Uge 7 – Hochfügen i Østrig for erfarne familier med børn/unge på 10 år og op

UDSOLGT - Kun åben for tilmelding til ventelisten -

Luksus for erfarne familier med teenagere og dygtige yngre søskende!

Billede

Lækre hotel-lejligheder direkte på pisten, højt beliggende område, super gode instruktører, halvpension, SPA og kun 1100 km fra København

*BEMÆRK: Tilmelding til turen lukker når alle pladser er solgt, dog senest den 8. dec. Vi råder kun over et begrænset antal senge- og transportpladser, og derfor tilrådes hurtig tilmelding (”først til mølle”).

MålgruppeErfarne familier med teenagere og dygtige yngre søskende!
Skitræning15 timer (5*3 timer)
RejseperiodeOphold i 7 nætter fra lørdag den 11. feb. til lørdag den 18. feb. 2023
Ophold/transportHotellejligheder med ½ pension. Bustransport eller transport i egen bil.

Skiområde og by

Hochfügen er et fantastisk område ved indgangen til Zillertal. Det ligger højt efter østrigske forhold (1500 meter) og skiløbet når op til 2500 meter – hvilket ofte giver suveræn sne på pisterne – og uanede muligheder for at stå mellem træerne. Der er kun fem hoteller i ”byen”, hvilket betyder at der er god plads på pisterne – selv i uge 7. Hochfügen er et område for øvede skiløbere, mens det sammenhængene mens Kaltenbach har store brede grønne og blå pister – og en funpark. I området er der flere lækre restauranter – heriblandt den berømte Wedelhütte

Vi bor midt på pisten på hotel Montana Alm i lækre lejligheds-suiter, nyder afterski på den store sol-terrasse og spiser morgen og aftensmad sammen i den hyggelige restaurant.

Turen henvender sig primært til erfarne familier med teenagere samt dygtige yngre søskende, der kan køre røde pister. Vi lægger vægt på ski-instruktion af meget høj kvalitet og tilbyder desuden mulighed for en heldags off-piste tur med en lokal bjergguide.

Vi stor lægger vægt på det sociale aspekt og på at hygge os sammen på tværs af aldersgrupper og familier. Vi opfordrer til at kort-og brætspil, bordtennis i ”spillerummet” og samvær ved pejsen, så alle har mulighed for at møde nye venner.

Hochfügen er ikke en decideret by, men en gruppe hoteller lokaliseret ved et ”liftknudepunkt”. Der er skibutikker/udlejning og en lille kiosk men ikke et supermarked, bager eller andre butikker. Hvis man gerne vil handle, kan man køre i bil eller tage den lokale bus (gratis) ned til Fügen, hvor der er gode indkøbsmuligheder.

En aften om ugen er der aftenåbnet, hvor de østrigske skilærere laver en lille opvisning. Det er både muligt at stå på ski samt at kigge på mens man nyder en varm kop Glühwein. Traditionel tyrolerhygge.

Kort

Indkvartering og forplejning

Det er lykkedes os at sikre stort set hele det virkelig lækre hotel Montana Alm, der ligger på pisten. Hotellet er total renoveret i lækre materialer, restaurant og bar er superhyggelig med åben pejs, synlige bjælker og gamle lokale fotos. Lejligheds-suiterne er af forskellige størrelser fra 3 til 8 personer. Alle med bad og toilet, og mange også med en lille køkkenniche. De fleste har balkon. Lejlighederne har separate soveværelser og mulighed for opredninger i stue, på værelser eller på hems.

Der er et wellness område med et lille dampbad og en sauna. Som nævnt er der også et spillerum med diverse aktiviteter. Ophold er med morgen- og aftensmadsbuffet, med fokus på det lokale, rustikke østrigske køkken. Forplejningen starter med aftensmad på ankomstdagen og afslutter med morgenmad på afrejsedagen. Der er gratis WiFi på hele hotellet og mulighed for gratis parkering ved hotellet.

Bemærk nye, attraktive rabatter til børn og unge.

Læs mere om hotellet her: https://www.montana.at/

 

Hoteladresse:

Apartments Montana

Hochfügen 37

6264 Fügenberg

Tel: +43 5280 5300

Transport

På denne tur tilbydes bustransport i hvilebus eller egen transport.

Bus:

Afrejse med bus fredag eftermiddag den 11/2. Ankomst til Hochfügen lørdag formiddag. Hjemrejse er lørdag eftermiddag/aften den 18/2, med hjemkomst søndag formiddag. Ski- og støvletransport er inkluderet i busrejsen. Der kan forekomme samkørsel med andre rejsemål, og derfor kan der ske busskifte i Østrig. Bemærk at vi råder over et begrænset antal buspladser så hurtig tilmelding tilrådes.

 

Planlagt afgange (Opmøde senest 20 min. før afgang):

13.30                  Afgang               Holte station (bussen pakkes fra kl. 13.10) (mulighed for langtidsparkering)

14.30                  Afgang               Køge Nord (Pendler p-plads. Mulighed for transport med s-tog og regional tog).

16.45                  Afgang               Rødby Færgehavn

Opsamlingsplan på destination:

 • Hochfügen                    ankomst ca. kl. 08.00                 afrejse ca. kl. 17.30

 

Bil:

Der er ca. 1130 km. til Hochfügen. Bemærk at der betales for at køre på motorvej i Østrig. Vignette gældende i 10 dage koster ca. kr. 75,-, og kan købes på tankstationer i det sydlige TyskIand. Østrig er vinterdæk påbudt i vinterhalvåret. Ligeledes er man forpligtet til at have snekæder og trafikveste (til alle personer) i bilen.

Instruktion og aktiviteter

Skiinstruktionen er på højt niveau med nogle af klubbens bedste instruktører. Skiskolechef Morten Lind tilrettelægger programmet, så alle undervises samtidig på fem formiddage á 3 timer. Holdene inddeles i niveau fra øvet til ekspert – så alle får det maximale ud af undervisningen. På turen har vi typisk flere hurtigt-kørende teenagehold, der hygger sig sammen på pisterne både i skiskolen og om eftermiddagen bagefter.

Vi tilbyder mulighed for at forhåndstilmelde sig en fuld dag med en lokal (engelsktalende) bjergguide. Vi har arrangeret, at han guider os på hold af max 8 personer ud i naturskønne bjergområder, hvor vi ellers aldrig vil komme selv. Alle med en vis ski-erfaring kan deltage, og vi tilstræber, at man kommer af sted med andre på samme niveau. Børn skal dog være fyldt 10 år og være gode skiløbere for at deltage (øvet niveau minimum)– og i følgeskab med mindst én forælder. Prisen for off-piste kommer ud over selve turprisen og gennemføres kun hvis sne/vejrforhold og minimumsantal tilmeldte tillader det.

Priser

Lejligheds-suiterne er forskellige mht. antal sengepladser. Hver lejligheds-suite har et eller flere soveværelser og delt badeværelse. Turlederen fordeler gæsterne i lejligheds-suiterne prioriteret efter tilmeldingstidspunkt. Angiv venligst eventuelle ønsker i kommentarfeltet.

Grundpriser

BeskrivelsePris
VoksenKr. 11.999,-
Unge (2004-2006) i 1. og 2. seng Kr. 11.190,-
Unge (2004-2006) i 3.-8. seng Kr. 10.490,-
Unge (2007-2016) i 1. og 2. seng Kr. 8.990,-
Unge (2007-2016) i 3.-8. seng Kr. 8.240,-

Inkluderet i prisen

 • Ophold i 7 nætter i hotellejligheder med ½ pension
 • 6 dages liftkort til Zillertal Superski
 • Skiinstruktion
 • Gratis adgang til hotellets wellness-afdeling
 • Slutrengøring
 • Sengelinned og håndklæder
 • Alle kendte turistskatter og afgifter
 • Bidrag til rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Transport (bustransport kan tilkøbes)
 • Froskost
 • Drikkevarer
 • Udstyrsleje

Tillæg pr. person

BeskrivelsePris
Bustransport inkl. transfer t/rKr. 1.200,-
Liftkort pr. ekstra dag, voksenKr. 310,-
Liftkort pr. ekstra dag, unge (2004-2006)Kr. 250,-
Liftkort pr. ekstra dag, børn (2007-2016Kr. 140,-
Offpiste udflugt: Priser kommer senere

Skileje

Skileje vil kunne bestilles via skiklubbens hjemmeside. Bestilling oprettes på et separat bestillings-site. Der vil være minimum 15% besparelse ved bestilling og betaling senest 30 dage inden afrejse. Nærmere information følger senere.

Leje - Skisæt

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
BegynderEconomy Pack6615,-
Let øvetEvolution / Decouverte Pack6725,-
ØvetPerformance / Sensation Pack6915,-
ErfarenExcellence Pack61.040,-
2-11 årJunior Skis Pack6385,-
BegynderEconomy Pack7615,-
Let øvetEvolution / Decouverte Pack7725,-
ØvetPerformance / Sensation Pack7915,-
ErfarenExcellence Pack71.040,-
2-11 årJunior Skis Pack7385,-
BegynderEconomy Pack8815,-
Let øvetEvolution / Decouverte Pack8960,-
ØvetPerformance / Sensation Pack81.215,-
ErfarenExcellence Pack81.390,-
2-11 årJunior Skis Pack8515,-

Leje - Kun ski

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
BegynderEconomy Skis6460,-
Let øvetEvolution / Decouverte Skis6540,-
ØvetPerformance / Sensation Skis6685,-
ErfarenExcellence Skis6785,-
2-11 årJunior Skis6295,-
BegynderEconomy Skis7460,-
Let øvetEvolution / Decouverte Skis7540,-
ØvetPerformance / Sensation Skis7685,-
ErfarenExcellence Skis7785,-
2-11 årJunior Skis7295,-
BegynderEconomy Skis8615,-
Let øvetEvolution / Decouverte Skis8725,-
ØvetPerformance / Sensation Skis8915,-
ErfarenExcellence Skis81.050,-
2-11 årJunior Skis8395,-

Leje - Hjelm

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
Op til 12 årHelmet for Children6105,-
Op til 12 årHelmet for Children7105,-
Op til 12 årHelmet for Children8140,-

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding åbner
TilmeldingTilmelding vil ske igennem vores medlemsportal. Her bliver du fulgt igennem tilmeldingsprocessen og betaler med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning. Man skal logge ind med personlig e-mail som brugernavn og kode der er udsendt pr. mail. Kontakt info@hareski.dk hvis du oplever problemer.
Tilmeldingslinkhttps://medlem.hareski.dk/event/details/i2341
DepositumDepositum på kr. 2.000,- pr. pers. skal betales ved tilmelding. Man er først tilmeldt turen når depositum er betalt. Vi har kun ovenstående indkvartering(er) og derfor bliver tilmeldinger behandlet efter først til mølle-princippet.
RestbeløbRestbetaling skal ske inden 08. december 2022. Overholder man ikke betalingsfrist annulleres bestillingen og depositum er tabt. Du modtager en faktura med link til onlinebetaling eller FI-kode (betalingskort via bank) samt betalingsdato.
AfbestillingTilmeldingen er bindende ved tilmelding. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs.

Kontakt

Turmailhochfugen-uge7@hareski.dk
TurledereNina Holtorf og Niels Trzecieski
Telefon+45 29499810 (Nina) / +45 51501680
Ansvarlig for skitræningMorten Lind
Facebook gruppehttps://www.facebook.com/groups/729279908382663

Om den frivillige turledelse

Profilbillede

Nina er en af vores frivillige turledere med flere årserfaring – blandet andet fra Hochfügen. Nina har speciel interesse for at skabe hyggelige turer for teenager-familier – hvor både udviklingen af skiløbet og det sociale samvær er i højsæde.

Yderligere information

Medlemskab

For at deltage på turen skal man være indforstået med at betale kontingent for sæson 2022/23. Melder man sig ind frem til 30. juni (sidste dag i indeværende sæson, vil man automatisk få overført kontingentet til næste sæson.

Teknisk arrangør

Denne rejse er arrangeret i samarbejde med Snowtravel Aps der er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3292

Forsikring

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.

Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.

Læs om forsikringen her

Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.

Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture.  Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Forbehold

Der skal minimum være 80 deltagere for, at turen gennemføres. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutaudsving, brændstofstigninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk

Ankomst og afrejse

Check-in er muligt fra kl. 15.00. Ankommer man før, er man velkommen til at sætte bagagen på hotellet. For gæster der ankommer tidligt på ankomstdagen, vil det være muligt at tilkøbe morgenmad (07.30-10.00). Det er muligt at få aftensmad ved ankomst indtil kl. 20.00 på ankomstdagen. Ved ankomst senere end kl. 20.00 bedes man ringe til receptionen, for at aftale nøgleudlevering.

AFREJSE: På afrejsedagen skal værelserne forlades senest kl. 10.00. Det vil være muligt at opbevare bagagen på hotellet i løbet af dagen, og der vil være mulighed for afrejsebad inden hjemrejse.

Vejledende rejsegrupperFokus på klubturen
Voksne med små børn 3-5 årIkke muligt på denne klubtur
Voksne med store børn 6-12 årKan være en mulighed for de ældste børn i denne gruppe (anbefalet fra 10 år) afhængig af skiniveau - kontakt turleder
Voksne med teenagere 13-19 årPrimær målgruppe
Ungdom/ teenager 13-25 år uden forældreKan være en mulighed for de ældste i denne gruppe, hvis de rejser sammen med andre unge - kontakt turleder
Voksen uden børnKan være en mulighed, hvis man rejser sammen med familie eller venner man kan dele værelse med
Senior +50 uden børnKan være en mulighed, hvis man rejser sammen med familie eller venner man kan dele værelse med
Instruktør uddannelse/efteruddannelseKan være en mulighed, hvis man rejser sammen med familie eller venner man kan dele værelse med
Skiniveau med vejledende beskrivelserFokus på denne klubtur
BegynderTilbydes ikke på denne klubtur
LetøvetTilbydes ikke på denne klubtur
ØvetFor dem der kører blå og røde pister med parallelle ski (3-8 ugers erfaring).
ErfarenFor dem der behersker det meste og kører røde og sorte pister (mere end 8 ugers erfaring)
EkspertFor dem der behersker det hele og kan køre sikkert overalt uanset terræn og føre men har behov for finpudsning.
InstruktørniveauInstruktører deltager som frivillige på turen
Top