavn og kode der er udsendt pr. mail. Kontakt info@hareski.dk hvis du oplever problemer.  
Tilmeldingslink:   https://medlem.hareski.dk/event/details/i1065
Depositum:   Depositum på kr. 2.000,- Vi har kun ovenstående indkvartering(er) og derfor bliver tilmeldinger behandlet efter først til mølle-princippet.  
Restbetaling:   Restbetaling skal ske i efteråret 2020 – den foregår ved at du modtager en faktura med link til onlinebetaling eller FI-kode (betalingskort via bank) samt betalingsdato.  
Afbestilling:   Tilmeldingen er bindende ved tilmelding og vi anbefaler at der tegnes en privat afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs.   

 

Kontakt 

Turleder: Camilla Frederikke Clauson-Kaas

Pernille Castro Lagunas

Turmail: laplagne-uge7@hareski.dk
Telefon: 25214808 Camilla
52303743 Pernille
Facebookgruppe: Kommer eventuelt senere.

 

Yderligere information 

Medlemskab 

For at deltage på turen skal man være indforstået med at betale kontingent for sæson 2020/21. Melder man sig ind frem til 30. juni (sidste dag i indeværende sæson), som er nuværende sæson, vil man automatisk få overført kontingentet til næste sæson.  

Teknisk arrangør 

Denne tur er arrangeret i samarbejde med Snowtravel ApS, der har reg. nr. 3292 hos Rejsegarantifonden.

Forsikring 

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.  Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring. 

Læs om forsikringenher 

Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben. 

Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture.  Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering. 

 Forbehold 

Der skal minimum være 50 deltagere for, at turen gennemføres. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk 

 

Forklaring på skiniveau 

Skiniveau med vejledende beskrivelser Fokus på denne tur
Begynder

For dem der aldrig har prøvet det før (0 ugers erfaring).

Der tilbydes ikke begynderundervisning på denne tur.
Letøvet

For dem der kan køre ned af grønne og blå pister (minimum 1-2 ugers erfaring).

På denne tur skal man kunne køre på minimum blå pist i kontrolleret plov, og være klar til at arbejde med det parallelle skiløb. Vi forventer det primært vil være et tilbud til en børnegruppe i den lave alderskategori.
Øvet

For dem der kører blå og røde pister med parallelle ski (3-8 ugers erfaring).

Ja, til alle aldersgrupper
Erfaren

For dem der behersker det meste og kører røde og sorte pister (mere end 8 ugers erfaring)

Ja, til alle aldersgrupper
Ekspert

For dem der behersker det hele og kan køre sikkert overalt uanset terræn og føre men har behov for finpudsning.

Ja, til alle aldersgrupper, men vi forventer det primært vil være til de voksne og teenagere.
Instruktørniveau

Ikke den stor forskel fra eksport, men du er måske udannet instruktør eller har kendskab til teorien bag skiløbet fra et kursus.

Instruktører er frivillige, der deltager på denne tur for at træne medlemmerne.

Vejledningsbokse

Klubben har nogle vejledende rejsegrupper og skiniveauer, som vi bruger for at styre fokus og økonomien på de enkelte klubture. Boksene er delvis vejledende, da den endelige sammensætning på en klubtur kan ændres i forhold til f.eks. deltagerprofilerne eller for at få flere deltagere. Er du i tvivl så kontakt turlederne.

Vejledende rejsegrupper Fokus på denne tur
Voksen med små børn 3-5 år. Tilbydes ikke
Voksen med store børn 6-12 år Målgruppe, hvis de selv kan tage liften, og kan køre sikkert på blå pister. Vi anbefaler at børn er mindst 8 år.
Voksen med teenager 13-19 år Primær målgruppe
Ungdom/ teenager (alene) 13-25 år Tilbydes ikke
Voksen uden børn Mulighed for par i dobbeltværelse
Senior +50 år uden børn Mulighed for par i dobbeltværelse
Instruktør efteruddannelse Tilbydes ikke

Details

Start:
February 13 @ 15:00
End:
February 20 @ 10:00
Event Categories:
, , , , , ,
Top