Loading Events

« All Events

Uge 7 – Folgarida, Italien – Teenagefamilier og mindre søskende

   

AFLYST GRUNDER COVID-19 /  Vi aflyser turen grundet stigende smittetal og Covid-19 restriktioner samt nuværende rejservejledninger. Turen vil senere blive ændret til 2022 inklusiv de deltagere, som ikke har valgt at få depositum tilbage, og så ser vi frem til at gennemføre klubturen til næste sæson. Turen åbner for nye tilmeldinger juni 2021.

Brenta-dolomitternes største sammenhængende skiområde.  

Uge 7, Folgarida, Italien. Egnet for familier med teenagere og deres mindre søskende fra 6-8 år. Store børnerabatter 

Folgarida´s skiområde er forbundet med Marilleva, Pinzolo og Madonna di Campiglio og har samlet 156 km. pister. Et rigtigt italienerområde, med mange bredde røde og blå pister. 

Ski in/ Ski out”-hotel Alaska er beliggende lige på blå ”piste 2”. Et hotel med en hyggelig stemning og perfekt beliggenhed. Om morgenen tager man skiene på udenfor døren, og kører ned til hovedliften. Vi råder over 65 sengepladser. Et hotel med rigtig gode børnerabatter. 

Læs mere her: http://www.alaskahotel.it/it/ 

Målgruppe  Primært for familier med teenagere og deres mindre søskende fra 6-8 år.  
Skitræning  Skiniveau for børn fra letøvede til øvede samt teenagere og voksne fra letøvet til ekspert. 
Rejseperiode  Lørdag den 13. feb.  lørdag den 20. feb. / (BUS: fredag den 12. feb til søndag den 21. feb.)  
Ophold/ Transport  Ski in/Ski out hotel med ½ pension. Transport med 4* bus eller egen transport. 

 

Skiområde og by 

Byen Folgarida der er beliggende i 1300 m. højde, er lavet til skiløbere. Her er hoteller, lejligheder, et par sportsforretninger og caféer samt en købmand. Hovedparten af hotellerne ligger på, eller ved, pister og lifte. Byen deler skiområde med den mondæne skisportsby Madonna di Campiglio, og har skiløb fra 1300 til 2500 m.o.h. Her er 156 km. pister (55 km. blå/ 70 km. rød/ 31 km. sort), hvor mange pister har både et let og et svært spor, så alle kan få udfordringer, og alligevel følges ad på ski.

 

 

 

 

 

 

 

Hotel Alaska er et pænt 3* hotel beliggende lige på pisten, over byen, i 1400 m. højde. Pisten foran hotellet er markeret blå, men vi vil vurdere den til at være rød. Værtsparret Vanessa og Gianni er altid at finde på hotellet, og tager sig ofte selv af gæsterne i receptionen, i baren og i restauranten. Hotellet har et traditionelt italiensk køkken, hvor der serveres mange lokale specialiteter. 

Vi har værelser til 2-5 personer. Alle værelser er med badeværelse, med hårtørrer og TV. Vi har få værelser med balkon (mod tillæg).  Der er gratis WiFi på værelserne.  

Hotellet har hyggelig bar og lounge som er det naturlige opholdssted på hotellet, der er desuden lille bibliotek, solterrasse, hotel-restaurant samt en BBQ-restaurant lige ude på pisten, hvor frokost og afterskiing er muligt. Hotellet har også et lille wellness-område med sauna og dampbad. Der er gratis wifi  hotellet. Ikke-ryger hotel. Der er parkering umiddelbart ved hotellet. Parkering i P-kælder muligt mod tillæg. Vi råder over 20 af hotellets 46 værelser. (65 sengepl.)  

Hotel Alaska 

Via dei Monti Alti 52 

38025 Folgarida 

Tel: +39 0463 986296 

 Ankomst og afrejse til hotellet 

ANKOMST: Check-in er muligt fra kl. 15.00. Ankommer man før, er man velkommen til at sætte bagagen på hotellet.  

Det er muligt at få aftensmad ved ankomst indtil kl. 20.30 på ankomstdagen. Ved ankomst senere end kl. 19.00 bedes man ringe til receptionen, for at aftale nøgleudlevering. 

AFREJSE: På afrejsedagen skal værelserne forlades senest kl. 10.00. Det vil være muligt at opbevare bagagen på hotellet i løbet af dagen, og der vil være mulighed for afrejsebad i wellness-afdelingen inden hjemrejse. 

 

Transport 

På denne tur tilbydes bustransport i 4* bus eller egen transport. 

Bus:  

Afrejse med bus fredag eftermiddag den 12/2. Ankomst til Folgarida lørdag morgen. Hjemrejse er lørdag eftermiddag/aften (efter aftensmad) den 19/2, med hjemkomst søndag formiddag. 

Bil: 

Der er ca. 1350 km. til Folgarida. Bemærk at der betales for at køre på motorvej i Østrig. Vignette gældende i 10 dage koster ca. kr. 75,- og kan købes på tankstation i Tyskland inden grænsen til Østrig. I Italien betaler man motorvejsafgift for den strækning man køre. Der betales når man kører af motorvejen.  

I Østrig og Italiens bjergregioner er vinterdæk påbudt i vinterhalvåret. Ligeledes er man forpligtet til at have snekæder og trafikveste (til alle personer) i bilen. 

Fly:         

Nærmeste lufthavne er: Bergamo – 160 km. / Verona – 160 km. (ingen direkte fly fra Danmark) / Innsbruck – 210 km.  

Fra lufthavnene kan der lejes bil til videre transport. 

  

Instruktion og aktiviteter 

15 timers undervisning i alpint skiløb med klubben skiinstruktører er inkluderet i prisen. Der vil være 3 timers undervisning om formiddagen på 5 af ugens dage, typisk kl. 9 om morgen, og mødes alle sammen igen et aftalt sted i området, hvor de mindste hold kan komme sikkert hen.

Stor motivation, højt humør og den rette indstilling giver en stejl indlæringskurve. En af dagene vil være en temadag, hvor der kan vælges mellem f.eks. race, pukkel, park, teknik, kortsving, skovleg, etc., afhængig af ønsker og forholdene samt muligheder for de enkelte hold.
 

Priser 

 • Voksen: kr. 8.700,- 
 • Børn (1/12.2004 -30/11.2012) i vær. med 2 forældrekr. 6.400,- 
 • Børn (1/12-2012-2021) i vær. med 2 forældrekr. 4.200,- 

Inkluderet i prisen: 

 • Ophold i delt værelse i nætter med morgen og aftensmad 
 • 6 dages liftkort 
 • Skiinstruktion 
 • Fri brug af hotellets wellness-område 
 • Alle kendte turistskatter og afgifter 
 • Bidrag til rejsegarantifonden

Tillæg (pr. pers.): 

 • Bustransport t/r.kr.    900,- 
 • Enkeltværelsestillægkr. 2.000,- 
 • Liftkort pr. ekstra dag (voksen): kr.    220,- 
 • Liftkort pr. ekstra dag (børn årg. 2012-2021): kr.    110,-

Ikke inkluderet i prisen 

 • Transport 
 • Frokost 
 • Drikkevarer 
 • Skileje 

Skileje 

Kommer senere………… 

 

Tilmelding og betalingsbetingelser 

Tilmelding åbner:   Tilmelding genåbner juni 2021
Tilmelding:   Tilmelding vil ske igennem vores medlemsportal. Her bliver du fulgt igennem tilmeldingsprocessen og betaler med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning. Man skal logge ind med personlig e-mail som brugernavn og kode der er udsendt pr. mail. Kontakt info@hareski.dk hvis du oplever problemer.  
Tilmeldingslink:   https://medlem.hareski.dk/event/details/i1077
Depositum:   Depositum på kr. 2.000,- Vi har kun ovenstående indkvartering(er) og derfor bliver tilmeldinger behandlet efter først til mølle-princippet.  
Restbetaling:   Restbetaling skal ske i efteråret 2020 – den foregår ved at du modtager en faktura med link til onlinebetaling eller FI-kode (betalingskort via bank) samt betalingsdato.  
Afbestilling:   Tilmeldingen er bindende ved tilmelding og vi anbefaler at der tegnes en privat afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs.   

Kontakt 

Turmail  folgarida-uge7@hareski.dk 
Turledere   Mette Flansmose 
Telefon  40557633 
Skiskolechef   
FB-gruppe  Kommer evt. senere 

Yderligere information 

Medlemskab 

For at deltage på turen skal man være indforstået med at betale kontingent for sæson 2020/21. Melder man sig ind frem til 30. juni (sidste dag i indeværende sæson), som er nuværende sæson, vil man automatisk få overført kontingentet til næste sæson.  

Forsikring 

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark. 

Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring. 

Læs om forsikringenher 

Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben. 

Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture.  Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering. 

Teknisk arrangør 

Denne tur er arrangeret i samarbejde med Snowtravel ApS, der har reg. nr. 3292 hos Rejsegarantifonden.

Forbehold 

Der skal minimum være 30 deltagere for, at turen gennemføres. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk 

 

Forklaring på skiniveau 

Skiniveau med vejledende beskrivelser Fokus på denne tur
Begynder

For dem der aldrig har prøvet det før (0 ugers erfaring).

Der er ikke begynderundervisning på denne tur
Letøvet

For dem der kan køre ned af grønne og blå pister (minimum 1-2 ugers erfaring).

Ja, til alle aldersgrupper
Øvet

For dem der kører blå og røde pister med parallelle ski (3-8 ugers erfaring).

Ja, til alle aldersgrupper, 
Erfaren

For dem der behersker det meste og kører røde og sorte pister (mere end 8 ugers erfaring)

Ja, men primært til teenagere og voksne
Ekspert

For dem der behersker det hele og kan køre sikkert overalt uanset terræn og føre men har behov for finpudsning.

Ja, men primært til teenagere og voksne
Instruktørniveau

Ikke den stor forskel fra eksport, men du er måske udannet instruktør eller har kendskab til teorien bag skiløbet fra et kursus.

Instruktører er frivillige, der deltager på denne tur for at træne medlemmerne.

Vejledningsbokse

Klubben har nogle vejledende rejsegrupper og skiniveauer, som vi bruger for at styre fokus og økonomien på de enkelte klubture. Boksene er delvis vejledende, da den endelige sammensætning på en klubtur kan ændres i forhold til f.eks. deltagerprofilerne eller for at få flere deltagere. Er du i tvivl så kontakt turlederne.

Vejledende rejsegrupper Fokus på denne tur
Voksen med små børn 3-5 år. Tilbydes ikke
Voksen med store børn 6-12 år Ja, men det anbefales at man er fyldt 8 år på denne tur
Voksen med teenager 13-19 år Primær målgruppe
Ungdom/ teenager (alene) 13-25 år Tilbydes ikke
Voksen uden børn Ja, muligt
Senior +50 år uden børn Ja, muligt
Instruktør efteruddannelse Tilbydes ikke

 

Teknisk arrangør 

Denne tur er arrangeret i samarbejde med Snowtravel ApS, der har reg. nr. 3292 hos Rejsegarantifonden.

https://medlem.hareski.dk/event/details/i1077

15 timers undervisning i alpint skiløb med klubben skiinstruktører er inkluderet i prisen. Der vil være 3 timers undervisning om formiddagen på 5 af ugens dage, typisk kl. 9 om morgen, og mødes alle sammen igen et aftalt sted i området, hvor de mindste hold kan komme sikkert hen.

Stor motivation, højt humør og den rette indstilling giver en stejl indlæringskurve. En af dagene vil være en temadag, hvor der kan vælges mellem f.eks. race, pukkel, park, teknik, kortsving, skovleg, etc., afhængig af ønsker og forholdene samt muligheder for de enkelte hold.

Mette Flansmose

Details

Start:
February 13 @ 15:00
End:
February 20 @ 10:00
Event Categories:
, , ,
Top