Loading Events

« All Events

Uge 7 – Åre, Sverige – nat tog – 8 dage på ski – Teenagefamilier, solo og par

12. February 2022 @ 16:00 - 20. February 2022 @ 16:00

Åre

AFLYST – Turen er aflyst, fordi for mange har afmeldt I forbindelse med overflytningen til 2022, og turleder Helle Størum har i stedet overtager La Tzoumaz i uge 7. Vælg i stedet Helles nye tur eller find en tilsvarende klubtur på hjemmesiden som passer.

Åre er Nord Europas største skisportsted og samtidig den mest hyggelige og trendy fjeldby  m/Gourmet på højt niveua på restauranter og som take-away. Her er desuden mulighed for at møde en flok rensdyr på pisten og hvis du er heldig – at se nordlys!

Vi bor i gåafstand til centrum af byen og VM-8 liften med direkte adgang til nogle af områdets bedste pister.

Transporten derop foregår i komfortable liggevogne direkte fra Malmø til Åre station. Der er også mulighed for transport med fly (Östersund el. Trondhjem) ud og/eller hjem. Fly booker du selv.

Søger du i år en destination i Norden i uge 7, som er egnet til erfarne skiløbere fra øvet niveau til ekspert? Så er denne tur noget for dig/jer!

Dette er en tur for både individuelle skiløbere, par og familier.

Åre er uden tvivl det skisportssted i Norden, der kommer tættest på terrænet i Alperne. Med sine 100 nedfarter og 42 lifter er her rigeligt med udfordringer til alle skiløbere. Bjergenes højeste punkt ligger mere end én kilometer over byens centrum og byder på Nordeuropas største faldhøjde. Sammen med en erfaren bjerg-guide er det muligt at udforske “Baksidan” af Åreskutan, en af Sveriges mest berømte og klassiske offpiste-ruter. Der er også kilometerlange bølgende pister og hyggelige restauranter på bakken, som egner sig perfekt til en god frokost.

Vi stiger på ”Snalltoget” på Malmø station lørdag eftermiddag. Næste morgen kl. 8 er vi i sneen!  Søndag sidst på eftermiddagen stiger vi igen ombord på toget og lander i København ca. kl. 08.00 mandag morgen.

Målgruppe Voksne og teenagere Øvet+ med en del kilometer i skiene/min 6 ugers skiundervisning
Transport/Ophold Nattog fra Malmö med ophold i sekspersoners kupeer. Ophold i dejlige lejligheder af forskellige størrelser med direkte adgang til Åre området.
Instruktion Der bliver undervist af klubbens instruktører 12-18 timer incl. video analyse.

Byen og skiområdet

Åres skiområder strækker sig fra Björnen i øst, via centrale Åre til Duved i vest og er centrum for Skandinaviens mest internationale skisted – alt i Åre handler om at stå å ski. Her findes moderne shopping (Peak Performance stammer fra Åre), et stort udbud af restauranter og et pulserende natteliv. Der er desuden svømme og spa faciliteter.

Pistekort over Bjørnen og Tegefjall og Duved kan ses på skistar.com

Instruktion og aktiviteter

Ski instruktion af ca. 3 timers varighed med 1-2 fridage og 1 temadag.

Derudover er der snesikker langrend i vindstille skovterræn. Ruter fra 1 km – 15 med forskellig sværhedsgrad. Man kan kombinere forskellige stistrækninger for at variere sit skiløb og skabe sin helt egen variant. Oplyst hver dag kl. 07.00-22.00. Præpareres hver dag kl. 05.00-09.00

Noter i kommentarfeltet, hvis der ønskes langrendsundervisning i stedet for alpin og så undersøger vi mulighederne for dette.

Skilifterne er åbne fra 9.00-16.30

Vi afholder velkomstmiddag som er inkluderet i prisen og afskedsmiddag. Derudover er der flere andre aktiviteter i støbeskeen herunder afterski 🙂

Indkvartering og forplejning

Vi bor meget centralt i Åre Fjällby i hyggelige og velustyrede lejligheder. Alle med tørreskab og sauna.

Der er gode og pris-venlige indkøbsmuligheder hos ICA som også bringer varer til døren. Derudover er der mulighed for take-away og restauranterne ligger i gåafstand.

Lejlighederne varierer i str. og vi råder over enkelte større lejligheder til 2 familier. Skriv i kommentarfeltet hvis I er interesseret i en af disse. Par og solo-resende kan ligeledes angive ønsker til samboer.

Transport

Ferien begynder når vi stiger ombord på toget. I stedet for at skulle holde begge hænder på rattet kan vi være sammen, spille spil, nyde landskabet eller drømme om de kommende sving på Åres bakker. Kupeen laves om til køjer og vi har mulighed for at vågne friske og veludhvilede næste dag. På togturen er der inkluderet morgenmad ud og hjem. Aftensmad medbringes, der er dog mulighed for at købe lette retter på toget.

Der er mulighed for at booke friplads i togkupeen så man som familie får sin egen private kupe. Der er også mulighed for selv at arrangere fly hjem fra Trondheim eller Östersund til Kbh søndag aften.

Pris (Pris kommer snart)

Lejlighed uden forplejning:

Priskategori (4 dage på ski) Beløb pr. person DKK
Voksen 16+ ex. skileje og liftkort: DKK (6.600)
Ung 12-15 år ex. skileje og liftkort: DKK (6.350)

Inkluderet i prisen

  • Togrejse m/ morgenmad
  • Ophold i lejlighed incl. sengelinned og håndklæder samt slutrengøring
  • 8 dages liftkort !
  • Instruktion 5-6 dage
  • Velkomstmiddag

Uden for prisen

  • Leje af ski (bestilles på skistar.com 15% rabat-afvent rabatkode)
  • Tilslutningsbillet København – Malmø
  • Forplejning

Tilmelding og betalingsbetingelse

AFLYST – Turen er aflyst, fordi for mange har afmeldt I forbindelse med overflytningen til 2022, og turleder Helle Størum har i stedet overtager La Tzoumaz i uge 7. Vælg i stedet Helles nye tur eller find en tilsvarende klubtur på hjemmesiden som passer.

Du tilmelder dig via vores nye medlemsportal. Her vil du blive opkrævet depositum på 1.000 kr.- betalt med kreditkort – Dankort eller Mobile Pay onlineløsning. Du modtager herefter en bekræftelse med e-mail. Senere vil du modtage et link til trin 2 tilmelding med bl.a. mulighed for valg af deltagerpris og tilkøb.

Tilmeldingslink:

Link på vej

Tilmeldingsfrist:

Ikke fastsat endnu – men hurtig tilmelding tilrådes

Restbetaling:

Restbetaling foregår ved at du modtager en faktura med link til kortbetaling eller FI-kode (indbetalingskort via bank)

Afbestilling:

Tilmeldingen er bindende og vi anbefaler at der tegnes en afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/

Yderligere information

Kontakt

Turleder Helle Størum (måske kommer de en anden turleder)
Turmail: aare-uge7@hareski.dk
Telefon (mobil): 31196010 (send en sms, så ringer jeg tilbage)

 

Medlemskab

For at deltage på klubturen i Skiklubben Hareskov skal man være indforstået med, at betale kontingent for den sæson turen afholdes. Et kontingent gælder fra 1. juli til 30 juni efterfølgende år (forskudt regnskabsår). Melder du dig ind, når turene åbner for tilmeldingen, lige før sommerferie (typisk maj/juni måned), så vil dit kontingent bliver overført til den nye sæson.

Forsikring

Via DIF og DGI er der tegnet en Idrætsskadeforsikring, og der henviser til ydereligere information om denne på www.hareski.dk. Forsikringen omfatter ikke afbestilling, og der er begrænsninger på rejseforsikringen.
I øvrigt anbefaler klubben at man tegner eventuelle rejse- og afbestillingsforsikringer som en udvidelse af egen familie-/indboforsikring.

Teknisk arrangør 

Denne tur er arrangeret i samarbejde med Snowtravel ApS, der er medlem af Rejsegarantifonden.

Forbehold

Der skal minimum være 40 deltagere for, at turen gennemføres. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på skiklubbens hjemmeside.

Forklaring på skiniveau

Kategori: Rettesnor for indplacering:
Begynder For dem der aldrig har prøvet det før (0 ugers erfaring). – Tilbydes ikke
Letøvet For dem der kan køre ned af grønne og blå bakker (1-2 ugers erfaring). Tilbydes ikke
Øvet For dem der kører blå og røde pister med parallelle ski (3-8 ugers erfaring).
Erfaren For dem der behersker det meste og kører røde og sorte pister (mere end 8 ugers erfaring)
Ekspert For dem der behersker det hele og kan køre sikkert overalt uanset terræn og føre men har behov for finpudsning.

Ovenstående er kun vejledende. Det er meget individuelt, hvornår man er på et givent færdighedsniveau. Er du i tvivl så ring og tal med turarrangøren.

En tur forbi Copperhill skihotel og restaurant er et besøg værd.

Frokost til rimelige priser og et overdådigt kagebord 🙂

Details

Start:
12. February 2022 @ 16:00
End:
20. February 2022 @ 16:00

Details

Start:
12. February 2022 @ 16:00
End:
20. February 2022 @ 16:00