Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Uge 7 – Hemsedal tur for børn og unge med familier

   

UDSOLGT –

Hemsedal kaldes ”Nordens Alper”, da terræn og fjelde ligner alperne. Pister og skiløb er også i en klasse for sig selv og pga. højde og pisternes orientering er der altid godt med sne. Denne tur er målrettet børn og unge som gerne vil stå på ski sammen med andre børn og unge. Turen giver mulighed for, at unge skiløber kan tage af sted på egen hånd, og derfor er det et krav, at løberne kan tage vare på sig selv. Unge under 12 år skal ledsages af en forælder.

Fakta:

 • 20 lifter
 • 49 pister, heraf
 • Længste piste 6000 m
 • Faldhøjde 830 m
 • 4 parker (et af skandinaviens bedste parkområder)
 • 2 skicrossarenaer
 • Stort børneområde
 • Område for speedskiing, slalombane med tid
Målgruppe: Familier med børn og unge, ikke nybegyndere.
Skitræning: Hver formiddag søndag til fredag
Rejseperiode: 8. – 14. februar
Transport: Transport forgår i bus med Lørdag eftermiddag/Aften med ankomst søndag morgen og hjemrejse fredag efter frokost Turen til Hemsedal tager ca.11 timer.
Ophold: Vi har 2 store lækre hytter med plads til hhv. 12 og 36 personer. Mad og indkøb koordineres hjemmefra i hytterne, og der er plads i bussen til at medbringe madvarer.

Indkvartering og mad

Vi kommer til at bo i 2 store lækre og hyggelige hytter der ligger ca. 600 meter fra hinanden og tæt ved Hemsdal Skisenter.

Madlavning, indkøb og ansvar for opgaver i hytten bliver koordineret af hver enkelt hytte. Turlederen sender hyttefordeling og kontakt informationer i god tid inden afrejse.

Slutrengøring er inkluderet i prisen, men hytten skal efterlades pæn og ryddelig uden skrald. Sengelinned, lagen, håndklæder, viskestykker etc. skal selv medbringes til 12 personers hytten men er inkluderet i Storelia hytten

https://www.skistar.com/no/online-booking/overnatting/hemsedal/hemsedal-skisenter/storelia/storelia-2/

https://www.skistar.com/no/online-booking/overnatting/hemsedal/hemsedal-skisenter/veslestolen-c/veslestolen-c/

Skitræning

Der er undervisning i alpint skiløb og 6 dage a 2½. Både børn og voksne vil få skiundervisning. Alle børn mellem 6-16 vil få skiteamundervisning hvor der vil være fokus på børn/unge og på udvikle de alpine færdigheder målrettet den enkelte gruppes niveau (fra letøvet til erfaren). Vores skiteamtræner lægger stor vægt på at grupperne bliver bedre til at stå på ski og at vi skal have det sjovt. For skiteambørne vil der være elementer af sportslig undervisning i portbane (evt. med knæporte), dog er hovedfokus (85%) på tekniktræning

Transportform

Turen er arrangeret inklusive bus, og der er kun mulighed for at køre selv når vi har fyldt en bus. Ønsker man at køre selv skal man vælge kør selvfradraget (kr. 800) ved trin 2 tilmeldingen, men såfremt bussen ikke er fyldt, vil det blive fjernet. Kør-selv fradraget gives efter først til mølle-princippet, i forhold til registreringstidspunkt for tilmeldingen.

Vi regner med at bussen kører fra Danmark Lørdag aften den 8. febraur med ankomst i Hemsedal først på morgen Søndag. Mere information kommer når vi nærmer os efteråret 2019.

Hjemrejse bliver Fredag 14. Februar efter frokost, med ankomst til DK sent fredag aften.

Pris

Beskrivelse Pris pr. person
Voksne 16+ 6.000
Unge fra 6 til 15 år 5.500
Børn til 5 år 4.200

*prisen afhænger af deltagerantallet. Er baseret på 40 tilmeldte medlemmer.

 

Inkluderet i prisen

 • Ophold
 • Liftkort søndag til fredag
 • Instruktion (alpint skiløb)

Ikke inkluderet i prisen

 • Ski- og støvleleje
 • Drikkevarer til after ski
 • Forplejning

Ski og støvleleje

Vi anbefaler du booker ski og støvleleje hjemmefra på https://www.skistar.com/da/skisteder/trysil/

Rabatter

Beskrivelse Rabat
Voksne 16+ fravalg liftkort – 1.600
Unge fra 6 til 15 år fravalg liftkort – 1.300
kør selvrabat – 800

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmeldingsstatus: Lukket for tilmeldninger
Tilmelding: Du tilmelder dig via vores medlemsportal.
Tilmeldingslink: ink til medlemsportalen – hvor tilmelding foregår når den bliver oprettet
Tilmeldingsfrist: Ikke fastsat
Restbetaling: Restbetaling foregår ved at du modtager en faktura med link til kortbetaling eller FI-kode
Afbestilling: Tilmeldingen er bindende og vi anbefaler at der tegnes en afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/
Kontakt: Turleder Carsten Wexel og Tine Pilgaard
E-mail: crw@hareski.dk og tip@hareski.dk

Yderligere information

Medlemskab

For at deltage på turen skal man melde sig ind i Skiklubben Hareskov eller en anden skiklub under Dansk Skiforbund. Er man ikke medlem af Skiklubben Hareskov kræver det oprettelse af gæstelogin for at kunne tilmelde sig og sin familie, som koster 75 kr. for voksne (18+) og er gratis for juniorer.

Forsikring

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.

Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.

Læs om forsikringen her

Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.

Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture.  Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Teknisk arrangør

Skiklubben arrangerer selv.

Forbehold

Hvis turlederen vurderer at der er for få deltagere, kan turen aflyses. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som Skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk/forsikring

Forklaring på skiniveau

Kategori Rettesnor for indplacering:
Begynder For dem der aldrig har prøvet det før (0 ugers erfaring). Der er ikke garanteret begynderundervisning på denne tur.

Træning for denne gruppe tilbydes som udgangspunkt ikke på denne tur

Letøvet For dem der kan køre ned af grønne og blå bakker (1-2 ugers erfaring).
Øvet For dem der kører blå og røde pister med parallelle ski (3-8 ugers erfaring).
Erfaren For dem der behersker det meste og kører røde og sorte pister (mere end 8 ugers erfaring)
Ekspert For dem der behersker det hele og kan køre sikkert overalt uanset terræn og føre men har behov for finpudsning.

Ovenstående er kun vejledende. Det er meget individuelt, hvornår man er på et givent færdighedsniveau. Er du i tvivl så ring og tal med turarrangøren.

Details

Start:
February 8 @ 8:00
End:
February 14 @ 17:00
Event Categories:
, ,

Venue

hemsedel

Organizer

Carsten Wexel
Email:
crw@hareski.dk