Uge 7 – Folgarida, Italien – Teenagefamilier og mindre søskende

ÅBEN - Et dobbeltværelser ledigt -

Brenta-dolomitternes største sammenhængende skiområde.  

Uge 7, Folgarida, Italien. Egnet for familier med teenagere og deres mindre søskende fra 6-8 år. Store børnerabatter 

Billede

Folgarida´s skiområde er forbundet med Marilleva, Pinzolo og Madonna di Campiglio og har samlet 156 km. pister. Et rigtigt italienerområde, med mange bredde røde og blå pister. 

Ski in/ Ski out”-hotel Alaska er beliggende lige på blå ”piste 2”. Et hotel med en hyggelig stemning og perfekt beliggenhed. Om morgenen tager man skiene på udenfor døren, og kører ned til hovedliften. Vi råder over 65 sengepladser. Et hotel med rigtig gode børnerabatter. 

Læs mere her: http://www.alaskahotel.it/it/ 

MålgruppePrimært for familier med teenagere og deres mindre søskende fra 6-8 år.  
SkitræningSkiniveau for børn fra letøvede til øvede samt teenagere og voksne fra letøvet til ekspert. 
RejseperiodeLørdag den 12. feb. – lørdag den 19. feb. / (BUS: fredag den 11. feb til søndag den 20. feb.)
Ophold/transport”Ski in/Ski out” hotel med ½ pension. Transport med 4* bus eller egen transport. 

Skiområde og by

Byen Folgarida der er beliggende i 1300 m. højde, er lavet til skiløbere. Her er hoteller, lejligheder, et par sportsforretninger og caféer samt en købmand. Hovedparten af hotellerne ligger på, eller ved, pister og lifte. Byen deler skiområde med den mondæne skisportsby Madonna di Campiglio, og har skiløb fra 1300 til 2500 m.o.h. Her er 156 km. pister (55 km. blå/ 70 km. rød/ 31 km. sort), hvor mange pister har både et let og et svært spor, så alle kan få udfordringer, og alligevel følges ad på ski.

Kort

Indkvartering og forplejning

Hotel Alaska er et pænt 3* hotel beliggende lige på pisten, over byen, i 1400 m. højde. Pisten foran hotellet er markeret blå, men vi vil vurdere den til at være rød. Værtsparret Vanessa og Gianni er altid at finde på hotellet, og tager sig ofte selv af gæsterne i receptionen, i baren og i restauranten. Hotellet har et traditionelt italiensk køkken, hvor der serveres mange lokale specialiteter. 

Vi har værelser til 2-5 personer. Alle værelser er med badeværelse, med hårtørrer og TV. Vi har få værelser med balkon (mod tillæg).  Der er gratis WiFi på værelserne.  

Hotellet har hyggelig bar og lounge som er det naturlige opholdssted på hotellet, der er desuden lille bibliotek, solterrasse, hotel-restaurant samt en BBQ-restaurant lige ude på pisten, hvor frokost og afterskiing er muligt. Hotellet har også et lille wellness-område med sauna og dampbad. Der er gratis wifi  hotellet. Ikke-ryger hotel. Der er parkering umiddelbart ved hotellet. Parkering i P-kælder muligt mod tillæg. Vi råder over 20 af hotellets 46 værelser. (65 sengepl.)  

Hotel Alaska 

Via dei Monti Alti 52 

38025 Folgarida 

Tel: +39 0463 986296 

Transport

På denne tur tilbydes bustransport eller egen transport.

Bus:       Afrejse med bus fredag eftermiddag den 11/2. Ankomst til Folgarida lørdag morgen. Hjemrejse er lørdag eftermiddag/aften (efter aftensmad) den 19/2, med hjemkomst søndag formiddag. Der kan forekomme samkørsel med andre rejsemål.

Bil:         Der er ca. 1350 km. til Folgarida. Bemærk at der betales for at køre på motorvej i Østrig og Italien. Vignette til Østrig, gældende i 10 dage koster ca. kr. 75,- og kan købes på tankstation i Tyskland inden grænsen til Østrig. I Italien betaler man motorvejsafgift for den strækning man køre. Der betales når man kører af motorvejen.

I Østrig og Italiens bjergregioner er vinterdæk påbudt i vinterhalvåret. Ligeledes er man forpligtet til at have snekæder og trafikveste (til alle personer) i bilen.

Instruktion og aktiviteter

15 timers undervisning i alpint skiløb med klubben skiinstruktører er inkluderet i prisen. Der vil være 3 timers undervisning om formiddagen på 5 af ugens dage, typisk kl. 9 om morgen, og mødes alle sammen igen et aftalt sted i området, hvor de mindste hold kan komme sikkert hen.

Stor motivation, højt humør og den rette indstilling giver en stejl indlæringskurve. En af dagene vil være en temadag, hvor der kan vælges mellem f.eks. race, pukkel, park, teknik, kortsving, skovleg, etc., afhængig af ønsker og forholdene samt muligheder for de enkelte hold.

Priser

Grundpriser

BeskrivelsePris
Voksen i 1. og 2. sengDKK 8.990,-
Voksen i 3. og 4. sengDKK 8.290,-
Unge (født 1/12.2005-30/11.2013) i vær. med 1 forældreDKK 8.350,-
Unge (født 1/12.2005-30/11.2013) i vær. med 2 forældreDKK 6.890,-
Børn (født 1/12.2013-21/01.2020) i vær. med 1 forældreDKK 6.950,-
Børn (født 1/12.2013-21/01.2020) i vær. med 2 forældreDKK 4.990,-

Inkluderet i prisen

  • Ophold i delt værelse i 7 nætter med morgen og aftensmad
  • 6 dages liftkort
  • Skiinstruktion
  • Fri brug af hotellets wellness-område
  • Alle kendte turistskatter og afgifter
  • Bidrag til rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

  • Transport (kan tilkøbes)
  • Frokost
  • Drikkevarer
  • Skileje (kan tilkøbes)

Tillæg pr. person

BeskrivelsePris
Bustransport t/rDKK 900,-
Liftkort pr. ekstra dag, voksenDKK 225,-
Liftkort pr. ekstra dag, unge/børn (1/12.2005 -30/11.2013)DKK 115,-

Skileje

PM Ski-Noleggio, Folgarida
Skileje-priser er kun gældende ved bestilling senest 65 dage før afrejse. Bestilles sammen med rejsen.

Leje - Skisæt

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
LetøvetEvolution/Decouverte6460
LetøvetEvolution/Decouverte7510
LetøvetEvolution/Decouverte8595
ØvetSensation/ Performance6545
ØvetSensation/ Performance7595
ØvetSensation/ Performance8700
ErfarenExcellence6780
ErfarenExcellence7842
ErfarenExcellence8995
JuniorJunior/Espoir (6-11 år)6355
JuniorJunior/Espoir (6-11 år)7390
JuniorJunior/Espoir (6-11 år)8455

Leje - Kun ski

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
LetøvetEvolution/Decouverte6390
LetøvetEvolution/Decouverte7430
LetøvetEvolution/Decouverte8500
ØvetSensation/ Performance6470
ØvetSensation/ Performance7515
ØvetSensation/ Performance8600
ErfarenExcellence6615
ErfarenExcellence7675
ErfarenExcellence8790
JuniorJunior/Espoir (6-11 år)6310
JuniorJunior/Espoir (6-11 år)7340
JuniorJunior/Espoir (6-11 år)8395

Leje - Hjelm

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
Junior6-11 år695
Junior6-11 år7115
Junior6-11 år8125

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding åbnerÅben for tilmelding til 2 dobbeltværlser
TilmeldingTilmelding vil ske igennem vores medlemsportal. Her bliver du fulgt igennem tilmeldingsprocessen og betaler med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning. Man skal logge ind med personlig e-mail som brugernavn og kode der er udsendt pr. mail. Kontakt info@hareski.dk hvis du oplever problemer. Turen er delvist besat med deltagere fa 2021, som er flyttet grundet Covid-19 restriktionerne. Der er inden åbning i juni måned plads til yderligere 2-3 familier.
Tilmeldingslinkhttps://medlem.hareski.dk/event/details/i1077
DepositumDepositum på kr. 2.000,- Vi har kun ovenstående indkvartering(er) og derfor bliver tilmeldinger behandlet efter først til mølle-princippet.
RestbeløbRestbetaling skal ske i efteråret 2021 – den foregår ved at du modtager en faktura med link til onlinebetaling eller FI-kode (betalingskort via bank) samt betalingsdato.
AfbestillingTilmeldingen er bindende ved tilmelding. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs.  

Kontakt

Turmailfolgarida-uge7@hareski.dk
TurledereMette Flansmose
Telefon 40557633
Ansvarlig for skitræningIkke fastsat
Facebook gruppe

Yderligere information

I dette afsnit har vi samlet yderligere praktisk information. Vær opmærksom på at klubben har udarbejdet typiske rejsegrupper og skiniveauer, som vi bruger for at styre fokus og økonomien på de enkelte klubture. Boksene, som du finder i dette afsnit er vejledende, da den endelige sammensætning på en klubtur kan ændres i forhold til f.eks. deltagerprofilerne eller for at få flere deltagere med på turen. Er du i tvivl, så kontakt vores forretningsfører på 31400049 eller skriv til info@hareski.dk

Medlemskab

For at deltage på klubturen i Skiklubben Hareskov skal man være indforstået med, at betale kontingent for den sæson turen afholdes. Et kontingent gælder fra 1. juli til 30 juni efterfølgende år (forskudt regnskabsår). Melder du dig ind, når turene åbner for tilmeldingen, lige før sommerferie (typisk maj/juni måned), så vil dit kontingent bliver overført til den nye sæson.

Teknisk arrangør

Rejsen er arrangeret i samarbejde med Snowtravel Denmark ApS, reg. nr. 3292 i Rejsegarantifonden.

Forsikring

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.
Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.
Læs om forsikringen her: www.hareski.dk/forsikring/
Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.
Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture. Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Forbehold

Der skal minimum være 30 deltagere for, at turen gennemføres. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk

Ankomst og afrejse

ANKOMST: Check-in er muligt fra kl. 15.00. Ankommer man før, er man velkommen til at sætte bagagen på hotellet.

Det er muligt at få aftensmad ved ankomst indtil kl. 20.30 på ankomstdagen. Ved ankomst senere end kl. 19.00 bedes man ringe til receptionen, for at aftale nøgleudlevering.

AFREJSE: På afrejsedagen skal værelserne forlades senest kl. 10.00. Det vil være muligt at opbevare bagagen på hotellet i løbet af dagen, og der vil være mulighed for afrejsebad i wellness-afdelingen inden hjemrejse.

Vejledende rejsegrupperFokus på klubturen
Voksne med små børn 3-5 årTilbydes ikke på denne tur
Voksne med store børn 6-12 årJa, men det anbefales at man er fyldt 8 år på denne tur
Voksne med teenagere 13-19 årPrimær målgruppe
Ungdom/ teenager 13-25 år uden forældreTilbydes ikke under 18 år
Voksen uden børnJa, muligt
Senior +50 uden børnJa, muligt
Instruktør uddannelse/efteruddannelseTilbydes ikke
Skiniveau med vejledende beskrivelserFokus på denne klubtur
BegynderDer er ikke begynderundervisning på denne tur
LetøvetJa, til alle aldersgrupper,
ØvetJa, til alle aldersgrupper
ErfarenJa, men primært til teenagere og voksne
EkspertJa, men primært til teenagere og voksne
InstruktørniveauInstruktører er frivillige, der deltager på denne tur for at træne medlemmerne.