Uge 7 – Gressoney, Champoluc, Alagna i Italien – et paradis for den øvede skiløber

ÅBEN for tilmelding -

Eksklusiv skitur til Monte Rosa/Italien, Ski in/Ski out fra "Chalet du Lys" lækkert 4* Spa-hotel med suveræn mad og vin!

Billede

Monte Rosa skiområdet er måske et af de mest oversete skiområdet i Italien. Det betyder til gengæld store naturoplevelser og stort set ingen liftkø. Her får du god plads på pisterne primært røde (180 km i alt), lange nedfarter og uanede muligheder uden for pisterne. Dette er et af Alpernes bedste freeride områder.

Skiområdet er beliggende fra 1.200 til 3.275 m.o.h. og man er hermed sikret rigtig gode sneforhold og ualmindeligt smukke alpeomgivelser.

Vi bor midt i området i bunden af Gressoney dalen i 1.800 m.o.h. på det charmerende 4-stjernede hotel “Chalet du Lys” med lækre spa-faciliteter, suveræn mad, stor vinkælder og de sødeste værter!

Dette er en tur med et stort socialt element, vi hygger os på tværs af aldersgrænser og kommer hjem med nye dejlige bekendtskaber! Det bliver en ski-ferie du ikke vil hjem fra…

*BEMÆRK: Tilmelding til turen lukker når alle pladser er solgt, dog senest den 8. dec. Vi råder kun over et begrænset antal senge- og flypladser, og derfor tilrådes hurtig tilmelding (”først til mølle”).

 

MålgruppePrimært for individuelle ski entusiaster, par og familier med erfarne og ekspert børn/unge fra 12 år
Skitræning18 timers undervisning fordelt på 4 dage. Dvs. 2 hele dage til egen disposition + afrejsedagen
RejseperiodeOphold i 7 nætter fra lørdag den 11. feb. til lørdag den 18. feb. 2023
Ophold/transportHotel med ½ pension af meget høj kvalitet/Flytransport eller egen bil

Skiområde og by

Gressoney og Monterosa skiområdet byder på skiløb af høj kvalitet og med masser af pistekilometer at boltre sig på. I området, der strækker sig over hele tre dale ved foden af det 4.559 meter høje Monte Rosa bjerg, findes der 180 kilometer pister som primært er lange og brede røde – rigeligt at boltre sig på i løbet af en uge. I alt er der 47 km blå, 123 km røde og 10 km sorte pister. Liftsystemet der forbinder de tre dale er effektivt, og det er derfor nemt at komme både op i området og mellem byerne.

Vi bor midt i skiområdet i 1800 m.o.h, hvorfra der går gondoler til skiområderne Champouluc og Alagna – ialt 180 km præparerede pister og i tillæg et af Alpernes bedste freeride områder

Der er ikke tale om nogen rigtig by, blot en samling hoteller og restauranter, men her er da både et par barer, en skiudlejning og en dagligvarer forretning. Da området mest besøges af italienere, kan man forvente at kvaliteten af maden på restauranterne er rigtig god!

Der er findes gode langrendsmuligheder i dalen >20 km med mulighed for både classic og skate med betagende udsigt til det ikoniske Monte Rosa massiv.

Kort

Indkvartering og forplejning

Det er lykkedes os at booke det hyggelige og superlækre Chalet du Lys Hotel & Spa**** i Gressoney-Staffal. Det betyder at der er skiløb til døren og under 200 m til liftene, der herfra går både i retning mod Champoluc og mod Alagna.

Her er hvad gæster siger om hotellet “Vidunderligt sted med fantastiske værter”, ”Fremragende mad, spa og skiløb”, “Fantastisk beliggenhed – adgang til begge svævebaner på 2 minutter, meget god mad og vin, komfortable senge og vidunderligt linned!

Hotellet er bygget i rustik alpestil med bl.a. synlige bjælker. På hotellet finder man restaurant, vinkælder, irsk pub, lounge/bibliotek med pejs, samt en meget flot wellness- og spa-afdeling med saunaer, dampbad, jacuzzi og lille udendørs opvarmet swimmingpool. Værelserne er til 2-5 personer og alle med badeværelse med dusche/ WC og hårtørrer samt badekåbe som kan benyttes i Spa afdelingen. Der er desuden TV, telefon og safeboks på alle værelser. På forespørgsel mulighed for enkeltværelse. Ophold er med morgenmadsbuffet samt lækker lokalinspireret aftenmenu. Forplejningen er startende med aftensmad på ankomstdagen og afsluttende med morgenmad på afrejsedagen. Der er gratis WiFi på hele hotellet. Mulighed for gratis parkering ved hotellet.

Transport

På denne tur er der booket fælles flytransport og transfer. Der er også mulighed for transport i egen bil.

Flytransport:   Vi flyver med Lufthansa, via Frankfurt til Milano-Malpensa.

11. feb. København-Frankfurt-Milano 10:00-13:45

18. feb. Milano-Frankfurt-København 18:25-23:25

Du bedes møde i lufthavnen 2 timer før afgang, for check-in. Der er inkluderet 1 x 23 kg. bagage og ski-og støvler på max 23 kg, samt et stk. håndbagage på 8 kg (max 55x40x23). Ingen måltider indgår i flyvningen.  Vi råder kun over 40 flypladser på denne tur. (først til mølle).

Ved ankomst til Milano-Malpensa lufthavn bliver vi afhentet at transferbus der kører os til hotellet i Gressoney (ca. 2t. 30min. transfer). Da vi ankommer lørdag eftermiddag er der god tid til at få checket ind og evt. leje ski inden middagen.

BEMÆRK: Da vi råder over et begrænset antal flypladser, tilrådes hurtig tilmelding.

Bil: Der er ca. 1515 km. til Gressoney. Bemærk at der betales for at køre på motorvej i Schweiz. Vignette gældende et helt år koster ca. kr. 300,-, og kan købes på grænsen til Schweiz. I Tyskland, Schweiz og Østrig trafikveste påbudt (til alle personer) i bilen.

 

Instruktion og aktiviteter

Skitræningen på højt niveau med nogle af klubbens bedste instruktører. Vi tilstræber at undervisningen tilrettelægges så der er 2 hele dage fri til egen disposition. Ialt 18 timers undervisning.

Som noget ekstra tilbydes at arrangere tur med lokal bjergguide til at udforske det enorme free-ride paradis (mod merbetaling).

Der er rig mulighed for at nyde de lækre spafaciliteter der byder på bl.a. Tyrkisk bad, traditionel sauna, salt rum, hydro massage, isbad, aromaterapi og relax område med urtete. Hotellet har en lille udendørs pool og planlægger at bygge en udendørs sauna til sæsonen 2023.

I tillæg kan der bookes massagebehandlinger.

Om aftenen hygger vi os i restaurant og pejsestue. Der arr. spilleaften og musikquiz. Andre spontane aktiviteter kan forekomme.

Priser

Grundpriser

BeskrivelsePris
Voksen i 1. - 2. sengDKK 11.400
Voksen i 3. - 4. sengDKK 10.400
Senior (født før 1958) i 1. og 2. sengDKK 11.150
Unge (årg. 2005-2009) i 3. sengDKK 10.100
Unge (årg. 2005-2009) i 4. sengDKK 8.600
Børn (årg. 2010-2015) i 3. sengDKK 9.700
Børn (årg. 2010-2015) i 4. sengDKK 8.300

Inkluderet i prisen

  • Ophold i 7 nætter på hotel med ½ pension
  • 6 dages liftkort til hele Monte Rosa området d.v.s alle 3 dale incl. Free-ride område
  • Skiinstruktion af nogle af klubbens bedste instruktører
  • Gratis adgang til hotellets spa- og wellness-afdeling
  • Alle kendte turistskatter og afgifter
  • Bidrag til rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

  • Transport (flytransport inkl. transfer og skitransport kan tilkøbes)
  • Frokost
  • Drikkevarer
  • Skileje

Tillæg pr. person

BeskrivelsePris
EnkeltværelseDKK 5.500
Flytransport inkl. transport af ski og støvletaskeDKK 3.700
Transfer til og fra hotel til Milano MalpensaDKK 400
Liftkort ekstra dagDKK 300

Rabatter

BeskrivelseRabat

Skileje

Kommer snart

Leje - Skisæt

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
NybegynderEconomy pack6505,-
Let øvetEvolution/Decouverte pack6755,-
ØvetPerformance/Sensation pack6915,-
ErfarenExcellence pack61.070,-
2-11 årKids/junior pack6410,-
NybegynderEconomy pack7570,-
Let øvetEvolution/Decouverte pack7820,-
ØvetPerformance/Sensation pack7975,-
ErfarenExcellence pack71.135,-
2-11 årKids/junior pack7475,-
NybegynderEconomy pack8675,-
Let øvetEvolution/Decouverte pack81.010,-
ØvetPerformance/Sensation pack81.215,-
ErfarenExcellence pack81.425,-
2-11 årKids/junior pack8545,-

Leje - Kun ski

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
NybegynderEconomy skis6440,-
Let øvetEvolution/Decouverte skis6555,-
ØvetPerformance/Sensation skis6725,-
ErfarenExcellence skis6915,-
2-11 årKids/junior skis6285,-
NybegynderEconomy skis7505
Let øvetEvolution/Decouverte skis7570
ØvetPerformance/Sensation skis7820
ErfarenExcellence skis7940
2-11 årKids/junior skis7330
NybegynderEconomy skis8590
Let øvetEvolution/Decouverte skis8740
ØvetPerformance/Sensation skis8965
ErfarenExcellence skis81.215
2-11 årKids/junior skis8380

Leje - Hjelm

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
Alle aldreHjelm6110
Alle aldreHjelm7130
Alle aldreHjelm8145

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding åbnerTilmelding åbner mandag 4. juli kl. 18
TilmeldingTilmelding vil ske igennem vores medlemsportal. Her bliver du fulgt igennem tilmeldingsprocessen og betaler med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning. Man skal logge ind med personlig e-mail som brugernavn og kode der er udsendt pr. mail. Kontakt info@hareski.dk hvis du oplever problemer.
Tilmeldingslinkhttps://medlem.hareski.dk/event/details/i2316
DepositumDepositum på kr. 2.000,- pr. pers. skal betales ved tilmelding. Man er først tilmeldt turen når depositum er betalt. Vi har kun ovenstående indkvartering(er) og derfor bliver tilmeldinger behandlet efter først til mølle-princippet.
RestbeløbRestbetaling skal ske inden 10. november 2022. Overholder man ikke betalingsfrist annulleres bestillingen og depositum er tabt. Du modtager en faktura med link til onlinebetaling eller FI-kode (betalingskort via bank) samt betalingsdato.
AfbestillingVed afbestilling af skiture (varighed over 1 døgn) gælder, at ved framelding efter indbetaling af depositum, men før indbetaling af restbeløb, mistes depositum, medmindre turen sælges til anden side uden omkostninger for klubben. Ved framelding mindre end 91 dage før afrejse mistes rejsens fulde beløb uanset om restbeløb er indbetalt, medmindre turen sælges til anden side og uden omkostninger for klubben Klubben forholder sig ret til at modregne administrationsomkostninger og gebyrer mv. i refusionen. Der henvises til turbestemmelserne her.

Kontakt

Turmailgressoney-uge7@hareski.dk
TurledereHelle Størum
Telefon+ 45 31196010
Ansvarlig for skitræning
Facebook gruppe

Om den frivillige turledelse

Profilbillede

Helle Størum er en af vores frivillige turleder med stor erfaring, og udfordre os altid med nye koncepter.

Helle har f.eks. etableret vores klubture med tog til Åre, som forsat er en stor succes, dog nu med andre turledere. Tidligere har Helle også lavet ture til Andorra og Sierre Nevada i Spanien med udsigt til Afrika. Du får altid en god oplevelse når du vælger at tage på en af vores klubture arrangeret af Helle.

Yderligere information

I dette afsnit har vi samlet yderligere praktisk information. Vær opmærksom på at klubben har udarbejdet typiske rejsegrupper og skiniveauer, som vi bruger for at styre fokus og økonomien på de enkelte klubture. Boksene, som du finder i dette afsnit er vejledende, da den endelige sammensætning på en klubtur kan ændres i forhold til f.eks. deltagerprofilerne eller for at få flere deltagere med på turen. Er du i tvivl, så kontakt vores forretningsfører på 31400049 eller skriv til info@hareski.dk

Medlemskab

For at deltage på klubturen i Skiklubben Hareskov skal man være indforstået med, at betale kontingent for den sæson turen afholdes. Et kontingent gælder fra 1. juli til 30 juni efterfølgende år (forskudt regnskabsår). Melder du dig ind, når turene åbner for tilmeldingen, lige før sommerferie (typisk maj/juni måned), så vil dit kontingent bliver overført til den nye sæson.

Teknisk arrangør

Rejsen er arrangeret i samarbejde med Snowtravel Denmark ApS, reg. nr. 3292 i Rejsegarantifonden.

Forsikring

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.
Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.
Læs om forsikringen her: www.hareski.dk/forsikring/
Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.
Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture. Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Forbehold

Der skal minimum være 25 deltagere for, at turen gennemføres. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutaudsving, brændstofstigninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk

Ankomst og afrejse

Vejledende rejsegrupperFokus på klubturen
Voksne med små børn 3-5 årTilbydes ikke på denne tur
Voksne med store børn 6-12 årTilbydes ikke på denne tur
Voksne med teenagere 13-19 år
Ungdom/ teenager 13-25 år uden forældre
Voksen uden børn
Senior +50 uden børn
Instruktør uddannelse/efteruddannelse
Skiniveau med vejledende beskrivelserFokus på denne klubtur
Begynder
Letøvet
Øvet
Erfaren
Ekspert
Instruktørniveau
Top