Loading Events

« All Events

Uge 7 – Kals-Matrei, Østrig – Hotel Alpenhof – Familietur med de mindre børn og større søskende

   

AFLYST GRUNDER COVID-19 /  Vi aflyser turen grundet stigende smittetal og Covid-19 restriktioner samt nuværende rejservejledninger. Turen vil senere blive ændret til 2022 inklusiv de deltagere, som ikke har valgt at få depositum tilbage, og så ser vi frem til at gennemføre klubturen til næste sæson. Turen åbner for nye tilmeldinger juni 2021.

Grossglockner Resort Kals-Matrei – Hotel Alpenhof 

Hotel ALPENHOF. All inclusive hotel i snesikkert skiområde med mange begynderpister ved byen. Prisvenlig tur. 

Kals er en lille, højtbeliggende og snesikker by i skiområdet Grossglockner Resort Kals-Matrei med 44 km. pister. Inden for 100-250 m fra hotellet ligger 6 lifte, hvor der både er et fantastisk begynderområde, og andre lift der bringer op i området, der i stor grad består af røde pister.  

Vi bor på All-Inclusive hotel med fuld forplejning og drikkevarer inkluderet. På nabohotellet har vi adgang til swimmingpool, sauna, legeområder og hyggelig afterskibar m.m.m. Hele hotellet er reserveret til os. 60-70 sengepladser. 

Et rigtig godt begynderområde for børn 3-8 år. Og på grund af stor højdeforskel i området og de mange røde pister, er det også et spændende område for forældre og større søskende der kan køre på røde pister.  

Alpenhof Kals: https://scol-sporthotel.com/zimmer-startseite/alpenhof.html 

Målgruppe  Familier med begynderbørn og øvede børn der kører røde pister. 
Skitræning   Udfyldes af turleder 
Rejseperiode  Lørdag den 13. feb. – fredag den 19. feb. / (BUS: fredag den 12. feb til lørdag den 20. feb.)  
Ophold/ Transport  Prisvenlig “all Inclusive” tur og bustransport med 4* bus 

 

Skiområde og by 

Med udsigt til Østrigs højeste bjergGrossglockner – ligger Kals. Byen er beliggende i 1325 m.o.h., og med skiløb op til 2620 m.o.h., er her tale om et yderst snesikkert skiområde. Samtidigt er de 44 km. pister alle dækket af snekanonerHalvdelen af pisterne i skiområdet er røde og der er ca. 10 km. blå pister, som hovedsagligt er beliggende ved Kals. Byen er kendt for et rigtig godt begynderområde, til dem der skal lære at stå på ski.  

Liftkortet dækker også 6 andre skiområder i Osttirol med yderligere 125 km. pister, heriblandt 24 km. pister på Mölltaler Gletsjeren. 

Kals er en lille bjerglandsby for enden af dalen, og man er derfor fri for ret meget trafik. Her er kun 2 sportsforretninger og en kiosk, ellers består byen af nogle få hoteller og lejligheder. Et større supermarked befinder sig 1300 m fra hotellet. 

Grossglockner Resort Kals-Matreihttps://www.gg-resort.at/de/ 

Indkvartering og forplejning 

Hotel Alpenhof er det billigste af vores tre hoteller i byen.  Vi råder over alle 70 sengepladser. På hotellet finder du restaurant og opholdsrum, samt skikælder til ski og støvlerDer er desuden solterrasse med liggestole. Yderligere faciliteter findes på nabohotellerne Figol og Jenshof (20-50m), som gæster på Alpenhof også har adgang til.  

Faciliteter er:  

Jenshof; Bar, legerum og børne-biograf.  

Frigol: Swimmingpool (9×5 m), sauna, lille motionsrum og legerum med bordtennis og bordfodbold, samt hyggelig after-ski barI swimmingpoolen skal børn være ifølge med voksne. Børn under 16 år har ikke adgang til sauna.  

Værelserne på Alpenhof er til 2-4 personer (opredninger) samt få enkeltværelser. Alle værelser er renoveret i 2018, og har alle eget badeværelse med brus, wc og hårtørrer. Der er desuden TV på værelserne. Nogle værelser har balkon/ terrasseGratis WiFi på hele hotellet. 

Hotellet ligger roligt for enden af byen, og har 6 lifte tilgængelige inden for kun 100 til 250 m. Der er p-pladser lige ved hotellet. Hotellet er røgfrit. 

Ophold er fra lørdag den 13. feb. til fredag den 19. feb. (6 nætter). Ophold inkluderer morgenmadsbuffet, suppe til frokost, eftermiddagssnack, og aftensbuffet samt drikkevarer til aftensmaden (øl, vin, sodavand og vand).  

Der er morgenmad på ankomstdagen, og på afrejsedagen kan man beholde værelset indtil afrejse. Aftensmad på afrejsedagen er også inkluderet. Det er muligt at købe en ekstra nat inkl. morgenmad, til meget fordelagtig pris. 

Hotel Alpenhofhttps://scol-sporthotel.com/zimmer-startseite/alpenhof.html 

Grossdorf 26 

9981 GrossdorfKals (Osttirol) 

Østrig 

Tel: +43 4876 82222 

Ankomst og afrejse ved hotel

ANKOMST: Check-in er muligt fra kl. 15.00. Ankommer man før, er man velkommen til at sætte bagagen på hotellet. For gæster der ankommer tidligt på ankomstdagen, vil der være morgenmad.

Det er muligt at få aftensmad ved ankomst indtil kl. 19.30 på ankomstdagen. Ved ankomst senere end kl. 21.00 bedes man ringe til receptionen, for at aftale nøgleudlevering.

AFREJSE: På afrejsedagen kan værelserne beholdes indtil afrejse. Der er inkluderet aftensmad inden hjemrejsen.

Gæster der bestiller en ekstra nat, råder over værelset indtil kl. 10.00. Det vil være muligt at opbevare bagagen på hotellet i løbet af dagen, og der vil være mulighed for afrejsebad i wellness-afdelingen inden hjemrejse.

Transport 

Denne klubtur er inklusiv bustransport i 4* bus eller man kan fravælge bussen, og køre i egen bil.

Bus: 

Afrejse med bus fredag eftermiddag den 12/2. Ankomst til Kals lørdag morgen. Hjemrejse er fredag aften (efter aftensmad) den 19/2, med hjemkomst lørdag formiddag. 

Bil:

Der er ca. 1.200 km. til Kals. Bemærk at der betales for at køre på motorvej i Østrig. Motorvejs-vignette gældende i 10 dage koster ca. kr. 75,-. Man skal igennem Felbertauern-tunnellen for at komme til Kals. Pris i personbil ca. kr. 85,- pr. vej. I Østrig er vinterdæk påbudt i vinterhalvåret. Ligeledes er man forpligtet til at have snekæder og trafikveste (til alle personer) i bilen. 

Fly:

 Nærmeste lufthavne er: 

 Salzburg – 160 km./ Klagenfurt – 180 km. (ikke direkte fly fra DK). / München – 250 km. 

Fra lufthavnene kan der lejes bil til videre transport.  

Instruktion og aktiviteter 

Denne tur henvender sig til nybegyndere såvel som eksperter., hvor undervisningen foregår søndag, mandag, tirsdag, og torsdag kl. 9-12. Voksenholdene starter kl. 9.10, så forældre kan sende børnene afsted inden voksenundervisningen starter.
Der vil snebørnehave for børn 3-6 år, der er rimelig selvhjulpne. Vi tager udgangspunkt i skiundervisning, men der er masser af mulighed for at smide skiene og lege i sneen.

Priser inklusiv bus, som kan fravælges

 • Voksen: kr. 8.800,-  
 • Unge (årgang 2002-2007) i 2.,3.,4.,5. seng: kr. 7.000,- 
 • Børn (årgang 2008-2014) i 2.,3.,4.,5. seng: kr. 5.800,- 
 • Børn (årgang 2015-2016) i 2.,3.,4.,5. seng: kr. 3.900,- 
 • Børn (årgang 2017-2021) uden egen seng: kr. 2.700,- 

Inkluderet i prisen: 

 • Ophold i 6 nætter i delt værelse på Hotel Alpenhof 
 • Forplejning i 6 dage med morgenmadsbuffet, suppe til frokost, eftermiddags snack, aftenbuffet. 
 • Drikkevarer til aftensmaden (vin, øl, sodavand, saft og vand). 
 • 7 dages liftkort 
 • Transport i 4* bus (kan fravælges med kørselv rabat)
 • Skiinstruktion 
 • Fri brug af faciliteter på nabohotellerne 
 • Morgenmad ved ankomst lørdag 
 • Værelserne beholdes indtil afrejse (fredag aften) 
 • Aftensmad inden hjemrejse 
 • Alle turistskatter og afgifter 
 • Bidrag til rejsegarantifonden

Tillæg: pr. pers.: 

 • Køørselv rabat t/r.: kr.    900,- 
 • Enkeltværelse (uden balkon): kr. 1.500,- 
 • Ekstra nat inkl. morgenmad (19.-20.02): kr.    150,- 
 • Ekstra dags liftkort voksen, 18+: kr.    225,- 
 • Ekstra dags liftkort barn 6-17 år: kr.    125,- 
 • Ekstra dags liftkort barn 0-5 år: kr.        0,- 

Ikke inkluderet i prisen: 

 • Transport 
 • Evt. mad og drikke på pisten
 • Skileje 

  

Skileje 

Kommer senere…….. 

 

Tilmelding og betalingsbetingelser 

AFLYST GRUNDER COVID-19 /  Vi aflyser turen grundet stigende smittetal og Covid-19 restriktioner samt nuværende rejservejledninger. Turen vil senere blive ændret til 2022 inklusiv de deltagere, som ikke har valgt at få depositum tilbage, og så ser vi frem til at gennemføre klubturen til næste sæson. Turen åbner for nye tilmeldinger juni 2021.

Tilmelding åbner:   Genåbner juni 2021
Tilmelding:   Tilmelding vil ske igennem vores medlemsportal. Her bliver du fulgt igennem tilmeldingsprocessen og betaler med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning. Man skal logge ind med personlig e-mail som brugernavn og kode der er udsendt pr. mail. Kontakt info@hareski.dk hvis du oplever problemer.  
Tilmeldingslink:   https://medlem.hareski.dk/event/details/i1068
Depositum:   Depositum på kr. 2.000,- Vi har kun ovenstående indkvartering(er) og derfor bliver tilmeldinger behandlet efter først til mølle-princippet.  
Restbetaling:   Restbetaling skal ske i efteråret 2020 – den foregår ved at du modtager en faktura med link til onlinebetaling eller FI-kode (betalingskort via bank) samt betalingsdato.  
Afbestilling:   Tilmeldingen er bindende ved tilmelding og vi anbefaler at der tegnes en privat afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs.   

 

Kontakt 

Turmail  kals-uge7@hareski.dk 
Turledere  Vi leder efter en turleder (kontakt forretningsføreren, hvis du ønsker at blive en af vores nye frivillige turledere. 
Telefon  31400049 (Hovednummer/Forretningsfører) 
Skiskolechef   
FB-gruppe  Kommer evt. senere 

  

Yderligere information 

Medlemskab 

For at deltage på turen skal man være indforstået med at betale kontingent for sæson 2020/21. Melder man sig ind frem til 30. juni (sidste dag i indeværende sæson), som er nuværende sæson, vil man automatisk få overført kontingentet til næste sæson.  

Teknisk arrangør 

Denne tur er arrangeret i samarbejde med Snowtravel ApS, der har reg. nr. 3292 hos Rejsegarantifonden.

Forsikring 

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark. 

Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring. 

Læs om forsikringenher 

Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben. 

Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture.  Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Forbehold 

Der skal minimum være 50 deltagere for, at turen gennemføres. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk 

 

Forklaring på skiniveau 

Skiniveau med vejledende beskrivelser Fokus på denne tur
Begynder

For dem der aldrig har prøvet det før (0 ugers erfaring).

Ja, og med fokus på børneundervisning også for de mindste børn fra 3 år.
Letøvet

For dem der kan køre ned af grønne og blå pister (minimum 1-2 ugers erfaring).

Ja, til alle aldersgrupper
Øvet

For dem der kører blå og røde pister med parallelle ski (3-8 ugers erfaring).

Ja, til alle aldersgrupper.
Erfaren

For dem der behersker det meste og kører røde og sorte pister (mere end 8 ugers erfaring)

Primært et tilbud til voksne
Ekspert

For dem der behersker det hele og kan køre sikkert overalt uanset terræn og føre men har behov for finpudsning.

Primært et til voksne.
Instruktørniveau

Ikke den stor forskel fra eksport, men du er måske udannet instruktør eller har kendskab til teorien bag skiløbet fra et kursus.

Instruktører er frivillige, der deltager på denne tur for at træne medlemmerne.

Vejledningsbokse

Klubben har nogle vejledende rejsegrupper og skiniveauer, som vi bruger for at styre fokus og økonomien på de enkelte klubture. Boksene er delvis vejledende, da den endelige sammensætning på en klubtur kan ændres i forhold til f.eks. deltagerprofilerne eller for at få flere deltagere. Er du i tvivl så kontakt turlederne.

Vejledende rejsegrupper Fokus på denne tur
Voksen med små børn 3-5 år. Primær målgruppe
Voksen med store børn 6-12 år Primær målgruppe
Voksen med teenager 13-19 år Benyt parallel tur – Sporthotel Grossglockner
Ungdom/ teenager (alene) 13-25 år Tilbydes ikke
Voksen uden børn Anbefales ikke
Senior +50 år uden børn Anbefales ikke
Instruktør efteruddannelse Tilbydes ikke

Details

Start:
February 13 @ 15:00
End:
February 19 @ 19:00
Event Categories:
, , ,
Top